Keresés

Részletes keresés

Tibó Creative Commons License 2001.07.31 0 0 29
Akkor biztosan oroszok! ;)
Előzmény: _LaJoS_ (28)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.07.31 0 0 28
Ennyi lengyel nincs...
Előzmény: tepoe (27)
tepoe Creative Commons License 2001.07.31 0 0 27
Ezek is lengyelek vajon?
Előzmény: _LaJoS_ (26)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.07.31 0 0 26
Azért ennyien nem voltak, ugye?

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: Don Valentino (23)
tepoe Creative Commons License 2001.07.31 0 0 25
És 40 százalékuk lengyel. Tényleg, tudja valaki, hogy hogyan alakult ki ez az előkelő célállomás-státusz a lengyel turisták számára. Én már csak a végeredményt látom: gyakorlatilag sehonnan máshonnan nem jön vendég, onnan viszont igen sok.
Előzmény: Don Valentino (23)
dejo Creative Commons License 2001.07.31 0 0 24
Tudom már egyik másik kenyér miért olyan amilyen!
A Pék kenyérsütés helyett kiment a strandra igazgatónak.
A pékbojtár meg vagy eltalálja vagy nem.
:-{))E
Előzmény: Don Valentino (23)
Don Valentino Creative Commons License 2001.07.30 0 0 23
Teltház Sóstón
[ 2001. július 30.]

Az elmúlt héten 12 ezren látogattak el a Nyíregyházi Strand területére nyilatkozta Pék János, a fürdők igazgatója. A napos idő hatására szombaton 1700-an, vasárnap ennél már többen, 4800-an mártóztak meg a hűsítő vizű medencékben. Az igazgató hangsúlyozta, hogy egy-egy forróbb hétvégeken akár 15 ezer strandoló is megfordul a fürdő területén.

Index-Kelet

Don Valentino Creative Commons License 2001.07.30 0 0 22
Azt hiszem en ertem a krixkrax kolegat. Arra akarsz celozni ezzel: az "Olvassák, de mégsem szólnak hozzá" című topic. Azt hiszem a topicra a választ önmagatok adjátok meg, adtátok meg és még fogjátok adni, hogy azert nem szolnak hozza, nehogy vita (jelen esetben osszezordules) legyen?
Nos reszemrol vita, osszezordules lezarva, hajlando vagyok elismerni, hogy hibaztam, csak legyen beke, es legyen tobb hozzaszolo.
Előzmény: krix_krax (13)
Don Valentino Creative Commons License 2001.07.30 0 0 21
On: Nyelveszekedes? Es akkor meg en offolok a Lavinnal, mi?
Off: Lavin, legyen, bunbanatot tartok, de komolyan, tenyleg nem voltam vicces.
Es akkor viszont tessek mostmar tobbet hozzaszolni.
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.07.30 0 0 20
Na az ég óvjon mindenkit attól, hogy én alkalmazott nyelvészeti kérdésekbe bonyolódjak (pláne, mert nem értek hozzá). Csak megpróbáltam kisilabizálni krix_krax tasztaltárs mondanivalóját, de mint látható, nem sok sikerrel.
Előzmény: tepoe (18)
Tibó Creative Commons License 2001.07.30 0 0 19
ne legyel mar on bakker!

Szerintem mindnek van ertelme, csak mi?
Es kulonben is...
De ez nem valasz.
Egyertelmuen a hozaszolok hatarozzak meg a hozzaszolokat. Ize.

Előzmény: tepoe (18)
tepoe Creative Commons License 2001.07.30 0 0 18
Hagyjuk az alkalmazott nyelvészetet!
A Kék Villámra emléxem, de a helyi adottságokra tekintettel a trabant-motoros sárkányrepülő esélyesebbnek tűnik. :)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.07.30 0 0 17
Lehet, hogy mást jelent, de akkor, kérdezem én tisztelettel, mit?
Az én nyelvérzékem szerint ugyanis itt a következő három mondat van egyetlen mondatba foglalva:
1. ,,Azt hiszem a topicra a választ önmagatok adjátok meg.''
2. ,,Azt hiszem a topicra a választ önmagatok adtátok meg.''
és
3. ,,Azt hiszem a topicra a választ önmagatok még fogjátok adni.''

Én állítom, hogy a fenti három mondatból az egyiknek nincs értelme. Melyik a kakukktojás? :-)
Ha viszont tévednék, akkor magyarázd el légyszi, mert esküszöm, hogy nem értem, hogy mire gondolsz.

