Keresés

Részletes keresés

gsxr0 Creative Commons License 2010.12.05 0 0 89

Sziasztok!

Tegnap éjszaka fél 12 körül voltam a Miskolci-Buza téri MC Donaldsba a Mc Drive-ba és kértem egy 2 sajtburgert,1000-est adtam a kasszás hölgynek és 600 at adott vissza,egy 500ast és egy 100ast,a százast konkrétan szószerint hozzámbaszta,mivel egy kicsit ittas álapotba voltam.de tök normálisan beszéltem hozzá,és a százat ugy kellett megkeresni,mivel a kocsi hátso ülésén 3an ültünk,,,,kérni fogom a panaszkönyvet,és kérni fogom a felsőbb vezetőket hogy küldjék el onnan azt az alkalmazottat.Ilyen ember nem dolgozhat egy multinál,ezer ember menne a helyére....

hejo Creative Commons License 2008.12.08 0 0 88

Azt a ballagási pogácsát nevezik hamburgernek???

Először csak röhögtem, aztán többet nem mentem be. :P

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.21 0 0 87
Ár-mennyiség arány témájában egy vélemény: videó Hehe :)
mcboy2 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 86
hello!
na nehogy már a kasszásra fogd, hogy nem kapod meg a teljes rendelésed! illetve igen, nyilván az ő hibája. de hogy direkt csinálná? vicc. órabérben dolgozik, semmi érdeke nincs abban, hogy valamit kihagy a rendelésedből. és a főnöknek sincs. ez véletlen, sajnos előfordul. tudom, hogy ez is munka, el kell végezni, mi az, hogy hibázik az ember, de próbáld ki! sajnos, mást nem tudok mondani. igen, le-lemarad egy két szósz, de a kasszás is ember, tévedhet. előre és utólag is elnézést! ha tényleg nem megy másként, figyeld, mit rak a zacskóba!

kasszás
caterina3 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 85
Nekem kedvenc állatorvosom azt mondta, ő étteremben egyedül Mekiben mer enni, vagy otthon, mert ott legalább nem romlott a hús. Régebben hatósági állatorvos is volt, és látott csuda dolgokat különböző vendéglátó-ipari egységekben...
Előzmény: Törölt nick (73)
caterina3 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 84
Vörösvárinál alátámaszthatom én is, sőt régebben a Nyugati Mekiben ez baromi gyakori volt. Ott szinte tuti volt, hogy hiényzik valami egy 2-3000 ezer forintos vásárlásnál. És igen, arra utaznak, úgysem mész vissza.
Előzmény: Pac (46)
caterina3 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 83
Jesszus! Melyik Meki volt ez?!
Előzmény: ditkehajnal (74)
Tralfamador Creative Commons License 2005.05.12 0 0 81
"minőségi romlás a McDonalds-nál!!"

El van rontva a topic cim....minoseg NINCS es SOSEM volt a McDonalds-ban, igy az nem is romolhat.
msmks Creative Commons License 2005.04.17 0 0 79
nekem a kajára eddig csak egy kifogásom lehet, egyszer egy shake-től híg f*sásom lett. azóta csak nagyon ritkán eszek shake-t.
viszont egyszer a westendben levő mekiben (az említett eset is ott történt, de ez most más) kajáltunk (volna). leadtuk a rendelést (2 menü), a szendvics nincs kész, oké, leülünk és majd kihozzák. leültünk, és vártunk, vártunk...
20 perc múlva vettük észre magunkat, főleg azért, mert a krumpli elfogyott, és az üdítők is majdnem. (éhesek voltunk nah :)
szóltunk a pultnál, aholis elnézést kértek, "technikai okok"-ra hivatkoztak, de szerintem szimplán elfelejtették. ígéretet kaptunk hogy azonnal kapjuk a szendvicset.
visszaültünk, eltelt újabb kb. negyedóra, és már indulnunk kellett, mikor megjött a szendvics. persze addigra jól felidegesítettük magunkat, és elkértük a panaszkönyvet. leírtuk a problémát, és távoztunk.
egy hét múlva levelet kaptunk, melyben közölték, hogy kivizsgálták az esetet, a felelőst felelősségre vonták, és kaptunk mellé két db. ajándék menü-kupont.

na ilyen is van.
petike23 Creative Commons License 2004.12.14 0 0 76
Azonnal menj ügyvédhez !!!!
Előzmény: ditkehajnal (74)
ditkehajnal Creative Commons License 2004.10.31 0 0 74

Sajna egy életre megutáltam gyermekeimmel együtt a mekit.

