Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.08 0 0 40

Az a este tönretete zenei pályafutását ritkán halok felőle.

k.tom69 Creative Commons License 2011.01.11 0 0 39

nagyon jó az irásod!örülök,hogy rá találtam!teljes mértékben egyetértek veled.

Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 38
Stohl drogbalesete során szóba került Előd drogbalesete a sajtóban.

Amikor történt, nem különösebben érdekelt a dolog, mondhatni közönyös voltam.
Azonban most Stohl kontextusában átgondoltam kicsit, és kérdések merültek fel bennem, amik elsősorban Stohl kapcsán indultak meg, de hamar átterelődtek Elődre.

Ebben az országban nagyon úgy tűnik, bármit meg lehet úszni, ha elit vagy; ha megvannak a kapcsolataid és a pénzed, esetleg egy"felső" háttered.

Ki áll Stohl mögött és ki áll Császár Előd mögött vajon? Mert minden jel arra utal hogy itt a háttérben valakik intézkednek.

Viselkedésükben hasonlóságot érzékelek. Felsőbbrendűségi érzést illetve az elit magabiztosságát. Ismeri ezt az attitűdöt gondolom jól mindenki. ezek az emberk azt gondolják - és sajnos alappal, bár nem valós morális jogalappal, hanem experimentálisan - hogy nekik mindet szabad, bármit megtehetnek, a tömeg fölött állnak, ők úgyis mindent megúsznak. Idősebbek viselkedhetnek így ha évtizedek alatt mind vagyon mind befolyás tekintetében felküzdötték magukat, azonban, mind Előd, mind Buci ehhez a magabiztos arroganciához még fiatalok és egyikük sem juthatott, önerőből adekvát befolyáshoz vagyonhoz. Tehát erős, elit háttérre utal mindkettőjük esete, szerintem.

Stohl kapcsán is sokakat felháborított, hogy nem helyezték előzetes letartóztatásba, hanem szabadon lófrál holott:

- bizonyítottan kábítószert fogyasztott, úgy ült volánhoz
- tömegbalesetet okozott, több súlyos sérülttel
- elmenekült a helyszínről (továbbra is drogos állapotban és még nyilván sokkban is autóba ült és elhajtott folytatva az érintett közutak veszélyeztetését)
- hatóság félrevezetésére próbálta rávenni az élettársát
- korábban már okozott súlyos balesetet ittasan, tehát visszaeső (egyáltalán hogy lehet jogosítványa még?????)

Bűncselekmények sorozatát követte el!
Sírva könyörgöm, ez egy átlag halandónak azonnal bilincs, börtön és legjobb esetben is halmazati ítélet, minimum 5 év letöltendő plusz ÖRÖKRE jogosítvány bevonás. Buci kedélyesen sétálgat szabadon...
Jólvan....

Na és Előd?

Kábítószeresen, kiemelten gyorsan hajtott (50 helyett 100-al kb), frontálisan egy rendőrautóba, a rendőr meghalt, majd a totálkáros kocsija papírját meghamisította és biztosítási csalást hajtott végre vele.
Sztár volt hát volt pénz sztárügyvédre.
Valamiért halmazati ügy nem lehetett.
1,5 év felfüggesztettet kapott és 100 ezer forint bírságot. Hogy van ez?

12 év alatt egy percet sem töltött őrizetben. A lelkiismerete - állítólagos, minden médiumban elsírt - fájdalma és a megtört karrierje, mint "vezeklés" próbálja elmaszatolni azt, hogy MEGÚSZTA !!!! Érthetetlen és igazságtalan módon.
Él, mint hal a vízben azóta is, mitöbb külföldön kisebb sztárkarriert csinált...

Más esetekben, "földi halandóknál", ha a gondatlanság bármi jelét kimutatják, halálos közúti balesetnél több év börtön jár... Elődnél halmazati köztörvényes bűncselekmények után is semmi sem járt, mert lássuk be ez a büntetés, gyakorlatilag egyenlő a semmivel....

Két furcsaság még nekem szemet szúr.

