Keresés

Részletes keresés

IKSZ Creative Commons License 2001.02.16 0 0 78
Az indexen rákerestem "Torgyán"-ra. Több mint 120 topic foglalkozott/foglalkozik vele!
IKSZ Creative Commons License 2001.02.16 0 0 77
Gyimóti nem lesz miniszter, mert "nem érzi, hogy a Viktor bizna benne". Hát most meg tudom érteni a Vikit.

Hajrá ZTE!

Előzmény: mash (50)
Tócsa Creative Commons License 2001.02.15 0 0 76
Igazából nem akartam hozzászólni gondolataidhoz, de naivitásodból eredő rosszindulatodat picit kiigazítanám.

Dobálództok 300-400-500 millióval, amikor vidéken sorra szünnek meg az utánpótlás bázisok! Tudod azok a bázisok, ahonnan kerülnek ki az igazi ősfradisták, akik a fradiszívből példát mutatnak nektek, pestieknek! Borzalmas látni míg egyik helyen vígan fejik az állami pénzeket, a másik helyen meg az ellopott mezeket könyörgik vissza a médiumokban (Kaposvár)!
Ha a kommunizmus minden klubnak, azt a SEMMIT adta volna, akkor az NB1-ünk 20 csapatos lenne és itt fociznának a brazil sztárok! De nem ez történt, hanem csak annyi, hogy a SEMMIT továbbra is egy - azaz 1 - klub kapja rendületlenül! Mások meg a fennmaradásért küzdenek! Ez csak annyiban lesz jó, hogy megtanulnak a jég hátán is megélni, míg az elkényeztetett "klubok" a csap elzárásakor méltó helyükre elsüllyednek!
Neked mitől olyan természetes, hogy a klubod létesítményei az FVM-é? Ha nem csal az emlékezetem, az az intézmény országos, sőt vidékfejlesztés kellene lennie a tevékenységének és e helyett egy olyan fővárosi klubot pumpol, amihez logikailag semmi köze! Egy országos (állami) intézménynek az egész országot kellene támogatnia, nem egyetlen klubot!
Té jól írta valóban nem ad már a MÁV Debreceni Igazgatósága lét, csak a nevét adja! Talán pont évek óta ezért nyereséges az igazgatóságok közül, de ez téged gondolom nem érdekel!
Mit gondolsz a többi város az összes adóját visszakapja, csak a pestiek nem!? Ugyan már!
Valóban MOST nem megy a szekerünk, de ha jól emlékszem ti sem valami rózsásan indultatok... aztán jött Tídzsé megcsapolt pénze és lám ment a csapatnak!
A parasztozásról annyit, hogyha a FVM nem a szántó-vető embereket támogatja, hanem titeket, akkor kinek is kellene parasztoznia kiket?:)

Hajrá Loki!

Előzmény: Paoloragazzo (69)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.02.15 0 0 75
Lorinc!

Nekem is hianyoznanak azok a nagy golaranyu gyozelmek amiket a Volan aratott a Fradi ellen. ;)

Droli!

Hat en is majdnem elhanytam magam mikor a HLASZ vezetoi olyan hangnemben nyilatkoztak a Fradirol, hogy azt meg kell menteni mindenfelekepp! Erdekes, hogy a Szegedrol es a Disogyorrol nem igy velekedtek. Mocskos nepseg!

Előzmény: Lorinc_d (73)
Creative Commons License 2001.02.15 0 0 74
Val'szeg igazad van, bár nekem ez a médiumok nagyon nem jön be. Mindíg a hipnotizálás jut eszembe róla:-)
A többivel egyetértesz?:-)
Előzmény: Lorinc_d (73)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.02.15 0 0 73
Ne felj, Cucu tavozasaval elobb-utobb lesz szponzorunk...
A hokiszakosztaly megszunte pedig iszonyuan fajna. Amugy azzal nagy valoszinuseggel a magyar jegkorongsport sirjat asnak meg.

Te

Olyan nincs hogy "mediak". Vagy "mediumok", vagy "media".

