Keresés

Részletes keresés

Bendegoose Creative Commons License 2001.08.23 0 0 47
Kedves Prefontál!

Ne ferdítsünk, kérlek!
Igaz, a nácizmus szót nem mondtad ki, de akkor bővebben idézlek:

prefrontal 2001-08-03 16:29:37 (39)

"..kedves homofob, skinhead (ja ha jol tudom az eredeti angol skin mozgalmak es melegmozgalmak azert rendesen osszefonodtak egy idoben, csak a meleg skinekkel kapcsolatban mondom) rajongo stb. barataim. van nektek egy nagyon rossz hirem:

sajnos hozza kell szoknotok ahhoz, hogy nem lehet nyiltan szidni-verni-anyazni a ciganyokat, melegeket, zsidokat, nyomorekokat stb-stb. vissza kell huzodjatok a kis otthonaitokba ahol kereszteny erkolcsok, vilagos szemek, szoke hajak, normalis emberek vannak.."

Nos...
Cigányok, melegek, zsidók, nyomorékok szidása, verése...
Világos szemek, szőke hajak.... stb.

Mi ez, ha nem a nácizmus, vagy valami ahhoz igencsak közelálló felemlegetése?

Ne kamuzzunk kérlek!

Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor ne is írj, se ide, se az előző hozzászólásomra, amiből ezt a kis apróságot emelted ki, ezt is elég szerencsétlenül....

Ha viszont valóban szeretnéd a melegeket elfogadtatni, akor beszélgessünk érdemben....
Ahhoz van kedvem.

Tisztelettel

Bende


Előzmény: prefrontal (46)
prefrontal Creative Commons License 2001.08.23 0 0 46
keresztény erkölcs=nácizmus?????????

ezt a kovetkeztetest te vontad le. gratulalok!!! a szabad asszociaciot te viszont magatol zsiga bacsitol tanulhattad

Bendegoose Creative Commons License 2001.08.22 0 0 45
".., hogy nem lehet nyiltan szidni-verni-anyazni a ciganyokat, melegeket, zsidokat, nyomorekokat stb-stb. vissza kell huzodjatok a kis otthonaitokba ahol kereszteny erkolcsok, vilagos szemek, szoke hajak, normalis emberek vannak.."

keresztény erkölcs=nácizmus?????????

Mikor érettségiztél te töriből, 55-ben?!
Ki volt a töritanárod, Sztálin maga?!

EMBER!!!!!!
Te gyalázod nukunaivitást butaság, tudatlanság ürügyén?!

Te emberfób, te!

Bende

Előzmény: prefrontal (39)
prefrontal Creative Commons License 2001.08.04 0 0 44
kesz
a faszi remenytelen...
Előzmény: nukunaivitas (41)
Elephant Creative Commons License 2001.08.04 0 0 43
Ja, nyugi, a vírusos fájlok szinte minden indexesnek mennek, olvass utána a tech rovatban.

Nézd, én nem mondom, hogy esetleg pont a szóban forgó emberke nem érdemelt meg egy nagy pofont. Elvégre nem ismerem a pontos körólményeket, nem vagyok Mr. Justice. Buzi létemre én is lehetnék homofób, mert én több bunkó állat buzival találkoztam eddig, mint te valaha is fogsz. És eszemben sem volt egyiknek sem behúzni. És nem is vetítettem rá 1-2 ember parasztságát egy egész közösségre. Ennyi.

Előzmény: nukunaivitas (41)
blackhole Creative Commons License 2001.08.04 0 0 42
Bizony innen jön. De nem a véleményed okán, hanem azért, mert az indexről gyűjtötte ki valaki
egy spamlistához, vagy esetleg magáncélból.
Előzmény: nukunaivitas (41)
nukunaivitas Creative Commons License 2001.08.04 0 0 41
Még valami: nem tudom, hogy ki az aki vírusos fájlokat küldözget az adataimnál megadott email-re, megkérném ne fárassza magát, mivel az email nem az enyém, csak a regisztrálás erejéig kértem kölcsön. Csak a tulaját fárasztja az illető, mivel állandóan le kell törölnie a leveleket, nekem ezzel ellentétben nem okoz semmi 'fájdalmat'. Nem egy populáris a cím, így szinte biztos, hogy innen jön a vírus.
nukunaivitas Creative Commons License 2001.08.04 0 0 40
prefrontal, nálad ez a képzavar standard, vagy csak engem tüntetsz ki vele? A saját szavaiddal cáfolod magad, ez már tényleg nevetséges. Szóval a tolerancia többek között a maskent gondolkodas elfogadasat jelenti (idézet tőled), majd azt írod, hogy belolem meg sosem lesz intolerans (17. levél), majd újra te: minden homofobnak azt kivanom, hogy egy nap a gyereke allitson be a kovetkezokkel: apam/anyam meleg vagyok, ha elfogadsz igy akkor jo, ha nem akkor eg veled... Tehát a megfejtés: belőled soha se lesz intoleráns, mert már most is az vagy.

