Keresés

Részletes keresés

alaptalan Creative Commons License 2019.10.31 -10 0 55

rosszul tudod

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (54)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2019.10.30 -2 0 54

csak a MI barbárjaink akiket a "Wirtschaftswunder" idején elsősorban a német női népesség nyomására telepítettek be Európába (családostul),

 

nahát, én meg azt hittem hogy azért voltak a Gastarbeiterek, mert kellett a munkaerő a háború után, miután fél Ájropa sikeresen kiírtotta egymást

Előzmény: alaptalan (39)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.30 -11 2 53

igen, NAGYON nagy becsben tartják a nőket!

 

(van úgy, hogy egy fiatal szűzért egy egész kecskét adnak!)

Előzmény: á-m-2 (51)


Törölt nick Creative Commons License 2019.10.30 -2 2 52

Szeretném a nőnemű nikkeket megkérni, hogy fáradjanak át a saját topikjukba, mert ez azért lett megnyitva, mert ott nemkívánatosak voltak a férfi nikkek.

Ugye méltányolható a kérés?

:D

 

(feminácik pedig pedig pláne húzzanak el!)

 

Stop violence!

Broáfff!

:DDD

á-m-2 Creative Commons License 2019.10.30 -1 2 51

Jaj már, megint ezek az előítéletek. Tessék, néhány kép instagramról, ahol a nőket nagyon is becsben tartják a muszlimok is. Ez nem vallás kérdése, hanem az egyes embereké. 

 

 

 

Előzmény: Aurelius Respectus (44)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.30 -2 1 50

Mert más topikokban már leírták :) A feministában és a mennyire számítban. Szóval a mai nyugati világban élő nőknek a történelem során a legjobb dolguk van, nekik kedvez a politikai és társadalmi rendszer, mégis támadják a nyugati férfiakat, elnyomásról vetítenek és lelkesen támogatják a harmadik világbeli bevándorlókat, akik elnyomják a nőket.

Előzmény: Anyóca99 (48)
püfffneki Creative Commons License 2019.10.30 0 2 49

Ez olyan mint Sheldon esete a szomszéd fiúval. Mivel azt mondják, hogy ő állandóan szövegel, és nem hagy szóhoz jutni másokat, belátva ezt a hibáját felajálja hogy most pedig tied a szó.

Aztán néma csend:)

Előzmény: Anyóca99 (48)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.30 0 4 48

Azt hittem itt fognak tolongani a férfiak , hogy összeszedetten elmondhassák azt , amit más topikokban összehordanak .

De úgy tűnik nőnemű beirka híján nem tudnak spontán  "összehordani" ..... :-))

alaptalan Creative Commons License 2019.10.27 -5 0 47

nincs rossz nő, csak kevés pia!

 

(persze, ha egy szocskát akarsz jó nőnek látni, félúton alkoholmérgezés, detox

Előzmény: Aurelius Respectus (45)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.27 0 0 46

Azt tudtam , hogy az illuminált állapot egyenes arányban egyenesíti ki az agytekervényeket , de hogy látásromlást is okoz ....? :-)

Előzmény: dave_dömper (43)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.27 0 1 45

Ez igaz, részegen vonzóbbak lesznek a csúnyák is :)

Előzmény: dave_dömper (43)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.27 0 0 44

Az iszlám nem sokra tartja a nőket, mert az alapítója sem tartotta sokra őket.

Előzmény: dave_dömper (43)
dave_dömper Creative Commons License 2019.10.27 0 0 43

Ennek megítélését legfőként a torkodon legurított szesz maligán (stb.) foka és mennyisége alapvetően

befolyásolja. Ez az egyik tézis.

 

A másik tézis pedig az, hogy a néhai Moamer el Khadhafi - t férfinak tekintjük - e ? mert mivel jó régen

volt szerencsém odakinn - dolgozás alkalmával láthatni az általa írott "zöld Könyv"- et - sőt annak még

magyar nyeivi fordítását is. Na abban azután voltak igen húzós dolgok, általában a nők megítélésével

kapcsolatban. Így utólag nem is csodálkozomazon, hogy olyan bestiális véget ért. Nyilván sok nő vett

részt a búcsúztatási szertartásán.

Előzmény: Aurelius Respectus (7)
CiniKuss Creative Commons License 2019.10.26 -1 2 42

Maga a hanyatlás valóban évszázadokig tarthat, s Unwin nem a hanyatlás idejét jelezte 3 generációnak, hanem azt az időtartamot, mire a hanyatlás ténye teljesen nyilvánvalóvá válik.

