Keresés

Részletes keresés

Zool Creative Commons License 2001.01.27 0 0 9
Tisztelt Szerkesztész Urak!

Szerintem ha5 kollegával együtt örvendeznénk, ha legalább válaszra méltatnának minket. Nem szeretnék kiabálni, vagy levelekkel elárasztani minden létező levelesládát a Tisztelt Szerkesztőségben, egyszerűen szeretném, ha idefigyelnének arra, amit abba a fórumba írtam vala, ami azért van, hogy önök figyeljenek rá. Ha tetszenek érteni.

Korábban olvastam, hogy milyen indokkal utasítottak el hasonszőrű kéréseket, azaz hogy majd ha megy a téma... Az emberek nem is tudnak róla, ha megy egy ilyen téma. Az általam korábban említett mobiltelefon témakörben él néhány topic, de vszinüleg méginkább lenne ott élet, ha nem a Tasztal több tízezer politikai, gazdasági, közéleti témája közt kellene megbujnia, hanem mondjuk egy Hardware, Tech, vagy ilyesmi fórumban volna, az Autó-motor, Windows, vagy Linux fórumokhoz hasonlóan néhány száz topic között.

Nem tudom, miért kell ilyen figyelmetlen baromságokkal elszúrni a lehetőséget, hogy még több ember jöjjön az Indexre még több témakörrel foglalkozni. Magukkal szúrnak ki, mert én maximum nem itt tárgyalom meg az ilyen típusú témáimat, hanem egy másik lapon. Asszem ennyi. Ha nem értik, miről írok, az a maguk baja, de legalább válaszoljanak annyit, hogy nem értik, mit akarunk mi itt.

KÖszönettel: Zool

P.S. ha5nx ne add fel!

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 8
Szerintem azzal vannak most elfoglalva, hogy visszállítsák a használhatóságot arra a szintre, amilyen régebben volt. Nincs most idejük olvasgatni.
Előzmény: ha5nx (7)
ha5nx Creative Commons License 2001.01.17 0 0 7
Mondjuk én már azt is értékelném, ha valaki elolvasná ezt a topicot és reagálna rá, de nekem úgy tűnik, itt is csak mi júzerek írogatunk. :(
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 6
A választ kb meg tudom saccolni. Szerintem azt fogják mondani, hogy fel kell futtatni néhány a témához kapcsolódó topic-ot, akkor majd esetleg gondolkoznak rajta, hogy tényleg érdemes-e ilyen fórumot nyitni. A hibám ezzel az érveléssel pont ugyanaz, mint amit itt mások is szeretnének elérni. Hibának tartom ezt a hozzáállást, mert szerintem az adott témakört nem hogy keresni nem fogják, hanem még esetleg eszükbe sem jut, hogy ilyet vagy olyat kellene keresni, hanem csak az eddigi főbb fórumok besorolási rendszerében gondolkodik mindnenki, így egy kicsit reménytelen vállalkozásnak tűnik felfuttatni egy ilyen új, a többitől teljesen elütő topic-ot. Szóval a helyzet nem éppen bíztató. Ezt személyes tapasztalatom alapján merem mondani, és nem mindenárom negatív akarok lenni, de a hozzáállás nem tetszik. De majd csak rájönnek, hogy versenyhelyzet van, ilyen nyílvános fórum más helyen is van, és akinek nem tetszik, az meg el fog menni.

Üdv:
Kazi

ha5nx Creative Commons License 2001.01.16 0 0 5
Esetleg valami reakció T. Szerkesztô Urak?
Előzmény: ha5nx (4)
ha5nx Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4
Esetleg valami reakció T. Szerkesztô Urak?
Előzmény: ha5nx (3)
ha5nx Creative Commons License 2001.01.08 0 0 3
Esetleg valami reakció T. Szerkesztô Urak?
Előzmény: ha5nx (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.06 0 0 2
Talán valami Orvosi fórum, vagy valami betegséggel foglalkozó is lehetne már. Bár, nyilván amiket én felsoroltam nem igazán jó fórum nevek. Csak jelezni akartam, hogy bizonyára lenne rá igény.
Justin Creative Commons License 2001.01.06 0 0 1
Analóg módon egy Drogos fórumot is kellene nyitni,mert kezdem unni,hogy a tasztalban lépten nyomon drogos topicot találok.Engem zavar,valszeg másokat is.Bocs az offért,de az Új fórum című topicban semmilyen reagálás nem történt a felvetésemre.
Zool Creative Commons License 2001.01.06 0 0 0
Igen igen. Én is 0 alkalommal nem vettem észre, hogy nincs külön helye egy csomó engem érdeklő témának. Pl. jó volna egy amolyan Tech fórum, ahol a tisztelt topictárs felvetései mellett konkrétan mobiltelefonos érdeklődésű társaimmal is elcseveghetnék. Vszínűleg van ilyen topic valahol a Törzsasztalban, vagy akárholis, de jólesne, ha nem kellene külön vadászni rá. Lehet, hogy volna annyi érdeklődő, mint pl. a "Kertészet" fórum esetén (ez csak egy kiragadott példa).
ha5nx Creative Commons License 2001.01.05 0 0 topiknyitó
T. szerk!

Szerintem nagy szükség lenne egy "technikai hobbi" vagy csak "hobbi" vagy valami hasonló fórumra ugyanis egy csomó széles népréteget érdeklő téma sehova sem fér bele!

Ilyenek pl.:
Rádióamatörizmus
Fotózás
Hi-Fi (nem autó!)
Video/DVD
Modellezés

Ezek jó része szerintem nem csak egy topicot, de egy egész fórumot is elviselne és azon belül sok topic nyílna hamarosan.
Szerintem legalább annyi embert foglakoztat a rádióamatörizmus vagy a Hi-Fi, mint pl. Pilóta c. fórum tartalma. Persze ezzel nem az megnevezett fórum létének jogosságát vontam kétségbe és ha így tűnt volna, bocsánatot kérek minden repülés-rajongótól.

Remélve, hogy nem találok süket fülekre (azaz vak szemekre :)) )

Üdvözlettel,
Gábor

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!