Keresés

Részletes keresés

Sarkany Creative Commons License 2000.11.13 0 0 42
Egyszer, általánosban alágyújtósnak használtam az ellenőrzőmet. Otthon befűtöttem vele a szüleimnek, utána meg magamnak...
hc Creative Commons License 2000.11.11 0 0 41
A legfrisseb röhej már a fiam ellenőrzőjéből származik:
Kis hc nem vesz részt az órai munkában, ezért megintem!

Írta a begipszelt jobbkezű fiam ellenőrzőjébe az informatika tanárja. (Sajnos van olyan korlátolt, hogy komolyan is gondolja!)

hc

Kilroy Creative Commons License 2000.10.24 0 0 40
Sajnos, nem nagyon emlékszem ilyenekre, és nem biztos, hogy megvan még egyáltalán egy is az ellenőrzőim közül. Egy nagy balhé viszont örökre megragadt, meg fogjátok érteni, hogy miért... :-))
Általános iskolai magyaróra, egy elég szemét tanárnőnk volt, utáltuk is rendesen. Egyik osztálytársam vmi gazemberséget követett el, emlékeim szerint nem volt nagy ügy. Mindenesetre a tanárnő elkérte az ellenőrzőjét. Odaadta, utána viszont rávágott ököllel a padjára és elüvöltötte magát:
- "Adod vissza!"
Nem volt kispálya, ami következett... A tanárnő istentelenül lehordta a srácot és ezerrel kizavarta a teremből. Végül asszem intőt kapott...
Egyébként a srác nem volt olyan igazi deviáns rendbontó, bár persze angyal se, én a mai napig is gyanítom, hogy fogadás lehetett a háttérben...

Kilroy

PS. Egyébként mindig "jó" osztályba kerültem, ált. isk.-ban, gimiben és néha egy kicsit szakmunkásképzőben is mi voltunk az a bizonyos, jól ismert osztály :-))

Kil

Sarkany Creative Commons License 2000.09.04 0 0 39
Osztálytársának, nemi szervét étkezésre kínálta! Megintem!

Nem akadályozta meg, hogy egy piszkos, poros seprő az ajtó kinyitásakor a belépő tanárra essen! Magatartásával elégedetlen vagyok!

Fenti beírások 1967-71 között kerültek a középiskolai ellenőrző füzetembe!Többre nem emlékszem!

Vánszorgó Creative Commons License 2000.07.25 0 0 38
"Gyermeke az órán nem figyel, napozik. Megintem."

20 fokos szögben hátradőlve tekintetemet a plafonra helyeztem, a táblán nem lévén olyan adat, mely lekötötte volna szárnyaló figyelmemet...

"Társaival megrongálták a fiú WC-t. Osztályfőnöki intésben részesítem."

A WC lehúzóláncát leoperáltuk, majd egy másikat kiegészítettünk vele. 3 WC közül így egy a magas, egy az alacsony embereknek lett jó.
De föltalálói készségem nem állt le. Ha a hosszú láncot rákötöttem a kilincsre, akkor a WC lehúzódott rögvest. Működött szépen, csak sajna 10 centire kijött a falból a tartály, miután húzni csak lefelé kell, nem pedig kifelé....
Ezt nem díjazták.

De akkor még csak harmadikos voltam.

Előzmény: Ford Fairlane (37)
Ordas Creative Commons License 2000.04.01 0 0 36
Magatartas fuet nalunk is volt altalanosba. Mindenki az alapjan kapott hovegen magatartas jegyet, dicseretet, vagy beirast. Na, mi ezt rendszeresen eltuntettuk papirgyujtes kornyeken.
Illetve egyszer joo volna osztalyba uj fiu, XY, mar be is irtak a naploba, meg ebbe a fuzetbe. Matek tanar sose tudta megjegyezni a nevunket. Nana, hogy a rosszakat, rosszul feleloket mindig XY-nak hivtak. Banyek egesz evben mukodott!
Poedle B. Creative Commons License 2000.04.01 0 0 35
Hali Planney,

igeret szep szo :-)))