1. Előd arra hivatkozott, hogy tönkrement anyagilag ezért lett csak ilyen kevés a büntetés, állítólag. Ez senkinek nem fura? Sztárügyvédre költ el milliókat, aztán erre hivatkozik? Hát ne tessék sztárügyvédet fogadni, hogy maradjon pénz a bírságra! Nincs itt egy picurka pofátlan kettősmérce?
Továbbá, Előd aligha önerőből lett sztárocska. Nyilvánvaló a családi háttér, valaki, vélhetőleg apucianyuci, pakolta alá a korpát, és protezsálta, így kerülhetett be televíziókba, ripacs (amúgy nem teljesen tehetségtelen) műsorvezetőnek, majd így erőszakolt ki siker látszatot, néhány művészileg minősíthetetlen produkciójával. Nyilvánvaló a hátszél. Node akkor viszont mi az hogy elfogyott a pénze? Senki nem nézett utána, hogy aki eddig is finanszírozta Elődke elit életét, aki biztosította a körülményeket, finanszírozta, a háttérből, hogy bekerüljön a közéletbe, médiába, majd kiadóhoz, valahogy senkinek nem tűnt fel, hogy eltűnt? Majd ki finanszírozta új, külföldi karrierjét?

Tehát igen gyanús, hogy hazugság volt, hogy fizetésképtelen.

2. miért nem tudni semmit Előd apjáról, szüleiről? Kik is ők? Túl nagy a csend róluk.
Azonban pár év után valahonnan mégis csak lett pénz angliai karrier építésre lemezkiadásra, Shine54-ként befutott előadóvá válásra, úgy hogy Magyarországon él Előd azóta is, tehát nyilvánvalóan nem több évi kemény DJ munkával kereste meg a tőkét, hiszen itthon nem kellett senkinek, külföldön meg nem élt... Egy ilyen karrier finanszírozása, kicsivel több mint 100 ezer forint, ami Elődnek sok volt akkor állítólag. Pár évvel később már lett pénze... Érdekes nem?

Tehát vélelmezem, a bíróság félrevezetését, anyagi helyzetét illetően.
Amennyiben ez utóbbi bebizonyosodna tehát:
- gondatlan közúti baleset, és halál okozása drogos állapotban
- hivatalban lévő rendőr halálának okozása (ami ugyebár mintha súlyosabb tétel lenne nemde?)
- halmazatilag a balesetben érintett autóval történt biztosítási csalás
- halmazatilag, hatóság félrevezetése anyagi helyzetről való hamis tájékoztatással

Ez akárhogy nézem, saccperkábé minimum 5-10 év letöltendő, jogosítvány örök bevonása és közügyektől való 15-20 év eltiltás (melybe beleértendő az is hogy lemezt más művésznéven sem adhat ki, más országban sem és semmilyen vállalkozása nem lehet, erkölcsi feddhetetlenségének egy életre vége)
Kb ez lett volna igazságos. Bár azt hiszem, a halott 25 éves, rendőr srác szerettei, még ezt is keveselnék...

Nekem nem Előddel van bajom, bár nem tetszett amit csinál, és ellenszenves is volt, de úgy kb neutrális, súlytalan, olcsó, hátszeles, hullócsillagocskának tartottam.
Bucival pláne nincs bajom, jó színésznek tartom, tehetségesnek, bár a megélhetési ripacskodásaitól, amit kereskedelmi csatornákon csinál irtózom.

Az IGAZSÁG és FELELŐSSÉG ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK HIÁNYA a bajom. Engem a társadalmi ill morális konklúzió érdekel, de nagyon. Mi ezen esetek üzenete?
Itt bizonyos emberek bármit megengedhetnek maguknak, az igazság, az igazságszolgáltatás fölött állnak, vagy hogy van ez?

Az is elég fura, hogy itt ez a kurta kis topik van, mint Császár előd hivatalos szaktopikja, holott amikor az ügy ment, tízezernyi hozzászólás volt, heves vita ment évekig... Azok a beírások hova lettek?

Megismétlem, szó sincs rossz indulatról, sőt örülök hogy megúszta, örülök hogy ilyen klassz országban vagyunk, ahol bármit meg lehet úszni. Gyurcsány nyíltan bevallotta hogy hazudozik, hogy milliárdos államvagyont játszott ki, és megúszta. Hosszú a sor; a teljesség igénye nélkül néhány, pl Princ, Tocsik, Simicskó, Tasnádi megúszták (utóbbi azért annyira nem szárazon, de luxusvillájában él mint hal a vízben éppen), ex-ávós lehetett miniszterelnök, most szkinhead lehet parlamenti bizottság elnök. Szóval nagyon jó hogy ilyen szabad országban élünk. A kérdés, ami felmerül benne, hogy akkor én miért nem bűnözzek tessék mondani? Akkor itt lehet akármit csinálni büntetlenül...
Ha elég sokat rabolsz el, akkor jut pénz a sztárügyvédre és megúszod... Nemde?

