Keresés

Részletes keresés

Gejza21 Creative Commons License 2001.01.23 0 0 132
plávik? miért?
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.27 0 0 131
HOROG,
Szerintem az oranje egyáltalán nem hulladék gárda, nagyon szép futballt mutattak. Ez a játékstílus (robotfoci) is tud szép és kiszámíthatatlan lenni, ha ilyen sebességgel és technikával megáldott játékosok művelik.

Hozzáteszem, a hollandok tudásuk közel 99%-át hozták a meccsen. A jugók taktikailag nem voltak arra felkészítve, hogyan lehet jól kipasszolni a holland rendszert, és amikor már látszott, hogy az oranje uralja a középpályát, Boskov nem tette be Kovacsevicset, aki az egyetlen "megoldást" jelenthette volna a súlyos vereség elkerülésére.

A csapat szerkezete az eltiltások és sérülések miatt nagyon megbomlott, hiányzott Szlavisa Jokanovics, és nagyon hiányzott Djorovics. Djukics és Drulovics minden erejét elvette a pánikszerű védekezés a baloldalon. Pixi sajnos ezen a meccsen volt a lexürkébb, Govedarica pedig már az elején igazolta, hogy nem érett erre a szintre, mégis bennhagyta Boskov.

Szerintem Mihajlovics nem volt annyira rossz, de tehetetlenül szemlélte az összezagyvált védelem atomjaira hullását. Komljenovics nagyon gyenge volt, Djukics nem igazán a feladatát oldotta meg, Szaveljics kényszermegoldás, nem volt ugye Djorovics, Mirkovics és nem segíthetett be a középpályáról az eltiltott Szlavisa Jokanovics sem.

Már az első precektől fogva nyilvánvaló volt a méretes zakó. Főleg, hogy a megbomlott csapatban még az igazán "oda valók" is halványak voltak (nem is igazán értem Drulovics és Sztojkovics visszaesését). Összességében úgy érzem Jugoszlávia nélkül ez az EB nem lett volna az, ami. Minden meccsük élményszámba ment, így vagy úgy. Köszönet érte a játékosoknak! (Elsősorban Pixinek, Drulovicsnak, Kraljnak, Szavónak, Szlavisának, Djorovicsnak) Kovacsevics több lehetőséget érdemelt volna.

Előzmény: HOROG(diósgyőr) (130)
HOROG(diósgyőr) Creative Commons License 2000.06.27 0 0 130
Shadow!
Ebben viszont igazad van!
Annak idején nekem is ez volt minden vágyam,mára viszont valamelyest megváltoztattam a véleményem,mivel az oranje egy hulladék gárda.
Remélem nem nyerik meg az Eb-t sem,bár a legtöbb esélyük így is nekik van.
Ilyen az élet,ilyen a foci.
Üdv.
HOROG©
Előzmény: SHADOW (129)
SHADOW Creative Commons License 2000.06.26 0 0 129
Azért jó érzés hogy nem csak mi kaphatunk a pláviktól 7-et hanem ők is kaphatnak 6-ot :-)))))
Gyurka_d Creative Commons License 2000.06.26 0 0 128
....A jobbik győzött....

Nem mintha az oranje-nek szurkolnék, dehát jobbak voltak, na.

Gyurka

vurpa Creative Commons License 2000.06.26 0 0 127
A Romai Sztoikussal ertek egyet szinnte az osszes hozzászólásabann (kiveve a franciákra vonatkozó részt) így aztán nem ismétlem azokat, amiket Ő már leírtt volt.
A Holland meccsen a Plávik nemhogy kékek nem voltak, de még szürkék sem. A 11-es ember (Mihajlovics) valami rémes volt, annál már csak az edző volt rosszabb, hogy a Kluivertre állította rá. A legmegdöbbentőbb a meccsen az volt, hogy a jugók ezúttal a szívüket is valahol elhagyták, és küzdeni sem igazán küzdöttek. Az eredmény igazságos, a gólarány nem túlzó. A hollandok ellen ilyen tetűsebeségű védőkkel nem igazán volt keresnivalója a jugóknak.
Egyébként érdekes volt olvasni, hogy mennyire lehet elvonatkoztatni a politikától a fociszimpátiát.
Háát Nem tudom….

További jó EB-t!

