Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2024.01.01 0 0 9

Buék.

:)))

gotham Creative Commons License 2002.04.24 0 0 8
Szép gondolat!
Emlékezzünk meg Simon Tiborról. A rendőrség ilyen hozzáállása az eddigi produkcióik alapján nem meglepetés. Eltussolni nem tudják, max. elkenni. Nem tudom mennyire kivitelezhető, de nagy durranás lenne, ha mindennap, egész addig, amíg nem kerülnek bíróság elé a tettesek, méghozzá olyan vádemelési javaslattal, mint ahogy az a véres valóságban történt, csoportosan, különös kegyetlenséggel elkövetett jelzővel minősítve az esetet - nem tudom lesz-e belőle gyorsított eljárás, hiszen videofelvételek is és gyanusítottak is vannak -, szóval
mindennap megtenni azt az útvonalat autóval, amit tegnap este jónéhányan - kár hogy nem lehettem ott -, szóval ezt azt útvonalat, mindennap, egyre és egyre többen, míg békésen ki nem kényszerítjük azt az elvárható intézkedést az ügyben, a férgek méltó megbüntetésével, amit közakarat a kíván vagy kinyilvánít. Mi mind igazságot akarunk !
Ebben az országban mindenki aki ismerte a Fradista Simon Tibort, akár személyesen akár nem, több millióan vagyunk és büszkék vagyunk rá, őrá a sportemberre, az emberre a küzdeni akarás jelképére.
Ez volt ő igazán.

A SIMON.

zlotyi11 Creative Commons License 2002.04.24 0 0 7
Teljesen egyetértek!
Ez nem állapot ami folyik nálunk a magyar pályákon!
Sokszor elmondták már mások is hogy nem merik pld. a kisgyereküket kivinni a meccsre mert bármikor történhet olyan dolog hogy baj lesz belőle!

Előzmény: lao-ce (0)
phx Creative Commons License 2002.04.24 0 0 6
lao-ce Creative Commons License 2002.04.24 0 0 5
két különböző dologról beszélünk:

- a rendbontást akadályozzák meg, erőveé is, ez a mi érdekünk is és az ő kötelésségük !

- viszont egy ember brutális agyonverése, melybe az belehal, rendőrőr "segítségével" szintén BŰN ! ami ellen szintén fel kell lépnünk, ezúttal nekönk,a saját békés eszközeinkkel !

RBD, ídd meg, és másold be a többi topicba, és mindenki elkezdheti a gyűjtés, a lényeg, hogy r9vid és tömör legyen, a szurk, nem szeretnek sokat olvasni.

Előzmény: furuja (3)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.04.24 0 0 4
Éppen erről beszéltem. Sajnos a focimeccseken is történtek már hasonló dolgok, igaz, azok az égnek hála nem végződtek halállal. Sokszor csak a szerencsén múlott, lásd a tavaly őszi Nyíregyháza-Diósgyőr meccset.
A petíción valóban nem fog múlni semmi, én csak jelképes jelentősége miatt támogatom.
Előzmény: furuja (3)
furuja Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3
Isten nyugosztalja Simon Tibort, akiben egy nagyszerű embert, sportolót volt alkalmam megismerni, aki tényleg sokat tett a Ferencvárosért, a magyar labdarúgásért.

Ugyanakkor ami a petícióval kapcsolatban eszembe jut. A bíróság, ügyészség a petíció nélkül és azzal is ugyanolyan büntetést hoz majd, mert a jogalkotást nem befolyásolhatja semmi. Ők mérlegre teszik a tényeket és mérlegelik a jogszabályokat, majd döntenek.

Viszont gondoljátok végig, hogy ki vágják majd a szurkoló fejéhez a petíciót?

Az első komolyabb stadionon belüli vagy kívüli balhé, két szurkolótábor verekedése után a rendőrség, a média lesz az, aki minden híradást így kezd majd:
azoka a szurkolók, akik pár hónappal ezelőtt a brutalistás és a kegyetlenség ellen közös petíciót írtak alá, most egymásnak ugorttak az Z,X, Y stadionban a XP–SD mérkőzésen.

Előzmény: _Zoltán_ (2)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2
A tragédia kapcsán eljött arra is az idő, hogy a magyar stadionokba látogató szurkolók összefogjanak és az erőszak minden egyes formáját gyökerestűl kiírtsák a pályák környékéről. Nem kell szeretni egymást, de megölni sem. Óriási lehetőség előtt áll szurkolótársadalom, összefogott egymással fradista és újpesti, jó lenne, ha kihasználnánk a ziccert.
A petícióval egyetértek.
Zsolti (RBD) Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1
Én fehérvári vagyok! megpróbálok tenni valamit itt a B-középben!
És ezt kérném minden jóérzésű focirajongótól!
Az e-mail címem él, aki gyűjtött aláírásokat vagy szeretne az írjon!
A szöveget még kitalálom!
Előzmény: lao-ce (0)
lao-ce Creative Commons License 2002.04.24 0 0 0
egy közös szurkolói petíciót kellene megírni, amely elítéli a rendőri túlkapásokat és kéri a r3endőrség, akár az ogy. vezetőit a fontos döntések meghozatalára, amit minden táborral alá kellene iratni, kb.10000-et össze lehetne szedni

Isten nyugosztaljon Tibi !

Előzmény: Zsolti (RBD) (-)
Zsolti (RBD) Creative Commons License 2002.04.24 0 0 topiknyitó
Emlékezzünk erre a nagyszerű sportemberre méltó módon!
De amiért ezt a topicot elindítom : tennünk kell valamit azért, hogy a bűnösök ne ússzák meg, itt olvastam valahol, hogy testi sértéssel és nem emberöléssel vádolják őket, a rendőr akár 3és fél évvel megúszhatja! Hát nem! szeretném ha segítenétek, hogy teygünk ez ellen valamit! Aláírásgyűjtés, petíció, tüntetés! Bármi, de a bűnösök (ha már nem dobhatjuk őket a B-közép elé) nem úszhatják meg ennyivel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!