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (72)
Creative Commons License 2001.02.15 0 0 71
1.
Ha jól emlékszem Torgyán 400-ról beszélt, a médiák 500-ról írtak. Persze ezek sem szavahihető források (és akkor még finoman is fogalmaztam), de a te klubnál dolgozó ismerőseid sem. Már csak azért sem, mert nekik aztán végképp érdekükben állt, hogy kevesebb tartozást valljanak be.
Mindegy, az igazságot már nem fogjuk megtudni, és nem csak mi, más sem.

2.
Jaja, ellopták a vezetőitek a BL-pénzt. Ti meg hallgattatok. Az ősfradista Nováknak, Nyilasinak kijárt a transzparens ("Novák takarodj!", "Nyilasi és a szakmai stáb.."), a Havasi, Szívós, Páncsics vonulat meg nyugodtan szétlophatta a klubot. Mindezt azért, mert néhány tucat izomagyú barmot (2-es szektor) aprópénzen megvettek, akik aztán terorizálták a többieket. A nagy fradista öntudat hol volt? Meg a Fradi szív?
Az IMG tényleg adott volna pénzt, de csak módjával, és persze jól megnézve, hogy mi lesz a sorsa. Ezért nem kellett nektek, mert ezt nem lehetett volna lenyúlni! Olyan nagyon egyébként nem törte magát sem Sallay sem az IMG, azok sem hülyék látták, hogy mi a pálya.

3.
Szóval ti semmit nem kaptatok a kommunizmustól? Ha minden klub megkapta volna ezt a semmit, akkor ma nem kellene stadionrekonstrukciós programról beszélni. De a többiek nem kapták meg, csak a Fradi. Miért? Mert elmultak már a "hősi" 50-es évek, a nemzetközi helyzet nem fokozódott tovább, a komcsi terror elpuhult. Rájöttek, hogy jobban járnak ha lekenyerezik a népet. Így jött létre a legvidámabb barakk, így kaptatok ti stadiont, innentől kezdve a nagy "ellenálló FTC" duma csak legenda.
A tegnapi BL meccs szünetében azt mondta Furulyás, hogy az FTC legnagyobb szponzora az FVM, és ha ők nem tartanák fenn a létesítményeket, akkor a Fradinak "kész, vége". Szó szerint így mondta. Szóval ez megint csak egy nagy demagógia! A Fradi nem tulajdonosa a létesítményeknek, de úgy használja mintha tulajdonos lenne. A költségeket viszont nem ő állja, hanem az államkassza. Persze fizetnek valami bérleti díjat, csak hogy neve legyen a gyereknek.

4.
A Loki a MÁV-tól utoljára 3 vagy 4 éve kapott 5 (!) millió forintot létesítményfenntartásra. A BVSC akkor 110 millát kapott!
Azóta egy fillért sem kapunk, úgyhogy ne aggódj az adód miatt!

A főváros, kitüntetett helyzetéből, nem kevés hasznot húz. Lehetne az ott jelentkező - de nem ott megtermelt! - pénzeket teljes egészében a fővárosra költeni. Csak akkor előbb-utóbb faekével szántanának vidéken, és lovaskocsival vinnék "fel" az árut Pestre. Illetve nem vinnék, mert nem teremne annyi. Az kerülne nektek igazán sokba.

Meglátjuk mi lesz tavasszal, a saját csapatomtól sajnos nem sok jót várok. Dilettáns szakmai és gazdasági vezetéssel nem megy. Persze könnyebb lenne ha az a 60 milla amit a stadionra költöttünk, játékosvásárlásra lenne fordítható, de hát nekünk nem volt jó "keresztapánk". Esélyegyenlőség??!!

Bár a parasztozás - szerinted - nem nekem szólt, azért én magamra vettem, mivel ugyanaz a véleményem mint annak akit leparasztoztál. De azért ne aggódj nem vettem nagyon a szívemre. Ugyanis nem engem minősít...