Ezen kívül rettenetes, hogy mennyire naív vagy. Kimozdultál már valaha az életben a kis faludból? Neadjisten voltál már külföldön is? Voltam oly 'szerencsés', hogy Németországban a nyílt utcán, jobban mondva egy téren egy este végignézhettem, hogyan vernek meg ha jól emlékszem három buzi kúrvát - transex vagy mi a nevük, szóval nem leszbik hanem hímnemű buzi kúrvák - neonáci fiatalok, miközben a térre az egyik utcából, ami kb. 50 méterre lehetett az eseményektől kijött két rendőrjárőr és odajöttek hozzánk igazoltatni, miközben a hátuk mögött ment az 'EU felkészítő buzi és neonáci fiatalok részére, kizárólag 18 éven felülieknek' műsor. Majd kb. 3-4 perc múlva, amikor a neok már eltűntek a rendőrök megindúltak felmérni a terepet, kell-e mentő, stb. Szóval húzódj csak vissza az álomvilágodba és hagyd meg a valót a maradék 6 milliárd embernek.

Végül, én soha se szidtam a cigányokat, a zsidókat meg főleg nem, nyomorékokat meg végképp nem. A neonácikkal nem szimpatizálok, kifejezetten taszít a gondolkodásmódjuk.

Elephant, életemben összvissz kétszer kerültem olyan verekedésbe, amikor vér is folyt. Az egyik esetben egy este az öcsémnek esett neki két részeg az utcán csak úgy szórakozásból, tök véletlenül én is pont arra mentem és elmagyaráztan nekik, hogy nem kellene egy 15 éves gyerekkel így bánni, kaptak rendesen. Itt belőlem is jött a vér, kiderült, hogy a kés átmegy a bőrömön. Másik eset a már említett buziverés, ahol egy nálam kb. 15 centivel magasabb és legalább 30 kilóvan nehezebb valaminek elmagyaráztam, hogy nem vagyok vevő a közeledésére. Az illetőt nem fogták le, nem volt megkötözve, sőt rendesen védekezett is, bár 10-15mp után már tényleg csak védekezésre futotta neki. Az eset sajnos megtörtént, egyáltalán nem vagyok rá büszke. Különösebben nem érdekel, hogy mit hiszel, de gondolom ez nem lep meg.

Bendegoose, a történet messze nem teljes. Az eset ha jól emlékszem a 3. napon történt, és az alatt a három nap alatt nyugodj meg még egy süketnémavak buzi is rájött volna, hogy én nem közülük való vagyok. Rendesen voltak velünk csajok is, és bár nem szexorgiákat tartottunk, de rendesen voltak arra utaló jelek a részemről, hogy én a női nemet favorizálom.

prefrontal Creative Commons License 2001.08.03 0 0 39
kedves homofob, skinhead (ja ha jol tudom az eredeti angol skin mozgalmak es melegmozgalmak azert rendesen osszefonodtak egy idoben, csak a meleg skinekkel kapcsolatban mondom) rajongo stb. barataim. van nektek egy nagyon rossz hirem:

sajnos hozza kell szoknotok ahhoz, hogy nem lehet nyiltan szidni-verni-anyazni a ciganyokat, melegeket, zsidokat, nyomorekokat stb-stb. vissza kell huzodjatok a kis otthonaitokba ahol kereszteny erkolcsok, vilagos szemek, szoke hajak, normalis emberek vannak.

miert mondom ezt?
abban a pillanatban amikor az EU-ba beleptunk nem fog a tarlos meg az ibolya neni dumalni, mert ugy lemondatjak mint a huzat. mivel nem olyan butak ok pontosan tudjak majd, hogy meddig lehet elmenni meg akkor is, ha a jelen pillanatban tobbsegben levo valasztok (vagyis ti kedves baataim) veresre tapsoljak a kezeiket ugyes demagog fogasaik alkalmaval.