ZOLCSI Creative Commons License 2000.06.26 0 0 126
Mint korábban rossobianco néven leírtam (azóta sajnos a moderátor ezzel a névvel letörölt) a jugók az első komoly csapattól berogynak. Két komoly csapattól összesen 10 gólt kapni az nem semmi. Vissza a Balkánra
HOROG(diósgyőr) Creative Commons License 2000.06.26 0 0 125
T."Belepofázok én is!"

Te ugyan kinek köszönsz és mit?
A bunkó korcs hollandoknak a győzelmet?Szép.
Szerintem te sem vagy teljesen komplett...

Nem hinném,hogy pl a Vajdaságban kifejezetten örültek volna a plávik kiesésének.

Szerintem sem érdemeltek ekkora zakót,mivel ettől sokkal többre voltak képesek!

Üdv.

Előzmény: Belepofázok én is (119)
Mija Creative Commons License 2000.06.26 0 0 124
Nagyon sajnálom, egyáltalán nem ezt vártam én sem. Boskov remélem minél előbb távozik a válogatottól, a plávik pedig mehetnek haza. Ez lett volna az utolsó esélye ennek a generációnak, a 2002-es világbajnokságon nagy részük valószínűleg már nem lesz ott (Mijatovics, Drulovics, Jugovics, Mihajlovics, Djukics, Sztojkovics), vagy ha ott is lesznek, már nem ugyanaz a csapat lesz, amelyiknek ezen az EB-n többet kellett volna teljesítenie. Megkapták a hollandokat, az EB előre legesélyesebbnek vélt csapatát (szerintem most megint azok).
A meccsről nem lehet sokmindent elmondani, a csapat körülbelül úgy játszott, mint a szlovének elleni első félidőben, ha nem rosszabbul, a hollandok pedig az EB-n messze a legjobb teljesítményüket nyújtották. Ez az 5 gólos különbség hatalmas, egyáltalán nem a két csapat közti különbséget mutatja.
Nagyon kár érte.
Előzmény: Marcus Aurelius (123)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.26 0 0 123
A középpálya egy nagy nulla volt. Teljesen uralták a hollandok. Jugovics végig alibizett, Govedarica észrevehetetlen volt, Drulovics - aki az első 3 meccsen kiválóan játszott - eltűnt, Sztojkovics se mutatott semmit.

Ötlettelen, szar volt a jugó csapat játéka, a hozzáállás is borzalmasra sikerült. Mintha aludtak volna. Akadálytalanul rohamoztak a tulipánosok. A hátvédsor még úgy-ahogy a helyén volt (kivéve Komljenovicsot), de a középpályások segítsége nélkül ők is elvesztek.

Boskov szégyellheti magát. Taktikának nyomát sem lehetett látni a plávik játékán. Kovacsevicset jóval előbb kellett volna behozni, ő talán a felívelésekkel tudott volna valamit kezdeni (ugyanis azok ezen a meccsen ültek volna). Nadj is többet tudott volna hozzátenni a játékhoz, mint 1-2 pályán lévő. Mijatovics EB-teljesítménye pedig számomra igazi negatív szenzáció.

Sok jó játékos még nem jó csapat. Nagy igazság.

Előzmény: Törölt nick (122)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.26 0 0 122
Hat ennyi volt,hiaba a sok vilagklasszis jatekos,kikaptak a plavik,ez egy ilyen jatek.
A hollandok sokkal jobbak voltak,a kekek meg nullak,nem ezt vartam,de ez lett.

A sok ellendrukkernek meg annyit,hogy minden velemenyt elfogadok es tiszteletben tartok,kiveve a politikai baromsagokat,azok nem illettek ide,tovabbi jo szurkolast es EB-t mindenkinek!

lemonhead Creative Commons License 2000.06.25 0 0 121
Mijanak, Taknyos Varjunak meg a tobbi szerbimadonak nincs velemenye a mecsrol?
Nem csodalom!
TopMan Creative Commons License 2000.06.25 0 0 120
Nekem nagyon tetszett a szerbek azon nyilatkozata, miszerint a hollandok játéka nagyon kiszámítható, nem tudnak nekik újat mutatni.:-)))) Hát mostanában ne mennyenek jósnői vizsgára.:-)))
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.06.25 0 0 119
Köszönjük Hollandia !!!

Szlovénia, Horvátország, Bosznia, Vajdaság, Koszovo, Macedonia köszöni ezt a fényes gyözelmet !

