Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 275

Buék.

:))))

Lorinc_d Creative Commons License 2001.08.31 0 0 272
Igen, a hosszu interju lenyege nagyjabol igy foglalhato ossze: "Inkabb abbahagytam volna, mert az UBP mostmar egy rohadt cimmeccset sem fog tudni nekem osszehozni".
Laczy_ Creative Commons License 2001.08.31 0 0 271
Maximálisan megértem Kokó csalódottságát. Az UBP gyors ismételt csúcsrafutást igért neki szemrebbenetlenül. Az másik dolog, hogy Pisti is felte7te volna önmagának a klassziqs kérdést, miszerint "Hányéves is vagy te, szép szőke herceg?". Mindenesetre várom, hogy mikor tűnik fel újra kedvenc szaklapom fórumán, hogy McTudhassuk, mi is az újságírómentes valóság.
Mighty Mike Creative Commons License 2001.08.31 0 0 270
igen olyan hangulata van az interjunak, mintha megbanta volna, hogy nem hagyta abba.
Előzmény: Dzsojszi (269)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.08.31 0 0 269
Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el a a mai NS-ben a Kokó interjút, nagyon tanulságos. Ami leszűrhető belőle, az az, hogy Kokó már az életben nem fog komoly ellenféllel bunyózni, még másfél évig próbálkozik, aztán kész. Talán egy EB címmeccs összejöhet neki, más semmi. Nem akarok igazságtalan lenni, de hát ezért szerintem kár folytatni, mégha nem is ő tehet róla, hogy az UBP olyan, amilyen.
Jimbo Creative Commons License 2001.08.14 0 0 268
Jó, akkor legyen fogvédő lazán tartása...
Most kérdezhetném, hogy miért tartja lazán a fogvédőt? Eltalálja egy balos és marad két foga...
Én is remélem, hogy új stilusa lesz. Kap Tőlem még egy lehetőséget:-)))
De ha megint nekiáll gizdázni, akkor végleg szevasz lesz.
Előzmény: vau1111 (265)
erdély Creative Commons License 2001.08.14 0 0 267
Annyi a különbség, hogy az argentin nép nem rója fel neki, s nem kezdi őt emiatt szidni, blamálni stb. Ők egyszerűen, csak ünneplik bajnokukat.
Előzmény: vau1111 (266)
vau1111 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 266
Csak kíváncsiságból: a Chacon által most megvert délamerikai hol volt jegyezve a ranglistákon? Azért ő sem akart egyből kiállni valamelyik nagyágyúval.
Előzmény: Törölt nick (264)
vau1111 Creative Commons License 2001.08.14 0 0 265
Hmm...
Lehet megalázónak is tekinteni. Szerintem inkább a felszabadultság megnyilvánulásai.
A koki amúgy is csak idegesítésre jó, találatértéke nulla (se érvényes ütés, se erő. Viszont jelzi a másiknak, hogy bármikor el lehet találni. Ez sem a gyerekes alázás, hanem a fölény kimutatása, ami egy ilyen sportban pozitív dolog!).
A nyelvnyújtogatás: PRÓBÁLT MÁR VALAKI FOGVÉDŐN KERESZTÜL NYELVET NYÚJTANI??? Nem hiszem, hogy komolyan lehetséges. Amit nyelvnyújtásnak láttál, az a fogvédő laza tartása. Egyébként sem hiszem, hogy bármely felnőtt értelmes ember nyelvet öltögetne bárkire is. Kokó pedíg nem tűnik olyan hülyének és gyermetegnek, hogy ezt megtenné (ja, és visszanéztem a Robinson elleni "nyelvnyújtást", csak a nyelvet nem láttam sehol).
Nekem végig tetszett Kokó stílusa, de kiderült, hogy azért ilyen könnyen nem megy. Figyeld meg, hogy a visszatéréskor egy új stílust fogunk látni, komolyabb odafigyeléssel. Ha nem, azt egyedül csak Kokó fogja bánni, de ő nagyon.
Hajrá Kokó!!
Előzmény: Jimbo (263)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.14 0 0 264
Csak úgy mondom, ha valaki nem tudná hogy Chachon gyerek egy colombot nagyon megdadazott egy Dél- amerikai meccsen egy-ket hete.
Talán kicsit komolyabban kellett volna venni??????

L.

