Keresés

Részletes keresés

epri Creative Commons License 2000.07.28 0 0 11
Én még mindig nem értem, hogy egy kellemes vacsora keretében miért nem mondod el őszintén ezt neki is...
Előzmény: neomind (9)
Eadie Creative Commons License 2000.07.28 0 0 10
A dolgo mélyén lehet, hogy nincs, de ez a mikroklima.......

Meddgi akarod ezt még csinálni?

E.

Előzmény: neomind (9)
neomind Creative Commons License 2000.07.27 0 0 9
Először mindenki arra gondol, hogy biztos szex van a dolog mélyén, pedig nem. Mikroklíma? Az a megmagyarázhatatlan, kettőnk között lebegő valami, ami képessé tesz arra, hogy együtt hatékonyan dolgozzunk, megértsük egymást, "ráhangolódjunk" a Másikra.
Közösségre léptünk egy másik céggel, akivel kissé hasonló a profilunk, de mégsem azonos. Közös irodát béreltünk, és szerintem jobb ajánlatot kapott onnan, mint a jelenlegi. Hogy féltékeny vagyok-e a sikereire, mint férfi? Az is lehet, de tény, hogy a munkáját mindig elismertem, sőt, a vezető szerepet is Ő tölti be lassan a cégnél. Először fura volt kicsit, aztán némi dominancia-háború keretében - kimondatlanul - kiegyeztünk a jelenlegi kiosztásban. Nem is annyira a "rivalizálás" bánt, hanem a kettőnk előzőekben vázolt "mikroklimatikus viszonyának" a felbomlása.
Szakmailag nagyon sokat kaptam Tőle, a magánéletünket is sikeresen bonyolítottuk a másik nélkül - és úgy érzem, ez meg fog szűnni.
Traubi Creative Commons License 2000.07.27 0 0 8
Igen ez a "mikroklíma" érdekes! Persze ha csak hangzásilag különleges akkor sztornó, de ha tartalmában is hordoz különleges töltetet akkor oszd meg velünk.

Egyébként én már a kenyértörést sem értem: valamelyikőtök tett olyan konkrét lépést, amit ezzel a szóval lehet leírni, vagy csak szépen lassan romlott meg a viszony (és tört el a kenyér)?
Mert a két eset más megközelítést kíván, és szerintem az első a könnyebb.

epri Creative Commons License 2000.07.27 0 0 7
Mi lenne, ha részleteznéd kicsit ezt a "mikroklímát"?
Eadie Creative Commons License 2000.07.26 0 0 6
Ez a mikroklima gyanus. Nem vagy te féltékeny a sikereire egyáltalán. Ellenben, mint férfi. Számomra ennyiből is világos, hogy miről van szó.

E.

Előzmény: neomind (5)
neomind Creative Commons License 2000.07.26 0 0 5
Ha ilyen 1xű lenne a dolog, nem ültem volna a keyboard elé. Régi a kapcsolat, a maga különleges mikroklímájával és most nagyon megborulni látszik. Lehet, hogy féltékeny vagyok, mint férfi, a sikereire? nem teszek annyit le a cégnél, mint Ő, én vayok a tulaj, Ő meg egy közös cégnél ügyvezető... szóval, elég szerteágazó, furán konvergáló iszonyok és viszonyok......
epri Creative Commons License 2000.07.26 0 0 4
Egyetértek, a mindennapos kommunikáció nem egyenlő a kommunikációval. Sőt.
Mi lenne, ha elhívnád valahova, hogy beszélgessetek egy nagyot (kávé, sör, ebéd vagy vacsora mellett)?
Előzmény: neomind (2)
Eadie Creative Commons License 2000.07.26 0 0 3
Én igen. A probléma mindig a kommunikációban rejtőzik. Éppen ezért csak kommunikáció által oldható meg. A nap mint nap találkozás nem egyenlő a kommunikációval. Abból a kevésből, amit leírtál, az derül ki, hogy az illető hölgy nem biztos, hogy kezdeményezni fogja eme kommunikációt, tehát rajtad a sor.... Főleg azért, mert annyira zavar a dolog.

E.

Előzmény: neomind (2)
neomind Creative Commons License 2000.07.26 0 0 2
kommunikáció ? Ezzel foglalkozunk, nap , mint nap találkozunk . A probléma ennek a mélyén rejtőzik. Találkoztál már ilyennel?
epri Creative Commons License 2000.07.26 0 0 1
kommunikációra nem gondoltál?
általában be szokott jönni a dolog.
Kham Creative Commons License 2000.07.26 0 0 0
Kettő pont mennyi? Nanáhogy Nulla.
neomind Creative Commons License 2000.07.26 0 0 topiknyitó
Második többször átrágott dolog: férfi-női barátság. Négy éve dolgozom együtt egy szuperintelligens, művelt, jó taktikai érzékű, nálam tíz évvel idősebb nővel, de nem volt semmi szex - bár lehetett volna 8ezt senki nem hiszi el, de kénytelen tudomásul venni). Sokat segített, de talán én is neki. Állati jól kijöttünk, de a cég elért arra a növekedési fázisra, hogy - Ő, mint vezető - valamiféle kenyértörésre került sor. Most játssza a sértődöttet - én meg nem'tom, mit lépjek. 0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!