Keresés

Részletes keresés

hbaraka Creative Commons License 1999.08.03 0 0 280
ja, másikegylány: nem kötekedni szeretnék, de érdekelne, hogy egy olyan határozott és öntudatos lény mint te, miért nem tudja önmaga kifejezni, hogy mit akar? Amit leírtál, az alapján számomra viszonylag szabad gondolkodású és laza egyén vagy, akkor meg mi a fenét keres hirtelen a nemi szerep a kezdeményezés témakörnél? Ha tetszik a beszélgetés, akkor is csak akkor lehet OK a mandró, ha tudja, mi a dolga ? Ha pedig nem tudja, elmehet haza? Biztos, hogy ez nem pont ugyanaz, amiért némely hím is inkább kihagyja dolgot: útálunk pofára esni, amikor már majdnem áll a zászló ?... Ha csak egy pöttnyi rizikó is van a dologban, odébbállunk, majd legközelebb. Mindig érdekelt, hogy a nok számára hol a határ a szabadság és a kötött szerepek között, és sosem tudtam zöldágalni a témában. Úgy mellesleg személy szerint engem nem tudott meggyozni az általad feldobott menetrend. Ha szex kell, nincs helye dumának, az alapveto higiénés és külso követelmények legyenek meg és hadd menjen. Ha no már megszólal és IQ50 felettit is mond, akkor majdnem kizáró tényezo az ágy említése az elso 1 órában. Nem hiszek a nimfomán zseni csajokban. Van ilyen ?
hbaraka Creative Commons License 1999.08.03 0 0 279
Topic állítása ellen rövid igazmese: cirka 4 éve ismerem, tudom róla, hogy nem jöhettem nála szóba, bár én sem törtem magam. (Na nem úgy nagyonosan ismertem, hanem mint általában az ember a húga barátnojét: aranyos, csicsergo, stb.) Oszt úgy pár hete történt egy apró malornek nevezheto technikai baki - semmi extrára nem kell gondolni, nagyon részegen az embernek néha porszemcsék kerülnek a mozgáskoordinációért felelos fogaskerekei közé - azóta vagyunk egymásnak. Az tuti, hogy nem gyorsan döntött, mivel én az eddigiekhez képest új tulajdonságomat nem nagyon adtam elo - ill. én asszem -, szal csak annyi, hogy nem mindig gyors a "döntés".
jocó Creative Commons License 1999.08.02 0 0 278
Kedves másikegylány és kedves midnyájan!!!
Én az áltanos kedvességet ugy értettem, hogy én megprobálok mindenkivel kedves lenni, udvarias és közvetlen. Vannak olyan közegben élők akiknek ez nem megszokott és ilyenkor két véglet van, vagy közeledésnek veszik, vagy bizalmaskodásnak. Ez mindkettö félreértésre adhat okot és magyarázkodhat az ember és mindjárt lefagy az arcárol a mosoly. Sajnos én nem tudok fapofával közeledni senkihez. Az meg szerintem természetes, hogy első ránézésre mindig a test és kisugárzása a döntő, hisz mást nem tud rólad csak a külső jegyeidet látja és maximum következtet abból ahogy viseled e jegyeket, hogy milyen lehetsz. Az egypillanatos szerelmekre mindenkinek szüksége van akár fiu akár lány, mert az addja az önbizalmát vissza "lám még felfigyel rám valaki, még kellek másnak is". Egy bizonyos kor után szinte fiatalító hatása van. Tasztaltársaságban lévő hölgyeket ezmég biztosan nem érinti olyan mélyen, de gondolom egy-egy elismerő vagy álmodozó tekintet nekik is jólesik (ha nem tolakodó) "Tolakodó lesz minden tekintett amit nem akarunk tudomásul venni és nem igazán fogott meg az alanya" Mindenesetre volt egy szerelmem aki a férfiak cipősarkát nézte meg, hogy poros, kopott e vagy gyönyörü tiszta. Ez azt jelenti hogy legalább egyszer körbenézte mire döntött róla bármit is. Hál' istennek akkor uj cipő volt rajtam. Sziasztok
jocó
másikegylány Creative Commons License 1999.07.31 0 0 277
Keeedves jocó,
"ő az általános kedvességedet közeledésnek vélte"

Na én pont azt tanultam meg az utóbbi időben, hogy egy közeledésbe ne gondoljak bele semmit. Csak így lehet "jól" fogadni egy közeledést. Legyen a mosoly egy mosoly, a pillantás - pillantás és a kérdés - kérdés. Minek egy pillanatba belemagyarázni bármit is, mikor lehet, hogy kér perc múlva elbúcsúztok oszt sosem látod többet? Kedvességet kapsz, nem többet.

