Keresés

Részletes keresés

Tyson big Creative Commons License 2017.08.01 0 0 110

Nm nézd bárhogy is de páros szerv és az egészséged többet ér gondolom ...sajnos ezen a területen úgy látszik csak én vagyok itt és te !

Előzmény: egykéthár (109)
egykéthár Creative Commons License 2017.08.01 0 0 109

Köszi. Csak nem tudom, hogy milyen érzés lesz nélküle, ezért tettem fel itt a kérdést. Hátha van aki már átélte ezt. De ahogy látom, nem nagyon vannak sorstársaim.

Tyson big Creative Commons License 2017.08.01 0 0 108

Értem ! Ismerősömnek herevisszere volt műtét után 2 hónapig ágyhoz volt kötve ..szépen felépült neked is jó egészséget kívánok.

Előzmény: egykéthár (107)
egykéthár Creative Commons License 2017.08.01 0 0 107

Igen műtétem lesz. A betegségemet nem részletezném inkább. Vegyész voltam, talán ennyit elárulhatok.

Előzmény: Tyson big (106)
Tyson big Creative Commons License 2017.08.01 0 0 106

Szia neked most műtéted lesz ? vagy mi a panaszod ? 

Előzmény: egykéthár (105)
egykéthár Creative Commons License 2017.07.31 0 0 105

Van itt valaki akinek ki kellett operálni a heréit? Eléggé parázok a műtéttől, ezért kérdezem.

Tyson big Creative Commons License 2017.07.03 0 0 104

Szia hasonló a tüneteim ! Te meg gyógyultál ? Segíts nekem is köszönöm :)

Előzmény: Proszit (102)
Tyson big Creative Commons License 2017.07.03 0 0 103

Sziasztok a segítségetek kérném !!! Már jártam egy pár dokinál urológusnál a következő a helyzet. 9 hónapja egy verekedésbe keveredtem,ott a jobb herém megrúgták nem estem össze nem volt annyira vészes a fájdalom pár nap elteltével egyre jobban fájt elmentem orvoshoz volt ultrahang,röntgen semmi !!! Szedjek algoprpint,aflamint ,tramadolt szedtem is de semmi javulás...hónapokon keresztül fájt a jobb herém és a mellékherém pluszba még kaptam egy prosztata gyulladást ami most már krónikus jelenleg magánorvoshoz járok , pár hete voltam katéteres hőterápián és már a 9 adag levofloxacin szedem és mellé Brexint  Tőzegáfonyát Prosztamolt és egyéb fájdalom csillapítókat.

Nincs lázam,nincs vizelési problémám csíp de azon kívül semmi....inkább a jobb herém fáj bele szúr lüktet és feszít a here és a fenéknél de keményen ez már hónapok óta tart kivagyok bukva nem képzelem be a fájdalmat akinek volt hasonló az kérem írjon,vagy ötlete köszönöm és elnézést a helyesírásért .....

Proszit Creative Commons License 2016.11.23 0 0 102

Helló,

nekem is hasonló gondjaim vannak (here és alhasi fájdalom), nálam prosztatagyulladást diagnosztizáltak és antibiotikumos kezelést kaptam 6 hétig, még év elején. Most sajnos ismét kiújult a dolog, úgyhogy újabb vizsgálatra kell mennem.

Előzmény: helpmenow (101)
helpmenow Creative Commons License 2016.11.07 0 0 101

Sziasztok!

Julius vege ota huzo, egeto erzest erzek a jobb heremben. Kulfoldon elek, el is mentem par napra ra a korzeti orvoshoz aki eloszor 1-1 hetes fajdalomcsillapito kurat ajanlott, mely nem volt sikeres. Ezt kovetoen elkuldtek a bor es nemi beteg gondozohoz, ahol vizelet es vervizsgalatnak vetettek ala. Az eredmenyeim negativak lettek, vagyis ezt a riziko faktort is kizartak az orvosok. Ezt kovetoen eljutottam az urologiara, ahol ketszer is meg lett ultrahangozva az alhasam es mindket herem. Az eredmenyek alapjan a serv es a rak is ki lett zarva. A jelenlegi allas szerint meg mindig nem tudjak pontosan mi lehet a here fajdlamam oka. Hasizom problemara gyanakodnak, ami a heremre sugarozodhat ki. Jelenleg fizioterapia idpontra varok, ami ujabb 8-10 het varakozassal jar....

Amennyiben van doktor vagy olyan szemely aki hasonlo cipoben jart mar, kerlek irjatok.