Jimbo Creative Commons License 2001.08.13 0 0 263
Szerinted, amit Kovács csinált, az nem megalázó?
Nem tudom, milyen meccseket néztél... Biztos golf vagy korcsolya volt...
A kokiosztogatás, a nyelvnyújtogatás stb...
Nem tudom, mit szólnál ha veled csinálnák?
Előzmény: JanusHu (262)
JanusHu Creative Commons License 2001.08.13 0 0 262
KOKO visszatér és visszaveszi a világbajnoki címet , szerintem egyértelmüen jobb mint az argentin gyerek!

Nem értek azokkal egyet akik azt mondják "megalázza ellenfelét" aki ilyet ír életébe nem bokszolt még, mindazoknak akik ezért itélik el a KOKO-t, ajánlom nekik inkább műkorcsolyát nézzenek vagy golfot.
A boksz ilyen !

Jimbo Creative Commons License 2001.08.12 0 0 261
Hát, végigolvastam az elöző hozzászolásokat és nem tudom mi az ábra:-)))
Mindkét részről vannak igazságok...

Nálam ez az egész Kovács dolog úgy indult, mint szerintem sok más magyar embernél: Végre itt a fiunk, aki mahd megmutatja a világnak.
Egy ideig ok. is volt, de amikor Robinson ellen nekiállt megalázni a srácot a nyelvnyújtogatásával meg a hülye "üss meg, ha tudsz" fejmozdulataival, akkor nagyon unszimpi lett. Ütötte volna ki, ha tudja, mi a francnak kell megalázni?

Aztán jött a Chacon-meccs és annyi.
Nem értettem meg,ha valaki a súlycsoport egyik legjobb ütőerejével rendelkezik, az ellen mi a francnak kell leengedett kézzel gizdázni?
Vagy úgy gondolta, hogy Ő már nem változtat a harcmodorán és majd kimozogja a srácot? Más esélye úgysem lett volna...
Chacon meg várt és tökéletesen kihasználta az esélyt.

Arról meg, hogy kikkel boxolt, csak annyit, hogy gondolom Neki is volt valamennyi beleszólása, hogy Ne csak seholsem jegyzett emberekkel eresszék már össze, nem?
2-3 nevesebb vagy jobb elenfele volt és annyi. A többi röhejes volt...

karesz4 Creative Commons License 2001.08.12 0 0 260
üdv!

A június 16-án Kovács Istvánt legyőző argentin Julio Pablo Chacón megvédte a Boksz Világszervezet (WBO) pehelysúlyú bajnoki címét, miután legyőzte a kolumbiai Edward Barriost.
A mendozai összecsapáson a hazai klasszis az 5. menetben technikai K.O.-val diadalmaskodott.

HAJRÁ KOKO!!!!!

Karesz

táncolj kokó Creative Commons License 2001.07.27 0 0 259
Most jöttem rá, hol kúrták el Kokó menedzselését.
A Robinson előtti időszak:
1. 1997-98 egyre javuló rekorddal (össz: 82-89-11) rendelkező "ellenfelek" 9 mérkőzésen,
2. 1999-2000 KO-gyártás (ellenfelek rekord össz: 6-14-2) 8 mérkőzésen.

Mondjuk Chacón menedzserei sem kezdték másképp:
első 20 ellenfél rekordja össz: 2-40-1
Innentől Kovácsig újabb 21 meccsen: 147-85-8
Ott mintha nehezedtek volna az ellenfelek. Pedig nem. De legalább úgy néz ki.

bkeresztes Creative Commons License 2001.07.27 0 0 258
Én is nagyon szeretnék a témához hozzászólni, de sajnos a Koko-Chacon meccset nem tudtam megnézni, ismerőseimnek sincs meg videon. A netről le lehet tölteni valahonnan? Én még nem találtam meg(ha egyáltalán fenn van).
Kösz, csak a mérkőzés ismeretében tudok érdemit mondani.
Mighty Mike Creative Commons License 2001.07.26 0 0 257
Sancheznel egyertelmuen jobb(mint ahogy jobb Chaconnal is), hamed,Barrera,Morales mind erosen keteselyes meccs lenne, ugy 40% koruli Kovacs felol nezve.

McCullough-ot nem is ertem hogy hozhattad fel.

