Keresés

Részletes keresés

taki bá Creative Commons License 2001.06.29 0 0 2
zrinyify Creative Commons License 2001.06.28 0 0 1
Megdöbbentő, hogy a közvéleményt itt mennyire nem érdekli az, hogy egész várost mérgeztek meg. HIÁBA AMI NEM BUDAPESTEN történik az nem is létezik ! Szomorú vagyok...
zrinyify Creative Commons License 2001.06.26 0 0 0
És még Ök akarnak külön vizművet ! Saját munkahelyük megteremtésén fáradozva nem túl nagy ár az sem, hogy ilyen helyzetbe hozzanak közel 12000 emberet. Hé itt semmi sem számit ? Nincs senkiben egy kis jóérzés, ha a felelősség már régóta nem divat a városházán. Tudja ám mindenki, hogy a tisztelt képviselő testület hogy és miként sütögeti a pecsenyéjét. Csúszópénzek, adóvariálás, telekvásárlás, EFC, ... Mi van, ha idő előtt derül ki mindez ?
zrinyify Creative Commons License 2001.06.26 0 0 topiknyitó
Történt ugyanis, hogy egy éve mérgezett/rákkeltő anyagokat tartalmaz az a viz, amit egy egész város kénytelen inni. Na persze a kisvárosi politika miatt volt már vizkorlátozás stb, de ez minden eddiginél súlyosabb felelősségi kérdéseket von maga után. Ez van, ha egy választás olyan eredményre vezet, amikoris a megválasztott képviselők és a polgármester alkalmatlan a poziciójának betöltésére. Felelős nincs !
Ujabb országos botrány hallatán felmerül a kérdés:
miért nem lehet a nem odavalókat eltávolitani ?

http://www.extra.hu/trihalometer/index.htm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!