 

Sőt meg is jegyzi, hogy legalább egy generáció az, aki végigélvezi a civilizáció eredményeit, s előnyeit is, és közben "élvezi" a szexuális szabadságot is. Nos ez a generáció már a nyugdíjkorszakban van, s hamarosan kihal. Ők voltak a II. VH utáni Baby-Boom gyerekek, akik 68-ban már felnőttként - ám saját maguk szerint egy új rétegként, az ifjúságként - hajtották végre azt a forradalmat, amelyet sok elemző szerint már évtizedekkel ezelőtt jól előkészítettek, s spontánnak tűnhetett, de nem volt az. Különösen gyanús maga a világháború megjelenése, azaz az a helyzet, hogy a teljes fejlett civilizáció hadban állt. Így a Baby-Boom mindenhová kiterjedt (nálunk a Ratkó rásegített), s a forradalom szinte egy időben zajlott le mindenhol (Beat nemzedék - pl. Lennon: "ne háborúzz, szeretkezz!"). Ennek következtében a hanyatlás is mindenhol hasonló időtartamban jut el a csúcspontjáig, mármint a visszafordíthatatlan ördögi körbe. Nem lesz menekülő út, hogy egy védett (a forradalomtól mentes), fejlett civilizáció befogadja azokat, akik hamarosan lehetetlen helyzetbe kerülnek.

 

Mi is lesz a közelgő katasztrófa? Nem a klíma, vagy más hisztéria. Azok csak gondosan kitervelt félrevezetések a figyelem elterelésére. Sok helyen írják már: "Elöregedő társadalom"! Nem a z lesz a baj, hogy egyre kevesebben leszünk, az még áthidalható. A fogyás természete évtizedek múltán állítja be azt az alig változtatható helyzetet, hogy nagyon sok időshöz képest kevés lesz a munkaképes fiatal. Olyan ez, mintha a dolgozó lakosság mellé egy nagy mennyiségű, szociális ellátásra igényt tartó ingyenélő kerülne. Hamarosan nem lesz pénz semmire, de szakértői munkaerő is egyre kevesebb lesz, mind az egészségügyben, mind a műszaki életben, de még a pénzügyben is. Az a kisebb réteg (a munkaképesek), akik próbálják a maguk és a melletük lévők anyagi forrását, és a szolgáltatásokat kitermelni, megszakadnak a munkában, s végképp nem lesz idő az utódokra. A helyzet nemhogy állandósul, hanem a fogyás egyre nagyobb méretet ölt, majd összeomlik a társadalom.

 

Na, most lenne jó megérteni a nőknek, hogy milyen aljas módon keverték őket bele ebbe az önként vállalt holokausztba. Mert nem önszántukból tették. S a Feminista mozgalom önmagába erre képtelen lett volna. Ma a nagymamák gyermekei vették át ezt a szellemet, és azok ültették a mai fiatalokba, és ettől szenved mindenki a párkapcsolataiban. És ez vélemény a nőkről, azaz legalább olyannyira sajnálatra méltók, mint pl. azok voltak a Svájci frankosok, akiket alaposan megtévesztettek, és kihasználtak. Ám, míg ott volt valami áthidaló megoldás, itt NINCS. Az egész világ belegebed ebbe. S a fentiekből kikövetkeztethető: A beáramló ingyenélők csak felgyorsítják ezt a folyamatot ott, ahol vannak, tehát a katasztrófa azokon a területeken hamarabb áll be. Nem véletlen, hogy a gazdagabb országok a célpont (persze az vonz legjobban). Ezzel elkerülhető, hogy ők esetleg túléljék a krízist, amely - ha ma megállíthatnánk - akkor is több évtizedeken át tarthatna. A mai 40-50 éves generáció már elveszett. A rossz életszínvonal ellenére ma élnek a legjobban ők, és az életminőségük egyre romlani fog. (Egyre több cikk van a követelőző, "nekem az jár"-t szajkózó nyugdíjasokról). Ha ezzel a szemlélettel figyeljük a körülöttünk zajló eseményeket, minden érthető - feltéve ha rádöbbenünk a jelenségek mögötti célra.

 

 

 

 

 

Előzmény: Aurelius Respectus (38)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.26 -2 0 41

szerencsétlen balfaszok nem értik, hogy az európai keresztény toleranciája nem azt jelenti, hogy gyenge és gyáva.

 

Hogy a tolerancia (ami amúgy is könnyen repedezik) csak egy vékony cukormáz a bunkólóbáló ősemberen. És csak rázzák, csak rázzák a pofonfát!