Előzmény: krix_krax (15)
Tibó Creative Commons License 2001.07.30 0 0 16
De abban az en hozzaszolasom is benne van!!!
Mi a baj vele? Nem ertem!
Monnyad meg pliiiiiiiiiz!?
Előzmény: krix_krax (13)
krix_krax Creative Commons License 2001.07.30 0 0 15
off:
Nem akarok Veled vitázni tepoe, de szándékosan írtam így, mert a fogjátok megadni és a még fogjátok adni teljesen mást jelent! Legalábbis szerintem. Biztosan az én békasegge alatti stílusom ilyen. :-))
ON:
A helikopter sem rossz ötlet, csak egy kicsit zajos és költséges megoldás. Bár a moziban látott Kék Villám (ha emlékszel rá) nagy előnyt jelentene! :-)) Kicsit másképp kell szétnézned! Azt hiszem közel jársz a megoldáshoz, ne add fel!
Te jó Isten! Vajon mennyi pubertánskori srác testi-lelki fejlődéséhez tudnék hozzájárulni, ha itt elárulnám a megoldást? :-)))
Előzmény: tepoe (14)
tepoe Creative Commons License 2001.07.30 0 0 14
off

Helyesen: fogjátok megadni. Aha, szerintem is a nyelvhelyesség a fő probléma. 1szerűen senki nem akar ide írni, mert nem képesek a jelenlévők elég szabatosan fogalmazni. :)))

Ebből a szempontból is alpári és elmaradott a mi kis fórumunk a Nagy, Inteligens és Konstruktív Összesstöbbi Indexfórumhoz képest.

on

Helikopter? (A lelátó teteje a női öltözőre oké, de a ponyván túlra nekem az elsődleges nemi érésem teljes ideje alatt nem sikerült onnan áttekinteni. Ráadásul ponyva télen is van.)

Előzmény: krix_krax (13)
krix_krax Creative Commons License 2001.07.30 0 0 13
OFF:
Na, az utolsó 5-6 hozzászólásban olvasottak közben jutott eszembe az "Olvassák, de mégsem szólnak hozzá" című topic. Azt hiszem a topicra a választ önmagatok adjátok meg, adtátok meg és még fogjátok adni.
ON:
Hm. A kérdés érdekes, de nem megfejthetetlen!! Mert a női napozót máshonnan tökéletesen lehet látni, sőt még a női öltözőt is! Ezt a kérdést én véletlenül oldottam meg néhány évvel ezelőtt. A megfejtést nem árulom el, és nem is fogom megmondani, mert akkor a titkom már nem titok lenne.
(Még mielőtt bárki is feltételezi: nem vagyok qkkoló!)
tepoe Creative Commons License 2001.07.30 0 0 12
Milyen jó kis flame ebben a békésnek szánt topicban. Sikerül abbahagyniuk vajon a kollegáknak az offolást, vagy moderáltassak? :))))

Ha most egy ideig szépen csenbenmaradtok, akkor megosztom veletek a kilátóval kapcsolatos legmisztikusabb problémámat. Ez sokkal misztikusabb, mint az, hogy miért nem láttam én soha máshol hullócsillagot, mint a kilátó második emeletén. Még talán annál is, hogy miért csak Örökösföld tízemeletesei látszanak a legfelső szintről.

A probléma a következő: Sajnos a fák miatt csak télen látszik fentről a női napozó.

Tibó Creative Commons License 2001.07.30 0 0 11
Mit frocsogtok itt?! ;)
Hulyet csinaltok magatokbol!!!

Na, en nyertem.

Lavin!
Egyebkent, ha megnezed Don hozzaszolasait, tenyleg kiderul, hogy a "jobbik" csoportba tartozik ezen a teren.
A kopkodessel meg nekem semmi bajom, amiota koszvenyem, vagyymi a fene van ;)))

Sajnos meg kell, hogy ertselek. En egyre jobban utalom a Sostot. Egy nagy akas penzkidobas kolteni ra. Undorito mocskok vagyunk, es szornyu, amit teszunk vele - gondolom mi - fiatalok.

tele van szemettel. Elismerem, amig 30 Ft volt a WC a teraszon, en is ra voltam szorulva az egyszerubb megoldasra. Ennek ellenere egy csikket se dobtam el soha.
Van, hogy percekig szorongatom, amig nem talalok egy kukat. Bar szomoru, hogy utana azt valami allat kiboritja. Szetveri a padot...

Mindig is fel voltam haborodva a fizetos terasz WC-n. Egy komoly sorozes alkalmaval nem lehet n db pityilesnelkul meguszni. Ami tobb szaz Ft. Halistennek mostmar ingyenes, igaz terdig er a hugy...

Te meg Don kapd be! Mit kopkodsz! ;)