Lassan 5 hónapja vagyok orvosi kezelés alatt miattuk.

Történt ugyanis, hogy két lányommal betértünk uzsizni mivel

addig imádták a menühöz járó ajándékot. Nos gyönyörű idő volt így a kerthelyiségben leültünk. Pár perc múlva éreztem a fejemen egy irtó nagy ütést,

majd megpróbáltam felállni és a fejemhez nyúlni. Visszaestem és a fejemből dőlt a vér. Egy házaspár a segítségemre sietett eközben lányom bement a pulthoz segítséget kérni, de elég nehezen fogták fel a bajt. Majd az ügyeletes vezető mentőt hívott és bevittek egy hátsó helyiségbe. E közben egy másik asztalnál ülő férfi megadta lányaimnak az adatait tanuskodás miatt és lefotózta a napernyőt ami amiatt tudott kiesni mivel nem volt rögzítve. Így esett az iszonyatos vasrúd a fejemre. Amennyiben egy gyerekre esik hát az sajnos végzetes lehetet volna.

A mentők gyerekestől vittek kórházba. A csigolyáim elmozdultak és egy idegszálat is becsíptek. Ezt csontkovács rakta helyre. Igen erős agyrázkódást is kaptam ami miatt iszonyatos fejgörcseim vannak ennyi idő után is. Első levelemet elutasítottak, mert szerintük nem felelőssek a történtekért. A második levelem után 1 hónappal felhívtak, hogy átadták az ügyet a felelősség biztosítójuknak aki viszont szintén egy hónapja ül az ügyön. Hát én meg táppénzen tengődök és gőzöm sincs, hogy rendbe jön e a fejem. -:(   A hajam viszont már újból nő. :-)

Wormie Creative Commons License 2004.10.21 0 0 72
Olvassátok el ezt  a cikket!

 

A McDonald’s kulisszatitkai

Kilroy Creative Commons License 2004.04.27 0 0 70
Hm, jó sok disznóságot leírtatok... velem érdekes módon ilyenek még sosem történtek, igaz annyit nem is járok Mekibe ("rendszeresebben" a Keletinél lévőbe járok).
Ellenben mikor legutoljára Mekiben kajáltam (pontosabban hazavittem, mert így szoktam), akkor eléggé meghajtott. Persze lehet, hogy előtte ettem vmi rosszat, vagy csak szimplán a mennyiség miatt volt (nem igazán hiszem :-), de mondjuk az is megfordult a fejemben, hogy valamelyik kajában-piában lehet valami "érdekes adalék" :-P
Az szvsz jellemzően magyar mentalitás, hogy ha valami ingyen van, akkor egy csomót elvisznek belőle. Persze attól is függ nyilván, mi az (és persze nyilván van ilyen más országban is azért).
Sorby Creative Commons License 2004.04.27 0 0 69
igen, szó nélkül visszavették, de előtte még az egész meki a "csodájára járt". persze megkérdezték, h kicseréljék-e másikra, de megköszöntem és inkább az árát kértem vissza. egyébként meglepően jól fogadták a dolgot, talán nem ez volt az első ilyen eset...
Előzmény: carbonara (68)
carbonara Creative Commons License 2004.04.25 0 0 68
Čs mindezt este nyolckor irod két különbözö topicba? Ha a történet stimmel, azóta már rég vissza kellett vigyed és az eredményröl is beszámolhatnál. Tippem : szó nélkül visszavették és adtak ehelyette másikat vagy visszadták a pénzt. Hasonló magyar intézményben meg estleg megkérdeznék : hogy tudod bitonyitani, hogy nem Te tetted bele a csigát ?
Előzmény: Sorby (67)
Sorby Creative Commons License 2004.04.25 0 0 67
1 kis topik-frissítés...
tegnap este 9 körül megkívántunk 1 kis salátát, aminek a legegyszerűbb beszerzési módját a hőnimádott megbobálszban láttuk (kicsit macerás lett volna este valahonnan friss zöldséget felkutatni és salátafazonúra összedobálni). így hát a barátom betért a budaörsi (M1-M7, de nem a sasadinál, hanem tovább az agip kútnál) lévő fent nevezett "étterembe", és meglepett engem is 1 "finom" salátával. ő még akkor este meg is ette az ő kertész-salátáját, de én már ma délelőttre hagytam. (igen, tudom, hogy ez túl van azon a kritikus 10 percen, ami után kidobják a kaját, de mégsem telt el annyi idő, hogy melegágya lehessen akárminek.) szóval ma lelkesen nekiláttam a jó kis shaker-ben kapható cézár-salátámnak, amikor is kb a harmadik falat után érdekes dologra bukkantam benne...


