Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.09 0 0 16

DVTK Jegesmedvék sajtótájékoztató | 2017. szeptember 6. | DVTK TV

 

https://youtu.be/6K460HjyKKA

Törölt nick Creative Commons License 2017.06.09 0 0 15

Mikael Tisell a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője

 

http://dvtk.eu/13382-Mikael_Tisell_a_DVTK_Jegesmedvek_vezetoedzoje-cikk

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.29 0 0 14

MK: DVTK Jegesmedvék - DAB | 1-0 | 2017. január 26. | DVTK TV

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.20 0 0 13

DVTK Jegesmedvék - DHK | 3-1 | 2016. szeptember 18. | DVTK TV

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.26 0 0 12

Kérdés, hogy merre vezet a jövőben a Macik útja?

 

BOON

 

http://www.boon.hu/kerdes-hogy-merre-vezet-a-jovoben-a-macik-utja/2994366

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.03 0 0 11

A DVTK a címvédő, most is vezeti a hokibajnokságot, erre kirúgták az edzőt

 

Index.hu

 

 

Számomra ez érthetetlen... :(

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.02 0 0 10

Boldog új évet!

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.14 0 0 9

DVTK - Újpest 4-3

 

Miskolci fölény az első két harmadban, 2-0-ás vezetés! Az életben nem hittem volna, hogy az UTE fordít majd! Sőt, nyerhettek is volna.... Azt hitték a miskolciak, hogy megvan a mérkőzés? Na a lényeg a győzelem, de azért az csak meglett! Le kell vonni a tanulságokat...

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.14 0 0 8

MA - M4 Sport

 

17:45 Jégkorong MOL Liga(élő) DVTK - UTE mérkőzés. Élő közvetítés

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.11 0 0 7

Ők a miskolci jegesmedvék, és sikeresek!

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.18 0 0 6
whoa Creative Commons License 2010.09.18 0 0 5

Maci gyozelem idegenben:

UTE - MJJSE 2:9
Előzmény: Farkas megmondja: (4)
Farkas megmondja: Creative Commons License 2009.11.03 0 0 4

Szép is lett ez a jégcsarnok, csak lehetne több férőhely!

 

 

Farkas megmondja: Creative Commons License 2009.11.03 0 0 3
Jó lenne ha az elmúlt évek tudatosnak tűnő jégkorong fejlesztései a jövőben is folytatódnának. Szerintem elférne még egy fedett jégpálya Miskolcon, hogy még több fiatal ismerhesse meg ezt a nagyszerű sportot, és edzhessen megfelelő körülmények között.
encifikécskecske Creative Commons License 2007.06.30 0 0 2

Látom egy kicsit elbújt ez a topic,de sebaj.Nekem az öcsém és egy majdnem szomszédom is játszik a macik közt.Ha még kitartunk egy páran és sokat edzünk akkor meg lesz az eredménye.Én bízom a csapatomban:))

H a j r á   M a c i k !!!!!