Előzmény: Paoloragazzo (69)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.02.14 0 0 70
Persze, mindig a ti penzetekbol... Mert csak a mi stadionunkat tartja fenn az allam... Meg nalunk soha egyetlen szakosztaly nem szunt meg (ffi kezi, kosar, most hoki?)
Előzmény: Chip-TFF (68)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.02.14 0 0 69
No, kezdjük előlről.

1.) 300 mila. Ez is sok, de ennél nem volt több.
Ha nem haragszol, ezt itt jobban tudom, mint te Debrecenben, annál is inkább, mert ismerek jópár embert a klubnál.

2.) A nagy móhóságban kb. 600 mila tünt el, ami nem az állam pénze volt. Sallay pedig MOST ezt mondja, AKKOR meg kula bácsit is megette volna, csak, hogy létrejöjjön az üzlet.
Márpedig szerinted nem VOLT komoly befektetőjelölt. Ezek szerint mégis?!

3.) A kommunizmus húsz éven keresztül semmit nem adott. És azt sem ajándékba kaptuk, pl. a világításért 3 válogatott játékost kellett lepasszolni. És talán megbocsájtod, hogy a legnagyobb multú, és legnépszerübb egyesület otthont kapott.
Egyébként csak a te kedvedért, az Üllői úti létesítmény NEM A FRADI TULAJDONA, HANEM AZ FVM-É.
Erről ennyit.

ÉS AZ ÉN ADÓM MEG TI LOPJÁTOK, AMIKOR A MÁVON KERESZTÜL PÉNZELNEK TITEKET.

Vagy amikor a budapestiek adójának mindössze tíz százalékát kapja vissza a főváros.

A tavaszt meg nyugodtan megnézheted, de inkább a Loki teljesítményét sasold, mintha nem igazán menne....

ui. A parasztozás nem neked szólt, hogy magadra vetted, az valószínüleg csak a véletlen müve...

Előzmény: Té (66)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.02.14 0 0 68
Lorinc!

Gondolom azert erzed eroltetettnek, mert mar terhes szamodra az igazsag. A teny attol meg teny marad, ha a torgyibohoc le is mondott: a mi penzunk benne csucsul a csapatotokban annak ellenere, hogy utaljuk mint a sz*rt...

"Cucu mar nincs, akkor most csodbe fogunk menni? "

Sajnos nem. Titeket mindigis kulonckent kezeltek, mert nagy a reklamerotok. Pedig ha jol belegondolsz nem egy elegge nagy szurkolobazisu csapatot is hagytak megdogleni: Diosgyor, Szeged, Pecs (bar utalom oket, de megis sokan voltak ra kivancsiak). :( Ha figyeled a HLASZ nyilatkozatokat ott mar sutogetik a poent, hogy a nagy-nagy Fradi nem tunhet el, szal effelol nem kell aggodnotok, mert szinten a mi penzunkbol fognak titeket injekciozni... Nem kell ezen gondolkozni, mert ez teny.

Előzmény: Lorinc_d (67)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.02.14 0 0 67
Latom meg mindig megy "azenadomboltartjakelaFradit" szoveg... Pedig mar nagyon eroltetett.

Eddig az volt a duma hogy Torgyan nyomja nekunk a "kozpenzt". Cucu mar nincs, akkor most csodbe fogunk menni? Valoszinuleg nem. Akkor mi lesz az indok? Lehet elore gondolkodni...

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creative Commons License 2001.02.14 0 0 66
1. Csak az adóságotok több volt, mint 400 milla. Torgyán teljes egészében kipengette a köz pénzéből. Más kérdés, hogy azóta sikerült újratermelni.

2. Ti mohóságotokban a Dicobet választottátok, ami gyakorlatilag nem is létezett. Amikor befuccsolt az egész, akkor jött Torgyán ezzel a nemzeti kincs dumával. Ti meg a fene nagy fradista öntudatban tapsoltatok neki. Egyébként a tegnapi sportban nyilatkozott Sallay András a cég magyarországi képviselője. Igaz, hogy nagyon finoman, de gyakorlatilag azt mondta, hogy a jelenlegi magyar viszonyok között eszük ágában sincs itt befektetni.