Néhány más topik amit találtam a témában:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9001003
http://alag3.mfa.kfki.hu/dcsabas/velemeny/inetto/csaszare.htm
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.22 0 0 37
Az embert a tettei minősítik, ezt azért ne felejtsd el.... kétszer elkövetni (majdnem) ugyanazt a hibát, ez önmagáért beszél...
Előzmény: bright side (36)
bright side Creative Commons License 2009.10.21 0 0 36
Azért én ezt nem merném biztosan kijelenteni. Nem látsz bele szerintem senkibe, hogy mit gondol, mit érez. Vagy ha Te igen, akkor lelked rajta, én senkit nem ítélnék meg ismeretlenül.
Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.20 0 0 35
De, hibáztam. Egyszer elbasztam az egyik adóbevallásomat. De nem ültem be betépve az autómba, hogy balesetet okozzak, különösen olyan előzmények után, hogy volt már egy hasonló jellegű ügyem....(Ott egy ember lett nyomorék. Elődünk akkor helyet cserélt a barátnőjével, aki magára vállalta a balesetet.) Nincs neki semmiféle lelkiismeret furdalása.
Előzmény: bright side (34)
bright side Creative Commons License 2009.10.20 0 0 34
Halált okozó közúti veszélyeztetés. Nem ez a terminus?
Lehet itt gyilkosozni, csak azt minősíti szerintem, aki gyilkosozik. Az egy más bűntény.
Ti még sosem hibáztatok? Elbaszta. Nagyon el. Van ilyen. Nem akarom én felmenteni, de szerencsétlen hülyegyereknek meg cipelnie kell a lelkiismeretfurdalást. Tudjátok milyen az?
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.13 0 0 33
Okirathamisítást is elkövetett, mert nem volt a kocsira felelősségbiztosítása és visszadátumozva kötötte meg. Én se bírom a pasit, de nem csak ezért, úgy alapból.
Előzmény: mr_morph (28)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.10.08 0 0 32
Rendőrgyilkos!
Előzmény: Tarjáni (31)
Tarjáni Creative Commons License 2009.10.01 0 0 31

Nem mondtam, nem mondtam nem mondtam.
Csak vhogy furcsa, hogy egyrészt nagyon sok ember keresztény(nek vallja magát) másrészt ha történik egy baleset, akor meg szinte egyként hörög az ország "bosszú! bosszú! bosszú!" évek múlva is! (frissen az események után még érthető is)
(Ír balesetokozó dettó)

Olyan álságos ez nekem.

Előzmény: C.Holmes (29)
fejenagykoma Creative Commons License 2009.10.01 0 0 30
bocs, nem tudom melyik adón mutogatják azt a majom lantművészt, aki szintén halálost okozott....ő a sztár...

