Keresés

Részletes keresés

[fidelio] Kertitörpe Creative Commons License 2005.10.30 0 0 3
Ezt a klippet csak most láttam, de a bemutatott részletek arról győztek meg, hogy sziklaszilárdan tartsak ki a magam begyepesedett és szűk érdeklődési köre mellett. (Nem mintha a néptánc érdekelne.) A klip minősítéséről újat mondani nem tudok.
[fidelio] moor Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2
Hát, bizony... De hogy a Hyppolitnál maradjunk - és innen a bonyolult topik-cím -, most arra biztatnak bennünket, hogy menjünk a Kolibri Bárba Mimi művésznőt hallgatni? (Akármi lett, és akármi fog még elmaradni az Operában.) Engem az érdekel, hogy a BÖF reklámkampány-főnök pályázott az operaházba... És akkor most? Ezután már csakazért sem akar?
[fidelio] debut Creative Commons License 2005.10.28 0 0 1
Vaú! Ez állati szar.
[fidelio] ivan kozlovsky Creative Commons License 2005.10.28 0 0 0
Én láttam,iszonyú szar.
[fidelio] moor Creative Commons License 2005.10.28 0 0 topiknyitó
Láttátok? "[A m]ozikban [...] a film előtt sugározták a Budapesti Őszi Fesztivál fiatalosnak, lendületesnek, meg persze formabontónak szánt reklámját, amiben [...]többek közt egy csárdást járó néptánc-együttes felmutatásakor a speaker közli, hogy na ők biztos nem lesznek a rendezvényen, és felteszik a "Figyelj, a hattyúk tava érdekel?"- kérdést, mire a spontán a Trafó előtt álldogáló háziasszony rögtön elhúzza a száját [...] egy idős hölgy a "Maga nem akar inkább odajönni?" kérdésre az Operaház lépcsőjén eldobja a bérletét, mondván dehogynem, inkább kortárs zenére vágyik..." Részletek: http://index.hu/kultur/klassz/opera882/ Kulturkampf?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!