REMEMBER VUKOVAR, SARAJEVO, KOSOVO !!!

FUCK SERBS !!!

lemonhead Creative Commons License 2000.06.25 0 0 118
Pa-pa!
Eljott az igazsag pillanata!
Folytatodott a ciganymentesites, a torokok es a romanok utan a szerbek is mehetnek haza!
KV Creative Commons License 2000.06.25 0 0 117
Hát ja, bár szerintem a Jugok 1 gólt se érdemltek volna. A holland capat szinte egykapuzott végig... Nem volt ellenfelük.
TopMan Creative Commons License 2000.06.25 0 0 116
Izé.... Egyértelműen a bíró csalta el a meccset.:-)))) Kb. reális eredmény született, Hollandia - Plávik 6 - 1
Előzmény: Törölt nick (106)
KV Creative Commons License 2000.06.24 0 0 115
"a nepszabadsagban marcsak igy irnak"

Hát ez se volt valami qrva nagy beszólás SAS... kib@szottul jól kiforgatod a szavaimat...Én nem a Népszabadságot fikáztam, csak az volt baromság amit "idéztél"... (amugy kétlem hogy pontosan ezt írták volna, de majd megnézem). Na jó én előreláthatólag nem irok már több ide, ez úgyis Jugó fan club, baromság volt egyáltalán ide írnom nekem, aki utálja a Jugoszlávokat. Ugyis mindenki úgy fogja látni a dolgokat, ahogy a csapata szempontjából a legjobb.

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.24 0 0 114
off
a nepszabadsagban marcsak igy irnak

on
a remeny hal meg utoljara

Előzmény: KV (113)
KV Creative Commons License 2000.06.23 0 0 113
"A szurkolok berohanasa nem a jugo csapat hibaja"

Ez igaz, de a hosszabbítást indokolja...

KV Creative Commons License 2000.06.23 0 0 112
"mindenesetre nem semmi ilyet feltetelezni,az eb legjobb meccserol."Amugy ha a bíró valakinek fujt, az nem a spanyolok voltak......"
hat kinek fujt?:) "

Hát nem a spanyoloknak... Lehet hogy a jugoknak sem, de a spanyoloknak sem.

"Egyebkent ma olyat is olvastam,hogy e 2 csapat kiejtette a norvegokat,elozetes megbeszeles alapjan,mert sok plavi jatszik spanyolhonban.
(nepszabadsag,Hegyi Ivan) "

Hát ez is elég nagy baromság... Most akárki komolyan gondolja, hogy a jugoszlávok azt mondták magukban, hogy "óó te haver vagy, rúgd be nyugodtan!" Ez azért a valóságtól eléggé elrugaszkodott kijelentés. Amugy ha azt vesszük, hogy milyen gólok voltak.

1. 11-es: Egy olyan csapat, amelyik azt akarja, hogy a másik nyerjen, nem szabálytalankodik, nem idegeskedik, inkább hagyja hogy a másik belője a helyzeteit. Ellenben a jugoszlávok rendre kivagdalták a labdákat, egyáltalán nem lehetett látni, hogy ők engednének.

2. A második gólban sem volt semmilyen jugoszláv segítség. A spanyolok a mérkőzésen végig nyomtak, egy ilyen gól akár a 18., akár a 40., akár a 75., akár a 80. percben bekövetkezhetett volna. A mérkőzésen végig a spanyolok hibáztak, a jugoszlávok ezek szerint már a meccs elejétől engedtek???

3. A meccs végén a jugoszlávok arcáról tisztán le lehetett olvasni a csalódottságot (na jó, nemsírtak, rítak, de azért enyhén csalódottak voltak)

Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.23 0 0 111
A szurkolok berohanasa nem a jugo csapat hibaja.
Egyebkent ma olyat is olvastam,hogy e 2 csapat kiejtette a norvegokat,elozetes megbeszeles alapjan,mert sok plavi jatszik spanyolhonban.
(nepszabadsag,Hegyi Ivan)
mindenesetre nem semmi ilyet feltetelezni,az eb legjobb meccserol."Amugy ha a bíró valakinek fujt, az nem a spanyolok voltak......"
hat kinek fujt?:)
Előzmény: KV (108)
Struccka_d Creative Commons License 2000.06.23 0 0 110
Ennek némileg ellentmond, hogy Collina meccset vezet a negyeddöntőben.
Struccka
Előzmény: st52-3 (109)
st52-3 Creative Commons License 2000.06.23 0 0 109
A mai újságban olvastam, hogy a csehek is ugyanannyi lapot kaptak mint a jugók, persze más színleosztásban. Ezek szerint a jugók nem sokkal-sokkal durvábbak, mint a csehek.

