Keresés

Részletes keresés

napsugar1972 Creative Commons License 2014.01.09 0 0 1

Szia "misstick"!

 

Megadnád annak a labornak az elérhetőségét,weboldalát ahová küldted a nyálmintát? Engem is érdekelne, szeretném megcsináltatni.

Gondolom megvan már az eredményed, természetesen ez nem ránk tartozik.

De ha ezzel az egész dologgal kapcsolatban bármi hasznos infót,weboldalt,linket tudsz mondani,ajánlani nekem /akár külföldi, akár magyar vonatkozásban /megköszönném. Üdv: napsugar1972  / ha inkább privátban gondolod, jelezd légyszi, küldöm az email- címem

 

 

 

Előzmény: misstick (-)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2013.06.14 0 0 0

Ma már a mellrák nem 0 fokon gyógyítható! Tessék ingyenes szűrésre járni:)

Előzmény: misstick (-)
misstick Creative Commons License 2013.05.17 0 0 topiknyitó

Sziasztok,

 

Olvasva a hireket Anjelina Jolie-rol arra az elhatarozasra jutottam hogy en is szeretnem tuni ha genetikailag ugy vagyok kodolva hogy nagyobb az eselyem a mellrakra (ill egyeb betegsegekre) mint az atlagnak. Kifizetnem a vizsgalat arat es ha az az eredmeny hogy rizikocsoportba tartozom akkor evente 2x mennek szurovizsgalatra, nem halogatnam es mindenkit erre biztatnek a csaladban.

 

2 nap guglizas utan talaltam egy amerikai privat laboratoriumot akik par szaz dollar elleneben kuldenek egy kemcsovet amibe nyal mintat kell tenni, gyorspostaval visszakuldeni majd 2 honap utan online hozzaferhetoek az eredmenyek. kb 250 betegsegre szurnek, megnezik honnan szarmazom (ancestry) milyen gyogyszerekre reagalok jol v rosszul, illetve milyen  a genetikai allomanyom, hordozok-e rendellenesseget amit leendo gyermekeimre atorokithetek.

 

Magyarorszagon is talaltam hasonlo szureseket, 15-60ezer forint savban, kulonbozo szempontok alapjan szurnek. Ez ennel joval tagabb es sokkal olcsobb. Megrendeltem, ugy gondoltam van 2 honapom eldonteni hogy megnezem-e az eredmenyeket illetve mit kezdek majd azzal ha megtudom nagy valoszinuseggel alzheimerem lesz...

 

Minden gondolat erdekel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!