Keresés

Részletes keresés

Csipkay Miki Creative Commons License 2014.05.21 0 0 49

Elolvastam itt a hozzászólásokat.
Az UFS Group-ot nem ismerem, ezért nem is akarok és tudok véleményt mondani róla.

viszont amit az MLM-ről írtok, az azért kicsit túlzás.

 

az nem általános és megszokott az MLM szisztémát használó vállalatoknál, hogy az első képzésért azonnal óriási összegeket kell fizetni.
Az MLM rendszereknél pont az a lényeg, hogy a támogatás az ingyenes, és a képzés is vagy ingyen vagy nagyon kedvezményesen elérhető.

 

Persze biztosan van ettől eltérés, mint mindig mindenhol a világban vannak "másképp" gondolkodók.

 

Én nem pénzügyi terülten vagyok, de nálunk a képzések jelentős része ingyenes, on-line.
A szemináriumok belépői pedig általában 5000 Ft alatt elérhetőek.

Persze tudom, néha ez is lehet sok, de meg is lehet keresni az adott üzlettel.
Azt szokták mondani, hogy az MLM vállakozásodat is vállalkozásként kezeld.
Ne megélni akarj azonnal a bevételből hanem fejleszteni.

 

Nekem azt tanították, hogy igazán azoknak jó az MLM, akiknek az alapszintű megélhetése meg van, csak többet, jobbat vagy mást szeretnének.
Több időt.
Jobb életszínvonalat.
Nagyobb szabadságot.

Ixtana'Rax Creative Commons License 2012.08.24 0 0 48

Üdv!

Voltam náluk,és nekem azt mondták,hogy az első hónaptól kereshetek. Nem hiszem,hogy hazudtak.

Pont egy nem pénzügyi munkahelyen voltam,ahol be sem jelentettek,sőt ki sem fizettek utána. Nagyon jó a megérzőkém,itt nem tapasztaltam negatív dolgokat.

nagyjoka Creative Commons License 2012.03.25 0 0 47

Kedves "designerke" !

 

Azt hiszem valmi nagyon félreértettél.... vagy nem jól rakatál össze a felületes információkból..

 

A nyudíj és egészségügy kérdése valóban elég siralmas mitöbb aggasztó..

,de felteszek-egy kérdést :

 

Szerinted hogy lesz???

 

meg egy másikat:

 

...dolgoznál Te azért jó jövedelemmel hogy sok embernek legyen miből élni nyugdíjas korára , és a bizonytalan egészségügyben is meg tudja oldani szükségleteit, legyen biztonsága???

 

És végül embrekkel foglalkozni, bennük bizalmat felkelteni, hogy rád bizzák jövőjük kulcsát.... tényleg csak jól öltözötten, sikert sugározva, makulátlan tudással és élenjáró eszközökkel lehet... :-)   (eredményesen)

 

Az energiatudatos , fenntartható fejlődés pedig igen csak komoly része a pénzügyi kultúrához kapcsolódó "népfőiskolánknak " :-)

 

Ingyen ebéd és munka nélküli jövedelem csak a mesében van...  Ugyan olyan ez mint egy vállakozás alapítása.... el kell kezdeni dolgozni és nem az első naptól kezdve vagy a felső tízezer tagja.... Megdolgozol érte, de lényegesen több jövedelemért mint ha alkalmazott lennél valahol...

 

A 2 milliós "verdák" meg környezettudatosabbak mint egy 10-15 éves elhanyagolt  elhasznált nyugati vagy keleti autó , amely már új korában is több káros részecskét bocsájtott ki mint az kívánatos lett volna...

 

Tény hogy igazi környezettudatos ember hibrid, gáz, vagy ethanol hajtású járművel közlekedik, mer azok égéetrmékei a "legtisztábbak"

 

Üdv nagyjoufs@gmail.com

Előzmény: designerke (44)
Kori8 Creative Commons License 2012.03.07 0 0 46

Hát nekem nem túl jó tapasztalatom van velük! Én elsők között léptem be hozzájuk,és 25000 forintommal azóta is tartoznak!Úgyhogy lehet itt dobálózni a milliókkal!

evah78 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 45

Kedves Designerke!

 

Nekem is volt szerencsém az UFS-hez mégis végül egy másik cég mellett tettem le a voksomat. Valószinüleg hasonló okokból mint amiket felsoroltál. Szivesen beszélgetek ezekről a dolgokról személyesen.

 

e.

Előzmény: designerke (44)
designerke Creative Commons License 2012.01.12 0 0 44

Üdv mindenkinek!

