Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 11

Buék.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tarnaibarnabas Creative Commons License 2002.08.18 0 0 10
Erre nem gondoltam, igazad lehet!

Barna

Előzmény: GFQ (9)
GFQ Creative Commons License 2002.08.18 0 0 9
"Én azt nem értettem, hogy mit mutogatott ott az oldalán az orvos (?) a lefújás után."

Szvsz arról akarták +győzni a dokit, hogy mélyet ütött Trabant.

Előzmény: tarnaibarnabas (7)
viktor- Creative Commons License 2002.08.18 0 0 8
Tényleg nagyon kevesen voltak, bár nem is voltak igazán nagy nevek, akikre bement volna a nép. Nem ismerem igazán a német viszonyokat, de gondolom, hogy ez a Trabi gyerek nem lehet valami nagy sztár otthon.
Előzmény: tarnaibarnabas (7)
tarnaibarnabas Creative Commons License 2002.08.18 0 0 7
Tényleg nagyon jól tartotta magát, egészen addig a mélyütésnek jelzett, testre bekapott nagy balig, amitől leállt. Én azt nem értettem, hogy mit mutogatott ott az oldalán az orvos (?) a lefújás után. Mert nem orvosi okból léptették le! Tényleg abban reménykedtem egészen az utolsó pillanatig, hogy nem sokáig fogja már bírni Trabant, mert azért nagyon zavaró lehet egyszerre két felrepedt és vérző szemöldök. Az sem volt világos, hogy miért a testütéseket akarta Matolcsi erőltetni, miért nem sokkal inkább a fejét/szemöldökét célozta.

Én egyébként mintha szórványos füttyszót is hallottam volna, amikor Trabant nekiállt ünnepeltetni magát.

Ja, és még egy, amit nem értettem: a közönség hol volt? Gyenge félházat láttam. Hangulat meg szinte semmi nem volt, már amennyire ez a tévén átjön, de azért eléggé át szokott jönni máskor.

Szóval, rejtély rejtély hátán. Eddig sem voltam elájulva az Universumtól, de mostantól... Talán minden másképpen alakul, ha annak idején Kokó nem ehhez a vándorcirkuszos bandához szerződik, hanem megpróbál egy komoly és profi céget találni.

Barna

Előzmény: viktor- (6)
viktor- Creative Commons License 2002.08.18 0 0 6
Lehet, hogy igazad van. Érthetetlen még mindig, hogy mi történt. Matolcsi jól tartotta magát, semmi jel nem mutatott arra, hogy ez fog történni, aztán egy pillanat alatt megváltozott a meccs képe. Ráadásul nem kizárólag Trabant jóvoltából. Sőt! Sokkal inkább Matolcsi amatőr hibái miatt.
Előzmény: tarnaibarnabas (4)
tarnaibarnabas Creative Commons License 2002.08.18 0 0 5
Meg az sem volt világos, hogy miért nem jelezte, hogy készen áll a folytatásra. Sokan még akkor is erőltetik, amikor teljesen egyértelműen készen vannak, és lefújja a bíró, de azért még odaállnak, és mutatják, hogy felőlük mehetne még...

Barna

Előzmény: GFQ (2)
tarnaibarnabas Creative Commons License 2002.08.18 0 0 4
Én azt úgy értettem, hogy már nincs sok hátra Trabantnak, és mehetnek is haza... Előtte azt mondta, hogy a üssön két balokat, mert a szemhéja már készen van.

Barna

Előzmény: viktor- (3)
viktor- Creative Commons License 2002.08.18 0 0 3
Érdekes volt, amit a sarokban mondtak neki az utolsó szünetben. A tréner az óráját mutogatta, mondván, hogy "Látod? Vége." Vagy valami ilyesmi. De minek volt vége? Hiszen ekkor még egy csomó menet volt hátra.
Előzmény: GFQ (2)
GFQ Creative Commons License 2002.08.18 0 0 2
Hát igen a rutin... sajna azt semmivel sem lehet pótolni :-( 'ébként én boxmeccsen még nemigen láttam olyat, hogy valaki megáll a ring közepén! Ez számomra teljesen érthetetlen, nem tudom mi történt akkor Józsival, mert Trabant balosa nem volt olyan gyilkos erejű.
Előzmény: tarnaibarnabas (1)
tarnaibarnabas Creative Commons License 2002.08.18 0 0 1
Miért is léptették le? Harcképtelennek minősítették? Mert kifordult? Egyébként meg ennyire nem lehet rutintalan, hogy nem megy le féltérdre, ahogy a stúdióban mondták, és várja meg, amíg nyolcat számolnak rá. Bár lehet, hogy kár volt megpróbálni eljátszani azt a mélyütést; a visszajátszáson egyértelműen nem volt az. És hát korábban ő is ütött több mélyet, szólt is a bíró párszor.

Barna

Előzmény: GFQ (-)
zlotyi11 Creative Commons License 2002.08.18 0 0 0
0 percet láttam a meccsből!
Előzmény: GFQ (-)
GFQ Creative Commons License 2002.08.18 0 0 topiknyitó
Aki látta a mai meccset... ezt télleg nem hiszem el! Józsit leléptetik 1 félig agyonvert ellenféllel szemben! Hiába ez 1 kegyetlen világ...

Fog ő még címmeccsen bunyózni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!