Keresés

Részletes keresés

szőrinszálán Creative Commons License 2023.06.18 0 3 21

Jelenleg a legfejlettebb technológiával rendelkező államok sem tudnak magyarázatot adni egyes jelenségekre, amit azonosítatlan repülő objektumnak neveznek el. Ebből a laikus közönség fantáziája bármit kihozhat „valóságnak”. Már tanult fizikusok, stb. beszélnek rejtett dimenziókról,  amiből (áthallással, átszivárgással) lépnek át a mi általunk tapasztalható dimenziókba „objektumok”. Amennyiben van valóságalapja ezen következtetésnek, úgy nem ismerjük eléggé az anyagot, a FIZIKÁT. Az emberi elme és a tudat, amely a tapasztalója a világnak, számomra lehetséges, hogy egy saját dimenzió a létező dimenziók egyike. Ehhez nem feltétlenül kell anyagi eredetűnek lennie. A SZELLEM, mint önálló létező, csak a filozófiában van elkülönítve az anyagtól. De mi van akkor, ha valóban elkülönült létező, ami viszont csak az anyaggal, az emberi testtel „szimbiózisban”ad tapasztalható információt a valóvilágról, annak dimenzióiról? A legkisebb anyagi elemi részecske is információt ad magáról a tapasztalhatósága végett. A PET és az MRI készülékek és a radiofarmakonok segítségével kapunk képet az emberi testről a betegségek diagnosztizálására. Mi ez, ha nem a szellem és az anyag szimbiózisa? ;-)

Előzmény: ábmrus (20)
ábmrus Creative Commons License 2023.06.18 0 0 20

Jelenleg az anyag leg fejlettebb figurái mi vagyunk.

 

A világból eddig valódi jelzések ennek cáfolatára még nem érkeztek!!!

Előzmény: szőrinszálán (19)
szőrinszálán Creative Commons License 2023.06.04 0 1 19

A történelem során volt egy pár jó fantáziával megáldott (sci-fi) író, akiknek megvalósult az álma. Igaz nem az ő életükben, hanem az utódok életében. A tengeralattjáró és a holdrakéta példája igazolja őket. Azt, hogy honnan ered az ember, mint biológiai lény, azt a Földi evolúciós folyamat igazolja. Kifejlődtünk testileg, akár csak az állatok. Az már nem olyan világos, hogy mitől vagyunk szellemileg, lelkileg, tudatilag EMBER? Hol van az a választóhatár, amitől nem állatnak, hanem embernek számítunk? Erre vonatkozóan is van jó néhány teória. Az isten általi teremtés az, ami a legkevesebb utánjárást igényli, mert csak az istenhiten alapul. A kételkedőknek viszont, sok munkát kell belefektetni ahhoz, hogy mindenki által elfogadott, meggyőző legyen a válasz. A valóság nem rejtőzködik, nem titkolózik, mindig önmagát mutatja. Az emberi agy is a valóság része, ami egy (a homályos tükör), egy interfész a tudat számára, amivel szembesülhetünk a valósággal. Az emberi agy fizikai képességei, teszik lehetővé a szellemi képesség kialakulását, annak evolúcióját, amivel felülmúltuk az állatok szellemi képességeit. Minden élőlény a túlélésre fókuszál a saját környezetébe „beágyazódva”. Az ember az egyedüli faj, aki kilépett a Földi környezetből eljutva a Holdra, és már a Marsra fókuszál.

 Az UFO tevékenységek nyilvánossá tétele során, manapság újra fellendült az idegen civilizációk kutatása. Az ember más csillagrendszerből való származásának felvetése, már az „isteni teremtés”koncepciójához való közelítés, mivel nálunk nagyobb tudásra alapoz. A tudomány és a vallások más-más úton közelítenek az eredet kérdésének megválaszolása felé. A tudomány fejlődése, (evolúciója) elérheti azt a szintet, amit misztériumnak nevezünk, amikor a rejtett tudás, a titok mindenki számára elérhető, és befogadható lesz? A vallási misztériumok célja, az eredet, a forrás megtalálása egy hierarchikus beavatási láncolat során. Nem sokban különbözik a tudomány céljától, hiszen az is a „mindentudás”megszerzése.

pk1 Creative Commons License 2023.05.31 0 0 18

"a küldött képek ledöbbentették a világot"

 

Hát az csakugyan példátlan volt, hogy az addigi (Jup, Szat) meglepetéssorozatot a várakozásokkal ellentétben a meglepetés teljes hiánya követte. A helyzet azóta sem változott.