1ébként meg a fiú hozzáállásától is függ, hogy az a döntés mennyi idő. Úgy értem: akiről messziről bűzlik, hogy csak a testem érdekli, arról tényleg gyorsan döntök. Aki mosolyog, pillant, kérdez (lásd fent), abból lehet valami. Aki órákig dumál, abból is lehet valami, de van aki túl sokáig dumál. Ilyenkor sosem értem, hogy arra vár, hogy én kezdeményezzek vagy mi?
Ha tetszik a beszélgetés és nem akarok semmit, rendben.
Ha tetszik a beszélgetés, és akarok valamit, elhajtom. Nem jáccunk ilyet. Francsefog órákig beszélgetni mikor nem a beszélgetésért beszélgetek.
Ha nem tetszik a beszélgetés - na ez se kérdéses...

Ez a "túl-sokáig-beszélgetős" dolog már előfordult velem néhányszor. Volt, hogy aki addig nem tetszett, abban hirtelen meglátok valamit. A baj csak az, hogy ilyenkor meg ők szalasztják el a pillanatot, sosem veszik észre, hogy eljött az Ő Idejük, így aztán...a varázs szertefoszlik.

Úgyhogy, tanulság: az a legegyenesebb, ha valaki férfi akar lenni, viselkedjen férfiként. Egy értelmes beszélgetéssel is ugyanúgy ki lehet fejezni a szándékot, mint bármi mással. Nincs értelme célozgatni, utalgatni. Két különböző nemű között úgyis mindig ott vibrál a levegőben a testi kapcsolat lehetősége.
(Lehet, hogy most asziszitek, ellentmondtam, pedig nem. Igenis lehet értelmesnek lenni meg férfiként viselkedni egyszerre. Ritka, de láttam már ilyet és monyhatom: nagyon teccettt!)

kukuc Creative Commons License 1999.07.30 0 0 276
Most kinek valljam be milyen érzés?
kukuc Creative Commons License 1999.07.30 0 0 275
Szasztok! Ki beszél itt pudingról?
Purusa Creative Commons License 1999.07.30 0 0 274
(vikoca - istenbizony nem direkt csinalom! : )
Purusa Creative Commons License 1999.07.30 0 0 273
A puding* probaja, ugye, az eves lenne.

*Bar valaki vagy puding, vagy mod. alk. : ))

jocó Creative Commons License 1999.07.30 0 0 272
Sziasztok!! Itt mindenkinek igaza van. Mindenki dönt az első pillanatban arról hogy megragadta-e valami a másikban vagy sem. Más a döntés és más a tett. Teszel e azért valamit, hogy a döntésed szerint elérd a célod? Meglátsz egy szép lányt (bocs a hasonlatért, de ez a legjellemzöbb az én szerény szókincsem szerint) és összefut a nyál a szádban. Ez nem jelent semmit addig mig nem kezdesz el vibrálni, jelzéseket adni netán megszólitani. És utána még itt jön a másik bibi, mivan ha veszik a jelzésedet és benned meg végigfut 1. elkésel, 2. hátha mégsem olyan, 3. mitszól a kedvesem ha megtudja, meg egyébként is hol, mikor "miért" és leszállsz a buszrol és vágyakozó pillantással továbbmész. Öt lépés után meg nem gyözöd szidni magad te állat, te vadbarom, már megint kihagytál valamit az életedből, és soha nem tudod meg hogy a neked szánt igazi ment el vagy csak egy futo kaland, vagy egy élet gyötrelmétől szabaditott meg a gondviselés. Azt hogy össze gyürnél vele egy lepedőt ahhoz a gondolathoz már az első "döntésnél" kicsit több kell. A baj ott kezdödik, ha sorozatosan egy buszon utaztok, mindketten titokban megőrültök egymásért, igyekeztek egymáshoz hozzáérni és még egy szó sem hangzott el közdtetek, és mire eldöntöd hogy legközelebb megszolitod nemjön vagy ő vagy a busz! Itt most ki döntött és miröl! Különben valóban a végső döntés mindig a nőé, de a kezdeményezést -kis biztatással de elvárják- a fiuktól. Különben a lehető legkellemetlenebb érzés egy lányt visszautasítani, mert ő az általános kedvességedet közeledésnek vélte. Soha ne legyen benne részetek se fiuként se lányként! sziasztok!
kenguru Creative Commons License 1999.07.30 0 0 271
Én ezért aztán meg szoktam kérdezni őket, hogyan érzik magukat velem. Általában mindig ugyanazt mondják, ezért nem is ezen vana lényeg, hanem azon, hogy hogyan mondják! Egy kis odafigyelés, és egyből képben vagy.
másikegylány Creative Commons License 1999.07.30 0 0 270
Ez így túl leegyszerűsített.
Szerintem itt az a kérdés, hogy MIRŐL kell dönteni. Azt gondolom, ha valakit - bármilyen módon - beengedsz az életedbe, nem tudhatod, mit fogsz kapni.
Azok, akik meghatározott dolgokat akarnak kapni - biztosan gyorsan döntenek. De szerintem ez hülyeség. Arra kell nyitottnak lenni, amit nem ismersz.
czy Creative Commons License 1999.07.29 0 0 269
egy csak maradna nem?
:-)
üdv
czy
jellem Creative Commons License 1999.07.29 0 0 267
És mit csinálsz, ha meg vagy veszve érte, döntöttél róla egy pillantás alatt, de őt ez nem érdekli?
vikoca Creative Commons License 1999.07.29 0 0 266
Calliope, jeeeeee nem birok beledkotni, szivem! :-D
vikoca Creative Commons License 1999.07.29 0 0 265
Jajjj, most felebresztetted regota szunnyado lelkiismeretemet. Van am olyan is, hogy valaki szimpatikus, de em vonzo. Most akkor en egy gerinctelen noszemely volnek, amiert nem uzom el magam melol mindazon ferfiakat, akikkel nem akarok baratinal kozelebbi kapcsolatot!? Uristen, egyedul maradnek a vilagban....
Calliope Creative Commons License 1999.07.29 0 0 264
Hát nemtom, ha egy pasi nem szimpatikus nekem, akkor finoman érzékeltetem vele, de azért nem küldöm el melegebb éghajlatra...
Akkor én nem vagyok őszinte, mert nem mondom neki azt szemtől szembe: Figyelj, kopj már le?!
Valentine Creative Commons License 1999.07.29 0 0 263
Angicica,

