Keresés

Részletes keresés

heturobi Creative Commons License 2011.07.17 0 0 157

http://legendsguide.com/928/ghost-hunting-evps-for-sale/

 

Itt tudsz venni ilyen készüléket. Van választék bőven.

libapék Creative Commons License 2010.12.02 0 0 156

én white noise és pink noise alkalmazásával járatom be a fülhallgatóimat.

Előzmény: Törölt nick (154)
emem Creative Commons License 2010.12.01 0 0 155

igenám, csakhogy ez itt a rejtélyes és nem a  tudomány

majd mindjárt jön 1-2 topiktárs, és elmagyarázza neked, hogy minden összefügg mindennel, csak te még nem vagy elég érett ennek elfogadására  :-/

Előzmény: Törölt nick (154)
wolverina Creative Commons License 2010.04.02 0 0 153

Szia!

 

El tudnád küldeni nekem a képet? Ha igen, küldök emilcimet.

Előzmény: szenyóka (138)
menroting Creative Commons License 2009.07.09 0 0 152
Mikori lehetett az ajtózár s milyen tipúsú ? Az nem lehetett hogy a zárnyelv még olyan félig kiálló állapotban volt elötte ami még engedte az ajtó kinyitását (tehát még az előző nyításkor valamilyen okból úgymaradt) s mikor becsapodott az ajtó akkor ugrott ki olyan állapotba hogy még kulccsal fordítani kellett rajta ?
Előzmény: lenaaa (147)
lenaaa Creative Commons License 2009.07.09 0 0 151
Ne haragudj!Csak tudod folyamatosan ezt hallottam....Nah mind1.Igen én is először próbáltam "normális" magyarázatot találni, de tényleg nem tudtam/tudtunk.Már minden megfordult a fejünkben végülis arra jutottunk,hogy talán az egyik volt ott lakó így akart jelezni,hogy ne költözzünk el,mert kedvel minket:).Viccet félretéve egyszerűen tényleg felfoghatatlan ami ott akkor történt,de ezt ahhoz át kell élni hogy ténylegesen elhigyje az ember.Csak tök furi,hogy akkor miért csak néhány embernek vannak ilyesmi tapasztalatai,miért nem történik ez meg mindenkivel?!
Előzmény: Daily Telegraph (150)
Daily Telegraph Creative Commons License 2009.07.09 0 0 150
Én nem haragszom, de azt nem értem te miért kaptad fel a vizet. Gondolom azért írtál ide, hogy válaszoljon valaki. Pusztán arról van szó, hogy minden ilyen esetben először természetes magyarázatot kell keresni, mielőtt szellemekre gyanakodnánk. Nyilván nem voltam ott, te se túl részletesen magyaráztad el a sztorit én csak egyszerűen leírtam ami először eszembe jutott.
Előzmény: lenaaa (149)
lenaaa Creative Commons License 2009.07.08 0 0 149
aZÉRT ENNYIRE HÜLYE ÉN SEM VAGYOK!!!!Végig a konyhában voltam,úgyhogy nincs igazad!Ha te az ablak becsapódást ajtózáródásként hallod,akkor neked igen érdekes a hallásod!Úgyhogy ez nem magyarázat,már ne is haragudj!
Előzmény: Daily Telegraph (148)
Daily Telegraph Creative Commons License 2009.07.08 0 0 148
Szerintem egyszerű a magyarázat. A kulcsot te fordítottad rá, csak nem emlékszel, mert automatikus mozdulat volt (Sokszor előfordul, hogy nem tudjuk bezártuk-e az ajtót, ezért inkább visszamegyünk megnézni). Amit ajtó záródásnak hittél az pedig valójában más volt, pl.: ablak becsapódás, a szomszédból jött, stb.
Előzmény: lenaaa (147)
lenaaa Creative Commons License 2009.06.29 0 0 147

Sziasztok!

