Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.02 0 0 2
Fischer nyilatkozata tényleg - enyhén szólva - barátságtalan gesztus. Miért kell utána rágalomhadjáratról beszélni, sokkal meggyőzőbb lenne visszakozni, és helyrehozni ezt a butaságot ugyanott, ahol történt: a NY Times hasábjain. Az újságírónő tévedéseit/csúsztatásait három világos és szabatos mondattal kiigazítani és elnézést kérni a félreérthető mondatokért.
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.27 0 0 1
Nevetséges. Az újságírónő a saját ujjából nem szop ki olyan hülyeséget, hogy a BFZ az egyetlen "alapítványi" zenekar. (Arról nem is beszélve, hogy ennak az alapítványosdinak nem filozófiai, hanem inkább adómegfontolásai vannak.) Az is nevetséges, hogy azzal érvel: "ki sem ejtette Kocsis Zoltán nevét". Az utalás egyértelmű, ráadásul a "kommunistázás" még külön mulatságos FI szájából. Nem ártana, ha FI az NFZ színvonala miatt érzett frusztációját nem verbális, hanem szakmai eszközökel próbálná kompenzálni.
[fidelio] Bigsony Creative Commons License 2003.01.23 0 0 0
Persze hol máshol kell ezt megvitatni, mint a New York Times hasábjain. Mostmár legalább az egész világ tud a "szennyesről". Végül is ha más nem segít a komolyzenén...
[fidelio] törölt Creative Commons License 2003.01.22 0 0 topiknyitó
Áll a bál. Ingyenreklám Ivánnak. Ha ilyen balhék nem lennének, kíváncsi vagyok, hogy hallanánk-e még róla egyáltalán.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!