egyebkent a tolerancia-intolerancia kerdeshez meg valami
(ja jut eszembe NUKU!
biztos van mar online ertelmezo keziszotar. kicsit kepezd magad idegen szavakbol. hogy ne legyen sok problemad. most probalok minnel kevesebbet hasznalni, hogy az informaci...jaj kommunika....jaj megvan A BESZELGETES ne legyen egyoldalu)
szoval a tolerancia a massag , a maskent gondolkodas, mas borszin-vallas-vilagnezet-szexualis(nemi) orientacio(iranyultsag) stbstbstb elfogadasat jelenti. a naci gondolkodas toverol fakado (Bende figyelmebe ajanlom) eszmeket azonban elutasitja minden toleransan gondolkodo. Szoval ha valaki liberalisnak vagy toleransnak tekinti magat attol meg nem kell toleralni az intoleranciat. ez persze pusztan a logikai oldalt tekintve paradoxon, de ez van.

en orulok annak hogy ez az orszag is effele tart es TINEKTEK is hozza kell szoknotok, bar biztos nem fog sikerulni. semmi baj, majd otthon lehet anyazni, kicsit levezetni a frusztraciot, meg a haverok kozott is elmegy majd ez a duma, hogy lenyomtam a ruhes buzit oszt vege lett mint a twin peaksnek.

kedves kemenyfaszu arja gyerekek
az isten es csurka legyen veletek

a vitat reszemrol lezartnak tekintem, hogy mondani szokas nem sikerult az allaspontokat egymashoz kozeliteni, de legalabb nukunaivitas megtanult nehany uj szot (apropo honnan tudja mint jelent a nickje

udv prefrontal


Elephant Creative Commons License 2001.08.03 0 0 38
vsaj=csaj
Előzmény: Elephant (37)
Elephant Creative Commons License 2001.08.03 0 0 37
Tegyük fel, hogy egy átlagos heteroszexuális vsaj vagyok:

A buszon símult hozzám egy fószer, úgyhogy inkább leszáltam, és sétáltam...

Most már legalább tudjátok, hogy milyen egy csajnak.

Előzmény: Bendegoose (36)
Bendegoose Creative Commons License 2001.08.03 0 0 36
Kedves Nuku...

A történetből nem derül ki, hogy az illető biztosan tudta e, hogy egészséges vagy, vagy esetleg feltételezhette (bocsi, bármilye sértő is neked), hogy viszonzásra lel...

Mert, ha tudta, hogy a lányokat szereted, és ezzel együtt simogatott, akkor a tetted érthető, bár, mint erőszak, mindenképp kerülendő. Én nem ütöttem volna,ellenkezik az elveimmel, de bővítettem volna a szókincsét, és 2 tubus safeguardot elhasználtam volna a fürdéshez...

Egyébként, kedves többiek, nekem is volt kellemetlen élményem melegekkel. A buszon símult hozzám egy fószer, úgyhogy inkább leszáltam, és sétáltam...

Máskor meg egy fehér, meg egy csomó arab "szivi" akart megverni, csak azért, mert 16 évesen csodálkozva megbámultuk őket. (Egy szót sem szóltunk, csak csudálkoztunk....)
Azóta szeretem a rendőrőket. Szerencsére éppen ott voltak....

Mielőtt jönne a duma, hogy kamuzok, olvassátok el korábbi beírásaimat, és megismerhettek, hogy elég szavahihető vagyok...