OFF
nem a kulonvelemenyeddel van bajom. hanem annak, hogy annak orulsz/szurkolsz, hogy a magyaroknak rossz legyen. na mindegy, lelked rajta.
ON

Előzmény: Törölt nick (256)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.26 0 0 256
OFF:

Azért mert nem értek egyet a magyar sportpolitikával, meg egy csomó mindennel még nem jelenti azt, hogy ez "kamaszos dac", hanem csak annyit, hogy egy kicsit eltérő gondolatmenet alapján más álláspotra jutok bizonyos témaköröket illetően.

Van olyan dolog, amelyben a többségi álláspontot osztom, de hadd legyen már adófizető szabad magyar állampolgárként véleményem valamiről.

Ha észrevetted én sokkal kevesebbet mocskolódok, mint mások, és nem szoktam a vitapartnereimet sértegetni.

Ha valami ellen nem tud valaki érvet felhozni, akkor a legegyszerűbb dolog személyeskedni, és ismeretlenül a másikat lehülyézni. még egyszerűbb, ha az illető a többségi álláspont képviseletében teszi ezt.

ON

Akkor egy kicsit egyszerüsítsünk a dolgokon: Szerintetek a felsorolt ökölvívók ellen mire lenne képes Kokó:

Hamed
Barrera
Morales
Augi Sanchez
Mc'Collough

Egyéb

Előzmény: Mighty Mike (255)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.07.26 0 0 255
atomserult,

elore bocsajtom, hogy en Hamed miatt szerettem meg a profi boxot, es nem nagyon tetszik az a felhajtas ami Kovacs korul megy/ment(ld. a profi box topicot) DE: eloszor is nem kene ilyen fekete-feheren latni a dolgokat. Hamedeknek tenyleg nem fulhetett a Kokomeccshez a foga(mert Amerikaban/Angliaban nem eladhato, de megis veszelyes(ha nem is legyozhetetlen) ellenfel.).de az UPBnek se nagyon akarodzott szerintem, veluk az a baj, hogy nagyon szeretnek a nemet langymeleg pocsolyaban dagonyazni. De Koko maga biztosan akarta a meccset, mint ahogy Hamed sem felt tole(egyszeruen nem olyan alkat).

es most jon a lenyeg. nem ertem miert jo neked mindent lefikazni, ami tetszik a magyaroknak(ez vonatkozik a vizilabdas hozzaszolasaidra is).. illetve van egy tippem: kamaszos dacbol, hogy te majd megmutatod, hogy mennyire kulonbozol mindenki mastol.(a vizilabdaval kapcsolatban meg egy megjegyzes: eleg sokat vagyok Londonban, es ottani spanyol barataimmal orakat vitatkoztam a polorol, es pontosan tudtak, hogy ki az a Benedek vagy Kasas:))

tobbiek: bocs az offert

Előzmény: Törölt nick (253)
nukunaivitas Creative Commons License 2001.07.26 0 0 254
Nos a hazugok sora szernény véleményem szerint a UNIval kezdődik, de ez magánvélemény. Akinek a szavára én adok, az talán a HBO. Hamed kenyéradója a HBO, így ha a HBO Hamed ellen vall, akkor abban lehet valami igazság. Meg amugy is, semmi érdeke nem lenne a HBOnak a hazugságokban. A managerirodák viszont próbálják egymásra kenni a sz.rt. Ezért nem is veszem figyelembe RJJ vagy Kohl nyilatkozatait. Ha egyszer Kohl bejelenti, hogy december 15én lesz a RJJ-DM meccs, akkor az még semmit se jelent, arra még aludni kell vagy 2 hónapot.:-D

A Hamed féle szerződésre visszatérve: nem volt semmilyen szerződés, odáig nem jutottak el a felek. Hamedék a tárgyalások megkezdését követö 2-3 hét után már teljezen elzárkóztak a tárgyalások folytatásától. A UNI azért fenyegetőzött perrel, mert a WBO előírásai, szabályai szerint Hamednek KOKOval kellett bokszolnia, ha ezt nem teszi meg, akkor le kell mondania a címről. Erre a perre végül is nem került sor, mivel a WBO elnöksége megfosztotta Hamedet az övtől.

Előzmény: Törölt nick (253)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.26 0 0 253
Ezek szerint hazudik Hamed, hazudik Jones, hazudik az HBO.

