Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 1
Kedves City Croft, bele kell nyugodjál, ezt a telefont senki sem fogja neked megjavítani hivatalosan, ahhoz túl jogpiszkos. Gondolkodjál el, hogy hol vetted a darabot, illetve azon, hogy az ár alapján sejtettél-e valamit. Ha kellőképpen drága volt, de azért pont olyan olcsó, mint egy használt telefon, akkor nyugodtan dühöngjél. Ekkor azt is el tudod dönteni, hogy mit tegyél, feltéve, ha a pénzedhez akarsz jutni.

Ha pedig mégis volt valami gyanús az egészben, mondjuk a selyemhernyó árfolyama közelített a 20 forinthoz, akkor légy sportszerű, és vedd tudomásul, hogy átvágtak.

Ez az IMEI szám az, ami óvja a telefont a lopástól (elvileg). Természetesen rengeteg lopott telefon kerül forgalomba. Valószínű, hogy a telefonodat megberhelték, és te már úgy kaptad meg.

Tulajdonképpen örülhetsz. Én már láttam olyat, amikor valakit a rendőr vitt el egy ilyen telefon miatt. Az illető az anyaországában vette a darabot, majd egy európai országban feltűnt a rendszernek a kódja. A tulajdonost kapcsolták le.

Szerintem jobban járnál, ha vennél egy jogtiszta telefont. Azzal kevesebb a gond.

ZsuZska Creative Commons License 2000.06.13 0 0 0
Ez az egész mobilvilág egy nagy O!- vagy mégsem?
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 topiknyitó
Eddeig azt hittem, hogy egy mobiltelefont úgy szerelnek, hogy szétszedik, kicserélik a belsejét, majd összerakva visszaadják...
Elvittem a Nokiámat a Westel ügyfélközpontba, ahol rá se néztek, mert hiányzik a telefon hátlapjáról egy matrica, amivel azonosítják a telefont. Ez a külso IMEI szám, aminek eggyeznie kellene a belsovel, de ez nincs... ( így vettem használtan, nekem fel se tünt...)
A Nokia központban mondták, hogy kaphatok új IMEI számot, majd amikor a szervizes sráchoz kerultem, akkor felvilágosított arról, hogy ez nem így van, ok nem tudnak semmit se csinálni.
A sufni-barkács üzletekben sem vették át matricahiányzás miatt...

Hol lehet ilyen telefont szervizeltetni? Kifizetném! Pénzt adnék a javításért, de ez senkinek sem kell?!
Matricát nem lehetne nyomtatni, ha ennyire fontos? Hátlap/elektronika csere után szoktak... Vagy tévedek?

Ez hasonló, mint az autópályamatrica, kártya nélkül az sem ér semmit...

/egy 8110-es szoftverfrissítése lett volna esedékes, ha valaki ezt elvállatlta volna.../

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!