3. Az ötvenes-hatvanas években lehet. De a legvidámabb barakkban már ti is ott voltatok, csácsi kis stadiont épített nektek a kommunizmus.
Sok embert megvertek (és sajnos vernek még ma is), csak azért mert szurkoló. Ehhez nem kell feltétlenül fradistának lenni.

Parasztoznod valóban nem kellett volna...
A saját csapatunkkal is foglalkozunk, amikor tiltakozunk az esélyegyenlőtlenség ellen. Meg a saját zsebünkkel, amikor szóvá tesszük (tettük), hogy a Fradinak lopják ki a pénzt belőle.

A tabellát még Torgyán vette nektek, majd megnézzük, hogy alakul a tavaszi idényben.

Előzmény: Paoloragazzo (65)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.02.14 0 0 65
1.) Kb. 300 milliót.

2.) Nem hit kérdése, ez tény. Talán rémlik még: "A
Fradi nemzeti kincs, nem eladó".
Pedig az a csoport "állt az ajtóban" amelyik megvette a Besiktast, és a Sparta Prahat. Az, hogy ez a hír Debrecenig nem jutott el, az nem az én hibám...

3.) Mitől lett volna?
Talán annyi elég, hogy a kommunizmusban, a nemzeti, az ellenzéki, a "nyugati" vonalat képviseltük. Én egy zöld-fehér sálért még 1991-ben is verést kaptam a yardtól!!!!

Parasztoznom valóban nem kellett volna.
DE FOGLALKOZHATNÁTOK A SAJÁT CSAPATOTOKKAL!

Addig is
Tabella!!!

Előzmény: Té (62)
delpedro Creative Commons License 2001.02.13 0 0 63
Imádom a moderátorokat!!!

Azt mondjátok már meg, mi bajotok volt a hozzászólásommal?

Creative Commons License 2001.02.13 0 0 62
"Torgyánnak köszönhetünk pár milliót, ez tény."

Pár milliót????

"Torgyán elüldözte a Fradiban tulajdonjogot vásárolni szándékozó komoly nyugati tőkét, ez is tény."

Ezt tényleg elhiszed?


"Torgyánnal elvesztettük azt az erkölcsi plusszt, amire én személy szerint nagyon büszke voltam."

Ha valóban volt ilyen erkölcsi plussz (mitől lett volna?), azt már jóval Torgyán előtt elvesztettétek.

"Irigy parasztok."

Ennyit tudsz!

Előzmény: Paoloragazzo (61)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.02.13 0 0 61
Torgyánnak köszönhetünk pár milliót, ez tény.
Torgyán elüldözte a Fradiban tulajdonjogot vásárolni szándékozó komoly nyugati tőkét, ez is tény.

Torgyánnal elvesztettük azt az erkölcsi plusszt, amire én személy szerint nagyon büszke voltam.

Szerinted mi valóban sokat nyertünk vele, te
szerencsétlen?!
Komolyan, azt bírom a legjobban, hogy olyan emberek alkotnak véleményt a Fradiban történő dolgokról, akiknek fingjuk nincs az itteni helyzetről, max. elolvassák a sport plusszt.
Irigy parasztok.

Előzmény: Eastern (60)
Eastern Creative Commons License 2001.02.13 0 0 60
Érdekes, a fradisták 90%-a saját bevallása szerint utálja Torgyánt, és örül neki, hogy lemondott végre. Ugyanakkor az ősz óta minden második szavuk a "tabella". Mintha nem Torgyánnak köszönhetnék, hogy ott állnak! Persze már nem sokáig.
Kíváncsi leszek, hogy másznak ki ebből a szarból, nem lesz könnyű az biztos.
Attila_Fradi Creative Commons License 2001.02.12 0 0 59
Sarg
Ugyanezt T.J. eljátszotta, de akkor szívósékkal. Ôk is elvonultak szépen a fôhadiszállásukra csendben vád nélkül. Józsi nem akart balhét és végül ebbôl lett a balhé, de nem a szívóséknak, hanem neki. Szerintem most utólag bánja, hogy nem azokból verte ki a pénzt.

