Keresés

Részletes keresés

Polka Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
Köszi a választ.

Akkor azt hiszem félreértődött a dolog, mert azt hogy a "Ti segítségeteket" én úgy értettem, hogy a Ti véleményeteket... (azaz a Törzsasztal közönségét.)

Csak azt nem tudom, akkor miért nem úgy írtam....

(De máris írtak oda is. Tehát kösz.)

Polka

Előzmény: bgrbftby (0)
bgrbftby Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
"A Ti segítségeteket kérem, mert nem tudom, mit lehetne tenni, hova kéne fordulni, kinek a segge alá kéne tüzet rakni, hogy végre használható legyen az Index."

Az idézet a másik topicodból van.
Ha valahol remélheted azt, hogy valaki ránéz a problémádra, az a T.Szerk! - a többi olvtárstól teljesen hiába vársz segítséget ez ügyben.

Üdvözlettel

Előzmény: Polka (-)
Polka Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Nyitottam egy topikot a Törzsasztalban mert meg akartam kérdezni a TÖRZSASZTAL társaságát, nekik is szar-e az Index elérés ma, mint nekem.

Ezt a topikot 0 másodperc alatt átrakták a Moderák a T!Szerk-be, ahol szerintem az általam megcélzott közönség NEM fogja elolvasni.

Nem kívánok a Nagytiszteletű Döntőbírákkal ujjat húzni, ezt a topikot nem azért indítottam. Arra kérlek benneteket, legalább ezt hagyjátok itt figyelem felkeltőnek. HA van valaki, aki reagálni akar az "átsüllyesztett" topikomra, át fog menni oda. Ha nem, akkor ez a topik MAGÁTÓL kiesik néhány óra alatt az aktív 100-ból és nem fog zavarni senkit!

Kérlek tehát Benneteket, tartsátok tiszteletben a szándékot, amely nem azért nyitotta meg az előző témát sem, hogy bárkit megzavarjon.

És ha mondtok egy jobb lehetőséget arra, hogy az ember ilyen témával megszólítson egy célközönséget (mondjuk ha a Politikásoktól akartam volna kérdezni valamit, oda tettem volna), akkor azt is megmondhatjátok nekem a T!Szerk-ben.

Csak ugye az a tpasztalat, hogy gyors a modera keze az áthelyezésnél, de lassú a normális válaszadásnál...

Polka

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!