Az érdekelne, hogy volt- már valaki ilyen képzésen az USF-nél és mi volt a tapasztalata. Per pill elég határeset ez a 15 ropi is nekem. Nem rég kezdtem a vállalkozásomat, részben passzolna az egyik területhez, amivel foglalkoznak, de annyira sok volt a ködösítés az előadáson, hogy nem szívesen dobom be a kasszába még ezt se. Ha azt veszem, 3 havi képzés vagy egy full luxus wellness hétvége biztos többe kerül, ha leosztom 3 hónapra akkor ez havi 5e FT... Ha így nézem nem sok. Ha azt nézem, most miből kellene ebben a hónapban kijönni, ha ezt bukom, akkor elég sok... Ha jól sejtem, valahol ez azért egy kicsit mlm-es, ajánlgatós, félügynöki munka, ahol te vadászod az ügyfeleidet. Elviekben a szolgáltatásukat, ami miatt elmentem meghallgatni az előadást, a zöld beruházós cucc, és a Private Med, tudnám saját weblapon is képviselni, aztán vagy jön belőle zsé, vagy nem. Viszont amit eddig tudok az egészről az édeskevés, a kérdéseimre, amiket előadás után feltettem, ködös, kerülő válaszokat kaptam. És ezután pengessek én ki akármennyit is?? Na, ezek azok a beszélgetések és ködösítős MLM szagú és feelingű - nagyon utálatos - happeningek, amiktől kiráz a hideg, mert mellébeszélnek, elmondanak egy csomó hangzatos adatot, milliókkal dobálóznak meg drága kocsikkal, aranytollakkal és laptopkkal keskednek, utazásokkal kecsegtetnek, de ha 3 hónapig egy fityinget nem keresek vele - eleinte ugye nincs még pénz belőle, met nem kötsz üzletet - kitehetem a homlokomra. Ha a járulékaimat fizetem, meg hitelt, rezsit, kajált, és anyagot kell vennem amúgy a saját vállalkozásomhoz, akkor ezzel első 3 hónapban nem sokra megyek ugyebár. Az se derült ki, mennyi időt is vesz el mindez tőlem, van-e vizsga vagy más amin át kell menni, hogy aztán dolgozhassak. És bevallm, nem vagyok az a kiskosztümös csajszi, persze, ha tényleg dőlne a lé, akkor azért összekapnám magam, egye fene. De valahol elég janus arcú, tudathasadásos állapot lenne számomra egyik oldalon rázni a rongyot, 2 millás verdával járni másik oldalon meg az (energia)megtakarításról, fenntartható fejlődésről papolni :) Nekem ez nem annyira fér össze! A nyugdíjról és az egészségügyről nincsenek illúzióim már rég...

mocsaryberci Creative Commons License 2009.11.18 0 0 43
Kötelezőre már van online programjuk is: http://ufs.hu/online_ajanlataink/ ……………. Lakás, utazási és casco később lesz. Ha lesz…
mocsaryberci Creative Commons License 2009.11.13 0 0 41
Nem tudnál küldeni róla egy screenshotot?
mocsaryberci Creative Commons License 2009.11.13 0 0 40
Rámiusz, látom, te nyitottad ezt a topikot is. Van ez az elektronikus üzleti beszélgetés nevű szofveretek, nekem egyszer mutatták, de már nem emlékszem rá, csak arra, hogy elég profi program. Én szeretem az ilyen okos cuccokat. Elismerésem. Még ötleteket is adott a saját munkámhoz, én is informatikával foglakozom.
zzerind Creative Commons License 2009.11.12 0 0 39
Ezzel a nyugdíjkérdéssel és az egészségbiztosítással kapcsolatban azt gondolom, hogy ketté kellene választanunk a dolgot. Az állam szerintem sem teljesíti a feladatát, és ez azoknak jelent nagyobb gondot, akiknek nincs megtakarított pénzük, mert nincs miből félretenni. Akinek van, azok jó konstrukciókat találnak arra – például az UFS-nél –, hogy gondoskodjanak a saját nyugdíjukról és a normális egészségügyi ellátásukról. Most már képben vagyok a PrivateMed-del kapcsolatban is, jó dolog, ha van egy kis pénzed, amit erre költhetsz. Nem kell az időt vesztegetni a sorban állással az sztk-ban, nem kell hónapokat várnod egy normál műtétre meg ilyesmi. Azt nem tudom, de úgy hallottam, itt nincs hálapénz. Lehet, hogy ha összeszámolja az ember, az orvos zsebébe többet rak havonta, mint ennek a díja.
bubac Creative Commons License 2009.11.11 0 0 38
Üdvözlet!

