Keresés

Részletes keresés

andromeda Creative Commons License 2000.05.26 0 0 9
Újra én,
Ez sajnos pech.Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd elveszteni a barátságát,mindenféleképp kellene vele beszélned, ha már ilyen hülye szituáció alakult ki. Le kéne tisztázni a dolgokat, s a helyzetet.
Valószínűleg a barátnőd is rosszul(becsapva,megsemmisülten) érezheti magát, s le fog csitulni idővel a haragja, de lerövidítheted ezt az időtartamot, ha elmondod neki az egész üggyel kapcsolatos félelmeidet, érzéseidet(persze, ha hajlandó veled szóba állni).
Biztos, hogy le fog higgadni -(lehet, hogy ő is őrlődik otthon, s esetleg megbánta a hirtelen dühkitörését)- s a végén szerintem csak derülni fog az egészen.(jó, lehet,hogy ez hosszabb idő lesz, de biztos hogy be fog következni).
Végülis nehogy már egy pasin vesszetek össze!:-))

P.S.:Egyszer mindent meg lehet bocsátani, sőt meg kell, mert csak tüskék maradnak a lelkiismeretünkben.Remélem a barátnőd követi ezt az elvet!

Előzmény: meggie (8)
meggie Creative Commons License 2000.05.26 0 0 8
ez mar megtortent
marmint, hgoy tud mindent...epp ez a gaz, hogy sajnos nem tolem, mert valaki megelozott, vagy rajott...sajnos meg ezt sem tudom
ugyhogy hozzam mar csak ugy jutott el, hogy o felhivott, es lehordott mindennek, es ramvagta a telefont.
el akartam neki mondani persze, a megfelelo pillanatban, de elbuktam, es nemtom valaha megbocsajt-e...bar abba se vagyok biztos, hogy nekem most bocsanatot kell-e kernem...
hogy mennyire vagyunk jo kapcsolatban? vegulis kb fel eve jarunk ossze, en ugy erzem _nagyon_ joban voltunk...es hat eleg erzekeny a leanyzo, biztos kell ido, nem is keves, mig lenyugszik. bonyolult.
Előzmény: andromeda (6)
Nannics Creative Commons License 2000.05.26 0 0 7
Háát, nekem furi. Nehezen tudom elképzelni fordított esetben, tehát amikor én szerelmes vagyok Gézába, Géza belém nem, de az Ancsa barátnőmbe viszont igen, aztán elmegyünk közösen sörölni, én pedig nézem, ahogy a szerelmem Géza az Ancsával kedveskedik, vagy nem, de együtt vannak.
Még soha nem sikerült a legjobb barátnőm szerelmébe beleszeretnem, akkor sem, ha ő nem kellett annak a faszinak, akibe szerelmes volt. Nekem ez tabu, de lehet, hogy én vagyok konzervatív vagyok.
De azért sok sikert!
andromeda Creative Commons License 2000.05.26 0 0 6
Halihó,
hallottam, és át is éltem én is. Egy darabig, (egy-két napig) puffogott magában a barátnőm, de utána minden ment a régiben.
Az egész azon is múlik, hogy mennyire vagytok jó kapcsolatban, s hogy mennyire érzékeny...
Mindenesetre azt javaslom én is mint a legtöbben, hogy nem jó titkolózni, mert esetlegesen nemcsak a barátnőd lesz majd dühös, hanem egy idő után lehet hogy a srác is bekattan emiatt.
Úgyhogy mindenféleképp beszéld meg a barátnőddel a dolgot egy megfelelő időpontban...

Hajrá:-))
andromeda

Előzmény: meggie (-)
Tavaszcsillag Creative Commons License 2000.05.26 0 0 5
Hájj:-)
A csajjal beszélni ilyenkor nem lehet, majd csak hetek hónapok múlva, sakkor valóban anekdotizálás lehet belőle, mint ahogy velem is megtörtént tavaly.....
Azóta azon röhögünk a barátnőmmel, de ebben az esetben kívánom ne az legyen, mert mindenkire ráfér, hogy megtalálja azt aki neki kell és oda vissza......Tralala...
Tacik
Banita Creative Commons License 2000.05.25 0 0 4
Szerintem érdemes leülni a barátnővel, és szépen átbeszélni ezt az egészet. Ha továbbra is titkolózol, akkor tényleg hajtépés lehet a vége, talán jogosan. De ha nagyon jó barátnők vagytok, és megbeszélitek ezt az egész kellemetlen szituációt, akkor talán nem megy rá a barátság...
A másik lánynak egy darabig mindneképpen rossz lesz, de majd ő is belátja, hgy ezzel nem őt csaltátok meg...

Mindenesetre én szurkolok.

X polgártárs Creative Commons License 2000.05.25 0 0 3
Na ha nem csesztél ki, akkor is örihari (vagy hogyismonygák :)) és hajtépés lesz a vége :D

ha a fiúnak nem kell, akkor miért lenne gázos? Csak + lehet neki magyarázni a dolgot, ha már 1x barátnők vagytok...fullánkok persze bejáccanak, de nagy eséllyel évek múlva csak nagy anekdotizálás (v. mi) és röhögés lesz belőle :)
xpt

Kham Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2
Á, nem csesztél ki vele, biztos benne van a srác egy édeshármasba:))
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1
hehe, the normal chaos of love

valéptech

ZedIzDead Creative Commons License 2000.05.25 0 0 0
Szerintem nem csesztél ki. De ezt soha nem fogod tudni megmagyarázni neki. Szerelem ellen nincs orvosság, mondják egyesek.

Kívánom, hogy ne legyen igazam. Nehéz lesz most neked, az biztos.

[ZedIzDead]

Előzmény: meggie (-)
meggie Creative Commons License 2000.05.25 0 0 topiknyitó
Biztos hallottatok mar ilyenrol, vagy esetleg voltatok is ilyen helyzetben...
Van ket jo baratno, az egyik vagyok ugyebar en, a masik neve legyen Detti...Dettinek mar nagyon regota teccik egy fiu, joban is vannak, viszont a fiunak nem kell, csak havernak akarja...
Nekem is teccik a fiu, de nagyon, persze eddig ezt titkoltam, nemreg viszont a fiu azzal allt elo, hogy en is neki...es ugy nez ki, hogy ossze is jottunk.
Tudom, hogy rohadtsag volt valahol a baratnommel szemben, de ha belegondolunk, nem jartak, semmi nem volt koztuk...most nem lehetek annyira onzo, hogy belevagok? mi van ha eletem nagy szerelmet szalasztom el igy?
en voltam mar ilyen helyzetben, a masik oldalon, es fel is fogtam...persze eloszor haragszik az ember, de remenykedhetek abban, hogy valahol megert majd engem egyszer???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!