Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 108

Buék.

 

:)

Intelligens csőgörény Creative Commons License 2003.10.29 0 0 107
Nem kell így háborogni má' na. Legalább van egy kis sportdiplomáciai sikerünk, abban úgy is elég gyöngécskék vagyunk.

Éljen Csonttörő-Izzzéporrá Zúzó-Mindenkit az anyja hátán megb...ó-János!!!

h3o Creative Commons License 2003.10.28 0 0 106

Kokó: Nagy Jani valójában nem nyerte meg

Ághassi Attila
2003. október 28., kedd 16:58

Kovács István, a hétvégén szokatlan körülmények között véget ért Nagy János-Julio Pablo Chacón kisvilágbajnoki címmeccs ellenőre szerint feltehetően új mérkőzést írnak ki a két résztvevőnek. Döntés a jövő héten várható a Miamiban összeülő bizottságtól. Az egykori profi világbajnok úgy véli az összecsapás befejezésekor még "inkább az önmagához képest némileg visszafogottabb teljesítményt nyújtó Chacón vezetett"..

Index: Azt olvashattuk a Nemzeti Sportban, hogy az argentinok az Ön elfogulatlan jelentésében reménykednek. Megírta már?

- Már írom. Ez egy olyan meccs volt, amelyikre semmiképpen sem szabad spongyát borítani, mert megannyi jelentős bírói tévedés, műhiba történt. Ez pedig a sportág megcsúfolása a nagyfokú elfogultság miatt.

Index: Előfordulhat az, hogy megsemmisítik az eredményt?

- Előfordulhat, de nem ez a legvalószínűbb lehetőség.

Index: Hanem?

- Hanem, hogy új mérkőzést írnak ki - semleges pályán -, ám ettől függetlenül nem törlik a szombati eredményt. Így annak eredménye továbbra is érvényes marad, de még egy mecscet kell játszaniuk. A szombati meccs végkimenetele egyébként annyira egyedülálló, hogy a döntőbizottság bármilyen döntése indokolható lesz.

Index: Mikor várható a határozat?

- A jövő héten Miamiba repülök, ott elemezzük ki a bíróbizottsággal, a pontozókkal valamint a menedzserekkel a hibák súlyosságát, és ezután születhet határozat. Azon fogok fáradozni, hogy mindenképpen igazságos döntés szülessen, ami mindkét fél számára elfogadható, egyszersmind megemészthető. Nem Nagy Janit fogom képviselni, és nem is Chacón érdekeit, hanem a profi bokszét. Döntési jogköröm nincs, ahogyan a találkozón sem volt, mégha hallottam is ilyen vélekedéseket. Én csak presszionálhattam a német bírót, aki meglehetősen indiszponált volt. Én csak ismertettem a lehetőségeket, amelyek közül választhatott a kialakult helyzetben. Zielke urat egyébként igencsak megviselték a történtek, az öltözőben kis híján sírva fakadt. Hangsúlyozom ugyanakkor, hogy ritkán ennyire egyértelmű valakinek a kizárólagos felelőssége.

Index: Eltilthatják őt?

- Komoly esély van rá. Annyi biztos, hogy mi már soha többet nem fogunk együtt ténykedni. Ám mindez igaz a pontozóbírókra is, hiszen ők sem álltak feladatuk magaslatán. Mert valljuk meg, nem volt reális az, hogy Jani a tizedik menetben előnyben volt. Mi több, még a döntetlen sem volt valós eredmény, mert inkább az önmagához képest némileg visszafogottabb teljesítményt nyújtó Chacón vezetett. Hozzáteszem, az is túlzás, amit a mellettem ülő pártatlan és nem tevékenykedő pontozónál láttam, aki szerint Chacón négypontos vezetését. Szoros meccs volt, de Jani nem győzött. Tudom, most sokakban felmerül, hogy csak féltékenységből, "savanyú a szőlő"-alapon mondom mindezt, mert én két éve kikaptam az argentintól. Ezt azonban vissza kell utasítanom, mert ez a valóság. Azt ajánlom mindenkinek, nézze meg még egyszer a meccset, hang nélkül, számolja az ütéseket, és akkor nyilvánvalóan kiderül: Chacón volt előnyben. Kénytelen vagyok azt mondani, hogy Nagy Jani, aki remek, várakozás feletti teljesítményt nyújtott: a győzelem vesztese. Biztosak lehetünk ugyanis abban, hogy nem így akart nyerni.

Index: Alighanem élete legproblémásabb találkozója volt a szolnoki.