Ha volna két szabad percük, nagyon hálás lennék, ha kitöltenének egy kis kérdőíívet, mely a diplomadolgozatom elkészítéséhez elengedhetetlen.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/223857251/

Remélem, nem zavartam.
Előre is köszönettel:
K. Bori
mocsaryberci Creative Commons License 2009.11.10 0 0 32
Köszi, „rámiusz”. Nekem nem azzal van bajom, hogy a pénzügyi tanácsadó cégek nyugdíj-előtakarékosságra próbálnak rábírni, nekem az állami nyugdíjellátó rendszerrel van a bajom. Nálunk nyugatabbra miért képesek az emberek a nyugdíjukból idős korukban körbeutazni Európát? Jó, tudom is előre a válaszokat, de azért szerintem az állam nem azárt van, hogy széttárja a kezét, és a demográfiai adatokra mutogasson, hanem azért, hogy próbáljon valamit tenni a társadalom önreprodukciójáért. Azért, hogy többen tartsák el azokat, akik még vagy már nem képesek dolgozni. Az öregségi nyugdíjalapba törvény szerint fizetünk be, és azt a pénzt, amit befizetünk, kamatostul vissza kellene kapnunk. Ha normálisan működne az állam…
Amennyi befizetett adó és állami bevétel itt az évek során eltűnt, abból az összes nyugdíjasnak meg lehetne duplázni a járadóságát.
Én nagyon nem értek egyet azzal, hogy az állam mindenhonnan kivonul, mert akkor egyáltalán mi a fenének van. Az újraelosztás szabályozása nem könnyű feladat.
Előzmény: rámiusz (31)
rámiusz Creative Commons License 2009.11.09 0 0 31
Azért, hogy a MA nyugdíjasai a következő hónapban kapjanak nyugdíjat. Remélem nem abban a hitben ringatod magad, hogy amit most befizetsz azt - vagy a kamatokkal növelt értékét - fogod visszakapni majd ha nyugdíjba vonulsz. Ha igen ébredj fel a rózsaszín álomból.
Mit gondolsz egy felelősen gondolkodó tanácsadó - NEM kókler, olyan aki érti is azt amit mond - miért rágja a füled, az öngondoskodással? Ha nem hiszel az ilyen tanácsadó cégeknek akkor olvasgass demográfiai adatokat. Kb. 20 éven belül 1 aktív keresőre 1 nyugdíjas juthat. Újabb 5-10 éve múlva már 2... Szerinted nekik - ha peched lesz és Te is megéred, mondjuk Neked is - mégis miből lesz nyugdíjad? És az a kereső mégis miből fog megélni, ha a bérének majd 1/3-át elvonják csak nyugdíjjárulékra?
OK elismerem kényelmesebb az embernek a fejét beledugnia a homokba meg jobb érzés megvenni a 130cm-es plazmát a nappaliba, mint havi 10-15.000 Ft-ot félretenni egy olyan távoli dologra, mint a nyugdíj. Csak az a távoli dolog piszok gyorsan ideér ám, és akkor már hiába kamillázol...
Előzmény: mocsaryberci (30)
mocsaryberci Creative Commons License 2009.11.09 0 0 30
Nekem viszont televan a micsodám azzal hogy állandóan azzal ijesztgetnek, hogy az állam kivonul meg öngondoskodás meg kevesen tartanak el sokakat, bla-bla-bla-bla. Ez így akkor sincsen rendben, akkor minek fizetek havonta a nyugdíjalapba.
Előzmény: Turek1 (29)
Turek1 Creative Commons License 2009.11.04 0 0 29
Én csak a nyugdíjkalkulátort néztem meg a weboldalukon, pofám leszakad, mennyivel akarják kiszúrni a szemem újrabepisilős koromban.
Németh.Péter Creative Commons License 2009.11.03 0 0 28
Igen, itt is ajánlások útján keresnek meg. Egyébként azt mondták, legfeljebb 19eFT-ot bukhatsz. Ennyi a kezdőcsomag, képzés vagy valami ilyesmi. De állítólag a tanfolyamok elég szakmaiak jó szakembereket hívnak meg. Jó, van pár pozíció ahová szakértelem meg megfelelő végzettség kell itt is, de tanácsadóknál a talpraesettséget meg a személyiséget nézik.
Előzmény: dodi74 (27)
dodi74 Creative Commons License 2009.11.03 0 0 27
Nekem vannak jó és rossz tapasztalataim az ilyen cégekkel. Az UFS-nél speciel egy nagyon jó pasival hozott össze a sors, már csak ezért is meghallgattam. A devizahitelemet próbáltam legalább részben kiváltani, ajánlott is egy viszonylag jó megoldsát.
corollas Creative Commons License 2009.11.01 0 0 26