Altalanos iskola.
A kedvencem egy napkozis tanartol kapott into...
Az osztalyunk a foldszinten volt, meleg volt, ablakok nyitva. Senki nem volt bent, a huzat bevagta az ajtot, kilincs leesik, az a fele, amit hasznalni is lehet, termeszetesen be az osztalyba :-) Erre mi atmentunk a szomszed terembe, kiugrottunk az ablakon, be a mienken, ajto nyit, tanar beszol harmunkanak: "Ellenorzo, ellenorzo, ellenorzo!" Mire mi: "Na de miert? mert kinyitottuk az ajtot? Ez szemetseg!!!" Eredmeny: "... magaviselete a napkoziben turhetetlen; tarsait zavarja a munkaban, tanaraval szemben megengedhetetlen stilust hasznal. Megintem!" Meg egy of. into: "... viselkedese nem megfelelo, a magatartas fuzetben is szamtalan beiras gyult ossze. (of. into)" Magatartas fuzet...! Hat nem gyonyoru?
Gimi.
A legtutibb:
"Enekkari vallalasat nem teljesitette, ezert megintem es az enekkarbol kizarom." Mindezt azok utan, hogy kozoltem a "hon szeretett" tanar urral, hogy abbahagyom az enekkart, mert nem tudom osszeegyeztetni a vivoedzesekkel. Erre kizart :-)))

Ha meg talalok valami okossagot, irok!

Bye

P.B.

Ordas Creative Commons License 2000.04.01 0 0 34
2 gimista sztori a hatvanas evek vegerol, amikor anyam jart oda.

1. November 7-i unnep. Egesz iskola folsorakozva, vmi partbuzikat es fokatonakat is hivtak. Minden unnepseg eloszor(!) a szovjet, majd a magyar himnusszal kezdodott. Ezek utan anyam egyiklokott haverja beuvolti jo hangosan: hajra magyarok, hajra magyarok!
Persze senki se kopott, ezert az egesz osztaly intot kapott.

2. Kemia eloado, nagy tanari asztal. 2 jo haver, akik elol ultek, szepen bemasztak ora elott az asztalba. Mivel meleguk volt, az ajtot, mindig resneyire kinyitottak, a tanar meg mindig becsukta. Az hagyan, hogy nem vette eszre, hogy hianyzik 2 gyerek, de vagy 15-szor csukogatta be az ajtot. Na, ezt anyu nem birta, felrohogott. Kikuldtek. Majd meg egy lanyt, majd meg egyet, meg egyet, meg egyet... vegul 10 lany soakozott az ajto elott (hm... vhogy a fiuk komolyabbak voltak), amikor jott az osztalyfonokuk, s ez a 10 lany kapott egy intot.

Gini Creative Commons License 2000.04.01 0 0 33

Nem saját a sztori, hanem osztálytársé...de remek! :o)
Gyerek mint az amerikai filmekben, 8-os és kábé 120 kiló..osztály rendbontója, pojénmestere.
Leghátsó padban ül, hogy hátrafelé is terjeszkedhessen...
Kémia óra..rohadt Baratté tanárnő felállitja a szankcióit, többek között nem hajolhat le senki ha leejt valamit, majd óra végén felveszi...
Guth barátunk nem igazán akarja tudomásul venni, gyanútlanul lehajol...
Baratté 80 decibelell beleüvölti a terembe a katedráról:
- Guuuuuuth! Azonnal hozd ki az ellenőrzőőőőőődet!
Barátunk nem egy ijedős pacuha, lévén akkora mint egy hegyomlás ugye...kábé 2 fejjel magasabb - ráadásul - minden tanárnál...:-)
Le se sz@rja a kirohanást. Baratté még hangosabban:
- Guuuuuth! Szerinted miért koptatom a szám??? Ellenőrzőőőőőőőőőőt!
Guth halál lassan...dipótatyó asztalra fel..kinyit...belepakol mindent...visszacsuk...hatalmas lendülettel a tanári asztal felé hajit és aszongya:
- Vedd ki bazmeg! :-)))))
Na az igazsághoz hozzátartozik, hogy rohadt jó osztály voltunk...a hülyeségbe a végtelenségig összetartottunk, volt hogy mind a 26-an elmentünk a 2.óra után moziba..mert nem volt kedvünk maradni.. A zsibongóban mindig a 8/a állt a szégyen dobogón :-))))

tyutyus Creative Commons License 2000.04.01 0 0 32
Beírás:

"...........-t visszareplikázásáért szóbeli figyelmeztetésben részesítem."