- Így van. Húsz meccsen vagyok már túl ellenőrként, de most volt a legtöbb dolgom és gondom. Úgy vélem, hogy legalább én nem hibáztam, és morálisan sem kérdőjelezhető meg a ténykedésem.

Index: Nem bánta meg, hogy elvállalta a megbízatást?

- Az előbb elmondottak alapján, nem. Bár tény, felesleges is mondanom, rengeteg pikantériája volt a meccsnek.

_Zoltán_ Creative Commons License 2003.10.28 0 0 105
"A profi boxot nem szeretem, szerintem nevetséges showműsor,..."

Ugyanez a véleményem.

Előzmény: Devil Inside (102)
mzsolt_ Creative Commons License 2003.10.28 0 0 104
Nem kap oda!
Összegörnyed. A fájdalom az alhas környékén jelentkezik. De nem mer odanyúlni mert olyan érzékeny lesz...
Néha öklendezés kíséri. Enyhébb esetben csökken a fájdalom ha kinyújtózik (homorít) a delikvens.
Utána nehéz zárt lábbal járni.

De nem ez a lényeg.
Gyanítom, hogy nem talált be annyira mint amekkora műsor volt utána. Viszont ez nem az első hanem a sokadik mélyütés volt...
Az, hogy Chaconnak szólnia kellett a mélyütés miatt amiből intés lett (és ami nem az első volt) inkább a bírót mint Chacont minősíti.

És felőlem lehet lengetni a honfi hévet, ezt a meccset nem nyertük meg.
Jani nem volt jobb. Nagyon sok luftot ütött. És elég sokat kapott az oldalába.
Én inkább arra tippelek, hogy már fáradt volt és ennek köszönhetők a mélyütések.

Előzmény: PALERMO (56)
Saint99 Creative Commons License 2003.10.28 0 0 103
Hát...mit lehet még eladni ennek a szerencsétlen magyar népnek.
Mindenki teljesen hülyének van nézve, mi pedig annek rendje és módja szerint be is kajáljuk. (már aki...)Már már kezdjük észrevenni, hogy ez KoKo gyerek a világ profibox ligái közül, egy elég gyenge, nem túl nagy elismerésre számot tartó egyesületben boxolt, mi bekajáltuk a világbajnoki címet. Elég vicces. Ez a mostani eset is azt bizonyítja, hogy fogalmunk sincs milyen valóban említésre méltó ligák léteznek a világon, elsősorban az egyesült államokban. Ennek ismertetésére nem térnék ki. Ez a Jani srác
(nehaggy dódotton atajkágyádatt) biztos, hogy jó spoptember, nem is vele van a baj. Ő elhiszi, hogy világbajnok, ez a dolga. De, az, hogy a szerencsétlen TV2 így mellényúljon az egész RTL röhög az eseten. REVANS éjszakája? Csisztu, Gundel Takács vicc. Szegény Chacon többször is tökön vágták majd úgy gondolta mostmár elég.
Lehet, hogy szimulált. NEM KELLET VOLNA MÉLYET ÜTNI! Ez benne van a pakliban. Vállalni kellett volna a mélyütés következményét miszerint nem áll fel és csonttörőt leléptetik. Nem így történt. Valószínű az alacsony gázsiért dolgozó nevenincs bíró nem volt a helyzet magaslatán. Ez az arckifejezésén is átszott. A WBO szakértője KOKO bácsi szintén. A nyelvtudásáról ne ejtsünk szót. Félix úr, hát szegény végre valami lecsúszott tvcsatorna megpróbált nagy dolgot csinálni a kis ügyeiből... Gundel úr próbált némi szimpátiát kiváltani a nézőkből így folyton Chacón szimulálását firtatta. Fogalma sincs, mint ahogy a Dalnokok Ligájához sem. Húzzon Luxort az neki való. Ennyi megint sikerült lejáratni az országunkat magunk elött, mer gondolom nem tolongtak az országok, hogy átvegyék az adást és pl Párizsban is láthassák a NAGY CSONTTÖRÖ JANCSIT ahogy ízes tájszólással építi országunk "imidzsét".


Devil Inside Creative Commons License 2003.10.27 0 0 102
Az ember elvárja, hogy a nevében szereplő magyar sportolók tisztességesen, bírói segítség nélkül győzzenek, mert úgy van értéke, úgy tudok büszke lenni rá. Ezért megértem azokat, akik nem vállalják ezt a minimum furcsa körülmények között született győzelmet.

A profi boxot nem szeretem, szerintem nevetséges showműsor, a meccset nem láttam, csak a másik topic képeit és azt, hogy még az ember tökeinek elhelyezkedésével kapcsolatban sincs egyetértés - így nincs kedvem belefolyni a vitába, csak ez az elvi megjegyzésem lett volna hozzá.