cartmanrulez Creative Commons License 2006.10.07 0 0 1
Üdv Mindenki!
A Fradi ellen nem sikerült a múlt vasárnap, tegnap viszont ismét nyertünk.
Holnap következik a DAB, ott.
www.boon.hu
"A kassai ördögök nem kegyelmeztek
Óriási fordulatok után, de begyűjtötte második győzelmét a Miskolci Jegesmedvék jégkorong csapata. Jégkorong 2006.10.06.
Az egy héttel ezelőtti ingyenes Acélbikák elleni meccshez képest szerényebb – mintegy jó negyedháznyi - nézősereg jött össze a sereghajtó fehérvári csapat ellen. Pedig ,,ki ellen, ha nem a Titánok ellen lehetne igazán keresnivalója a mieinknek?” – tette fel a költői kérdést egy miskolci szurkoló. Az első percek tapogatózó játékot hoztak, majd a Macik áthelyezték székhelyüket a vendégek kapuja elé. Elemében volt az MJJSE első sora, ám ekkor csak ,,ijesztgetésig” jutottak Béresék. A harmad felénél egy páros kiállítás fűszerezte a játékot, ám a felek továbbra is adósak voltak az igazi finomsággal, a góllal. Nem sokáig, mert a 12. percben Kocsis asszisztját Egri vágta be (1-0). Majd újra a magasba emelhették botjaikat a jégen lévő fekete-sárgák: hazai emberelőnyben Orosz és Pócs előkészítése után Béres volt eredményes, 2-0.
Leforrázva
A középső felvonás hasonló koreográfia szerint kezdődött, mint a szünet előtti, mindössze Németh P. tornáztatta meg Duseket, akinek azonban nem okozott gondot a löket. Az újabb gólra viszont ebben a harmadban nem vártak a Macik tizenkét percet, ugyanis félórányi játék után ismét az Orosz-Pócs duó volt az előkészítő, ám ezúttal Kocsis volt az ítéletvégrehajtó (3-0). Majd a 35. percben kettős emberelőnybe került a vendégcsapat és a Titánok ki is használták az előnyt – Feil és Hegyi átadását Sofron használta ki (3-1). A miskolciakat annyira leforrázta a találat, hogy még ugyanabban a percben újabb gólt szerzett a fehérvári ,,csikócsapat” Nagy G. révén, 3-2. Sőt! Negyven másodperc múlva kezdődhetett minden elölről, ugyanis Feil is feliratkozott a gólszerzők közé (3-3).
Jól jött a szünet
Használhatott az öltözőben Faith mester fejmosása, mert a Jegesmedvék óriási elánnal kezdték a záró harmadot. Az MJJSE óriási nyomásának meg is lett az eredménye: Orosz harmadszor, míg Kocsis másodszor segédkezett abban, hogy Béres megszerezze második, csapata negyedik gólját. Sajnos az öröm nem tartott sokáig, mert 20 másodperccel később Sofron mattolta az egyébként kitűnően védő Duseket (4-4). Továbbra is támadásban maradt a vendéglátó, meg jött a közönség hangja, és….És tartották magukat a Titánok – többek között Beczének köszönhetően. Ellenszere azonban már neki sem volt a kassai ,,ördögök” ellen. Orosz és Kocsis megint előkészített Béresnek, aki ilyenkor általában nem szokott hibázni, 5-4. A meccs utolsó két percét emberelőnyben kezdhették a Macik, amiből általában jól szokott kijönni egy csapat. A Medvék is megtették, amit ,,megkövetelt a haza”. Orosz és Hornák volt a pakk útja, Kocsis pedig feltette a koronát a mai estére – 6-4
Jegyzőkönyv
Miskolci Jegesmedvék JSE – Fehérvári Titánok 6–4 (2-0, 1-3, 3-1)
Miskolci Jégcsarnok, 400 néző. V.: Beck, Marek, Németh.
MJJSE: DUSEK – PÓCS (2), Hornák (1), BÉRES 3, OROSZ (5), KOCSIS 2 (3), Láda P., Csaba M., Lukács, Sike, Kállai, Nagy Z., Láda B., Egri 1, Németh Á., Popovics, Nagy G., Marosi, Dr. Polányi, Kiss A., Dányi. Vezetőedző: Jan Faith.
TITÁNOK: BECZE – Kiss-Juhász, Somogyi, Roczanov, Szűcs, Molnár, Barabás (1), Bedő, Hegyi (1), FEILl A. 1 (1), SOFRON 2, Pintér, Sárközi, Németh P., Nagy G. 1, Kóger, Hortolányi, Kelemen, Kertész, Szabó J., Csendes. Csapatvezető: Kóger István.
Kiállítások: 22, illetve 26 perc.
Jan Faith: - Az FTC ellen is hasonlóan jól kezdtünk, de féltem, hogy a középső játékrészben visszaesünk. Összességében megnyugtatott, hogy a támadásoknak van ,,feje". Gratulálok a csapatnak.
Kóger István: - Eddig sokkal erősebb ellenfelekkel játszottunk, így aztán a velünk egy szinten lévő Miskolc ellen már támadásokat is tudtunk vezetni. Nem vagyok elkeseredve, jó meccset játszottunk az MJJSE ellen."
robroy1980 Creative Commons License 2006.09.30 0 0 topiknyitó

Győzelemmel kezdte az idényt az MJJSE a jégkorong OB I-ben!

A nagy csapattá válás útján elindult Miskolci Jegesmedvék JSE együttesének sok apró és nagy sikerre van szüksége ahhoz, hogy legalább városszerte elismert legyen. Mert hiába volt ingyenes az idei első bajnoki mérkőzésük, nem telt meg a lelátó, nem sokkal voltak többen, mint hat napja, amikor ugyanez a két csapat Magyar Kupa elődöntőt játszott, a jegyek pedig 1500 forintba kerültek. Kevés tehát az új arc a jég szélén, hiába van tető alatt a miskolci jégkorongsport projektje – egyelőre mondják a Macik háza táján és dolgoznak, mert hisznek az elvégzett munkában.