 

Elore is koszi!

hatlábu sa Creative Commons License 2015.09.22 0 0 100

2012 után csak egy beirást találtam idén márciusban,létezik az hogy sehol semmi baj e területen?Nem hiszem,hisz magam is hasonlo cipöben járok és igy tévedtem ide erre az oldalra tanácsot keresve,igaz ezt megelözöen már orvosnál is jártam,kettönél is,és két remek orvoshölgyet ismertem meg bennük,lelkiismeretes gyógyitókat.Javaslom hozzunk életet ismét e oldalakra,segitsük egymást,küzdjük  le viszolygásainkat,jó irányu tanácsainkal tereljük minden beteg társunkat,bátoritva a megfelelö orvosok,gyógyitok kezei közé....

József Demeter Creative Commons License 2015.03.30 0 0 99

T. Doktor úr! 

2014 júniusban kezdődtek vizelési gondjaim, hogy nagyobb, hol kissebb intenzitással. 2015 februárban bejelentkeztem a honvédkórházban az urulógus dokihoz. Laborvizsgálatokat készitettek, a doki megvizsgált a laborvizsgálatok nem mutattak ki semmilyen"elváltozásokat".  Sajnos ez év márciusában már here fájdalmaim is keletkeztek,  s főként a jobb herém "rendetlenkedik" vannak olyan időszakok amikor "csak" általában reggel fájdogál, napközben NEM... kérdezném mi lehet a gond????? 

atari2 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 98

Hi gubiferi!
Jó pár éve volt hasonló problémám. Üzemorvos, háziorvos, ultrahang, mindeki végigtapogatta a golyóimat. Mondanom se kell, hogy mindegyik szakértő nő volt.
Még szerencse, hogy nem állt fel. Semmi gyanusat nem találtak. Az urológus elmagyarázta, hogy valami nyomhatja az idegeket. De nem mindig ott a baj, ahol fáj. Ha ott nyomja akkor itt fáj, és fordítva. Fájdalomcsillapítót nem kértem, mert nem láttam célszerünek letakarni a kupacot. 
Akkoriban még lelkes voltam, és esténként, tünetmentes időben, kezdtem kocogni. Ha hiszed ha nem kb. egy hónapon belül megszüntek a problémáim, és azóta se jött vissza. Úgy látszik, hogy az ideg huzalok a bőr alatt elrendeződte.
Az orvosokat persze ne hagyd ki! Fenti esetem legyen csak egy biztató szinfolt.
Kivánom, hogy a Te problémád se legyen komolyabb, és igy oldódjon meg. 

Előzmény: gubiferi (96)
afintha Creative Commons License 2012.07.21 0 0 97

UH volt-e?

Lagyekserved van-e?

Előzmény: gubiferi (96)
gubiferi Creative Commons License 2012.07.11 0 0 96

Nekem januárban kezdődtek a panaszok, először csak egy enyhe nyilalás a bal herében, majd másnap többször, harmadnap pedig éjjel felkeltem rá, hogy nyilal. Most július van és túl vagyok 4 azaz négy urológuson és többfajta gyógyszeren, de nem lett sokkal jobb. Néha van hogy két napig alig, ma meg egész nap sajog. Utóbbi doki hetente prosztata masszázst ad, eddíg úgy tűnt jobb lett, de ma belehúzott. Ha a bal lábam lábfejét mozgatom (mintha dobolnék) erősödik a dolog. Jó lenne már kilábalni belőle.

Anarchista gruftie Creative Commons License 2010.04.26 0 0 94
Az önkielégítésbe bele is lehet halni. :-D
(Csak vicc volt)
Előzmény: Törölt nick (93)
RoByKa207 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 92
ÜDV!

Az Ondó elszineződést mi okozhatja?

kékcica Creative Commons License 2009.08.25 0 0 91
Ha az egyik here eltér a másiktól bármiben is, megváltozott az állása, megnagyobbodott, keményebb, teltebb lett, érzékenyebb, a bőre más lett.....azonnal dokihoz kell menni, sőt akkor is, ha ülésnél érezni lehet valami kényelmetlenséget.
Nem csak akkor, ha csomó van benne!

Tapasztalatból írom!
kiscsávóka Creative Commons License 2009.06.17 0 0 90
Hali!