Attila
Hajrá Fradi!!!

Előzmény: Törölt nick (51)
Tócsa Creative Commons License 2001.02.12 0 0 58
Úgy látszik hamarabb zárják el a csapot, mint gondoltam! A "jól" megszokott állami mankó sehol nem lesz! Azon sem csodálkoznék, ha FVM visszavásároltatná az FTC létesítményeit saját magának, tartsák fenn ők, egyszer s' mindenkorra! Csak aztán nehogy tele legyen a DK3 "Takarodj XY!" FTC-ért aggodó topicokkal!:)))
Előzmény: IKSZ (57)
IKSZ Creative Commons License 2001.02.12 0 0 57
Egyből megválasztották frakció vezetőnek, hogy szerepelhessen a Parlamentben!!!

Ez nem jött be a Torgyánnak, hiszen ma támogató híján visszalépett. Csak ő szerette volna simán elintézni a mewgválasztását. De most nagyot koppant. Azért is kapaszkodnia kell, hogy ne zárják börtönbe:)))

A Fradi meg dob egy hátast:))

Előzmény: mash (45)
Frankysfrank Creative Commons License 2001.02.12 0 0 54
Tisztelt Mindenki........

Mielőtt a Fradi ellenesek temetnék a FERENCVÁROST, pár apró részletre hívnám fel a figyelmüket:

1. Mi a TJ. előtt is léteztünk, és most is létezni fogunk. Max. könnyebben.

2.Mivel az FTC létesítményei a FVM tulajdonában vannak (még jó sokáig) ezért eddig is, és ezután is, ők fogják fenn tartani a létesítményeket.

3. Már az előző (MSZP-s) ciklusban is az FVM államtitkár volt az elnökünk, csak Ti már a nevére sem emlékeztek, mert nem volt ennyire origóban mint TJ.

4. Tanulság: Nekünk tök mind1, hogy ki van hatalmon Mi akkor is létezünk. A vidékiek meg először tájékozódhatnának, mielőtt minket temetnek. Előbb szünnek meg ŐK, vagy bárki más mint MI.

HAJRÁ FRADI

mash Creative Commons License 2001.02.11 0 0 52
Majd meglátjuk!!!
Előzmény: Törölt nick (51)
mash Creative Commons License 2001.02.11 0 0 50
Mi lenne ha kicsit visszaolvasnátok, mielött neki álltok a véleményemet fikázni???!!!!???


mash válasz erre | adatok | e-mail 2001-02-09 23:18:05 (42)

meg ne sértödj, de tényleg ennyire hüje vagy????

A Gyimóthi egy báb lesz a bóhoc kezében!
Ha lopni akar nekünk ezután is megteszi!


De szerintem nem akar többet lopni nekünk, ezért is mondott le!!!

[előzmény : (41) Tócsa, 2001.02.09 23:10]

A vastagon szedett rész szerintetek mit jelent???
És hol irtam én azt, hogy azt akarom, hogy Gy lopjon nekünk???
Én feltételes módot használtam!!!