A holland meccset a bíró döntené el? Ha foci van, a bíró nem tudja elcsalni. Mert nem akarja, mert az életben többet nem fogják még stadion közelébe se engedni. (Talán naív a hozzáállás, de ezt a rengeteg kamerát, felvételt nem lehet letagadni, megváltoztatni.)

Ha foci van.

KV Creative Commons License 2000.06.22 0 0 108
"igen a spanyol jugoszlavon,igaz a 96 percben mar lealltak a jugok,kivancsi vagyok melyik csapat nem allna le,kulonben ez a meccs addig tartott volna,amig a spanyolok nem nyernek,max.kapnak meg1 buntetot"

Hát én tuti eldfogult vagyok, de te is, mert ez azért elég távol áll a valóságtól. Amugy 96. percben már a spanyolok is leálltak (A gól a 95.-ben esett, azért ez nem olyan nagy hosszabbítás ha azt vesszuk, hogy a jugok itt is fetrengtek néhányszor, ugyanakkor a görögtűz bedobálása,szurkolo berohanása mind időt vettek el a játéktól.) Amugy ha a bíró valakinek fujt, az nem a spanyolok voltak......

paXi Creative Commons License 2000.06.22 0 0 107
Most már csak azért is Hajrá Plávik!!!

/na és persze: HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!!/

Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.22 0 0 106
Hat ez a hazai palya elonye,szinte 100%,hogy a biro a hollandoknak fog fujni,sajnos igy eluszott a tovabbjutas,bar lattunk mar csodat,en szivessen latnek megegyet:)

KV:igen a spanyol jugoszlavon,igaz a 96 percben mar lealltak a jugok,kivancsi vagyok melyik csapat nem allna le,kulonben ez a meccs addig tartott volna,amig a spanyolok nem nyernek,max.kapnak meg1 buntetot.

KV Creative Commons License 2000.06.22 0 0 105
HoldK:

"a jugók nagyon jók, megérdemelték a továbbjutást
jobbak voltak, mint a spanyolok"

A spanyol-jugoszlávon????

"Vitathatatlan, a jugók igen durvák, de azért az egy kicsit túlzás, hogy meccsenként kiállítanak egy embert, s szinte csak az nem kap sárgát, aki nem is játszik. "

Hát én is kiosztanék nekik min. ennyi sárgát-pirosat. Az EB vitathatatlanul legdurvább csapata...

taknyos varjú Creative Commons License 2000.06.22 0 0 104
Az UEFA csütörtökön kijelölte a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntôiben közreműködô játékvezetôket.A játékvezetôi lista érdekessége, hogy a négy dirigens között egyetlen semleges "kívülálló" sem található, csupa olyan bíró kapott újabb feladatot, aki országa válogatottja révén is érdekelt a szombat-vasárnapi meccseken. A program és a játékvezetôk: szombat, 18 óra, Amszterdam: Portugália-Törökország, jv.: Dick Jol (holland) szombat, 20.45 óra, Brüsszel: Olaszország-Románia, jv.: Vitor Manuel Melo Pereira (portugál) vasárnap, 18 óra, Rotterdam: Jugoszlávia-Hollandia, jv.: Jose Maria Garcia Aranda (spanyol) vasárnap, 20.45 óra, Bruges: Spanyolország-Franciaország, jv.: Pierluigi Collina (olasz)
taknyos varjú Creative Commons License 2000.06.22 0 0 102
Vitathatatlan, a jugók igen durvák, de azért az egy kicsit túlzás, hogy meccsenként kiállítanak egy embert, s szinte csak az nem kap sárgát, aki nem is játszik. (Szerencse, hogy Sztojkovicsnak eddig csak egy jôtt össze.) A spanyol meccsen például mi a túróért hosszabbított majd hét percet. A tizenegyes pedig nevetséges volt.

Kiváncsi vagyok, hogy Rotterdamban, a hollandok ellen milyen bíró lesz. Eddigi tapasztalatok alapján feltételezem, hogy belga vagy horvát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!