Bende

Előzmény: nukunaivitas (34)
Elephant Creative Commons License 2001.08.02 0 0 35
Húúúú, hogy te milyen bátor vagy!!!! Aszta-paszta. Mondjad csak, te mindent ilyen hirtelenjében intézel el? Olyasmiről hogy "beszélgetés" hallottál-e már? Tudod, szólni neki, hogy te nem olyan vagy, és kész. Te is megspórolhattál volna egy kis energiát, és talán ő is jobb emlékekkel távozik... már ha tényleg megtörtént az eset... khm... Jézusom, kivel dumálgatok ittend... Szakadna rá az ég az ilyen húgyagyúra.
Előzmény: nukunaivitas (34)
nukunaivitas Creative Commons License 2001.08.02 0 0 34
Nem. Nőt még nem ütöttem meg soha az életben és nem is tervezek ilyesmit. Egy buzi az más, azért nem kár, maradt még így is elég foga.
Előzmény: Elephant (33)
Elephant Creative Commons License 2001.08.02 0 0 33
Húúúú... te milyen erőőőős vagy!!!! És ha például egy nagyon, tehát NAGGGGYON nem szimpi csaj simogatja azt az okos buksidat, akkor neki is átrendezed az arccsontjait?
Előzmény: nukunaivitas (29)
Bendegoose Creative Commons License 2001.08.02 0 0 32
"...Lake szerint a Sziget körüli botrány is bizonyítja, Magyarországnak sok behoznivalója van még az uniós csatlakozásig."

De mivel jelentősen csökken az oktatás színvonala, a televízióban csak rambó meg Isaura megy, egyre kevesebben olvasnak könyvet, és egyre alacsonyabb az erkölcs értéke (sokan azt sem tudják, hgy mi az..),ezért nem aggódom, mi is be fogunk férni az Únióba... Csak én talán már anyira nem is akarom...

Lake tehet egy szívességet. Minket ne zsaroljon!

Bende

Előzmény: szusi úr (30)
Bendegoose Creative Commons License 2001.08.02 0 0 31
Franciahonban is tévedésből verték össze őket...
Előzmény: szusi úr (30)
szusi úr Creative Commons License 2001.08.02 0 0 30
Michael Lake, az Európai Unió magyarországi nagykövete szerint Európában senkit sem zavarna a meleg-színpad

"A Pepsi Szigeten Michael Lake, az Európai Unió magyarországi nagykövete nyitotta meg a Magic Mirror nevű színpadot, amelyen meleg kulturális programok láthatóak majd. A nagykövet kijelentette: az Európai Unióban elképzelhetetlen lett volna egy ilyen tiltakozó hullám melegprogramok ellen. Lake szerint a Sziget körüli botrány is bizonyítja, Magyarországnak sok behoznivalója van még az uniós csatlakozásig."

szusika

nukunaivitas Creative Commons License 2001.08.01 0 0 29
prefrontal, a fekete lyuk hozzád képest atomvillanás. A példám egy megtörtént esetet egyszerűsített le, ne kelljen másfél órát a tetvek témájában gépelnem, még ez a 10 perc is pótolhatatlan veszteség, amit ezek miatt itt az írásra pazarolok. Írjál ha még mindig nem világos, én egy olyan buziról írtam, aki azért lett köcsög mert a lányoknál nem igazán jött össze neki, kicsit szenvedett, de furcsa mód a buzeránsok az első alkalommal lecsaptak rá. És a végtelen primitív agyadnak jelzem, hogy a buzi nem azzal kezdte hogy köcsöggé nyílvánította a gyereket, hanem hetekig, hónapokig vitte mindenfelé, a "baráti köcsögegyletbe", ahol persze nem a végbélkúpok felhelyezéséről folytattak tudományos vitákat, hanem az épp aktuális politikai eseményekről meg focibotrányokról dumáltak "meghitt" hangulatban. Aztán valahogy megtörtént a dolog.
Képzeld el, én is beszéltem már buzikkal, tudom milyen nyálas a stílusuk. Van/volt egy olyan rossz szokásom, hogy mindenki baját képes voltam meghallgatni, hadd könnyítsen a lelkén. Történt pár éve, hogy a baráti kör + jópár számomra ismeretlen ember elment egy kis Magyarországnézőbe. Az egyik ismeretlennel beszélgettem, utólag persze okos az ember és világított róla, hogy buzi. Ott nagyon nem tünt fel, valszeg a pia is ludas volt benne. Namost este egyszer csak arra kelek, hogy valaki simogatja a fejem. Gondoltam valamelyik csaj. Na nem, a tetü buzija volt az. Nem is kellett több, nekifutásból egy kicsit átrendeztem a pofáját, aszem 2-3 hétig nyomta utána az ágyat. Ugyan engedd már meg, hogy letetüzzem ezt a retves köcsög buzeráns bandát.
A toleranciáról meg ne nagyon prédikálj, hisz még azt se tudod mi az. Te nevezed magad intoleránsnak? Idézet tőled: "minden homofobnak azt kivanom, hogy egy nap a gyereke allitson be a kovetkezokkel: apam/anyam meleg vagyok, ha elfogadsz igy akkor jo, ha nem akkor eg veled." Te nem vagy magadnál, ha intoleránsnak nevezed magad.