Szerintetek egy patyolattiszta,becsületes cég létezik csak, aki elveszve botorkál ebben a csalárd, hazug képmutató világban, rettenthetetlen bajnokaival pedig nem hajlandóak kiállni a felfújt amerikai lufik: az Universum

Előzmény: L. W. (252)
L. W. Creative Commons License 2001.07.26 0 0 252

Magyaráz6od neki...
Már én is elmondtam nem most, hónapokkal ezelőtt neki, meg SasiTomi is, más topik(ok)ban, de hasztalan.
Ő zsigerileg ilyen. Destruktív. Külföldi szaklapokat főleg nem olvas, ha még hazait sem, de úgy tesz, mintha ő székelné az igazságot. Hagyd figyelmen kívül!

(L.)

Előzmény: nukunaivitas (250)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.26 0 0 251
A szerződéssel arra gondolok, hogy volt e bármiféle szerződés a Kokó-Hamed mérkőzés kapcsán.

Vagy előszerződés.

Azért kérdezem, mert az UNI jogi útra akarta terelni a dolgot (legalábbis ezt nyilatkozták), ergo, kellett, hogy ennek a nyilatkozatnak valami alapja legyen. (mi lett volna a jogalap? WBO szabályzat, Hamed valamely szerződése, vagy Hamed-Kokó kontraktus?)

Úgy látom bennfentes ember lehetsz, legalábbis elég tájékozott ahhoz, hogy még erről is tudjál.

Előzmény: nukunaivitas (250)
nukunaivitas Creative Commons License 2001.07.26 0 0 250
Itt nincs szalmaszál meg banánhéj, minden a nagyvilág előtt zajlott, csak oda kellett figyelni. Hamedék pl. elkövették azt a hibát, hogy hazudtak a bokszrajongóknak a díjazással kapcsolatban. Hiba volt, mert megkérdezték a HBO-t is, akik cáfolták a híreszteléseket. Ndou se állt ki, hivatalosan Ő maga hivatkozott a már lekötött meccsére. Sehol se jelent meg olyan nyilatkozat, hogy Ndou él-hal a KOKO elleni meccsért, de a UNI már megint keveri a sz.rt. Augi Sanchez akkor a 10-ben se volt a ranglistán, lévén 2 hónappal azélőtt kapott ki Hamedtől, és az akkori helyzetben a ranglista döntött. Ez a ranglista persze már Hamed nemleges válasza előtt is megvolt, nem a UNI kérésére alakult így.
KOKO ütésállósága szerintem is tényleg jó, nem sok bokszoló viselt volna el ilyen könnyedén egy tiszta Chacon jobbost. Ez persze bennemaradt egy kicsit, nem tisztult ki teljesen, ki kellett volna húzni a szünetig, akkor nem lett volna baj, így viszont jött a KO.

Egy példa a háttérinfók fontosságára: A legújabb hírek szerint a UNI azt állítja, hogy folyamatosan egyeztet a RJJ-DM meccs ügyében. Erre megkérdezik az érintetteket, konkrétan a HBO-t, akik azt mondják, hogy Kohlt már fel se ismerik olyan régen hallottak róla. Erről szólt a Hamed féle verizó is, csak ott Hamed szopott mint a torkosborz a hazugságaik miatt. Egyszerűen csak oda kell figyelni, az valóban nem sokat jelent, ha Kohl, Hamed vagy Roy Jones mond valamit, de ha a HBO azt mondja a nyilvánosságnak, hogy márpedig Ők kifizetik Hamedet, akkor a Hamed klán még ha vért pisál akkor se hiszik el nekik, hogy nekik csak 30%-ot ajánlott a HBO. A jelenlegi nyilatkozatok alapján se Kohlnak vagy Jonesnak fognak hinni az emberek, hanem egy viszonylag független illetékesnek, a HBO sportigazgatójának. Hamed ezt már beszopta.

Nem tudom mire gondolsz a szerződéssel.

Törölt nick Creative Commons License 2001.07.26 0 0 249
Persze, biztos nagyon tájékozott vagy, csak éppen az Universum esetében ez mindig így van, mindig van egy szalmaszál, egy banánhéj.

N'dou, aki 90%-os Ko-aránnyal rendelkezik, biztos a decemberi noname meccset választotta, egy lehetséges vb-címmecs helyett? Ő simán eljöhetett volna No-ba, hiszen nem különösebben érdekelte volna, hogy pontozással nincs esélye, Kokó ütésállóságáról pedig 2001 június 16-a óta nincs mit beszélni.

