Keresés

Részletes keresés

robopassmeet Creative Commons License 2021.06.09 0 0 4

Vizitdíjat most! Oltási napidíjat is!:-)

Előzmény: Hápi Zsák (-)
azelsőtíz Creative Commons License 2021.06.08 0 0 3

"Válasz Online számolt be arról, hogy a száz százalékban állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Művek (MVM) előfizetőjét (vagyis azokat, akik áramot vagy gázt vásárolnak az állami cégtől) egy ügynök hívta fel telefonon, és az állami egészségüggyel való elégedetlenségükre rákérdezve ajánlott egy magánegészségügyi szolgáltatást. Ami valahogy épp Mészáros Lőrinc érdekeltsége."

 

"A lap által ismertetett konkrét esetben az ügynök azt ajánlotta a felhívott előfizetőnek, hogy napi 30-120 forintért juthat gyors egészségügyi szolgáltatáshoz, és ennek díját a gáz- vagy a villanyszámlájával fizetheti be."

 

"És persze rendszeresen hangoztatják fideszes politikusok, hogy az egészségügy nem üzlet. De úgy látszik, ez nem minden esetben igaz."

 

https://444.hu/2021/06/08/meszarosek-maganbiztositojat-ajanljak-telefonon-az-allami-mvm-elofizetoinek

 

 

 

midnight coder Creative Commons License 2021.06.08 0 1 2

A nagyobbik baj az ezzel, hogy igazából idehaza nem a biztosító a szar, hanem az állami egészségügyi intézmények. És amíg ezek nincsenek magánképzben és versenyeztetve egymással, addig ez pont ugyanolyan szar is marad mint volt.

seymour_ Creative Commons License 2021.06.08 0 0 1

Magyar0rszág sikeres 0rszág, nem lesz gond kiperkálni a magánegészségügyet senkinek, pluszba még a TB-be is jut az elftársaknak egy kis ellopnivaló.

Laci 132 Creative Commons License 2021.06.08 -1 0 0

Ennek örömére vissza is lép a J0bbik a DK javára újabb 3 körzetben.

Hápi Zsák Creative Commons License 2021.06.08 -1 0 topiknyitó

https://www.valaszonline.hu/2021/06/08/meszaros-lorinc-mvm-egeszsegugy-biztositas-sztori/

 

 

az állam közel tíz éve arra hivatkozva államosította az addig zömmel önkormányzati kézben levő egészségügyet, hogy ettől kezdve minden jobb lesz. Az állami egészségügyben dolgozó orvosokat pedig éppen mostanság kényszerítette választásra: vagy aláírják a szolgálati jogviszonyt, vagyis vállalják a tisztán állami egészségügyi szolgálatot, vagy mehetnek Isten hírével. Ha maradnak, azzal azt is aláírják, hogy lehallgathatják a telefonjukat, megfigyeltethetik őket. Mindezt arra hivatkozva, hogy az állami egészségügy ennyire fontos, a tisztasága nemzeti érdek, mivel ez a jobb, a legmegfelelőbb forma.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!