SutyErák, "gondolkodjatok el, mielőtt fröcsögne a nyálatok, a fölösleges folyadékvesztésis csak szexualis zavarhoz segít." Ne saját magadból indulj ki, de a szexuális problémáid lehet, hogy valami másra vezethetőek vissza. Keress fel valami szakorvost.:-D

Atys Creative Commons License 2001.08.01 0 0 28

Adjatok a ciganyoknak ingyen jegyet a buzisatorba.

Hatha rakapnak...

METAL Creative Commons License 2001.08.01 0 0 27
Udvzolet!
Eloljaroban:
Szinte minden szempontbol atlagos 26 eves magyar allampolgarnak tartom magam. Tobbek kozott abszolut hetero beallitottsagu vagyok es felekezeten kivuli.
Ezek utan bar teljesen nem lehetek elfogulatlan, de ugy latom, hogy minden kisebbsegi csoportnak es tagjainak megvannak a normalis allapolgari jogai. Vagyis a torvenyek NORMALIS esetben nem korlatozzak szokasaik(szexualis,vallasi stb) gyakorlasaban es viselkedesuket sem befolyasoljak. Masreszt az atlagos emberek vagy nem is tudnak roluk vagy nem erdeklodnek irantuk.
Akkor van problema ha egy ilyen csoportosulas a massagra/maskent gondolkodasra hivatkozva elkezd olyan dolgokat kovetelni vagy csinalni, ami az atlagos emberke eletet negativan befolyasolja. Ide persze az is beletartozik ha egyik csoportosulas felapritja a masikat nyilvanosan; plussz en az orszag gazdasagi hatalmaval valo visszaelest es ilyeten modon torteno tomegbefolyasolast is ide vennem.
Akkor a konkret temarol:
Semmi bajom a melegekkel/homokosokkal(kinek mi tetszik) egeszen addig amig maguk kozott gyakoroljak szexualis szokasaikat es nem kovetelnek mindenfele az atlag ember jogaihoz kepest elonyos megkulonbozteteseket. Valamint nem akarnak konnyen befolyasolhato szemelyeket "megteriteni". Amugy is mindenki azt hagoztatja, hogy a melegseg nem rabeszeles kerdese, hanem vele szuletik az egyennel. Akkor meg mi szukseg van a reklamra. En sem allok ki egy satorba a szigetre, hogy "A szoke 180centis noket szeretem ilyen-olyan pozban, es ez milyen jo es hogy kell. Csinajjatok ti is ezt!":)
Szerintem, ha mindenki szep csendben elne szexualis eletet nem lenne semmi problema. Tartok tole, hogy a melegeket is inkabb azert utaljak most mar tobben, mert allandoan veluk van tele a sajto. Kivancsi vagyok mikor kezdenek el reklamozni vkit csak azert mert elozo ejszaka hanyattlokte az asszonyt.
Roviden, a teljesseg igenye nelkul ennyi lenne.
Remelem senkit nem sertettem meg es nem fog tuntetni a hazam elott:)
Maradok 10telettel:)
Bendegoose Creative Commons License 2001.07.31 0 0 26
Olvass figyelmesebben, Sutyerák...!

Bende

Előzmény: SutyErák (25)
SutyErák Creative Commons License 2001.07.31 0 0 25
sziasztok, szofisták!!!

(minden dologról bebizonyítható, hogy igaz és az ellenkezője is igaz...:)

annyira nevetségesek vagytok. döbbenetes, mekkora primitivizmus lakik egyesekben (na majd, meglátjuk, mit csinálnak a retves buzik a neonácikkal szemben, mert azok kijönnek és sokkal hosszabb lesz a fatökük, mint bárkiinek és szétverjük a világot, dojcsland űber állesz)

és ez a primitivizmus még némi homofóbiával, rejtőző potenciazavarból származó félelemmel párosul, mellesleg, megjegyezném, hogy az 1934-ig fennálló SA-ban nagyobb volt a homoszexualitás mértéke, mint a világ bármely más részén, ezenfelül sem Himmler, sem göring nem vetette meg a kisfiúkat,

a neonáci sátrat mikor tiltják már be, mert megrontja a kiskorúakat? vagy mert valóban olyan káros eszmét terjeszt, amely az egész emberi szabadságot veszélyezteti?

gondolkodjatok el, mielőtt fröcsögne a nyálatok, a fölösleges folyadékvesztésis csak szexualis zavarhoz segít...

