Keresés

Részletes keresés

SPENDER Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2
Hi Mester !

Koksz.
...biztos, hogy még árulják ezeket a könyveket ?

Hali !

Előzmény: TevTanito (1)
TevTanito Creative Commons License 2000.05.16 0 0 1
Ah, a babilon miszteriuma megvolt nekem, vegig gyalazkodo aljas undorito hangnemben vazolja a katolikusok cselekedeteit. Sajnos odaadtam egy JT lanynak emlekul mikor eljottem toluk...

Nem semmi propaganda mu az biztos, az irojat barmelyik neonaci szervezet megbizhatna a faji ideologia es ellensegtudat megfelelo merteku begerjesztesehez. (A konyv amugy salata, olcso es igenytelen kiszerelesben...)

Spender presbiter, ha pesten leszel elnezunk egy hites konyvesboltba jol :)

TT

Előzmény: SPENDER (-)
TevTanito Creative Commons License 2000.05.16 0 0 0
Profetalok, a HGY-sek azt fogjak mondani, Bartus hazudik!

O mekkora profeta vagyok en, igaz es valodi!

TT

Előzmény: SPENDER (-)
SPENDER Creative Commons License 2000.05.16 0 0 topiknyitó
Mottó:“A HGy-ben is a legfõbb kérdésekben Sándor egyszemélyben dönt. Nyilván ez egy képletes dolog, mert Isten dönt, csak éppen Sándor van megbízva a földi végrehajtásával.” (CiluHS)

Sziasztok Csákók ! Haverok ! Fanta ! Buli van !

Na mekknyitottam a csodatopicot :), már vót a Bartus könyvről vita… ez most egy kicsit más. Ássunk a Bartus könyvben mélyebbre… hogy a kívülállók megtudják, hogy mi igaz és mi nem.

Ami eddig bejött: Szellemi Harc, illegális kiadványok, a HGY “világi” zamattal ízesített politikája (avagy szembe mosolygunk, hátamögött anjázunk. :), hites übermensch felfogás, aberrált hites Szeretet (Agapé NS-módra), Németh Sándor beteg személyisége (az átokzsoltáros tanításból kiviláglik).
Ez eddig koksz és világos, de engem mélyebben érdekel az igazság/”igazság”, innen is és onnan is.
Arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy mi az, amit Lackó esetleg eltúlzott, eltorzított, hazudott és stb a könyvében. Mivel Bartus Laci is ember, ezért Ő sem tévedhetetlen… Mi az, ami valóban jellemzi a HGYét ? Mi az igazság ?

Nah… vágjunk bele…:
Ám Rodney megdolgozott a pénzért. Az utolsó összejövetelén bejelentette, hogy Németh Sándort (és feleségét, Juditot) meghívja Amerikába. Arra kérte a gyülekezet tagjait: adakozzanak a zsebpénzükre. Kiültette Németh Sándort (és feleségét, Juditot) középre, és eléjük tett egy kosarat. A gyülekezet tagjai hosszú sorokban vitték az adományaikat. Pénzt, gyűrűket, nyakláncot. Volt, aki a kabátját adta oda, vagy pulóverét vette le. Az emberek sírtak, és odaömlesztettek mindent, hogy Németh Sándornak legyen egy kis zsebpénze Floridában. Mint Istennek szokás, letették az adományaikat Németh Sándor lábaihoz. (Ha ez nem antikrisztusi, akkor semmi). Ezután Németh Sándor sem lehetett szűkmarkú Rodney-val. (Neki is legyen egy kis zsebpénze Budapesten. Amit ő kapott, azt is a hívők fizették.) (Bartus László: Fesz van, a Hit Gyülekezete másik arca; 143.o.)
Múlt szombaton (a #kereszt-en) kérdeztem DJ5am-et, hogy tényleg kiült -e a Sándor (később Endi is alátámasztotta) “koldulni”, mire a válasz igen volt. Szal az érdekelne, hogy ki volt még ott ezen az “istentiszteleten” ? (Endin és DJ5am-en kívül ?) (Még mielőtt elfogultsággal vádolnának meg a hitesek, elmondom, hogy DJ5am aszonta, hogy Ő nem látott olyat, aki a kabátját vitte ki “adományként”. De ez lehet azért is, mert nem figyelt. :)
Számomra nem is az az undorító, hogy csórókat fejt meg a hamis próféta (az csak “hab a tortán” :), hanem maga az a viselkedés, hogy kiül a zombik elé koldulni, mörszi Neki kell a nyaralásra pénz, és Ráadásul úgy, hogy Ő már ELEVE burzsujmessiás. (Mörszi, ha csóró lenne NS, akko’ koksz, kolduljon - de nem az. Mifelénk erre aszondják: “Ehhez pofa kell.” :)))
(5000 hívő (egy pesti összejövetel átl. létszáma)x 1000 Ft (minimum “adomány”), az má 5000000 Ft. és az még csak 5000, nincsennek benne a vidéki élőhalottak. Vidéki zombikkal együtt (min.) 40000 x 1000, ami má 40000000 Ft. Abból 20000000ot odaad Ródnimessiásnak, ozt marad nékije 20000000 Ft - nehogy aszondja má a Vudu Varázsló, hogy abból nem tud bulizni Amerikában ! …Bár ha belegondolok öööLas Vegasban (gondolom útközben csak benéztek oda is :) gyorsan “elúszik” a pénz… Roulette, félkarú rabló, pókergép, flipperek (Indiana Jones rulez :),…), Mortal Kombat és Virtual Fighter automata,… öömeggondoltam magam, NSnek tényleg igaza volt/van, sok pénz kell. Rengeteeeggg. :)))))

Préd. 5.10: A ki szereti a pénzt, nem telik be pénzzel, és a ki szereti a sokaságot nem telik be jövedelemmel.Ez is hiábavalóság.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tiot bekopizott egy Rágalmazásellenes munkacsoport közleményt… rögtön ki is szúrtam a lexebb mondatot:
“A Hit Gyülekezete, ahogy a múltban, a jövõben is kész és kezdeményezi a tisztességes, felekezeti hátsó szándékoktól mentes dialógust vallási és közéleti kérdésekben egyaránt.”
Teccik figyelni ? :) “Ahogy a múltban, a jövőben is” :))) ….Ohhh… milyen tisztességesek…. ohhh mily’ egyenesek és gerincesek… :))))))

Apropó…. a tisztességről, a hátsó szándék mentességről, a “gerincességről” és “egyenességről” jutott eszembe az Alberto. :) Kinek van meg ez a képregény ?
Én annakidején láttam - de csak egy szempillantásra - egy vallásos képregényt, kb. akkora vót nagyságra, mint a Spiderman, és olyan vastagságú is. Ja… és színes volt, csak éppen egy-két képkockát tudtam belőle elolvasni, mörszi a tulajnak rögtön kellett vissza (és ha yoool tudom, akkor Ő is csak kölcsön kérte). Lehet, hogy az a képregény vót a kezemben, vagy másik ? Hogyan nézett ki az Alberto c. képregény ? …és honnan lehetne megszerezni ?

A másik, ami az “egyenességről” jutott eszembe :), hogy ama illegális (nem bejegyzett német kiadó által) kiadott könyvek is érdekelnének; A szűz kultusza, A fenevadon ülő asszony, A Vatikán árnyékában, Babilon misztériuma c. könyvek. (Bár a fórumon többen is írták, hogy rendelkeznek némelyikkel - ha valakinek meg van valamelyik gépen (.doc, .html, vagy akármi), akkor az yoool jönne. Előre is köszike.)

Hali !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!