Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2020.10.20 -1 0 5

lopós párbeszéd?

 

LOL

Előzmény: Törölt nick (-)
Kód 001 Creative Commons License 2020.10.20 -2 1 2

Phű, de fárasztó a bumburnyák propi. 

 

Nos. 

 

Laár András kérdését, amellyel igyexik megóvni magát a politikától, illik tiszteletben tartani. Ezzel hibát vétett a Párbeszéd, s asszem, már el is tüntették ezt a balfogást. 

 

Az azonban, hogy ez igazolná az Orbán rezsim végtelenül pimasz tetteit?

 

Hüjék vagytok, bumburnyákok?

 

Pfffff

3A3a Creative Commons License 2020.10.20 0 0 1

Laár András azt írta: 

Egészen elképedtem, amikor megláttam ezt a plakátot, amit a Párbeszéd Magyarországért párt jelentetett meg politikai üzenettel.

  • 1. A beleegyezésem nélkül használták fel az egyik legismertebb karakterem, Besenyő Pista bácsi képét, Müller Cecília mellé montírozva.
  • 2. Mindig törekedtem arra, hogy kimaradjak a politikai vitákból, mert sem politikus nem vagyok, és nem is hiszek a politikai megoldásokban.
  • 3. A jobb és baloldal jelenlegi szembenállását, egymás elleni "élet-halál" harcát természetellenesnek tartom, hiszen az ember mint lény úgy teljes, hogy jobb keze és balkeze is van, és ezek a kezek egymás segítésére vannak teremtve, nem pedig egymás elleni küzdelemre. A politika színterén is ezt az együttműködést várnám el mindkét oldaltól. Mivel ennek a fordítottja valósul meg a valóságban, maga a politika, mint módszer vált hiteltelenné számomra. Ezért érint nagyon kínosan, ha politikai ügyekhez próbálnak engem hozzáragasztani.
  • 4. Én magam soha nem álltam be egyik táborba se, nem adtam a nevemet, és a karaktereimet egyik oldal mellé, de ellene sem.
  • 5. A maszkviseléssel kapcsolatban egyébként szabálykövető vagyok, szerintem jó, ha védjük magunkat, és embertársainkat a maszk segítségével, ugyanakkor megértem azokat is, akik lázadnak a maszk ellen, hiszen kényelmetlen. Ez a személyes álláspontom. 
  • 6. Nem örülök, hogy a maszk-vitába belerángattak a megkérdezésem nélkül. 
  • 7. Ezzel a személyiségi, és szerzői jogaim is sérültek. Meg vagyok döbbenve, hogy ilyet manapság meg lehet tenni. Nekem eszembe se jutna egy ismert ember képét a megkérdezése nélkül ilyen kontextusba helyezni.
  • Szeretettel:
  • Döbbent arcú Laár András
Előzmény: Törölt nick (-)
Woorim Epsom Creative Commons License 2020.10.20 0 0 0

0

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -1 1 topiknyitó

No comment mégtöbb röhögés.

 

Röhögjetek ti is :DDD

 

 

https://index.hu/belfold/2020/10/20/kiakadt_laar_andras_a_parbeszedre/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!