Nekem is hasonló a problémám az itt leírtakhoz!
A jobb herém szokott enyhén fájni! Ez kb 3-4 éve volt elöször, de akkor pár na után elmúlt, és nem is tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget!
De nemrég visszatértek a fájdalmak, de csak időnként jelentkezik! Mióta visszaemlékszem arra hogy vizsgálgattam a heréimet nem vettem észre változást rajtuk! Vagyis nemtudom mitől lehet!
Hozzá kell tennem hogy tavaly kiderült hogy van egy 5mm-es vesekövem, de akkor kaptam rá gyógyszert, de nem jött ki, de a panaszok is megszűntek! Azóta nem voltam ultrahangon, hogy megnézzék mi lett vele! Lehteséges hogy nekem is a kő miatt sugárzik ki a vesém a herémre? Moatanság el akarok menni dokihoz!
Netán van valakinek tapasztalata a fehérvári Dr. Hermann János urológussal kapcsolatban? Hozzá szeretnék menni!
Hogy jobb elmenni dokihoz? SZTK-ba vagy magán rendelésre? Én utóbbin gondolkozok!
Sajna a vesekő gondjaim alatt nemigen voltam megelégedve az SZTK-s ellátással, ezért gondoltam a magán rendelésre!
Na majd hamarosan kiderül!
Félek! Creative Commons License 2009.03.23 0 0 89

Sziasztok!

 

Nekem a bal herém fáj gyenge nyomogatásra. Ez normális? Azt olvasom hogyha daganat az nem fáj és ha kialakulóban van akkor is csak borsó nagyságu de én nem érzek ilyet. Csak szeretném ha valaki tudna mondani véleményt, tapasztalatot.

 

Elöre is köszi.

szaabee1985 Creative Commons License 2008.02.29 0 1 88
sziasztok...

voltam urológusnál és minden rewndben.mindenkinek ajánlom menjen el semmi para nincs benne.amikor már ott vagy ugy vagy vele bármit csinálhat veled a doki :S:S de legalább tudni fogod semmi bajod.
Le is cseszett a doki hogy az emberi test felépitését tanitani kéne a mai fiataloknak.Hát mondom bocs...:):)
szaabee1985 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 87
Üdv.van itt olyan aki vágja ezt a here témát?:):) de ugy isten igazából???van egy olyan felfedezésem hogy nekem a jobb herém lentebb van mint a bal..és ahogy elnéztem a képeket ez forditva van....én nem tudom...ufo vagyok vagy különleges???..semmi fájdalom semmi nem jelentkezik ezzel...valaki valami válasz?:)
csataig Creative Commons License 2007.10.30 0 0 86
Tud valaki ajanlani egy urologust, voltam egynel aki azt mondta meg kell muteni, de meghallgatnam egy masik velemenyet is.
Koszi
a mocsok Creative Commons License 2007.10.17 0 0 85
ajánlom az orvost.
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 84
annyira fáj a herém nem tudok ülni
wisual Creative Commons License 2007.07.13 0 0 83
ez a topik érdekel.
Talán aktuális.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.21 0 0 82

úgy látom nem igazán írkáltok ide,de azér én elmondom: kisiskolás koromban debil iskolaorvos azzal riogatott,hogy AZONNAL menjek urológushoz,mert nem normális dolog,hogy a bal herém a nagyobb.Mondom neki, hogy de nem fáj, minden ok,de ő kötötte az ebet a karóhoz. Ok,elmentem sztk, mire urológus: És? cseréljem meg?  -nem vicc!  najó, hozzátette még, hogy no problem, minden okés,a suliorvost meg küldjem a vérbe. úgy lett.        

hbx8ju Creative Commons License 2007.01.24 0 0 81
Elnézést a kérdésem nem egészen témábavágó:
Tud valaki olyan netes honlapot ahol meg tudom nézni hogy a kerültemben(13.) hova kell menni urolgóiai szakrendelésre? és esetleg még a rendelési idő is fennvan??
Se a kerületi honlapon sem pedig a különböző egészségügyi honlapokon nem találok ilyet, csak magánorvosokat és magánrendeléseket találtam, persze lehet hogy a hiba bennem.
A válaszokat előre is köszönöm!!
Aramisz007 Creative Commons License 2006.12.10 0 0 80

Szia!

 

Bocs, de érdekelne, hogy mi lett a dologból. Voltál orvosnál? Meggyógyultál? Sajnos nekem is ilyen tüneteim vannak. Jövő héten megyek dokihoz, csak előtte rákészülök.

 

Kössz.

Előzmény: soulgrind1 (-)
Sir Ulrich Creative Commons License 2005.02.09 0 0 78
Csak, hogy tisztázzuk a dolgokat, az egyik here (többnyire a bal) nagyobb mint a másik. Ez természetes. 2 évvel ezelőtt nekem is volt hasonló panaszom, mint a topik indítónak: nyomó érzés, nyilalások a bal herében stb... Elmentem urológushoz de nem talált semmi rendelleneset. És a fájdalmakat a vesének tulajdonította be, mert képes a herébe sugározni... De hozzáteszem, érdemes azért megnézetni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!