Keresés

Részletes keresés

__Tibi Creative Commons License 2001.05.16 0 0 9
Én úgy hallottam, hogy Lisztes lehet Amerikai-Szamoába igazol. De kikötötte, hogy csak az első osztályba hajlandó menni:o))
Előzmény: _Zoltán_ (8)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.05.16 0 0 8
Ja, tényleg. Mindig Terjékkel keverem, a franc se tudja, hogy miért. Na, mindegy, a hétvégén úgy leküldték a pályáról, hogy meg sem áll Kazahsztánig. Egzotikus egy ország lehet, gondolom magas szintű focikultúrával. Mi jön legközelebb? A Feröer-szigetek? Alaszka? Grönland?
Előzmény: __Tibi (7)
__Tibi Creative Commons License 2001.05.16 0 0 7
Kerényi volt te lökött, tudod akit kiállítottak ellenünk szombaton. És most eltiltva ő is június hatodikáig.

Előzmény: _Zoltán_ (6)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.05.16 0 0 6
Az Indexen nyitott egyetlen topicomat nem hagyom elsüllyedni.
Pláne, hogy most egy fiatal újpesti reménység(a neve nem ugrik be) Kazahsztán felé vette az irányt és immár jó esély van arra, hogy Fehér Miklós a Porto helyett inkább Izraelbe megy.
robi36 Creative Commons License 2001.01.21 0 0 5
Eszük semmi, azért mennek ilyen helyekre...
Előzmény: _Zoltán_ (-)
msrj Creative Commons License 2001.01.20 0 0 4
Majd a VB-n meglátjuk, hogy a dél-koreai válogatott mire képes, én láttam őket játszani,jók voltak. A Maldív-szigetekre én is elmennék edzőnek, kár, hogy még egyetlen ajánlatot se kaptam. A Virgin-szigetek se rossz.
Azt hiszem ,hogy mi nem tudunk a focisták fejével gondolkodni, de ha focista lennék, én se szívesen üldögélnék valamelyik nyugati klub kispadján, arra várhatnék, hogy mikor tesznek be játszani.
totelcamp Creative Commons License 2001.01.19 0 0 3
Pinte meg Magyarországra jött!
Előzmény: Törölt nick (2)
mrbean Creative Commons License 2000.06.14 0 0 1
Zoltán!

Próbáld a labdarugót mint embert tekinteni. Az edzőknek hála alapképzettsége 0, nem kap pénzt, nyugaton /már ha szerződtetik/ csak kispados. Hosszutávon pedig jól is járhat egy keleti /Izraelt kivéve/ szerződéssel. Sok pénzt keres, jó erőnléte lesz, és mégiscsak jobban szem előtt van, mint kis hazánkban. Amúgy előbb- utóbb az a keletázsiai térség piszok jó lesz.

Előzmény: Törölt nick (0)
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.06.09 0 0 topiknyitó
A téma régóta foglalkoztat, aztán Kabát Péter valószínüsíthető koreai átigazolásával telt be nálam a pohár. Kabát egy tehetséges játékos, aki nemhogy Ny-Európa venné az irányt, elmegy a ferdeszeműek huszadrangú bajnokságába pénzt keresni. Volt már ilyenekre példa:a "fél" magyar válogatott Izraelben játszik, első-, másod vagy harmadosztályba. Hárman vagy négyen Albániában(ez a csúcs) kergetik a labdát ill. néha a pályára tévedt kecskéket.Ha jól emlékszem az egyik nevesebb magyar labdarúgó nemrég a fantasztikus színvonalú máltai elitligában kereste a kenyerét. Az erősebb futballal rendelkező országokban(pl.franciaország,Anglia) max. a másod- vagy harmadosztályban jut nekünk hely, Németország szinte az egyetlen kivétel, meg a Belgium, de azért az utóbbi nem az az eszeveszett nagy színvonal. Mondhatjuk azt is, hogy a magyar labdarúgók csak ennyire képesek, de nekem az az érzésem néha, hogy nem is vágynak többre. Menjünk jó messzire, lehetőleg oda ahol nem lát senki minket, keressünk egy csomó pénzt, néha elmeséljük az otthoni újságíróknak hogy "szinte mindenki fölismer az utcán, nem győzöm adni az autogrammokat" Ha nem megy a játék, akkor általános ez magyarázat:"az edző nem szereti a külföldi játékosokat, a MAGYAROKAT pláne nem" stb.,stb. Ismerősök a magyarázatok? A messziről jött ember úgyis azt mond amit akar. Tisztelet a kivételnek, de a magyar foci színvonalát talán semmi nem jellemzi jobban, mint az, hogy hol játszanak világmegváltó szerepet fantasztikus képességű idegenlégiósaink, akik -szerintem - nem is akarnak többet Izraelnél,Kínánál stb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!