Látom régóta nem írt ide senki,de hátha vki olvassa.Nos én nem hittem a szellemekben egészen 2005.októberéig.Mikoris felkerültem Pestre albiba /tipikus 100éves pesti bérlakás/.' hónapot töltöttünk ott a lakótársnőmmel.Októberben elköltöztünk egy nagyobb,jobb albiba.na de amikor az utolsó forduló cuccért mentünk vissza/még világos volt/ a lakótársnőm levitte a szemetet,én addig a konyhában cigiztem,közben hallottam ahogy az ajtó bezáródik de közben a csajszi már egy ideje oda volt.Gondoltam magamban ez se teljesen kerek,hogy itt szórakozik.Eltelt vagy 10perc még mindig nem jött,gondoltam megnézem és ekkor jött az arconcsapás, ugyanis az ajtó belülről volt bezárva!!!Kinyitottam a csaj ott állt az ajtó előtt,kivolt akadva,hogy én miért szórakozok vele.Na sztem én akkor egy kisebb sokkot kaptam mert mozdulni sem tudtam a döbbentségtől,a csajszi is megijedt mert rájött,hogy tényleg nem én hülyéskedtem,összekapart és nagyon gyorsan elhúztunk onnan.Azóta folyamat próbálok erre magyarázatot találni,de egyszerűen nincs!!Azóta ehhez hasnló szerencsére nem történt velem,csak pici fura dolgok,de azokhoz lehet magyarázatokat fűzni,úgyhogy azoknak nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget.4éve hiszek a szellemekben elég sokat kutakodok utánuk,de egyben nagyon félek is tőlük,nem tudom miért.Érdekel ez az evp dolog is szeretnék több dolgot megtudni róla!Ha van vki aki átélt hasonló dolgot komolyan azt kérem vegye fel velem a kapcsolatot,vagy aki tud vmi féle magyarázattal szolgálni!

Az e-mail címem:calabria@citromail.hu

Remélem azért vki  illetékes elovassa!

Sziasztok,Léna voltam

Menroting Creative Commons License 2009.02.07 0 0 146
Ez a kis részlet az EVP-s fórumból való

http://www.freeweb.hu/evp-media/forum/viewtopic.php?t=2&postdays=0&postorder=desc&start=135


"Ami azonban ledöbbentett, hogy a program által mesterségesen generált zajból is hallottam szavakat, ugyanúgy mint amikor a mikrofonnal rögzített zajt hallgattam. Azért voltak benne szavak és mondatok, mert a zajt kétszer erősítettem, 17dB-lel, és kétszer csináltam hiss reductiont. A zajszűrést a Cool Editorral csináltam. Így több szinten keletkeztek hangok, mind gyermeki, női, férfi és démoni hangon. Más más beszédsebességgel és tagolással. Persze a tisztán felvett zajban is hallottam, hogy több hang van egyszerre de máskor ezt nem tudtam elkülöníteni.
Elsősorban azt jó lenne tisztázni, hogy mi is a zaj amit rögzítünk a valós hangokkal együtt. Mert a zaj ezek szerint nem a külső térből jön, hanem az elektromos jelhordozáshoz tartozik.
Amit azonban nem értek az az, hogy miként hallhattam a zajból ki ilyen mondatot"

Tehát egy mesterséges zajból is hallott az észlelő mondatokat.Tehát valószínüleg nem szellemek üzzennek a zajban hanem agyunk tudatalattija képez a zajt hallva értelmes mondatokat a tudatunk számára ? Olyanféleképpen mint ahogy egyes becsapós képek a szemünknek? Vagy olyanféleképpen amely módon az álmok képződnek ?
Kéne egy olyan probát csinálni hogy például egy mesterségesen keltett zajt több embernek meghallgatásra elküldenénk s hogy ki mit hall ki belőle úgy hogy előzetesen még nem halott róla még semmit hogy más mit is hallott ki belőle.
S persze nem egyszeri meghallgatásra s talán nem ártana mellé az ellazult félálomszerű állapot.
Persze lehet hogy már ezt próbálták is .Ha igen AKKOR tudna valaki erről valamilyen bővebb felvilágosítást adni ?
Természetesen csak fikázás nélkül(buták módszere) érdekelne csak...
azp Creative Commons License 2009.02.07 0 0 145
SZIA! HA VAGY MÉG , AKKOR ÉRDEKELNÉNEK AZ ÚTMUTATÁSAID!!!
ÍRJ PRIVIBE.
KÖSZI!
UI:SZARD LE A FIKÁZÁST!!!
FAIN A HOZZÁ-ÁLLÁSOD...
ÜDV:AzP.
Előzmény: Pronk (38)
ereik Creative Commons License 2009.01.10 0 0 144
www.sg.hu/cikkek/64961
szenyóka Creative Commons License 2008.11.26 0 0 143
Semmi nem lóg be az objektívba ! ez nem szórakozás nézd meg az uti sugó .hu-ra felraktam! BABYCE képeit keresd!
Előzmény: Törőlt_nick (142)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.11.25 0 0 142

szórakozz máshol baze.

