Keresés

Részletes keresés

Laci Creative Commons License 2001.05.02 0 0 2
És ha már itt tartunk, ugyanez a srác azt is mondta, hogy az antenna nélküli telefonok kevésbé sugároznak az agy felé, ugyanis nem körsugárzó van bennük, hanem ahol a fejed van, arra felé nem kommunikálnak. Persze ha fordítva tartja valaki a fejéhez a telefont -hát...
Laci Creative Commons License 2001.05.02 0 0 1
Nem, ez már nem álíltólag. Számomra ez tény.
Előzmény: Topicgazda (0)
Topicgazda Creative Commons License 2001.05.02 0 0 0
Tipikus állít0lag....
Előzmény: Laci (-)
Laci Creative Commons License 2001.05.02 0 0 topiknyitó
Egyik barátom, aki mobilszolgáltatók bázisállomásainak telepítését csinálja egy jó ideje (az egyik konkurens szolgáltatónak) a minap azt mondta, hogy a Pannon GSM áthág egy csomó előírást. Sokkal nagyobb intenzitásúak az antennái, mint a többinek, olyan helyekre is telepít, ahova nem illik (az egyik irodaházban a titkárnő feje mellett pár méterrel volt az az antenna, ami az irodaház nagy részének a besugárzását volt hivatott végezni, a metróban, míg a Westel mondjuk kihúz egy vezetéket (kábelt, nem tom a pontos szakkifejezéseket), és így egyenletesen sugároz, a Pannon beállított a peronra egy brutál állomást, és úgy nyomja.

Ha még nincsenek is pontosan tisztázva a pontos következményei az ilyen sugárzásnak, azért ez szerintem mutat valamit. És talán ezért is jobb a Pannon térereje.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!