Kevés olyan lánnyal találkoztam, aki el merte mondani, ha nem voltam neki szimpatukus. Inkább játszotta a jókislányt, ettől csak jobban pofára estem. Jó volna ha olyan őszinték volnának a lányok, mint te.. Néhány évet biztos megspóroltam volna.

Valentine

Calliope Creative Commons License 1999.07.29 0 0 262
(Szia Johnny B.!
Már azt hittem, elvesztél.
De mostmár mindent értek, eddig munka-híjján netközelben sem voltál. :)))))

Csak nem Te vagy az a srác?! Én meg itt kiteregettem ország-világ elé, hogy mennyire öööööööö... szimpatikusnak találtalak. Irulok-pirulok ám.
;-DDDDDDDDDDD

Johnny B. Good Creative Commons License 1999.07.29 0 0 261
Tegnap kezdtem el az uj munkamat (1-en kellett volna, de azt mondtam inkabb bemegyek nehany nappal elobb, hogy ismerkedjek a hellyel, a meloval, a kornyezettel). Nagyon tetszik!

Bar meg nem ismerek senkit, de egy nagyon helyes lannyal mar osszeszimpatizalodtam. Mondhatni. Nehany levelet kellett neki (ill. a fonokenek) bevinnem. Bar egyedul volt a szobajaban, megis olyan jo hangulat volt benne. Talan az a sok jopafa kep teszi a falon, nem tudom. Szoval bemegyek, es mondom:
- Kezitcsokolom! Az uj postazos vagyok. Hoztam nehany friss, ropogos levelket!
Erre o rammosolygott:
- Jo napot! Illetve szia, egyezzunk meg a tegezodesben jo?
- Koszi, igy nekem is egyszerubb, meg ehhez a jo hangulatu irodahoz ugy sem illik a magazodas.
- Oh, ez igazan kedves.
- Hat orulok, hogy megismerkedtunk, rohannom kell, mert tele tatyo kihordatlan cucossal! Kezitcso..., illetve szia!

(Az egyik levelen, amit kipostaztam, egy nagyalakun, del-afrikai belyeg volt. Kulonleges, szep belyeg. Lehet, hogy holnap is bemegyek a lanyhoz, es elkerem tole. Igy lesz valami normalis urugyem, hogy meg beszelgessek vele!)

;-)

