Keresés

Részletes keresés

névtelen Creative Commons License 2000.10.03 0 0 1
Itt van a volán topic:

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9007244&uq=1304

citromfű Creative Commons License 2000.08.18 0 0 0
Mindenben egyetértek, a Volán 1 nagy 0!!!!!
Előzmény: ALmos (-)
ALmos Creative Commons License 2000.08.18 0 0 topiknyitó
Hali!
Már évek óta szinte minden héten részt veszek a Győr-Veszprém közötti "kéjutazáson", és most kezdek eljutni arra a pontra, hogy valamit kéne tenni. Lejebb összefoglaltam néhány gondomat a buszokkal kapcsolatban, gondolom sokaknak ismerősek ezek a gondok. Javasolni szeretném, hogy indítsunk összehangolt támadást a volánok ellen az emberi utazás feltételeinek megeteremtéséért!!!
Segítsetek összeszedni, milyen jogszabályok léteznek távolsági autóbuszjáratokra (eddig 1 db KÖHÉM rendeletet és a KRESZ-t találtam).
Javaslom, hogy írjunk tömegével egységes leveleket a volán társaságoknak és/vagy a fogyasztóvédelemnek! Csak elérünk valamit...
Tehát gondjaim a következők: nem tudom elhinni, hogy 2 v. több órás buszutakon az embernek végig állni kell, a légkondi a vezető kedvétől függően működik (ha működik), az ablakok nem nyithatóak és kapaszkodó sincs, legfeljebb az ülést, vagy a kalaptartót tudom markolni (magamon kívül :) ). Emellett természetesen ugyanannyit fizetek, mint azok, akik kényelmesen (?) ülve utaznak.
Az is megérne egy topicot, hogy kik tervezik az autóbuszokat és milyen célra. Hosszú távú ülésre - javítsatok ki, ha tévedek - nem alkalmasak: nem követi a gerinc vonalát, a vállakat összenyomja stb. Biztonsági szempontból a lehajtható tálcák egyszerűen veszélyesek. Repülőn más a helyzet, kicsi a válószíűsége a fékezésnek, vagy ütközésnek...
Várom a reakciókat, ötleteket és csatlakozókat!
Üdv
ALmos

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!