Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2001.06.26 0 0 topiknyitó

"Leköpte a rendőrt

Problémája akadt két tataházi férfinak egymással. Végül a bácsalmási rendőröknek kellett közbelépniük. A duhajkodót őrizetbe vették.


Tataháza

A kocsma környékén került szóváltásba egymással B. I. – aki pár hónapja költözött a fővárosból Tataházára – és V. V. helyi lakos. A vita tárgya az volt, hogy B. korábban betört V. házába. Ezt a rendőrség kiderítette, s az ominózus nap délelőttjén szembesítették a sértettel az elkövetővel.
Az italbolt előtt ezt délután már igencsak sérelmezte B. Mivel V. el akarta kerülni a további veszekedést, elment onnan. Ezért B. követte őt, egészen a sértett családi házáig. V. hazaérését követően bezárta a kaput, de B. átugrott azon. A házigazda felesége és lánya került először útjába. Amikor a két nő kifelé tessékelte a hívatlan vendéget, az lekevert egy hatalmas pofont a fiatal lánynak, majd a földön rugdosni kezdte.
Az időközben kiért rendőrök B.-t betuszkolták a rendőrségi kocsiba, s a bácsalmási őrsön előállították. Az őrs épületében B. továbbra sem fért a bőrébe, sőt, támadólag lépett fel az intézkedő rendőrök ellen. Rugdosni próbálta és többször is leköpte őket. Az előállító-helyiség ajtaját pedig teljes erejéből rugdosta. A mértéktelenül feldühödött férfit a bajai rendőrkapitányságon őrizetbe vették.

Munkatársunktól ( P.N. )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!