Calliope Creative Commons License 1999.07.29 0 0 260
Na, méghogy a nők nem döntenek gyorsan!
Persze a lentebb kifejtett határokon belül...
Új postázósrác van, bejött, rámnézett, ránéztem.
1. időpillanat: Szimpatikus. Mosolygós szeme van.
2. időpillanat: Kezicsókolommal köszönt. Ez édes. Persze itt így szokás, egyezzünk meg, hogy tegeződünk. A hangja is +. Oké.
3. időpillanat: Megjegyezte, hogy jó ide bejönni, mert jó a hangulata az irodámnak. Újabb pluszpont.
(Vajon mitől lehet egy irodának jó hangulata, ahol egyedül ülök egész nap?! Biztos a képek a falon...)
4. időpillanat: kiment. Összegzés: sok pluszpont rövid idő alatt. Nem rossz.
(5. időpillanat: elszaladt fantázia. Viccből megfordul a fejemben: erre mondaná egy barátném, hogy 'Na, ezt a pasit se rugdosnám ki az ágyamból!'.)
:-DDDDDDDDDDDDDDD
MsOutsider Creative Commons License 1999.07.28 0 0 259
Kedves JT, mondd csak! Te tudod, hogy mit jelent az, hogy valaki felelős az arcáért????? Ha igen, áruld már el nekem, lécci... köszi...
vikoca Creative Commons License 1999.07.28 0 0 258
Nemigaz.... vagy akkor nem vagyok no. Bar ezt meg csak ritkan mondtak :-)
foresz Creative Commons License 1999.07.28 0 0 257
Bocs Useless, hogy nem olvastam el az öt (vagy hat) nappal ezelött tett értékes hozzászólásodat, én csak most jutottam hozzá ehhez a cikkhez, többet nem fog előfordulni. Egyébként szerintem nem baromság. Bár én nem vagyok viselkedéspszichológus a Max-Planck Intézetben.
Purusa Creative Commons License 1999.07.28 0 0 256
Tökéletesen igaz: egy tizedmásodperc alatt döntenek.
Sajnos. : (((

[Persze késôbb esetleg jól felfogott érdek bekavarhat, de az már másik topic...]

vikoca Creative Commons License 1999.07.28 0 0 255
Remeltem, hogy rakerdezel :-).

Szooooval, az ugy volt, hogy mi am jobaratok evekig, aztan ossze, aztan szet. Ergo nem egy megdoglott szerelem romjaira epitettunk baratsagot, hanem csak elovettuk azt, ami ugyis megvolt.

A masik felvetesedre; a fajdalmat lehet m tompitani. Sokaig nyuglodtunk meg egymassal, amikor en mar reg tudtam, hogy szakitani akarok. Azert huztuk meg sokaig, hogy ne legyen ott a tuske, ami szetverhetne a baratsagunkat. Hat nem is, es ez marhajoooo.

Veszelyes-e? Hat a vazolt szituban azt hiszem nem. Ha a klasszikus eset lenne, (osszehabarodas, majd szakitas utani "a-legyunk-baratok"), akkor egyetertenek, az szerintem is tul sok potencialt hordoz, hogy felreerthetoen fejezzem ki magam :-)

Useless Creative Commons License 1999.07.28 0 0 254
Ez oké, de miért kellett mégegyszer leírni, ha én ezt már megtettem alább????????
foresz Creative Commons License 1999.07.28 0 0 253
Nos, akkor idemásolnám szó szerint, arra, amit az eredeti topic felvetett: Kristen Kruck, viselkedéspszichológus szerint a nők egy pillanat alatt döntenek. Egy perc elteltével a teremtés koronája már megkockáztathat néhány lefegyverző pillantást a meghóditandó hölgy felé, ha pedig a megjelenése és viselkedése elég megnyerő, akkor a száját is kinyithatja a második ill. harmadik percben. Az, hogy mit mond, teljesen lényegtelen, mert a dolog már eldőlt. A tanulság: a férdi imponálási kisérletei teljesen hidegen hagyják a nőket. Még mielőtt egy férfi pózba vágná magát, a nő már döntött.
BLack shEEp Creative Commons License 1999.07.28 0 0 252
Mindenkitől BOCSÁNAT a tegnapi triplaszaltó miatt.
Szarozott a Netscape-em. De szerintem a Fórum is.

Apropó: azt hiszem, én vagyok az első mesterhármas...:))

Túlélő Creative Commons License 1999.07.27 0 0 251
Lehhet hoty en 1 bunko fatyok, de esssztet nem értem:Hogynemteccik ismerni fogalmak tik szerencsétlen lyányok:1:önismeret
2.emberismeret
3.FOGAMZÁSGÁTLÁS
BLack shEEp Creative Commons License 1999.07.27 0 0 250
Kedves Cárevics Nyikoláj,

Üdvözletem küldöm az új bőrből.
Tömören: hűvös és veszélyes. Mint az összes eddigi.

És most kérdem én a hölgyeket: nem-e lehetne ezeket a parallel vitákat egy kicsit közelíteni?
Kezdjem?
Szerintem ilyen, hogy "szexkszre jó", nem létezik. Mondom, _szerintem.
Ha már odabújok hozzá, akkor üssem ki az agyam (hisz úgyis elszáll belőle a vér.. :))???
Nem,nem. Egy nőt igenis megbecsülök, ha megvan a "tehetsége" hozzá, hogy ne csak a testével csábítson. Oké, megnézem én is a nőket, sőt zavarba is hozom néha ezzel őket (barátaim azt mondják, hogy én nem is vetkőztetem a nőket a nézésemmel, hanem egyszerűen _megeszem őket...:))
Kérdésem: mit tegyek, hogy ne így legyen, mert szerintem így élnek tőlem a nők.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!