remélem, hogy jól látható a saláta közepén lévő CSIGA!!!!!!!!!!!!!!!!
oké, hogy a cézár salátában van hús is, de csirkét ígértek, nem pedig csigát!!! (hiába azonos az első három betűje...)
na, kaja kiköp, dühödten a blokk keresgélése, papírkosárból való kiguberálása és most irány vissza hozzájuk!
nem várok tőlük csodát, de azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a reakciójuk...!?


ezek után mit is köszönnek a blokk végén?!?!?

safi Creative Commons License 2003.10.08 0 0 66
Nemtudom, hogy az IKEÁ-ba milyen emberek járnak. Viszont 6 év alatt volt idöm megismerni a MEKI-be járó vendégeket.
Előzmény: Infomaker (64)
Infomaker Creative Commons License 2003.10.08 0 0 64
Nem biztos.

Nézd meg az IKEÁ-t, ott is újratöltős, 3dl 150ft, és ott sem töltik üvegbe.

Előzmény: safi (62)
safi Creative Commons License 2003.10.08 0 0 62
"Ja, ami plusz pofátlanság: a szószokért fizetni kell..."
"az első pohár üdítőt fizeted, utána pedig annyiszor töltöd utána ingyen, ahánysdzor csak akarod."

Ennek az oka a +pénz-pénz-pénz, a másik meg, hogy az átlag amerikai vendég a kiskrumplijához kér egy adag kechupot és max 1-2X tölti újra a poharát.
Egy kisérlet és más éttermek gyakorlata megmutatta, hogy nálunk a ketchupos tasakokat marékszámra vitték eggyes vendégek haza(sót borsot szintén), és volt aki az újratöltött poharából az ücsit üvegbe töltve hazavitte (1-2 lirer/fö szinten)
Na ezek után nem csodálkozom, hogy nálunk fizetni kell a szózsokért és nem töltik újra a poharat!
Nálunk egyes emberek a szolgáltatásokat nem használják hanem kihasználják!

Előzmény: Törölt nick (59)
v_peti Creative Commons License 2003.10.06 0 0 61
Moszkva tér: Itt eldurrant az agyam. Ugyanis 2 pénztár ment, és a SMART pontomat akartam beváltani. Ráadásul előttem ÁFÁ-s számlát kértek, és elég sokmindent vásárolt a srác, és közben még volt egy kis variálás is. De a csúcs a pénztárak fölé kihelyezett stopperóra volt, ami az egyperces kiszolgálási időt hivatott mérni, de természetesen ez nem működött. :(((

Előzmény: LACZY (50)
mizandria Creative Commons License 2003.10.06 0 0 60
azer az a mcCafe, azer az igen. szep dizajn, igenyesseg, dunkin donuts utanerzetu fankok, smoke area, kellemesen duruzsolo hatterzene, csokiszirup-spiral a 3 decis kapucsinom tetejen, hmmm :o)
Labor Creative Commons License 2002.06.17 0 0 58
Én csak valami olyasmit olvastam, hogy nem tök nyersen érkezik a cucc, elősütésen megy keresztül, és ott történnek vele ilyesmi randa dolgok. :) Nyilván az étteremben már növényi olajat használnak, a lebukás veszélye nagyobb lenne, ha nem így történne, és ráadásként, mivel elősütött, hamarabb is elkészül, mint otthon a serpenyőben.
Előzmény: safi (57)
safi Creative Commons License 2002.06.17 0 0 57
Hat az biztos, hogy cirka 3-4 evvel ezelott, amikor en is dolgoztam Mekiben, akkor napraforgocuccban sutottuk a dolgokat egytol-egyig.
Hogy azota volt e valtozast az nemtudom :)

Safi

Előzmény: Labor (56)
Labor Creative Commons License 2002.06.07 0 0 56
Nem tudom, először Amerikában is azt mondták úgy fél éve, amikor felmerült a gyanú, hogy ők aztán nem használnak állati zsiradékot. Hosszas vizsgálódás kiderítette, hogy nem tudják ezt az állításukat bizonyítani. Az más kérdés, hogy itthon ilyen vizsálatra esély sincs. Itt nincs még akkora hagyománya a fogyasztóvédelemnek, marad az ígéret.

