Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2014.12.24 0 0 10

Nálunk most egészen kicsi!!! Persze kínai:DDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.16 0 0 9

Amit Ön talál ki az biztosan jobb, nekem ez jutott az eszembe, ilyen topik eddig még nem létezett, ahogy látom, nincs rá nagy igény, vagy nem foglalkoznak ezzel, hogy  feltöltsenek, akár bárhol az interneten, személyre szabottan saját feldíszített karácsonyfa képeket.

Előzmény: Holl Gold (0)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.06 0 0 8

Köszi, inkább a fotókra gondoltam, mint kihansúlyozva, hogy szép feldíszített karácsonyfákat lehetne ide felrakni, ki, hogyan díszíti fel, ezért soroltam fel, hogy égősor, díszítés, elhelyezés, karácsonyfa típus ----> ami egyből mind látszana a fotókon. Külön érdekesség róla beszélni, az lehet, mint ami már elhangzott itt, hogy karácsonyfa helyett ki miből tudott szép díszítést kihozni.

Előzmény: islamorada (2)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.06 0 0 7

Nem rossz. Ötletes lehetett, karácsonyfa helyett és a jellege meg a hangulata tehette különlegessé. Igazán ez még érdekesebb, mikor saját ötletből varázsolni szépet..

Előzmény: islamorada (6)
islamorada Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6

Nekem nem boltos hangulat hanem angyalkas, pont ez ragadott meg benne! A gyerekkori  angyalka hozta karacsonyfa hangulatot arasztja, ha keprol nem is latni jol. Van masik fa is feldiszitve szines diszekkel, az a regi fa es a gyerekem gyerekkori krealmanyaival van feldiszitve meg az akkori mas csillogo diszekkel, mi sosem cserelgetjuk a diszeket legfeljebb veszunk meg hozza de az alap az egyformasag, olyan legyen mint amilyen volt, az jojjon vissza minden evben ami volt. A gyerekem felnott de azert a karacsony legyen olyan mint amilyen akkoriban volt, ehhez ragaszkodik. Van meg egy kicsi fam az az Ikeatol, ket arasznyi kis joszag, tunderi szep, ott van a konyhaban egy talcan egy kopott regi kis kedvenc telapoval, szinten a hangulatot emeli...

Eletemben volt egy szakasz illetve egy karacsony, nagyon szereny korulmenyek kozott kulfoldon, varakozo allasban ket orszag kozott, penzunk nem volt fara, erre fogtam egy papirdobozt felul kivagtam benne egy csillagformat, alulra szalmat, varrtam egy Mariat, Jozsefet, Jezuskat a kezukbe, a doboz tetejere egy zseblampat tettem, bevilagitotta az egeszet, a doboz tetejet beboritottam fenyogallyakkal, oriasi volt, a maga egyszerusegeben, abszolut karacsonyi hangulatot arasztva.

Eletemben nagyon sok karacsonyfam volt. Volt olyan gyerekkoromban hogy nem volt fenyo mert nem lehetett kapni, az agakat anyam felszogezte a kiallo faszegenyre a szobaban, es ugy aggatta ra a szaloncukrot meg a tobbi, foleg nagyon egyszeru diszeket, ezustre festett dio, piros alma, habkarika. Aztan volt olyan is hogy kulfoldon olyan fat vettunk mert gyonyoru volt a formaja hogy meg a tetejebol is kellett vagni es elfoglalta a fel szobat, ezt szo szerint ertsd, raadasul lepottyant rola egy elbujt eger amit ket napig vadasztunk amire ki sikerult uldozni....Nagyon sokfele fam es emlekem van. 

Előzmény: Herr Köldök (4)
Herr Köldök Creative Commons License 2014.01.06 0 0 5

Majd ha ferakom a képeket a gépre akkor persze ide is berakom.

Előzmény: Herr Köldök (3)
Herr Köldök Creative Commons License 2014.01.06 0 0 4

Tényleg olyan boltos hangulata van, de csodaszép.

Előzmény: islamorada (2)
Herr Köldök Creative Commons License 2014.01.06 0 0 3

A mi fánk egy majd 2 méteres luc. Apró díszek vannak rajta. Néhány gömb, pár régi szál, angyalkák csoki- és papírdíszek. Egy égősor, amiben sikerült eltörnöm az egyik égőt, de azért működik. Kicsit sajnálom, hogy nem hoztam el anyáméktól a régi díszeket, elfértek volna. Majd idén. Szerettem volna, hogy kibírja máig és ez sikerült is neki. Talán holnap vagy holnapután lebontjuk.

islamorada Creative Commons License 2014.01.06 0 0 2

Csak most latom hogy azt kerted hogy beszeljek is a farol. Plafonig ero mu fa, nagyon elethu levelei vannak, 3 darabbol kell osszeallitani, a  villany nem szines rajta csak  normal, a diszek surun vannak rajta, csak arany, ezust, feher es gyongyhaz szinu diszek, vegyesen, van kicsike es oriasi gombok, feltenyernyi hopehelyhek, es kulonfele foleg gyongyhaz szinu es ezust gyonyfuzerek es persze ezust szalak. este a legszebb amikor szinte langol, csillog, villog de nappali fenyben is nagyon szep. A fa otlete egy iparmuveszeti boltbol van, ott lattam hasonlot, vagy 20 percig csodaltam, az enyem a kozelebe sem fer mert azon fantasztikus diszek voltak amiket nem tudtam volna megfizetni, igy csak a szinek kombinaciojanak az otletet hoztam el, es a diszeket egyszeru, olcso boltokban szereztem be hozza.

Előzmény: islamorada (1)
islamorada Creative Commons License 2014.01.06 0 0 1

ez az en fam

Holl Gold Creative Commons License 2014.01.06 0 0 0

ez egy tipikus hianyp0tl0 toppik...

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 topiknyitó

Kinek milyen a karácsonyfája? Ilyen jellegű témát nem találtam, ezért gondoltam nyitok egyet, hátha töltenek fel az emberek fotókat az elmúlt évek karácsonyfáiról. Milyen típusú volt? Mekkora méretű? Hogyan volt feldíszítve, különlegességek.. A

 

2013.-as karácsonyunk karácsonyfája feldíszítve:

 

 

1.: http://www.kepfeltoltes.hu/view/140105/CIMG1072_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

2.: http://www.kepfeltoltes.hu/view/140105/CIMG1071_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

Hátha ilyen jellegű fotók is lesznek találhatóak magán emberektől feltöltve a sajátjaikról az interneten..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!