Előzmény: Lodronat (-)
ábmrus Creative Commons License 2023.05.12 0 1 17

No, az ember eredetéről itt kevés szót ejtettek!

Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.08.24 0 0 15
Azt kétlem, hogy az Uránuszon lenne élet...
Előzmény: Agnoszticizmus (14)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.08.24 0 0 14
Ebben nincs semmi paranormális, mellesleg lehet, hogy Sitchin jó üzleti érzékkel volt megáldva, s kitalálta ezeket...
Előzmény: Lodronat (-)
nazuna Creative Commons License 2006.08.24 0 0 13
Nem az a kérdés "kicsoda", hanem a "hogyan" !
Előzmény: Boeing 737-600 (12)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.08.23 0 0 12
ISTEN teremtette az embert és minden mást is.
szksz Creative Commons License 2006.05.20 0 0 11

Az Umriáról némi leírás és kép pl. itt található:

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap960407.html

Előzmény: eguzki (9)
Helleluja Creative Commons License 2006.05.19 0 0 10

Emberek!

 Minden könyve megvan Sichin báchinknak, nos szerintem nagyon is, egyoldalu az elmélete, rögtön ez volt a meglátásom, s van még valakik, akik osztoznak a meglátásomba?

 Azonban, ha szigoruan csak Sichin Báchink nyomán, akkor is a biblia teremtés történeteket a sumir agyagtáblákról másolták, s valószerü hogy nem tudtak magyarul, akik másolták, igy maga az embert kellene meghatárzini, mi a? először?

 emberek, hol vagytok?

eguzki Creative Commons License 2006.05.19 0 0 9

Az Uránusz egyik holdja, az Umbriel is egy különös tagja Naprendszerünknek, hiszen egyedülálló módon szinte semmilyen kráter, vagy valamilyen korábbi ütközés nyoma nem látható a felszínén. Nincs rá magyarázat, hogy miért, és nagyon meglepő volt amikor a 400 km átmérőjű holdat felfedezték. Már sajna nem emlékszem, hogy hol is olvastam ezt.

 

Üdv!

Lodronat Creative Commons License 2006.05.19 0 0 8

Na még egyszer.

 

Itt egy beszkennelt oldal:

 

http://vizkoz.silihost.hu/sitchin.jpg

 

Üdv

Lodronat

Előzmény: Lénike (5)
Lodronat Creative Commons License 2006.05.19 0 0 7
Itt egy oldal:
Előzmény: Lénike (5)
Rokakoma Creative Commons License 2006.05.18 0 0 6

kettős kus  99,88 cm

 

" a 99.88 centiméteres kettős kust úgy reprodukálták, hogy egy ingával 240 egy másodperces lengést hajtottak végre, ami meghatározta az általuk " ges"-nek nevezett időegységet. "

 

"Hosszúságegységekből a sumerok súly- és térfogategységeket hoztak létre, melyek hihetelnül közel vannak a kilogrammhoz és literhez. Valójában tisztességel kijelenthető, hogy a metrikus rendszer már több mint 3000 évvel azelőtt használatban volt, hogy a franciák feltalálták volna."

 

Christopher Knight, Alan Butler: Civilization One

2004 Watkins Publishing, Sixth Floor, Castle House, London

 

Magyarul: Szupercivilizáció

Gold Book Kft 

 

Előzmény: Lodronat (4)
Lénike Creative Commons License 2006.05.18 0 0 5
akárhány oldalt megnéztem, mindenhol gázbolygóként szerepel.
egyébként nincs ezzel a történettel semmi baj. az ember fantáziája határtalan. ma is vannak sci-fi rajongók, valószínűleg a múltban is voltak.
ha ezer év múlva valakinek a kezébe kerül egy mai sci-fi, ami a Marson élő kolóniákról szól, nem feltétlen kell azt neki majd készpénznek venni.
Előzmény: Lodronat (3)
Lodronat Creative Commons License 2006.05.16 0 0 4
NEM
Előzmény: Rokakoma (1)
Lodronat Creative Commons License 2006.05.16 0 0 3

Kedves fórum kollegák!