Nem mintha lenne akármi bajom a zsírral, sőt, én jobban is kedvelem a napraforgóolajnál. :)

Előzmény: safi (55)
safi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 55
nickwarren(53): a shake az un. alapanyagbol es a hozzaadott aromabol keszul. Arra hogy az alapanyagban mi van pontossan arra mar nememlekszem, de arra igen, hogya nyersen, meg a gepben valo megfagyasztas elott sokat iszol belole akkor irdatlan hasmenesed lesz tole.

Labor(54): a hazai ettermekben tennyleg novenyi (napraforgo) olajban sutik a krumplit,meg minden mast is. De eleg erdekes ez az olaj. Hozza van adva valami kotoanyag amitol szallitas kozben olyan mintha zsir lenne, tombokben erkezik. felhasznalas alott fel kell olvasztani. De ha egyszer mar felolvasztottad, akkor tobbet nem dermed vissza. Kulfoldon tenyleg tobb helyen marhafaggyut hasznalnak, van ahol kombinalva a novenyivel, van amit novenyiben, van amit allatiban sutnek.

Ha van meg kerdesetek akkor szivessen valaszolok.

Safi

Labor Creative Commons License 2002.06.06 0 0 54
Előzmény: nickwarren (53)
nickwarren Creative Commons License 2002.06.05 0 0 53
nem tudjátok véletlenül miből készül a mekis vaníliashake?
Kis_Joe Creative Commons License 2002.05.19 0 0 52
Dehogy van minőségi romlás!!
márvagy 6 éve tiszta u.az minden,csak néha bedobnak ilyen sertés bisz-baszt,nomeg kis figurákat,amitől a kis lurkók megőrülnek!
Előzmény: elvisz (-)
LeventeCa Creative Commons License 2002.05.13 0 0 51
A mekit a hazajaban tesztelhetem. Californiaban vagyok, eszakon. Itt meg semmi nagyobb gond nincs, az unalmas arcokon kivul...de ha egy kicsit delebbre megyunk, a mexikoi munkasokbol egyre tobb van. Nincs nekem veluk semmi bajom, csak figyelmetlenek, torik az angolt es a vegtelensegig szemtelenek...
LACZY Creative Commons License 2002.05.13 0 0 50
Kedves McDonald's rajongók!

Örömmel látom volt munkahelyem népszerüsége töretlen...
Külön örültem amikor a Moszkva téri "egységet" emlitettétek....
Na biztos, hogy az a legrosszabb ;-)...
... mert itt dolgoztam (?) én is. Ezek szerint megelégedésetekre...
A minőségről: a minőség nem tud egy bizonyos szint alá esni... mivel a padló alá csak nem megy le. :-)
A hosszu sorokról: A titka egy szó: "PRODUKTIVITÁS" - ez kb magyarul annyit tesz: előállitott haszon / koponya na emiatt kell 2 kasszásnak szopnia egész péntek este... Ök is anyáznak, mert egy ku_va cigit nem szívhatnak el egész nap és csak bas_ogatják Őket.
Szerintem Ök az adott helyzetben mindent igyekeznek megtenni, azért, hogy mindenki a legjobb minőséget kapja...
Csak mivel általában 2 kasszásra jut egy fél konyhás még igy is várniuk kell... mindenre.
De akkor miért nem nyomják fel a csuzdát????
Ennek a termék minőség biztositása az oka... 10 percig lehet benne egy szendvics. Ha addig nem viszik el, akkor ki kell dobni.
Ha ki kell dobni akkor csökken a haszon.
Ha csökken a haszon, akkor, a fönök örjönk és ba_zogat!
Ezt nem akarja a szerencsétlen.
Tehát itt tartunk.
Különben ha egy picit normálisan bánnak velü(n)k, akkor azt meghálájuk... - vannak benü(n)k is emberi érzések (Ök/mi is emberek vagyunk)
Tehát tévedünk és hibázunk is. Ez természetes.

Csak ennyit akartam leírni... ezeket fontos tudnotok.
A topic szerintem hasznos lehet... ...amennyiben azt olvassák aktív mekisek is.

Ha valamire kiváncsiak vagytok, akkor kérdezzétek meg!
RÖFF! (UI:) nem szerettem volna senki lelki világába gázolni.

Üdv: L@CZY

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!