Keresés

Részletes keresés

blr Creative Commons License 2000.11.09 0 0 8
Azt nem értem, miért pont ez a reklám az, ami valakinek szemet szúrt.
Ha belegondolok, a Mindenkinek/MindenkiNET hirdetés az átlagember totális átvágása: már hogy lehetne korlátlan az az internet-hozzáférés, amit csak a kedvezményes időszakban használhatok? (Tudom, ott van kicsillagozva, de ha ránézel az óriásplakátra a tervezett távolságról - legalább másfél-két méter - mit látsz a lábjegyzetből?)

Mellesleg nem értek egyet az előttem szólóval. Én nem hiszem, hogy egy cég tulajdonosai a döntők egy szolgáltatás igénybevételekor. Ez nálam igencsak háttérbe szorul a szolgáltatásminőség/ár aránya mögött. Én annak idején éppen azért váltottam a Pannonról, mert nem voltam megelégedve a szolgáltatással. Azért váltottam Westelre, mert a Vodafone jó, hogy nem kérte be az elmúlt öt évi adóbevallásom, hogy elrakja az adattárába ahhoz, hogy rendes előfizetést vehessek (nem akartam részletre telefont, kifizettem volna egyben), ráadásul kedvesen közölték, hogy eleve: vagy aláírok három évet (asszem 5 Ft lett volna a kártya készülék nélkül), vagy haladjak...

sz Creative Commons License 2000.11.08 0 0 7
azt még hozzátenném, hogy természetesen a pannonnak szurkolok :)
mikor vettem a mobilomat, szóba sem jöhetett a westel, éppen a matáv miatt...
PannonGSM Creative Commons License 2000.11.08 0 0 6
Igazad van confs,a mait nem olvastam.
PannonGSM Creative Commons License 2000.11.08 0 0 5
Pontosan!De ez még nekik sem tetszik.
/a pontos cikk a népszabadságban/
sz Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4
Nem, a mai népszabiban olvastam erről, íme a cikk:

Bejelentést tett a Matáv ellen a Vodafone a Gazdasági Versenyhivatalnál, mert szerinte a társaság hirdetése – amelyben arra ösztönzi az embereket, hogy inkább a vezetékes telefonokat használják – versenyellenes – mondta lapunknak Marchhart Pál, a Vodafone távközlés-politikai igazgatója. A Népszabadságban tegnap megjelent cikkre reagálva az igazgató kifejtette: egyetért a Pannon GSM-mel, és úgy érzi, a Matáv kampánya igenis hátrányosan érinti a mobiltársaságokat.
A Matáv hirdetése tisztességtelen, félrevezető, és azt a benyomást kelti, mintha a mobil- és a vezetékes szolgáltatás ugyanaz lenne, miközben a vezeték nélküli telefonálás sokkal többe kerül. Marchhart Pál megtévesztőnek nevezte a tarifa összehasonlítást is, hiszen a mobilcégeknél nincs olyan kategória, hogy helyi hívás. A Matáv viszont a kampányával arra hívja fel a figyelmet, hogy az ő előfizetői csúcsidőben, helyi hívások esetében, a mobilpercdíjaknak csak töredékét fizetik. Hozzátette: a Vodafone-nál, hálózaton belül a legalacsonyabb percdíj nettó nyolc forint.

Ahogyan Drozdy Győző, a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese korábban lapunk kérdésére kifejtette: a mobiltarifák csökkentésének egyik alapvető akadálya az összekapcsolási díj, amit a Matávnak kell fizetni. A kifizetett tarifa többszöröse annak, mint például az Európai Unióban – mondta Marchhart Pál.

A Gazdasági Versenyhivatalhoz a Vodafone beadványa már több mint egy hete megérkezett. Harminc nap szükséges ahhoz, hogy eldöntsék, vizsgálatra érdemes-e az ügy. Ha igen, hivatalból elindítják az eljárást. Ugyancsak a napokban folyik a Matáv–Westel fúzió utóvizsgálata. Az év elején ugyanis a Gazdasági Versenyhivatal csak bizonyos kötelezettségvállalás mellett adta áldását arra, hogy a Westel száz százalékig a Matáv tulajdonába kerüljön. Most éppen azt ellenőrzik, eleget tettek-e ennek a cégek. Információink szerint egyetlen pontról folyik a vizsgálat: diszkriminációmentesen jár-e el a Matáv a Westel versenytársaival szemben.

Előzmény: PannonGSM (1)
sz Creative Commons License 2000.11.08 0 0 3
A Westel szerint a mobiltelefon piac 2001 közepére meghaladja a vezetékesét és ennél fogva nem tartja olyan rossznak a Matáv reklámját

Ezen ne csodálkozz. A Matáv a Westel többségi tulajdonosa, talán már az egész az öve, de ez sem biztos, hiszen néhányan még beleszólhatnak (nem fognak, mert... van korrupció...

Előzmény: PannonGSM (-)
PannonGSM Creative Commons License 2000.11.08 0 0 1
Emiatt biztosan nem.Szerintem te a roaming vitára gondolsz a westel és a vodafon között.nem,
sz Creative Commons License 2000.11.08 0 0 0
a v0dafone is perli, nem?
Előzmény: PannonGSM (-)
PannonGSM Creative Commons License 2000.11.08 0 0 topiknyitó
ha a hif és a gvh a per előtt nem ítéli el ezt a kampányt,mert a cég szerint a reklám ,a mobiltelefonozást hátrányos színben állítja be.A pgsm szerint ez a cég ellen irányuló reklám,ami egy bizonyos tarifára van "kihegyezve".Drozdi Győző vezérigazgató-helyettes elmondta hogy a 100ft-os percdíjnál vannak jóval olcsóbb percdíjak és ennél drágábbak is.
A Westel szerint a mobiltelefon piac 2001 közepére meghaladja a vezetékesét és ennél fogva nem tartja olyan rossznak a Matáv reklámját

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!