Előzmény: mondial (21)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 101
Hallottál már olyat, hogy hibás fordítás? Ez ugyanis az. Az oldalt nem a minősége, hanem a tartalma miatt linkeltem be.
Kérdezz meg egy értelmesebb bunyóst, hogy ők hogy nevezik.
Előzmény: PALERMO (100)
PALERMO Creative Commons License 2003.10.27 0 0 100
szorito.hu
Minden bokszolónak kötelező a mélyütésvédő "protector"viselése.

tyereskova!
Akkor ki találta ki?
Legalább olvasd el amit bekopiztál!

Előzmény: Törölt nick (75)
fenyiroda Creative Commons License 2003.10.27 0 0 99
Leltem egy "kinti" hűvös információt:

http://www.secondsout.com/world/news_54963.asp

enginer Creative Commons License 2003.10.27 0 0 98
Raktam képeket a http://tasztal.inventra.hu/forum.cgi?a=t&t=9101333&uq=441 topikba.
Érdemes lenne megnézned.
Előzmény: Zééé. (92)
Nick_Rivers Creative Commons License 2003.10.26 0 0 97
Nem véletlen, mondta a doki hogy látszik, Chacon pöcsén az ütés nyoma. Mindenesetre nagy kár, hogy igy lett vége. Sokkal jobb érzés lett volna egy tiszta gyözelmet ünnepelni....
Előzmény: Törölt nick (95)
Nick_Rivers Creative Commons License 2003.10.26 0 0 96
Most itt jó sokan védik Nagyot. Én nem akarom fikázni de kiváncsi vagyok, ugyanezen emberek mit mondtak volna ha a helyzet forditott. Szerintem egyértelmü. Nem csalás volt de a biró hibázott, Nagyot le kellett volna léptetni. Amugy érdemes, megnézni a fejét és a mozdulatait, közvetlen az ütés után. Ő is tudta, hogy hibázott......
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.26 0 0 95
Tudtommal ami éri az övet, az nem számít öv alatti ütésnek. És ha a 6-ból csak 3 ment herére, azért az se egy mikroorgazmus. Komolyan, próbáld ki egyszer, mondjuk 5 percenként egy tökös, 3-szor egymás után, ugyanezzel a herevédővel felszerelve. A többi ütést ki is hagyhatod, ami csak simán testre ment (úgy értem, szabályosan, mert hát az összegbe az is beleszámít).
Előzmény: Zééé. (92)
StatisztA Creative Commons License 2003.10.26 0 0 94
Drága tv2 napló!
Nagyon köszönöm nektek ezt a ma esti színvonalas adást, ahol az egész országnak megmutattátok, milyen fasza gyerek ez a világklasszis nagycsonttörőjanika, valamint, hogy ez a Chacón gyerek milyen egy szemét szimuláns patkány. Egyetlen probléma, hogy én tegnap este láttam a meccset és nekem valahogy nem ez jött le.
Egy dolodban viszont tényleg igazad van drága tv2: nagycsonttörőjanika tényleg jó. Jó mélyeket üt.... Ebben szerintem már világbajnok is...
A kedves kérdésetek jó volt, de nem elég jó. Azt kellett volna megkérdeznetek kedves tv2, hogy ÖN SZERINT csonttörőnagyjanika MÉLYET ÜTÖTT-E A 10. MENETBEN? Ugyanis ez számít, nem pedig, hogy hány percig feküdt padlón az argentin srác. A bírónak le kellett volna léptetnie nagycsonttörőjanikát a sokadik (6.) "véletlen" mélyütés után.
Miért kelt volna fel Chacon? Ezután már nem tudott volna száz százalékot nyújtani. Azért egy megoldás mégis lett volna: 1)a bíró felszólítja janikát, hogy tegye hátra a kezét 2) felszólítja Chacónt, hogy üsse meg janikát övön alul 3)várnak öt percet, majd immár egyenlő esélyekkel folytatódhat a meccs
Szerintem korrekt... Ja és hasonló módon tesztelhetné ezt az atombiztos tökvédőt az összes kétkedő is. Szívesen megnézném,hogy miután Chacón ráüt svábi herevédőjére, elmosolyodik és ezt mondja: látják hölgyeim és uraim, nem is fáj.
Drága tv2! Bocs hogy ilyen hosszú voltam. Azért röviden összefoglalom a leiírtakat: a mérkőzés botrányos volt, a végeredmény méginkább, ti pedig kritikán aluliak voltatok. Egyszóval: bekap6játok
Üdv Zsolt