Poedle B. Creative Commons License 2000.03.31 0 0 30
Ezer bocs, meg egy anyamedve, hetvegen potolom a mulasztast!!!!

Bye

P.B.

Előzmény: Planney (29)
Planney Creative Commons License 2000.03.01 0 0 29
Még mindig várom...

P.

Előzmény: Poedle B. (24)
nyuszó Creative Commons License 1999.12.09 0 0 28
még az általánosból:
"...ke rajz órán piszkos festéket ivott."
azóta is az jár a fejemben, hogy ha tiszta akkor nincs gond?
középiskolában egy haveromat azért intették meg, mert nem ismerte a cirill betűket. ja, van aki már akkor is a maga módján ellenállt.
Csülök Creative Commons License 1999.12.09 0 0 27
Hát persze, hogy nem voltál Wágner, mindenki tudja aki megfelelően művelt egyén, hogy akkor még Zatureknek hívtak...
Előzmény: Wágner úr (25)
fefefe Creative Commons License 1999.12.09 0 0 26
technika oran szelmalmot kellett kesziteni, ezert ures bioponos flakonokat kellett bevinni mar napokkal elotte, amiket egy nagy zsakban a terem vegen gyujtottek. eredmeny osztalyfonoki into:
a "szunetben vizes flakonokkal dobalozott" (a 30 fos osztalybol kb 25-en kaptak akkor intot, de jo kis csata volt :))
Wágner úr Creative Commons License 1999.12.09 0 0 25
Nekem valami olyasmit írtak be, hogy az előttem ülő szőke csaj copfját belemártottam a padba szerelt tintatartóba... de azt, hogy árulkodójúdás volt, aztat nem írták bele,... meg akkor még nem is voltam Wágner...
Poedle B. Creative Commons License 1999.12.08 0 0 24
Cool topic, 7vegen elobanyaszom az ellenorzoimet, ha jol emlexem, van bennuk egy-ket gyongyszem :-)))

Bye

P.B.

Planney Creative Commons License 1999.12.08 0 0 23
:-)))))
Előzmény: cinquecento (22)
cinquecento Creative Commons License 1999.12.08 0 0 22
Gimiben osztálytársam az egyik órán rosszalkodott.
Mire a tanárnő elővetette vele a kis könyvecskét, majd megvetése jeleként diktálni kezdte a beírást:
Viselkedésem és értelmi szintem nem éri el a gimnáziumban kívánt mértéket.

Ezek után elvette az ellenőrzőt, elolvasta, bólintott, majd lendületes mozdulattal aláírta...

Planney Creative Commons License 1999.12.08 0 0 21
Nincs új cuccos ebbe a topic-ba? :)

P.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 20
Tisztelt szülő!
(név) ma osztályfőnöki órán folyamatosan kumitézett padtársával. Megintem.

Így igaz. Mindketten karatézni jártunk, és imádtuk. A tanár pedig judozott. (gy.k.: a "kumite" japánul harcot, küzdelmet jele

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 19
van 1 haverom akinek vot 2 igazolas beirva. Az annya irta be, gondolom csak ugy reggel gyorsan, sz*rt az egeszre, szoval eleg rosszul ovas6o. Az 1ik gyomorrontas volt, de marhara szomorkodasnak lehetett ovasni. A masik az vot: hasa fajt, na ez meg tejjesen ugy nezett ki mintha az lenne hogy here fajt.

Osztan 1cer felhuztuk a magyartanarunkat, csak ugy kollektive az osztaj, asztan a faszi gondolta, maj vkin megtorojja, ugyhogy kikerte az 1ik leghangosabb gyerek ellenorzojet, es beirta:

Megintem!