Előzmény: Aurelius Respectus (40)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.26 0 0 40

Komoly esély van rá kétségtelen.

Előzmény: alaptalan (39)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.26 -1 0 39

csak a MI barbárjaink akiket a "Wirtschaftswunder" idején elsősorban a német női népesség nyomására telepítettek be Európába (családostul), illetve a felbomló gyarmatbirodalmakból öleltek keblükre az angol, francia és spanyol hülyék, vannak annyira magabiztosak - aka elmebetegek (hál' Istennek) -, hogy ŐK FOGJÁK kirobbantani a polgárháborút.

Előzmény: Aurelius Respectus (38)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.26 -1 1 38

Ezzel nem tudok vitatkozni, Unwin jó látta a dolgokat, csak szerintem túl rövidek az időtávjai, a hanyatlás évszázadokig tarthat, lásd Róma, persze a mi felgyorsult korunkban reális lehet a három generáció.

Előzmény: CiniKuss (37)
CiniKuss Creative Commons License 2019.10.26 -1 2 37

Ha filozofikus is volt, de realitásalapja van. S a meglátás nemcsak, hogy helyes, hanem egyben tragikus is. Azaz a dekadencia mögött egy leszálló ág van, s tényleg életerős barbárok jönnek helyettünk (pontosabban most már csalogatják némi segítséggel).


Többször is megemlítettem másholi hozzászólásaimban J. D. Unwin nevét s, hogy érthetők legyenek a fentiek - bármilyen unalmasak is egyeseknek - megismétlem:

Egy-egy civilizáció nem véletlenül virágzik fel. Unwin az okokat kutatta. Önmaga számára is meglepő felfedezést tett a történelem társadalmait vizsgálva. Az összes - számára fellehetők közül - 15 olyat talált, amelyben volt fellendülés, szemben 80-nal, amelyekben nem.

Míg a 80 társadalom mind valamilyen primitívebb kulturális szinten állt (osztályozása szerint: zooisztikus ill. manisztikus), a 15 többi elérte a deisztikus szintet (kialakult egyistenkép, templomok, racionális gondolkodás, stb.). Ám ezek sem indultak mindaddig fejlődésnek, amíg be nem vezették a szigorú monogámiát. Ha azonban igen, akkor minden esetben ettől (és semmi mástól sem). De a felvirágzás egy lassú - 3 nemzedéken át ható -folyamattal kezdődött, míg felismerhetővé váltak a fejlődés jelei. Egyik társadalomban sem sikerült a fejlődést túl sokáig fenntartani. Ugyanis az emberek idővel küzdeni kezdtek a korlátok ellen, miután feledésbe merült a bevezetését kiváltó racionális ok. Elnyomásnak vélték, s mindegyikben sikerült lazítani rajta - különösen ha demokrácia alakult ki. A kutatót megdöbbentette a felismerés: szintén 3 generációs lefutással minden esetben megkezdődött a hanyatlás, és hanyatlást semmilyen más tényező nem váltott ki. Unwin-nak a saját nézeteit kellett feladnia, és elfogadnia azt, hogy valamilyen módon igaza van S. Freud-nak abban, holgy a civilizáció fejlődése egy olyan társadalmi energián alapul, amelynek mozgatórugója a szexuális korlátok léte (szublimáció elmélet).

Ha ma a hanyatlás jeleit tapasztaljuk (és sok van ilyen!) akkor ne csodálkozzunk, mert a kérdéses forradalom már 50 éve lezajlott, bár hatása csak kb. 10-20 év múlva válik teljesen nyilvánvalóvá. A történelemben ez mindenütt népességfogyást okozott helyi szinten, s idővel a demokráciát is diktatúrára kellett felváltani, ha az volt a cél, hogy a társdalom ne vesszen el.

Ma abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a tudomány magyarázatot tud adni a folyamat mechanizmusára (de megoldást nem, csak a korlátok visszaállítása segít). A szabadosság által ígért pillanatnyi örömök életre szóló boldogtalanságokat eredményeznek (sok-sok beteljesületlen reménnyel). Az ettől széleskörűen elterjedő önbecslés-hiány önzést szül, kiteljesedő bizalmatlanságot, mely generációról generációra súlyosbodik, s egyre durvább méreteket ölt. Diktatúra nélkül a népesség önszántából nem enged a szabadságból, s csak barbár népek képesek az egyre gyorsabban fogyó népességen felülkerekedni, elterjesztvén a saját kultúrájukat. S ahogyan ez a múltban gyakran lezajlott: minden indul elölről, egy jóval alacsonyabb kulturális szinten. A folyamat "mindig ugyanúgy" zajlik le, s Unwin további szavaival: "Az egyetlen igazán figyelemre méltó jellemzője ennek az egész történetnek a kérlelhetetlen monotónia".