ez van... :-(
Előzmény: mr_morph (26)
C.Holmes Creative Commons License 2009.10.01 0 0 29
Jaj! Szóval a kereszténység leple alatt lehet csinálni bármit? Hiszen ott van a megbocsájtás , majd meggyónom! Hogyan képzeled ezt ?
Éljen a Cs Előd úgy ahogyan akar ha tud, de ne mutogassa magát. Ja és sajnálatot ne várjon senkitől sem ! Sajnálni csak a meggyilkolt fiú szeretteit lehet.
Előzmény: Tarjáni (25)
mr_morph Creative Commons License 2009.10.01 0 0 28
kcsit körülnéztem: "Két év hat hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélte első fokon a bíróság az érdi gázolót. A férfinak nem volt jogosítványa és forgalmija sem." ennek a köcsögnek meg volt, de kábítószer hatása alatt állt, szerintem egy-egy. de úgy látszik mégsem.
mr_morph Creative Commons License 2009.10.01 0 0 27
Te hülye vagy! Drogozott és úgy okozta, ne felejtsd már el. Nem csak baleset volt, akkor lehet, hogy igazad lenne. De kurvára nincs! pénz nélkül, kapcsolat nélkül legalább 5 évet ült volna. hülyepicsa :D
Előzmény: Lindamodell (14)
mr_morph Creative Commons License 2009.10.01 0 0 26
Retek klub? nívóba tökéletesen beleillik, pontosabban ott a helye! Hogy miért? Hát Palik miért közvetít forma 1-et? Hát nem ugyanaz? Most pl győzikesó megy. Szerintem a lakosságnak ez kell, hiszen a többség nem kapcsol el. Nézi a főzőműsort is, a rendőrgyilkos mellett még két buta, közönséges, proli kislány is ott van, nézd csak meg a röhögéseiket, meg az életrevaló nagy mondásaikat, meg ahogyan bután figyelnek. Egy ember nem illik bele, bár ittasan a legidősebb résztvevő azért elég szórakoztató. Sajnos ez van. Visszatérve a balesetre én még nem mondtam el a véleményem, ezért ezzel zárom a hozzászólásomat. Aki egy ember életét elveszi, lehet szerencsétlen, előfordulhat, hogy véletlen volt. Ezt a lehetőséget akkor bukta el, amikor drogozott és autóba ült, innentől a véletlen nagyon senkit sem érdekel. Ha átlagembernél füvet találnak, már az is nagyon nagy baj, továbbiak nélkül is. Itt gyorshajtás volt és egy haláleset is. Felfüggesztett? Szégyen ez azért nemde? El kellett adnia a házát? El, hiszen kellett fizetnie (nem feltétlen kenni, hanem ügyvéd stb.). Magába szállt? nem, mert akkor átlagemberként akarna élni, és kerülné a szereplést. Nem megy neki? Pedig több millió magyarnak ez nem jelent gondot. Én azokra neheztelek, akik nem büntették meg rendesen. Meg kellett volna!
Tarjáni Creative Commons License 2009.09.30 0 0 25
Ebben az országban a többség -elvileg- keresztény.
Hol vannak a megbocsátással?
C.Holmes Creative Commons License 2009.09.30 0 0 24
Elképesztő!Ennek az embernek nincs lelkiismerete ! Ki hívhatta meg ebbe a műsorba ? Melyik szerkesztő ? Hát annak sincs lelke ??? Miért gondolja, hogy ez a gy....s emelni fogja a nézettséget? Ebbe az országba még mutogatni is lehet egy ilyen .............!
Előzmény: bohókása (23)
bohókása Creative Commons License 2009.09.29 0 0 23
Az agyam elhagyom.
A retek klub főzös müsorában képes feltünni ez az ekölcsi 0.
Képes magyar kamera állni mikor tudja milyen vélemény van itt MO.on róla.

A vétlen rendőr családja vajon milyen szájizzel nézi Elődke zsebpénzszerző műsorát.
A faszi úgy gusztustalan ahogy van.
Bkása
basinger Creative Commons License 2009.05.27 0 0 22
Hát, én csak annyit tudok, ha kéne, én gond nélkül fejbe tundnám lőni. Amit csinált, az szándékos emberölés. Nem mintha a többi piás és betépett baromról más lenne a véleményem.
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.02.26 0 0 19
Ekkorát??? Vetem a követ!
Előzmény: csen (2)
C.Holmes Creative Commons License 2009.01.13 0 0 17

Telejesen igazad van. Neki sikerült az ami  Z. Cininek nem. Megúszta.

Most is az a véleményem, hogy több volt Elód mögött mint egy ügyvéd!

Előzmény: laci0057 (15)
laci0057 Creative Commons License 2009.01.10 0 0 15
Az a lepcses szájú ügyvéd kimosta,éli világát egy családot meg tönkre tett.
Előzmény: laci bácsi (13)
Lindamodell Creative Commons License 2008.12.18 0 0 14
Most is azért szidjátok, mert Neki összejött Angliában.. Miért fáj ez nektek? Okay, elhiszem hogy csípi a szemeteket, de gondoljunk csak bele.. Ha velem történik egy hasonló baleset, rossz esetben kapok 1 vagy másfél év letöltendőt. Leülöm, kijövök, és az emberek ugyanúgy szeretnek, becsülnek, mert valószínű már azt sem tudják ki vagyok, és kezdhetek egy új életet.Előd nem kapott letöltendőt, viszont mindenki gyilkost kiált rá (persze csak a háta mögött). Eltelt tíz év, és még mindig gyűlölet van az emberekben. Ti is csak itt tudtok írkálni, személytelenül, de nem mernétek ezt a sok mocskot az Ő szemébe mondani. Ennyit a gerincességről.
laci bácsi Creative Commons License 2008.11.08 0 0 13

Remélem senki nem haragszik ha az összes hozzászólás elolvasása nélkül kapcsolódok be a "Császár Előd" fórumba.