Előzmény: szenyóka (140)
Menroting Creative Commons License 2008.11.24 0 0 141
Objektiv elé belogó hajszál nem lehet ?
Előzmény: szenyóka (138)
szenyóka Creative Commons License 2008.11.24 0 0 140
Sajnálom nem tudom ,mert túl nagy ,ha levágom akkor el ...ródik!
Előzmény: szenyóka (138)
szenyóka Creative Commons License 2008.11.21 0 0 138
Sziasztok!
Hát én lefényképeztem nem rég egy szellemet !Pécsen voltunk kirándulni a párommal! Megnézegettük a nevezetességeket ,fényképeket is készítettem ! Aztán itthon nézegettük őket ,nem hittünk a szemünknek az egyik képen ami a csodaharangról készült ott egy szellem ,mint egy sűrű energia felhő ! HIHETETLEN! Próbáltam a médiát megcélozni vele ,de még csak válaszra sem méltattak .Pedig ez nem kamu! Ott van a képen!Órákig néztük és nem is tudom annyira érdekes!
Hy Creative Commons License 2008.11.01 0 0 137

Ezexerint te szívtelen vagy?

:o)

Előzmény: fuloppal (134)
Hy Creative Commons License 2008.11.01 0 0 136

Mikor Édes elment, és nemsoká követte Apum is, sokáig beszéltem, takálkoztam is velük.

Álmomban.

Előzmény: Hy (135)
Hy Creative Commons License 2008.11.01 0 0 135

Ezt a rémhírt meg ki terjeszti?

 

 

Előzmény: Törölt nick (-)
fuloppal Creative Commons License 2008.10.30 0 0 134
Én az ilyen témákat álltalában szeretem azzal lezárni hogy nincs semmiféle szellem meg lélek meg szív. Mindent az agyunk irányít, a szív meg csak a vért pumpálja. Isten se a nagyszakállú, csak a természet. És minden megmagyarázható.
De ilyenkor elgondolkoztat a természet csodája és tudatossága, a világegyetem végtelensége...
Szerintem az emeber élete rövid ahoz hogy annyi tudást össze tudjon gyűjteni hogy ezeket a dolgokat valaki valaha is meg tudja magyarázni, csak találgatunk :)
Katintka Creative Commons License 2007.05.14 0 0 133

"Kutatások folynak a fehérzaj4 nem halálos fegyverként való alkalmazására. A kaotikus fehérzaj túlterheli a hallószerveket, éles fájdalmat és szédülést okoz. Az agyban „hangok” szólalnak meg. Az agyhullámok változtatása akár meg is õrjítheti – ideiglenesen vagy átmenetileg – a célszemélyeket. "

Ezt én is tanúsíthatom ugyanis mindennapi munkám során sokszor találkozom olyan utasokkal akiket egy rosszul beállított hangerősítő szinte idegbajba tud kergetni s volt  olyan is aki előre jött s szólt hogy ne használjam inkább mert ő annyira érzékeny erre hogy szédül is tőle.Viszont fegyverként szerintem nem lehetne használni mert nem egyformán vagyunk érzékenyek rá sőt olyan is van aki annyira megszokja az ilyenfajta zajt hogy ha nem hallja akkor hiányzik neki :-).

A hanghallásra gyerekoromban volt tapasztalatom még a régi fodrászüzletekben használt burás hajszárító alatt.Egyszer úgy hallottam hogy a fodrásznéni beszél hozzám de rápillantva megdöbbenve láttam hogy csukva a szája s én meg továbbra is hallom a nem teljesen tisztán hallatszó mondatokat az ő hangján s persze gyerekfejjel azt hittem hogy valami csoda folytán a gondolatait hallom :-)