xbalazsx Creative Commons License 2003.10.26 0 0 93
Én azt nem értem, hogy min vitatkozunk. Nagyot egyszer már megintette a bíró mélyütésért, tehát az ominózus ütésnél le kellett volna léptetni. Ennek tükrében teljsen lényegtelen, hogy mennyire fájt Chaconnak az ütés. Én szurkoltam Nagynak, de a meccs végén abszolút nem éreztem örömet, csak csalódottságot.
Zééé. Creative Commons License 2003.10.26 0 0 92
Ez egy kissé ferdítés és csúsztatás.
A 6 mélyütés azt jelenti, hogy 6 volt az övön, vagy alatta. Nem mind a hat a tökén. Ez látható is volt, a fele minimum pont az övön. Ne mond már, hogy oda is felhúzta a zacsit, mert azt azért megnézném egy cirkuszban.
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.26 0 0 91
Tegnap - a meccs után - Kokó szerint még csak egy bírónál vezetett Nagy 1 ponttal, a többinél egál volt. A tv2 szavahihetőségében meg nem hiszek.

A neved írása miatt meg ne pattogj, pláne ha te is elírod mások nevét. Vagy neked lehet?

Előzmény: BoGar (89)
BoGar Creative Commons License 2003.10.26 0 0 90
Ismerem. Inkább azt látom, hogy te nem ismered. És neked nem vagyok Bogarka! Egyébként látszik mennyire figyelsz. Még a nevem se tudod helyes leírni. Viszlát!
Előzmény: ikoloman (88)
BoGar Creative Commons License 2003.10.26 0 0 89
"egyik pontozóbíró magyar - biztos nála vezetett Nagy a pontozásban...)" Persze ezt sem tudod biztosra, csak szítod ezzel is a kedélyeket. Mellesleg nem csak egy bírónál, hanem mintháromnál vezetett. Legalábbis a Napló szerint.
Előzmény: Törölt nick (87)
ikoloman Creative Commons License 2003.10.26 0 0 88
Hat...nem akarok szemelyeskedni. Egyebet pedig ilyen komoly "ervekkel" szemben nem tudok mondani.
Megis hany kerdesedre kellene valaszolnom, mig Te egyre hajlando leszel? Pusszantalak Bogarka.Probaltalak emberszamba venni, de Te nem ismered a parbeszed fogalmat.
Előzmény: BoGar (84)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.26 0 0 87
Mint a tv2 iménti összefogalójából kiderült, 6 mélyütése volt Nagynak.
Azért lehet, hogy a hatodik már eléggé fáj.
Egyébként fogta a tökeit Chacón, mikor lefeküdt.

Továbbra is tartom: ha ez a meccs nem Magyarországon van (ahol az egyik pontozóbíró magyar - biztos nála vezetett Nagy a pontozásban...), akkor Chacón simán nyer.

Előzmény: Zééé. (77)
BoGar Creative Commons License 2003.10.26 0 0 86
Egyébként sem az számít, hogy én azt mondom, igen. Az számít, hogy a bíró minek látta, és az, hogy Chacon rájátszott. Azért csinálta az egészet, mert ha pontozzák, akkor kikap.
Előzmény: BoGar (84)
boá Creative Commons License 2003.10.26 0 0 85
Nem kellene összevonni/vonatni ezzel?
BoGar Creative Commons License 2003.10.26 0 0 84
Válaszoltam. Csak kérdéssel.
Előzmény: ikoloman (83)
ikoloman Creative Commons License 2003.10.26 0 0 83
Tehat erre az egyszeru kerdesre sem tudsz valaszolni...ertem.

A kérdésre tudsz válaszolni, vgay csak haduválsz itt össze-vissza?

Előzmény: BoGar (82)
BoGar Creative Commons License 2003.10.26 0 0 82
1, És ha az volt?? Az feljogosítja Chacon a rájátszásra, a csalásra?
2, Tudod, én sportoltam. Nem azért van tapasztalatom, mint te szeretnéd!
Előzmény: ikoloman (81)
ikoloman Creative Commons License 2003.10.26 0 0 81
melyutes volt vagy nem?

(mellekesen-nem csodalom, hogy vannak e teren tapasztalataid:-] )

Előzmény: BoGar (79)
BoGar Creative Commons License 2003.10.26 0 0 80
Teljesen egyetértek.
Előzmény: Zééé. (77)
BoGar Creative Commons License 2003.10.26 0 0 79
Na ezért mondom, hogy tapasztalat nélkül ugrálsz itt. Ha engem tökön ütnek, nem oldalra dölök el, hanem elkapom, és összerogyok. Chacon nem így tett.
Előzmény: ikoloman (78)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!