Keresés

Részletes keresés

ramboarpi Creative Commons License 2002.01.22 0 0 3
Ja,meg egy!Ha az ismerosod megerkezik Torontoba,nehogy megijedjen,es azt higyje,hogy Bombay-ba erkezett.;-)
ramboarpi Creative Commons License 2002.01.22 0 0 2
Eloszor is:nyugi!;-)
A 6.30-as Fra-jarat kb.8.15-kor erkezik Frankfurtba.
A torontoi jarat pedig kb.13.45-kor indul.Tehat az ismerosodnek van ideje boven megtalalni a "gate"-jet.Ezekben a Terminal-epitkezesekben nagy uzlet,(es allami ki-nem-fogyo) penz lehet,mert nehanyat mar 15 eve epitgetnek,es meg most sincs vege az epiteseknek.(Frankfurt,Amszterdam,Toronto.)
A frankfurtin is eleg nagy a kaosz.Az europai jaratok altalaban nem a Terminalnal allnak,hanem kint a francban.;-)Onnet autobusz viszi be az utasokat a Terminalba,ahol egy helyi villamos-kinezesu jargany viszi oket tovabb.ezen a jarganyon nincs vezeto,teljesen computer-vezerlesu az egesz.A jegyen kulonben rajta van a "gate-number" es a "flight number".Ezt ossze kell hasonlitani a repteren levo informacios monitorokkal (Departure,ebben az esetben)ami 99.99%-ban megegyezik a jegyen levovel.A beszallas,"boarding"
pedig kb.45 perccel az indulas elott tortenik.Tekintve a jelenlegi terrorista-dilit,a tengerentuli jaratoknal eleg hosszu idot vesz igenybe az utlevel es "security" vizsgalat.A pialast nem ajanlom,mivel szigoruan ki van adva,hogy a tul-pias utast nem engedik fel a gepre.Ja,es nyugi,mert ha egyetlen utas is,(akinek a csomagja mar a gepen van,) nem jelenik meg,addig a gep nem megy el.;-)
Előzmény: KEEP (-)
Harcirepülő Creative Commons License 2002.01.12 0 0 1
Előzmény: Chris__ (0)
Chris__ Creative Commons License 2001.10.19 0 0 0
Szia!
Ha az ismerosod tud angolul akkor nem lesz semmi problema. Az biztos hogy majd jo sokat kell gyalogolnia a repteren. :). Nemetorszagban vannak a legjobban kitablazva a repterek (legalabbis szerintem). Ahoz mar nagyon hulyenek kell lennie vkinek hogy eltevedjen. A lenyeg az hogy nem kell semmi egyebkent a lufi irodaban tudsz szerezni ingyen frankfurti repter terkepet...
KEEP Creative Commons License 2001.10.19 0 0 topiknyitó
Hello!

A frankfurti reptérről keresek információkat.
Egyik ismerősöm Torontóba megy és ott száll át és én meg elfelejtettem, hogy merre is van ott micsoda. Szóval a 6:30-as frankfurti járattal megy BUD-ról és onnan Torontóba tovább. Azt tudom, hogy az 1-es terminálon lesz mindkettő, de nem tudja valaki, hogy melyik kapu, illetve melyik rész ahové érkezik/ahonnan indul? (A/B/C/D/E)
Illetve kellene valami térkép-féle, de nem az, ami a honlapjukon van, hanem részletesebb.

Tudna valaki segíteni?

E-mailben is nagyon jó

Köszönöm szépen előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!