Bendegoose Creative Commons License 2001.07.30 0 0 24
Engem?! Hát ez az!!!! Senkise!!!!!!!!!
;((((((

:)

Előzmény: zoo_li (23)
zoo_li Creative Commons License 2001.07.30 0 0 23
es ki erti meg a meleg skinheadeket???????
Előzmény: Bendegoose (21)
Oriza triznyák Creative Commons License 2001.07.30 0 0 22
Üdv

Azthiszem egy kicsit elszaladt a ló ezzel az egész dologgal.
Ha megnézitek a programot a szigeten semmi kivetnivalót nem lehet benne találni, legalábbi sén nem találtam

A szervezetek semmi mást nem akartak mint a szerződés felbontását és nem a programjuk védelme miatt mert az nem került veszélybe a papír miatt, hanem az elvek és jogok miatt.

A nácizmust és a homoszexuálitást tán ne emlegessük azért egy napon.

Gusztustalan. másokat megrontó emberek mindenhol vannak a heterok közt ugyanugy és itt ugye nem erről van szó hanem arról hogy vannak emberek akik szexuális írányultsága eltér a többségtől.
ezzel normális esetben nem okoznak kárt más embereknek
A melegek volta valóban magánügy és nem közügy de ebből sem ők csináltak közügyet.

Bendegoose Creative Commons License 2001.07.30 0 0 21
Hiteltelenné válik minden olyan toleráns személy, aki nagy hangon szidalmaz másokat. Ennek köszönhető, hogy mára a szó, toleráns sok ember szemében kimondottan negatív.

Az itoleranciát fröcsögve fikázni ellentmondás. Te pl. a melegeket érted meg, én pl. a skinheadeket.

És tudod mit mondok?
Hogy mindkettő abnormális viselkedés, épp ezért kell tolerálni, elfogadni, megérteni próbálni, de legalább elviselni őket.

Bende

Előzmény: prefrontal (20)
prefrontal Creative Commons License 2001.07.30 0 0 20
"Ez a kérdés (is)(mint megannyi más) nem olyasmi, ami teljes objekitvitással kezelhető. Más értékrendekből nézve mást látunk. De te csak azt a látásmódot tartod elfogadhatónak, ahogyan te látsz, vagyis csak azt az értékrendet tartod elfogadhatónak, amiből te kuksolsz kifelé... "

en elfogadom mas ertekrendjet is ha nem az alabb olvashato retorikaval tarsul (lasd tetu, retves buzivá válás, szemetek, retves buzija).

intoleranciat nagy hangon hirdetoket toleralni nem tolerancia, vagy igen??????

Bendegoose Creative Commons License 2001.07.30 0 0 19
Kedves Perfontal!

Természetesen azt, hogy náci vagy. azárt írtam, hogy meghökkentselek, de nem gondolom komolyan.

Tényleg.

Csak szeretném, ha elgondolkoznál azon, amit írtam.

Szeretettel

Bende

Bendegoose Creative Commons License 2001.07.30 0 0 18
Kedves Prefontál!

A melegtémáról a véleményemet elolvashattad, azt nem írom le mégegyszer fölöslegesen. (persze ha van kérdés, szívesen beszélgetek róla..)

De....

"...beloled soha nem lesz tolerans ember, belolem meg sosem lesz intolerans..."

Te is tökéletesen intoleráns vagy. Képtelen vagy elfogadni azt, ha valaki másképpen gondolkozik mint te, ha valaki éppen úgy gondolja, hogy a melegek melegvolta magánügy, és nem közügy.

Ez a kérdés (is)(mint megannyi más) nem olyasmi, ami teljes objekitvitással kezelhető. Más értékrendekből nézve mást látunk. De te csak azt a látásmódot tartod elfogadhatónak, ahogyan te látsz, vagyis csak azt az értékrendet tartod elfogadhatónak, amiből te kuksolsz kifelé...

Vagyis náci vagy.

Bende

Előzmény: prefrontal (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!