Tócsa Creative Commons License 2001.02.11 0 0 49
Elnézést, az elöző írásom Mashnek volt válasz!
Tócsa Creative Commons License 2001.02.11 0 0 48
A jövő nem biztos, hogy téged igazol! Gy. nem vállalja az elnökséget, Tídszé és "szimpatikus" csicskája odavágta az egész FTC-t Szeilernek, aki először felvállalta utána meg mégsem! Elnöki vákum keletkezett, nincs aki a PÉNZÜNKET (ahogy Chip-TFF írta jól) oda lopja, csalja hozzátok! Most hiányzik valóban az a erős szponzori háttér, mely akkor alakult volna ki, ha nincs állami lé! De mivel a helyzet így alakult, most lehet minden szakosztálynak tarhálni, mint állat, ha fennt akar maradni!
Tídzsének csak politikai kaland volt az FTC, hidd el a zöld-fehér öltönykombinációját már rég elégette! Most teljes erővel a saját további karrierjét építi, zsarolni a kezében levő embereket stb. Az FTC továbi sorsa messzemenően nem érdekli, hisz újpesti az "eszemadta"! Most olyan vákum keletkezett nálatok, hogy ebbe, ha nem vigyáztok, bele is lehet rokkanni. Ez nem jótanács, ez nem féltés, ez egy külső szemlélő objektív meglátása!
Sértegetésekkel továbbra sem érsz el nálam semmit, azzal még nem lesz igazad, hogy "kajakból próbálsz elintézni". Ha fél év múlva visszatekintünk erre a kialakult helyzetre, meglátjuk ki volt a naiv és egyébb degradáló jelzőjü és ki volt a jómeglátásu!
Azt hiszem jobb, ha egy építészt választatok elnöknek, mert omladozó épületetek olyat reccsent, hogy azt már csak a három E tartja össze!(már, ha még maradt volna belőle valami is:)
huszabi Creative Commons License 2001.02.11 0 0 47
Mash!

Azért ahhoz pofa kell, hogy még akkor is bohócot írjál, mikor abban reménykedsz, hogy majd a Gyimóthi a Torgyán utasítására nyomatja a pénzt nektek. Bohóc de azért nyomassa a lóvét, igaz??

Gratulálok!!

Egyébként meg mondj egy okot arra, hogy miért akarna Józsi bácsi további százmillákat önteni belétek? Klubszeretetből? Ugyan már...

Chip-TFF Creative Commons License 2001.02.11 0 0 46
Mash!

Ne haragudj, hogy megint ellen kell mondanom neked, de szerintem kicsit naiv vagy. Abban egyetertunk, hogy a bohocnak csak csecsebecse voltatok aminek a segitsegevel szavazatokat szerezhetett es nepszerusithette magat. Most hogy lemondott, aruld mar el nekem, hogy miert pumpalna 'feleslegesen' penzt a Fradiba? Azert, hogy a Jozsitoknak konnyu dolga legyen? MIKOR CSINALT VALAHA A TORGYI BOHOC BARMIT IS NEM SAJAT ERDEKBOL? Most, hogy nem miniszter visszavonul es titeket meg a szarba hagy. A szponzorok meg messzemenokig nem hoznak annyi penzt mint amennyit osszecsalt nektek a bohoc a MI penzunkbol.

Udv.: Chip...

Előzmény: mash (45)
mash Creative Commons License 2001.02.09 0 0 45
Ezt komolyan gondolod, amit leírsz vagy csak megint a Fradi gyülöleted és az állításod alátámasztása mondatja veled?

A Kisgazdapárt egyszemélyes párt, amit a bóhoc mond azt csinálják, aki nem így gondolja az mehet!!!

Egyből megválasztották frakció vezetőnek, hogy szerepelhessen a Parlamentben!!!
Szerinted kitette a Gyimóthit oda ahol van, a Pubi!!!
Ezek után azt gondolod, hogy nem azt csinálja, mit a Pubi diktál neki???

Ne mááááá!
Ennél értelmesebbnek hittelek!!!!

Előzmény: Tócsa (43)
Tócsa Creative Commons License 2001.02.09 0 0 44
Jobbna=Jobban
Tócsa Creative Commons License 2001.02.09 0 0 43
Ezt csak az optimizmusod mondatja veled, Gyimóthi kicsi ahhoz, hogy ilyeneket tegyen meg Tídzsé kedvéért! Jobbna fog ragaszkodni pozicíójához az FVM élén, mint a csicskasághoz bohóc felé! A hatalom megrészegít mindenkit és nem lesz kivétel ez alól ő sem!
Én így látom!
Egyébként hüje (a te kedvedért) az, aki rövidtávon gondolkozik naívan!:)
Előzmény: mash (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!