Azt viszon mar nemtom, mit kapott az a haverom, aki 1cer beirta 1 masik ellenorzojebe: "Kedves Szulok! XY oran peniszevel jatszadozik, es tarsait szexualisan zaklatja. Megintem!" na ez marha jo pojen vot, csakhogy bennmaratt a konyvecskeben, es amikor az igazi tanero akart belirni... hehe

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
Egyik kedvencem volt: "A mezőgazdasági kiállításon lekéste a megbeszélt találkozót!"

Képzelem milyen botrány lett volna, ha a abban a tökrészeg állapotban nem késem le...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 17
Te is eledj!
Planney Creative Commons License 1999.03.24 0 0 16
Na tessek mar elovenni azokat az ellenorzoket, ne lustuljatok! :-)
Nem hiszem, hogy csak ez a par ember kapott beirast. Vagy itt mindenki kisangyal volt a suliban??? Na ne mar! :)

Na kaptok meg egy tortenetet. Volt egyszer nekunk egy nagyon szemet matektanarunk, aki szerintem volt vagy 70 eves, ennek megfeleloen a mult szazadban elt. Ennek megfeleloen gyakran verekedett is, amit nem sokan toleraltak.
Egyik osztalytarsam akkoriban nagyon lazadozo viselkedest vett fel, es kitalalta, hogy kamatostol adja vissza a tanar szemetkedeseit. Vett egy kotont, meg csinalt egy "I love f*sz" feliratot, s amikor a banya a padok kozt setalt, szepen felragasztotta mindezt a gyanutlan tanero hatara. Aztan kicsengettek, a banya vegig a folyoson, aztan be a tanariba.
El lehet kepzelni, mekkora balhe kerekedett. A sracot kishijan kivagtak az iskolabol, az egesz osztaly meg kollektive kapott egy osztalyfonokit (en nem, mert eppen hianyoztam, a francba!)

Planney

beep Creative Commons License 1999.03.23 0 0 15
Hu vazze, most hogy mondod, zsugaert en is kaptam egy beirast. A szovegre nem emlexem most, de talan elo tudom banyaszni.

Eppen matek orara keszultunk es a matek tanarunk volt az ufonk, mi meg a tanari asztalon (!) makaoztunk es ugy beleltuk magunkat, hogy alig vettuk eszre, hogy a tantoneni mogottunk kibicel.

Előzmény: Kham (12)
Kham Creative Commons License 1999.03.23 0 0 14
Asszed, hogy csak a Pillapalacknak volt 2 ellenorzoje:)
Előzmény: beep (13)
beep Creative Commons License 1999.03.23 0 0 13
Csak nehogy elrontsd a 12 pontot, mer' beirok az ellenorzodbe:

"Kedves szulok! Kham az orsigyulesen a 12 pontbol, csak haromra emlekezett, es egyaltalan nem ugy nez ki, hogy hazajat, a Szocialista Magyarorszagot huen kivanna szolgalni a jovoben. Aranka neni."

:-)))

Előzmény: Kham (10)
Kham Creative Commons License 1999.03.23 0 0 12
Hogy még hihetobb legyen elárulom, hogy a zavarkeltés az volt, hogy kártyáztunk a felso emeleten, míg a többiek a lépcsoházban álltak és nézték a musort. Velünk pedig, mint a rendszer deviáns alakjaival, kegyetlen kézzel elbántak.
hosszu Creative Commons License 1999.03.23 0 0 11
Ovodabol, szulok meseltek: "... hatbaharapta ( !! :) ) tarsat."

Altalanos iskola, tortyenelem ora. Egy kb. 160 magas pattogo kis noci a tanero. Vigyazzallas kozben pofaztunk a padtarsammal (valamiert piszkalodtunk, nekem jart foleg a pofam). O volt elerheto a padok kozott. A tanero eszrevette a pofazast, odapattant, majd egy akkora pofont nyomott le, hogy a gyerek majdnem eldolt. Ezutan elkerte az ellenorzojet. Egett a pofam rendesen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!