Augi Sanchezre is sokan kiváncsiak lettek volna, hisz nagyon szépen helytállt Hamed ellen.

Elismerem, hogy tájékozottságod a témában kimerítőbb, mint az enyém, de nagyon erőltetett dolog félnyilatkozatokból kierőszakolt következtetéseken, itt-ott elhangzott számarányokon vitatkozni.

Volt szerződés, vagy nem? Többről nincs mit beszélni.

Előzmény: nukunaivitas (248)
nukunaivitas Creative Commons License 2001.07.26 0 0 248
Arról a 70%-ról, amit egy riport során az amerikai HBO sportigazgatója mondott a megboldogult boxingpress riporterének, aki a riportot követően megkérdezte erről Hamed báttyát is, aki nagy szabatkozások közben elismerte, hogy valóban nem a szokásos díj 30%-át kapják, hanem a szokásosnál 30%-kal kevesebbet, azaz a szokásos díj 70%-át , mert ugye 100-30=70 még testvérek között is.
Ezen felül itt nem egy év távlatából dobálózunk számokkal, hanem ezek a nyilatkozatok, mind a HBO sportigazgatójáé mind a Premiere részéről még a meccs Hamed-féle lemondását megelőzően láttak napvilágot. Azokban pedig feketén fehéren le volt írva, hogy Hamed a meccsér a két TV társaság jóvoltából összességében 6M$-t kaszírozott volna, de Ő mégis a cím feladását vállasztotta. Gondoljon mindenki amit akar, SZVSZ nem a túl kevés pénz miatt maradt el a meccs.
Még valami: a 70%-ról, meg a Premiere szerepvállalásáról nem az UNI nyilatkozott, hanem személyesen az illetékesek. A Hamed klán meg pont hozzád hasonló módszerrel próbálta elferdíteni a tényeket, mondván Ők csak 30%-ot kapnak a meccsért, holott csak 30%-kal vevesebbet kaptak a szokásos díjból. Viszont nem számoltak azzal, hogy valaki esetleg megkeresi a HBO-t, megkérdezi, hogy ez hogy is van, és kiderül az igazság.

Mint írod:
"Azon pedig nem tudom mit nem értesz, hogy Hamed és "Chelo" Diaz között nincs átmenet, és nem lehetett volna Diaznál jobb ellenfelet hozni, ha már Hamed nem jött össze."
Nos igen, valami hasonlóra számítottam, csak azt nem tudom, hogy mi van a szavaid mögött, jóindulatúan feltételezem, hogy tudatlanság és nem az a szándékod, hogy szánt szándékkel a tényeket elferdítsd, ezért elmagyarázom. Az a nagy helyzet, hogy mivel a címmeccs nem egy szabadon választott kihívó és a bajnok között jött létre, hanem a megüresedett címért ment a csata, a meccs két résztvevőjét a WBO jelölte ki. Az egyik résztvevő, mégpedig KOKO fix volt, mivel Ő volt a hivatalos kihívó, Ő miatta mondott le Hamed. A második résztvevő pedig a ranglista alapján legelőkelőbb helyen rangsorolt versenyző személye tette ki, aki hajlandó volt a címért harcba szállni. A bokszolók jötte szép sorban:
- Hamed, Ő ugye nem állt ki KOKO ellen
- Ezt követően egy USA-ban rendezett eseményen személyesen megkeresték Barrerat, aki ott helyben igent mondott, majd 3-4 nap múlva minden indok nélkül lemondta a meccset, decemberben pedig megvédte címét Jesus Salud ellen
- Angel Vazquez, lekötött meccs decemberre Victor Polo ellen, amin ki is kapott
- Juan M. Marquez, neki lekötött meccse volt és a WBA címért akart ringbe szállni
- Phillip Ndou, neki december elejére lekötött meccse volt
- Antonio "Chelo" Diaz, Ő igent mondott

Röviden ennyi. Hol vétkes itt KOKO, vagy akár a managementje????? Sehol, te rá akarod húzni a vizes lepedőt egy olyan társaságra, aki a körülményekhez képest a legjobb meccset akarta összehozni úgy, hogy közben az ellenfél személye felől is a WBO döntött. A tét a WBO cím volt, mégse álltak ki KOKO ellen a nagy nevek.