Lavin Creative Commons License 2001.07.30 0 0 10
Nem haragszom..nem sértettél meg semmivel. Viszont, nem fröcsköltem habzó szájjal..lehet te annak veszed azt, ha valami rámutat arra, ha valaki bunkó...én nem.
És azt hiszem kettönk közül nem én vagyok az ,aki hülyét csinál magából..:)))És helyrerakásnak sem veszem a hozzászólásodat, csupán gyenge próbálkozásnak, hogy helyre tedd a félresikerült alpári viccelődésedet, akár eredetileg is viccnek szántad vagy akár csak azért allítod be annak, mert kiderült, hogy milyen nevetséges, ha valaki ezzel "szórakozik". Újnak se nevezném magamat, egy jó ideje olvasom már a fórumokat, valamihez hozzászólok, valamihez nem (ezek szerint nem egy az érdeklődési körünk), csak van ,amit az ember nem tud megállni szó nélkül. És van, ami nem vicces...
Előzmény: Don Valentino (9)
Don Valentino Creative Commons License 2001.07.28 0 0 9
Csak vicceltem a kopkodessel jelenidoben. (sajnalom, hogy nem tetszett, vagy nem ertetted a viccet) Ha hazajutok, akkor a szeretteimmel toltom azt a kis idot, es nem a kilatora megyek kopkodni. Ahogy neztem te meg uj sepro vagy itt az Indexen (hacsak nem egy uj nick, regi motoros felallasrol van szo), szoval ha meg nem ismered az ittenieket, akkor habzo szajjal ne frocskolj, (ez is egy vicc volt, ha erted :o) ha nem muszaly, mert meg hulyet csinalsz magadbol. Szoval csak konnyedebben, es ne erezd sertve magad, hogy most mintegy "helyreraktalak", legy udvozolve koztunk. Orulok, hogy egy uj ember is olvas, es hozzaszol a mi kis keletes kozossegunkben.
Na, ne haragudj.
Előzmény: Lavin (8)
Lavin Creative Commons License 2001.07.27 0 0 8
Te mondtad jelen időben, hogy mész köpködni...úgyhogy nem egy tizenéves alkalmi botlásaként lehetet értelmezni. És azt sem tartom mentségnek, hogy vannak akik még bunkóbban viselkednek..attól még te is úgy viselkdesz, ha ezt teszed..és ahogy leírtad még jópofának is tartod...
Nem fújtam fel a dolgot, csak érzékeltetni akartam, hogy egyáltalán nem olyan jópofa ha valaki igy viselkedik..
Nem tudom mulatságosnak talánad e,ha éppen mikor mész fel, akkor valaki az általad is viccesnek talált dolgot csinálnal..leköpne legfelülről..és pont eltalálna...Akkor azt mondanád..nem baj..rosszab is lehetett volna, ha mondjuk nem leköp, hanem leszar???? Kétlem....
Előzmény: Don Valentino (7)
Don Valentino Creative Commons License 2001.07.27 0 0 7
Na nagyfiu ne haragudj arra a tizeves gyerekre, aki kopkodott annak idejen, ma mar nem vagyok olyan "nagymeno". Gondolom neked is voltak rossz pillanataid gyerekkorodban mai szemmel, nem?
Itt jeleznem sosem tortem le semmit rongalas szandekaval sehol az orszagban, sosem szartam oda kozhelyen sehova, mert en a magamenak erzem ezt az orszagot, es ezert tenni is hajlando vagyok. Akik igazan ismernek azok tudjak, hogy idealista vagyok, szoval nem kell annyira felfujodnod.
Előzmény: Lavin (4)
tepoe Creative Commons License 2001.07.27 0 0 6
Ne legyél ilyen szigorú Donnal! Csak a lelkében lakozó egyszerű gyermek szólalt meg, egyébként nagyon is konstruktív élőlény Ő.

Bár abban egyet kell értenem Tibóval, hogy feltehetően nem a nyál marta szét a fát, hanem az idő vasfoga és az ennél sokkal egyszerűbb dolgokat elkövető egyének hada.

Mert ugye már évek óta életveszély-közeli volt a helyzet, nem nagyon volt alternatívája a felújításnak. Ráadásul kihagytam egy dolgot, ami nagyon tetszik: a lépcső a megállótól. Na, az jó ötlet volt.

Előzmény: Lavin (4)
Tibó Creative Commons License 2001.07.27 0 0 5
Meg mindig jobb, mint odaszarni az emeletre...
Az egy kicsit sulyosabb, raadasul nem tortek-zuztak, ha jol gondolom.
Egyebkent a fa elobb-utobb tonkremegy...
Előzmény: Lavin (4)
Lavin Creative Commons License 2001.07.27 0 0 4
Pont az ilyen emberek miatt kellett felújítani, és az ilyen emberek miatt ment teljesen tönkre. Az olyan emberek miatt,akik azt hiszik, hogy annál menőbbek, minél bunkóbbak. Pont, mint te...
Előzmény: Don Valentino (3)
Don Valentino Creative Commons License 2001.07.26 0 0 3
Allando kunszt volt, ha ott voltam a cimborakkal, hogy a felso szintrol ki tud bekopni az elso szintre.
Szoval felujitottak? Megyek kopkodni.
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.07.26 0 0 2
No, azért a mocskosságról Tibó kollegával tudnánk véleményt formálni... (kb. egyhónappal ezelőtti tapasztalatok alapján) :-(
tepoe Creative Commons License 2001.07.26 0 0 1
Nekem tök fontos volt gyerekkoromban - azért is nyitottam róla topikot, höhö -, és sokáig nem láttam, ezért most nagyon meglepődtem.
Előzmény: krix_krax (0)
krix_krax Creative Commons License 2001.07.26 0 0 0
WOW! Életem második nullázása!
De ez nem azt jelenti, hogy 0 véleményem van a témáról! :-))
Így most túlestünk a nullázáson, jöhetnek a hozzászólások!
Előzmény: tepoe (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!