 

Előd jól kezdett, igen hamar feljutott az akkori magyar könnyűzenei élet legismertebb előadói közé. Oké, valamit jókor, jó helyen jól csinált. De sajnos a sikereket Ő is rosszul kezelte, azt hitte neki már mindent szabad. Egyszerűen elszállt az agya egoizmusától és erre indok volt saját gyermekded hozzáállása az élethez, pénz, rajongók, stb.

 

Baleset <-----> Gyilkosság?

 

Természeresen gyilkosságról nem beszélhetünk, csakis balesetről, mely Császár Előd kábítószer hatása alatt elkövetett gondatlansága miatt következett be. És a fiatal rendőr nem vétett a KRESZ szabályai ellen, ugyanis a rendőröknek nem kötelező a biztonsági öv használata. Hogy miért? Csupán azért, mert ha valami nagy baj van és gyorsan kell intézkedni, azonnal ki tudjanak szállni az autóból.

 

Fel sem fogta, hogy a hülyesége miatt tönkretett egy egész családot. De nehogy'má anyagi kár érje szegény Elődöt, a tetves BMW-jére biztosítási csalást akartak elkövetni.

 

Így lett belőle az első számú közellenség kis hazánkban.

 

Amikor leesett neki a tantusz, hogy kemény évek várnak rá a sitten, felfogadta Magyarország egyik legjobb ügyvédjét, akinek nem volt könnyű dolga, hogy kimossa a szarból. Végül sikerült, a börtönt megúszta. Lassan eljutott az agyáig, hogy itt semmi esélye semmire, kiment Angliába ahol talán még jobb egzisztenciát csinált magának, mit itt a '90-es években.

Fogadni mernék, hogy ott a véres múltjáról méllyen hallgat, nem pofázza el, hogy a közúti hülyéskedésének halálos áldozatává vált egy rendőr. Maximum azt tudom elképzelni, hogy eladja a dolgot balesetként, melynek két áldozata van és Ő az egyik.

 

Én nem ítélkeztem felette, már csak Isten lehet a bírája.

 

Ui: Stohl Buci is csinált jópár autóbalesetet, az egyikbe majdnem bele is döglött. Akkoriban rendesen ivott is. Hogy most műsorvezető, színész, celeb, stb? Csak annak köszönhető, hogy valamilyen isteni csoda végett miatta soha nem sérült meg senki, csak Ő maga. De ez csak a szerencse javára írható, mert akár lehetett volna hasonló vége a dolognak, mint Előd esetében.

 

Üdv..Laci bácsi

C.Holmes Creative Commons License 2008.11.03 0 0 12

Igen szegény Londonban sinylődik, ott dolgozik egy studióban. Még ezt is elintézték neki. Az eset után még  volt pofája "biztosítózni" az autóját. Rendkíbvül szemét ! Legalább ne sajnáltatná magát !!! Veszélyes alak!!

KINEK A ROKONA LEHET?

Előzmény: Lindamodell (10)
e1972a Creative Commons License 2008.10.24 0 0 11
Látszik, hogy nem sokat tudsz az esetről.

Kiváncsi vagyok, akkor is ezt mondanád, ha a rendőr hozzátartozója lennél?
Lindamodell Creative Commons License 2008.10.23 0 0 10
Ez egy BALESET volt.. Ugyanúgy meghalhatott volna Előd is, mint az a rendőr. Arról nem beszélve, hogy Ő megszenvedte ezt az egészet rendesen.. Véleményem szerint az a baj az emberekkel, hogy nem az bántja őket, hogy meghalt egy rendőr, hanem az, hogy az a másik nem kapott letöltendőt..
szakmernok Creative Commons License 2008.10.16 0 0 9
Láttátok a legújabb origó szavazást, az esetleges valóságsókról. Ott a Császár Előd börtönbe megy vezet, de fejhosszal ám.
lunule00 Creative Commons License 2008.10.08 0 0 8
Na hát ez aztán már tényleg gusztustalan.
e1972a Creative Commons License 2008.08.18 0 0 7
Gyorshajtás, az autót visszamenőleg lepapírozták, és a baleset utáni vérvizsgálaton kábítószert találtak. Te csak az egyikért bent rohadsz évekig.

Ezért került sokba az ügyvéd...
Előzmény: giotto27 (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!