Előzmény: Merlin05 (132)
Merlin05 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 132
Shikamikanico Creative Commons License 2006.06.02 0 0 131
http://www.coffeepotghost.com/
itt a címe az oldalnak.
Shikamikanico Creative Commons License 2006.06.02 0 0 130
Ne viccelj már, ez komoly dolog:) Ki tudja más mit hall ki belőle..:P De tényleg.. jaj ezt le akartam írni. Van egy oldal a neten, mindjárt megkeresem. Egy kávéfőzőről szól meg a nőről akié a cucc. A nő azzal van elfoglalva és abban a hitben él, hogy akávéfőzőjén keresztül EVP segítségével kommunikálnak a szellemek vele. Meg is lehet hallgatni, úgy látszik hozzá a "szimpla" tudással bíró szellemek járnak csak. De lényeg, hogy én azon nagyon sokat nevettem, komolyan eszembe jutott, amikor kávéfőzőt vettem, hogy ki fogom próbálni, sőt publikálom nagyon komoly belemagyarázásokkal. De a legjobb: nő amiket kihall belőle... Vannak erotikus szellemek is, akik állandóan egy kis szexre vágynak. Most akkor nem aberrált egy kicsit az a fazon, aki ilyeneket magyaráz bele a kávéfőzőbe? Vagy túl sok kávét iszik, csak hogy járathassa a gépet, és ezért egész nap felpörögve haluzgat??:D
Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 129

Két EVP zajolgat:

- "Főőőőhhhppppaaaaaaaahhhrrrraaaanncccsssnnnnóóóóóóóókkkúúúúúúúnnkkk!!!"

Mire a másik:

- "Eeeexxxxxxxööööösszzzááááááááájjjjjzzzbúúúúúúúúúkkk!!!"

És itt a világ vége...

Shikamikanico Creative Commons License 2006.06.02 0 0 128
;-)
Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 127

:)))

 

Nyalom a hangod Barátom!!! :)))))

Előzmény: Shikamikanico (126)
Shikamikanico Creative Commons License 2006.06.02 0 0 126
huhh Micsoda viták folytak itt, ahogy olvastam! Háromnegyedének kb semmi köze nem volt az EVP-hez. A legviccesebb az volt, amikor P.-től vki megkérdezte hogy mi az EVP, erre ő azt írta, hogy nem írja le mert saját magától kell rájönnie:) Lehet itt össze-vissza bohóckodni, nagy megvilágosodásokról tanúságot tenni, ugyis az a vége, hogy aki elhisz vmit, az minden bizonyííték nélkül elhiszi, ha vki meg nem, akkor az vár a bizonyítékra, amit jelen esetben még nem tud senki felmutatni, vagy nem mer, vagy nincs is, csak hazudozik és kelti magáról a hude okos és bölcs vagyok a világegyetemben, de a tudásomat nem osztom meg mert a tudás nem mindenkié ám, csakis én birtokolhatom, mert mindenki körülöttem annyira feljletlen csökött agyú, vagy lelkű vagy asztrál vagy akármilyenű, hogy nem alkalmas rá. De ő sajátmaga az, mert neki kinyilatkoztatta a zaj. Vagy akármi. Hogy mi azt nem tudjuk mert nem megosztható, vagy nincs is. Képzelődni én is tudok, most leírhatom, hogy jajj micsoda felfedezést tettem, ha elmondanám az kihatna az egész emberiség jövőjére, és az FBI 10 perc mulva itt kopogtatna az ajtómon.. Kezd az egész South Park szintre menni, ott van az a mikor Kyleék letöltenek 1 dalt a netről, 2 perc mulva beugrik a fél amerikai kommandó az ablakon... Mellesleg nekem magűánvéleményem annyi, hogy akinek erre ideje van, csinálja. A felvételekbe meg azt képzelek bele amit akarok. Kb délibáb szintű:) De ha vki komoly bizonyítékkal áll elő, nem ilyen hülye szövegekkel hogy én jöjjek rá meg mindenki jöjjön rá, addig kissé szkeptikus vagyok, ami szerintem érthető, és nem elítélendő. Másik meg, itt olyan szintű megvetést érzékeltem a sorokból, hogy csak na. Miért kéne mindenkinek elhinnie azt amit leirsz, hogy ezt meg azt hallod, amikor nem vagy képes semmi konkrétummal előállni?? Asszem ez még alapvető jogunk, hogy kérdezzünk, kételkedjünk, és szerintem ha te olvasnád a saját hozzászólásaidat ép ésszel megáldva, akkor te is kételkedő álláspontot vennél fel. De persze az ellenkezője is megtörténhet, nem ismerlek:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!