Előzmény: Aurelius Respectus (19)
Kód 001 Creative Commons License 2019.10.26 -2 1 36
A nők a férfiak legjobb idegenvezető. Képesek megmutatni nekik a mennyek országát, de a poklot is.
( és néha mindezt egyszerre... :)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.26 0 0 35

Ezen annyira nem érdemes csodálkozni, mivel a nők közt is sokféle akad, ahogy a férfiak közt is, Révész Máriusztól Berki Krisztiánig terjed a skála.

Mi mind egyéniségek vagyunk :) 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-33gykQRks4

Előzmény: dirtydoggy (31)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.26 0 0 34

ha a nyuszira gondolsz, nem hiszem hogy pont ez topik érdekelné annyira

de ha komolyabb forgalom alakulna ki, megígérem, kérem az átmozgatását

Előzmény: Neingang (30)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.26 0 0 33

Ez szép volt ... és nagyjából igaz is .

Előzmény: dirtydoggy (31)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2019.10.26 0 0 32

Erről ez jutott az eszembe.

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/A_kis_herceg

Előzmény: dirtydoggy (31)
dirtydoggy Creative Commons License 2019.10.26 -1 1 31

Nők?

Ördögök és angyalok. Néha tünemények, máskor sárkányok. Van amikor egyszerű velük, van úgy, hogy túlbonyolítanak mindent. Ha olyanjuk van faszszopók, ha nem, hozzájuk se érhet a férfi. A legtöbb az éltét adná a gyermekéért, van amelyik eldobja. Sok hűséges feleség és nem kevés köztük az ordas ribanc. Számíthatsz rá sokszor és kiszámíthatatlanok nem kevésszer. Gyönyörűek és ocsmányak. Érzékenyek, máskor olyanok mint egy durva pokróc. Van, hogy megfojt a szerelmével máskor meg le se szar. Csupa csupa ellentét. Mégis szeretjük őket. Mert ha szeret, mindenét odaadja. Gyermekekkel ajándékoz meg. Hiszem, hogy egy férfinek csak egy nő lehet a lelki társa. Annál szebb és gyönyörűbb dolog pedig a világon nincs, ha egyel végig teszed meg az utad. Mert nem vagy egyedül és foghatod a kezét amíg valamelyik alól elfogy az út. Ezért ( is ) kell megbecsülni őket, csak a mértéket kell tudni, mert nagyon könnyen lehet papuccsá a férfiember. Az biztos, nem könnyű diók, de ha ki tudod nyitni, teljes életet élhetsz.

Neingang Creative Commons License 2019.10.26 -1 0 30

Tudod, mi lesz vele a gond, hogy itt van? Hogy egy közös ismerősünk valszleg nem fogja tudni ezt a fórumszakaszt megnyitni...

Előzmény: Aurelius Respectus (-)
Neingang Creative Commons License 2019.10.26 -1 0 29

"a nők több “háttér...hmmm...ismeretet” visznek bele a mondandójukba. És ezt a férfiak nem értik. Általában egy másik nő viszont igen. "

 

A helyzet igencsak emlékeztet a virágnyelven való kommunikációra, nehogy véletlenül megértse az ember, hogy a másik mit akar mondani, ennél már csak az angol tudja jobban cifrázni, ahol ha megkérdezed hány óra, azt válaszolják rá, hogy természetesen, ők is örülnek...

  

 

 

Előzmény: Negyvenes nő (23)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.26 -1 0 28

Az első nő a Holdon:
- Houston, van egy kis gond!
- Mi az?
- Á, semmi, hagyjuk.
- Mi történt?
- Semmi…
- De mondd el.
- Nem...
- Nnaa..
- Hagyjál!
- De el kell mondanod nekünk!
- Houston, ha magadtól nem jössz rá, akkor kár bármit is mondanom...

Előzmény: Negyvenes nő (23)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.26 -1 0 27

mert a meghatottság könnyzáporával mossa meg lábaim és selyemhajával szárítja föl!

Előzmény: Anyóca99 (26)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.26 0 2 26

Hogy téged még nem ütött agyon a nejed ....?!:-)))

Előzmény: alaptalan (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!