Ebből azt láthattuk az első harmadban, hogy mintha védekezésben egy picit többet tudnának a múlt hetinél a Jegesmedvék. Nem a Kassáról átjáró légiósok, hanem a zömében egyetemista fiatalokból álló miskolciak. Az első tíz perc letelte után azonban bátrabb lett az Acélbikák támadójátéka, olyannyira, hogy emberhátrányban is Dusek kapuja elé tudtak kerülni. Még jó, hogy Láda B. vízszintesbe helyezte magát a jégen, góltól mentve meg ezzel csapatát, amit az ,,osztódó” botja bánt. Nem sokkal később azonban már nem volt, aki a korong útjába álljon, Azari remek átadása után Kiss Á. helyezett okosan a ketrecbe (0-1). A válaszra nem sokat kellett várni, a kassai sor mutatta meg, hogy kell felállni, Orosz passzát Béres vágta a gólvonalon túlra (1-1). A folytatásban a vendégek támadtak egy picivel többet, de ez ebben a játékrészben nem eredményezett több találatot.

A második harmadban sem. Sokáig nagyon óvatosan játszott mindkét együttes, mintha csak arra vártak volna, hogy ki veszíti el hamarabb a fejét. A játékosok azonban higgadtak maradtak, ebben a húsz percben mindkét oldalon csak 1-1 kisbüntetés akadt. Ezen kívül pedig még egy csodaszép hazai gól, amit Hornák bombázott a kapuba a végekről (2-1). Naná, hogy nagy volt az öröm a lelátón, a szurkolók is egyre jobban együtt éltek a játékkal, kezdték élvezni, és egyre jobban megszeretni nemcsak a hokit, hanem a Macikat is.

A záró harmadban egyre többször csendült fel a sárga és fehér székeken a ,,Miskolc!” biztatás, és néhányszor volt okuk a térdüket csapkodniuk a hazai szimpatizánsoknak, mert akadtak lehetőségek a hazaiak előtt. Az egyik legnagyobb a 48. percben, amikor Kocsis hosszú másodpercekig állt szemben az újvárosi kapussal, de végül a ziccer nem hozott gólt.

Ami nem sikerült ekkor az összejött négy minutával később Kocsis sortársának, Béresnek (3-1), aki második góljával még nagyobb tűzbe hozta a publikumot. Az öröm azonban múlandó, ebben a gyors játékban hamar jöhet a válasz. Jött is, az újvárosiak megdolgoztak érte, Hornák szinte még el sem helyezkedett a büntetőpadon, amikor kihasználták a fórt a vendégek – Borsos volt eredményes (3-2).

A mérkőzés idejét mérő óra, mintha lassabban járt volna, mint a kétgólos Maci előnynél, de azért fogyogattak a másodpercek. 87 másodperc volt hátra, amikor az Acélbikák időt kértek, majd a hajrában a kapusukat is levitték. Egyik sem segített.

A meccs véget érte után a Macik rendezhettek fiesztát, volt egy csapatnyi hason csúszás, rengeteg mosoly nem csak a hazai csapatnál, hanem a lelátón is. Hát persze, egy nagyot léptek pénteken a nagy csapattá válás útján a Macik ezzel a szép sikerrel.

Jegyzőkönyv
Miskolci Jegesmedvék JSE – Dunaújvárosi Acélbikák
3-2 (1-1, 1-0)
Miskolc, 600 néző.
V.: Halassy (Bedő, Haszonits).
MJJSE: DUSCHEK (k) — HORNÁK 1, Pócs, BÉRES 2, OROSZ (2), Kocsis (1), Láda P., Csaba, LUKÁCS, SIKE, Marosi, LÁDA B., Budai, Egri, Németh, Popovics, Nagy G., Kállai, dr. Polányi, Gál, Dányi, Rácz (k).
Vezetőedző: Jan Faith.
Dunaújvárosi Acélbikák: FERJO (k) — Vargyas, Jobb, BORSOS 1, Erdősi, Szilassy (1), Lencsés, Erdélyi, AZARI (1), Foltin, Mestyán, Pozsgai, Huffner, Kiss Á. 1, Galanisz, Magosi, Berta, Revák, Király, Mekler, Vulmann, Kiss T. (k).
Vezetőedző: Vladimir Matejov.
Gólszerző: Kiss Á. (0-1) 13:22, Béres (1-1) 15:31, Hornák (2-1) 33:53, Béres (3-1) 52:36, Borsos (3-2) 54:09.
Kiállítások: 12, illetve 20. perc.

Jan Faith: - Mindenkit dicséret illet, az egész csapat jól játszott, Duschek kapus, és mindenki. Remélem a folytatás sem marad el. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást.

Vladimir Matejov: - Az MJJSE nagyon jó volt, taktikailag fegyelmezettebbek voltak, jó szisztémában játszottak. Mi rossz ütemben korcsolyáztunk, kevesebb volt az aktivitás. Néhány nap alatt nem lehet elfelejteni jégkorongozni. A múlt héten jól játszottunk a Magyar Kupa négyes döntőjében, remélem már a következő meccsen ezt fogjuk idézni. Gratulálok a Miskolcnak.

forrás: "B.Cs."
www.boon.hu

 

 

Hajrá Jegesmedvék!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!