 

Az oldal célja figyelem felkeltés. Nem tudok és nem szándékozok 10 könyvet szó szerint leírni, nem ez a dolgom. Célom a figyelem felkeltése. El kell őket olvasni.

Személyesen jártam a Gízai piramisokban, és 11 másik piramisban, láttam a különbséget, jártam a British Múzeum ki nem állított részlegén, ahol Sitchin is járt, továbbá Berilnben, a múzeumban, láttam több száz sumer agyagtáblát. 

Értem és olvasom a sumer képírást, majd az i.e 2.400 körül kialakult szóírást.

Mielőtt valaki véleményt mond, olvassa el a könyveket, tanulja meg a sumer írást, majd alakítson ki saját véleméyt.

Minden le van írva, el kell olvasni.

 

Üdv

Lodronat

 

 

 

 

 

Előzmény: Lodronat (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.16 0 0 2
Érdekes, a NASA-nál még mindig azt hiszik, hogy az Uránusz gázbolygó. Nem kéne nekik szólni?
http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/factsheet/planetfact_notes.html
legalján.

Mellesleg ezt nem kéne átrakni a "Rejtélyes dolgok" közé?
Előzmény: Lodronat (-)
Rokakoma Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1

ugyanazt a metrikus rendszert használták mint mi napjainkaban, például.

 

Előzmény: Lodronat (-)
Rokakoma Creative Commons License 2006.05.16 0 0 0
0
Előzmény: Lodronat (-)
Lodronat Creative Commons License 2006.05.16 0 0 topiknyitó

Több éve foglakozom a sumer kultúrával, annak egyik pillanatról a másikra történő megjelenésével, a maihoz mérhető fejlettségével, majd hírtelen eltűnésével.

 

Bár az 1800-as évektől megfejtették a sumer ábrázolást, írást, de az emberiségnek fel kellett nőnie ahhoz, hogy meg is értse, ami oda le van írva.

 

Az egyik profi szakértője a területnek, Zecharia Sitchin (www.sitchin.com), akinek két könyve megjelent magyarul, a többit viszont angolul lehet elolvasni. Könyvei elovasása után új dimenziók jelennek meg, életszemléletek változnak.

Ő nem a Danicken féle mellébeszélést alkalmazza, hanem egyszerűen a sumer leírásokat olvassa.

 

Példa: Uránusz, a bolygót 1781-ben fedezték fel újra (a sumerok után), majd 1986-ban látogatta meg a Voyager 2 űrszonda. Neptunusz, a bolygót 1846-ban fedezték fel újra, szintén a Voyager 2 űrszonda látogatta meg, 1989-ben.

Zecharia Sitchin a sumer korszak komoly szakértője, az 1976-ban megjelent 12. bolygó című könyvében leírta a sumer leírásokat alapján, az Uránusz és Neptunusz kinézetét, szerkezetét.

1986-ig azt hitték, hogy az Uránusz egy gázbolygó, és kizártnak tartották, hogy a víz bármilyen formában is jelen legyen.

Sitchin elolvasva a sumer agyagtáblákat azt állította, hogy a bolygó zöldes-kék színű, felszíne vízzel borított és barnás foltok láthatók rajta, melyek alapszintű növényzet csoportokat jelentenek. Természetesen senki nem vette komolyan, egészen 1986-ig, mikor a küldött képek ledöbbentették a világot. Pont úgy volt, ahogy a sumerok írták. Zöldes-kék a bolygó színe, barnás foltokban vegetáció nyomai láthatók, hatalmas óceánok mindenfele, a mélyben pedig a víz magas hőmérsékleten forr. Ennek oka, hogy a bolygó szilárd belseje radioaktív, ezért hőt termel.

 

Aki teheti, merüljön el a témában, jobb mint a sci-fi, mert kiderülhet, hogy igaz. Segítséget jelent egy magyar oldal is www.vizkoz.slk.hu . Itt olvasható: Sitchinről, sumerekről, piramisokról, magyarság eredetéről, Maya, Azték, Inka kultúrák, Stonehenge, stb.

 

Üdv. Lodronat

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!