Előzmény: Törölt nick (247)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.26 0 0 247
Milyen 70%-ról beszélsz? Asszed a Premiere-t érdekli Kokó? 1 év távlatából könnyű számokkal dobálózni: ez kifizetett volna ennyit, az amennyit, csak ugye Hamed rettegett Kokótól, és inkáb Barrerra ellen bokszolt... Ezt Te sem hiszed el.

A 70%, meg, hogy "nem rajtunk múlt, hogy nem jött össze a meccs" duma kb. annyira igaz, mint az, hogy Roy Jones, illetve Lennox Lewis, estleg Tyson nem hajlandó Lübeckbe, vagy Magdeburgba utazni, hogy kiálljon Michalczewski, meg Klicskó bros. ellen.

Azon pedig nem tudom mit nem értesz, hogy Hamed és "Chelo" Diaz között nincs átmenet, és nem lehetett volna Diaznál jobb ellenfelet hozni, ha már Hamed nem jött össze.

Előzmény: nukunaivitas (246)
nukunaivitas Creative Commons License 2001.07.25 0 0 246
Lorinc, pontosan erről van szó. A KOKO elleni meccs nem hozta volna csak a szokásos díj 70%-át, valószínűleg önmagában Hamed neve és egy angliai helyszín ennyit ér a fizető nézőknek, viszont a Premiere megvette volna a németországi közvetítési jogokat, kipótolva a Hamed klán díját 6M$-ra. Azért te se gondolod komolyan, hogy egy Hamed vs. Akárki meccsen az Akárki hasonló nézőszámot vonzana mint Hamed. Teszemazt Augie Sanchez, Cesar Soto vagy Paul Ingle mint ellenfél szinte mérhetetlen kicsivel növelte meg a bevételeket, mintha egy tök noname ember állt volna a másik sarokban. És azért én nem mondanám, hogy KOKO teljesen noname az USAban, ott nagyon odafigyelnek az amatőr olimpiai bajnokokra, sőt még az olimpikonokra is. E mellett nem kellett volna sok marketing KOKO USA beli befuttatásához, ahogy az állítólag el is kezdődött, csak a Hamed tábor visszalépésével be is fejeződött.
Előzmény: Lorinc_d (245)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.07.25 0 0 245
Es biztos vagy benne hogy csak az HBO-rol van szo?
En valahogy nem tudom elhinni hogy Hamednek pl. egy Barrera elleni cimmeccs ugyanannyit hozna, mint egy Koko elleni. Kokoban nincs eleg penz szerintem.
Előzmény: nukunaivitas (244)
nukunaivitas Creative Commons License 2001.07.25 0 0 244
Természetesen, csak gondoltam atomanti ala atomsérült megpróbálja megvédeni az állítását, vagy választ az általam vázolt két lehetőség közül (hülye vagy hülyít).

Tehát nem igaz, hogy Hamed egy centtel is kevesebbet kapott volna KOKO ellen. Hamed menedzsmentjének azon állítását, hogy a meccsért csak a szokásos 6M$ 30%-át ajánlja a HBO maga a HBO sporigazgatója cáfolta, aki azt nyilatkozta, hogy Hamed ezért a meccsért 30%-kal kevesebbet kapna a szokásosnál, azaz a 6M$ 70%-át. A fennmaradó 30%-ot a német Premiere televíziós társaság fizette volna ki, nekik csak annyi kikötésük volt, hogy a meccset Angliában rendezzék meg, hisz csak így tudják ők főműsoridőben sugározni. Ezzel nem is volt semmi gond, hisz a tárgyalások végig arról szóltak, hogy a meccs Angliában lesz, amiért a két TV társaság ki is fizette volna a szokásos 6M$-árt a Hamed kasszába.

Tehát még egyszer kérdezném atomsérültet, te vagy hülye, esetleg tudatlan, vagy csak a mocskos szövegeddel akarod a többi fórumtagot hülyíteni?

2) Második kérdés atomsérülthöz:

Mint írod:
"A Diaz meccs előtt Kokó állítólag Hamed ellen készült. Ha témyleg olyan jó, akkor hozhattak volna komolyabb ellenfelet is"

Természetesen ez baromság. Te vagy ekkora hülye, esetleg tudatlan, vagy csak a tények ferdítésével akarod a többieket hülyíteni?

Előzmény: szúró (243)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!