Na, jó, arról van szó, hogy mondjuk fizetsz havonta egy tizest vagy valami ilyesmi ----- nem ismerem az egész tarifatablat ------ és elintezik, hogy ne állj sorba egész délelőtt az sztkban. Kapsz egy beutalót a körzetitől, felhívod őket valami ügyfélszolgálati számon, és elintézik, hogy legyen időpontod mondjuk a röntgenbe vagy ha le akarod vetetni a szemölcsöt vagy ilyesmi. Szerződés előtt van kockázat elbírálás is, olyan mint a casco. A honlapjukon látom hogy most 40%-ot elengednek a díjból.
Előzmény: zzerind (24)
corollas Creative Commons License 2009.11.01 0 0 25
Az Private Med!!!!!! Nem sokat vesződtél a keresgéléssel, pedig szerintem egyszerű. Ha nem megy, kérdezd meg a kezelőorvosod, gyógyszerészed...
Előzmény: zzerind (24)
zzerind Creative Commons License 2009.10.30 0 0 24
Tud valaki valami bővebbet erről a Privátmedről? A honlapról túl sok minden nem derült ki számomra.
zzerind Creative Commons License 2009.10.30 0 0 23
Megnéztem a szájtjukat, elég jól megvan csinálva. Most mondtam az @sszonynak hogy berakhatnánk a félretett pénz egy részét mi is aranyba. Nincs nevesítve, nem száll rád az apeh. Egyre nagyobb utána a kereslet mivelhogy már elég kevés tartalék van belőle a földben. Szerintem nem kell hozzá öt év és sokkal többet fog érni. Főleg ha jön még egy ilyen válság.
Németh.Péter Creative Commons License 2009.10.27 0 0 22
Itt azok nyüzsögnek, akiknek nem fekszik ez a meló vagy egyszerűen amikor szembesülnek azzal, hogy dolgozni is kell, akkor már nem olyan buli.
Én nem vagyok alkalmas erre a dologra úgyhogy az UFS-es haveromnak mondtam is hogy ezért jó nekem, ami most van ....... egyszerűen nem vagyok olyan alkat.
Turek1 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 21
mi a sz..r ez itt?????????
Kamionfan Creative Commons License 2009.10.26 0 0 20
Nekem ez az mlm korábban elégggé fura volt mindig. Jó rég voltam még a béesben valami nagy happeningen, ami olyan volt, mint a vidám vasárnap a hitgyüliben. Az ufs hálózatban is van egy-két ismerősöm, de ők nem szálltak el nem lettek mlm sznobok. Igaz hogy itt nincsenek is ilyen *** „istentiszteletek” ***. Az én ismerőseim inkább profik és azóta is ugyanúgy tudok beszélgetni velük. Nem hülyültek meg viszont tényleg bejött nekik a bolt. Az egyik most hagyta ott a munkahelyét, mert csak erre akar ráállni. Azt mondja jobban megéri neki.
corollas Creative Commons License 2009.10.25 0 0 19
Az itteni hangulatkeltők még nem sok példát írtak csak idejönnek kiélni a depressziójukat. Nekem például ebból a rohadt válságból is azért sikerült jól kijönnöm, mert van egy jó ufs-es kapcsolatom akiben megbízom, rajta keresztül egy csomó pénzt kerestem.
corollas Creative Commons License 2009.10.24 0 0 18
Én most vettem aranyat, láttam hogy valaki már itt is posztolt ilyesmit. Ez a cég ajánlotta. A pengőkön a Bécsi Filharmonikusok vannak rajta. 2002-es ermék. Megmondom nektek, miért. Megtudtam, hogy kilenc évvel ezelőtt az arany még csak a harmadát érte annak, mint most. Volt egy kis befektetni való pénzem. Őszinten szólva nem szeretem a kockázatos dolgokat, ez meg valami 999,9 ezrelék színarany. A címemet nem arulom el. :-) Még fizethetek is vele, ha akarok, de csak Ausztriában. Ez nemcsak tartja az ertékét, hanem növeli is.
mocsaryberci Creative Commons License 2009.10.16 0 0 17
Tudja valaki, hogy kik állnak az UFS mögött? Tanácsaadó, kedves? Régen járt itt...
mocsaryberci Creative Commons License 2009.10.16 0 0 16
Az UFS a brókernet után a piac második helyére pályázik. Lehet, hogy reklámra is többet kellene költeniük, mert hiába jó a bor, ha nincs cégér.
mocsaryberci Creative Commons License 2009.09.28 0 0 15
Húúú, de sok itt a fikázó... Azért ennyire nem rossz cég ez az UFS. Én már elég sok ilyennel kapcsolatba kerültem, de azok között ez az egyik legprofibb. Olyan korrekt az üzletkötőjük vagy tanácsadójuk vagy mi, hogy egy ideje még autószerelőhöz is ahhoz hordom a verdát, akit ő ajánlott.
doki999 Creative Commons License 2009.08.10 0 0 14
Sziasztok,ugy mondtam kidurran a nagy UFS.buli----lakásárverésekkel tarkitva----vigyázzatok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!