Keresés

Részletes keresés

Professzor úr Creative Commons License 2002.05.22 0 0 31
A franciák doppingoltak, ezért tűntek gyengének -az egyébként saját tudásukat nyújtó- brazilok.

:-))

Előzmény: elcondor (30)
elcondor Creative Commons License 2002.05.22 0 0 30
Ez az egyik kedvenc meccsem.Nem tudom,hogy mi volt a brazilokkal aznap,de a franciák elképesztő jó formát mutattak a meccsen,a gólokon kivül vagy 4-5 óriási ziccerük volt még.És aminek a legjobban örültem,hogy Zidane kettőt fejelt,és szinte hiba nélkül játszott.
Előzmény: Igazam van (29)
Igazam van Creative Commons License 2002.05.22 0 0 29
2002.05.22-én 18:09-kor ez a topic volt az utolsó. Ezt is felhozom. Talán még fognak is bele írni arról, hogy 4 év távlatból hogyan látják a 98-as döntőt.
Jelenleg a "Kikapott a kézilabda-válogatott" az utolsó. Azt nem hozom fel.
Zaza Creative Commons License 1999.12.22 0 0 28
Teljes mértékben egyetértek veled, és talány előttem, hogy miért nem tudta folytatni azt a remek pályafutást, amit elkezdett. Valószínűleg igazad van, nem tudta felvenni a tempót, nem tudott beilleszkedni ebbe a "sztárolós" európai világba.
Én mindig megpróbálom figyelmen kívül hagyni, hogy kit mennyire sztárolnak (tudom, ez lehetetlen) és így szemlélni a játékosok teljesítményét. Ronaldot azért tartom kiváló játékosnak, mert valami olyat mutatott, olyan harmonikus, intelligenciával teli játékot, amit előtte ritkán láttam.
Szvsz a braziloknak nélküle is meg kellet volna nyerniük a vbt, bár én nem nekik szurkoltam (hanem a hollandoknak). Romario kihagyása viszont szerintem hiba volt!
Zaza
Előzmény: szega (26)
Újlaki Creative Commons License 1999.12.22 0 0 27
Kérem szépen, ez stílusosan Brézil-France. Portugálul nem tudok.
szega Creative Commons License 1999.12.21 0 0 26
Pont ennyire túlzott volt a sztárolása is, direkt voltam sarkított. Például Falcao, Toninho Cerezo gályázott a Romában, nem is rosszul, és tizedennyi elismerést sem kaptak. A válogatottban komoly lebőgésük nem volt, itt Európában is tették a dolgukat. Tudod, ha egy csapat (vagy egy nemzet) ilyen mértékben függ egyetlen játékos pillanatnyi hangulatától, formájától, és az illető nem tud felnőni hozzá, akkor gond van. Túl nagyra nőtt körülötte a cirkusz, és mivel még túl fiatal és gyenge volt, nemigen bírta. Én a mindenkori túlzásokat nem kedvelem valójában. Persze klasszis játékos, de nem lenne szabad egekig magasztalni. Mellesleg többször láttam kupameccsen is, és kissé rossz volt az arány a jó játék-csapnivaló produkció között. Nem csak a technika számít egy klasszisnál, hanem a megfelelő idegállapot, és a megbízhatóság is. Ő pedig ebből a szempontból gyenge!
Előzmény: Zaza (25)
Zaza Creative Commons License 1999.12.21 0 0 25
szega,
mielőtt ennyire leszólsz valakit, szerintem próbálj meg utánaolvasni, hogy mi történt vele, mi van vele most!

Nem tudok róla semmi konkrétat, csak hallottam eztazt.

Tényleg nem volt csúcsformában azon a meccsen, de amit előtte művelt, az felejthetetlen. Szvsz az egyik legjobb focista (volt?)

Zaza

szega Creative Commons License 1999.12.21 0 0 24
Kissé megkésett hozzászólás:
Számomra a brazil foci az egyetlen (a magyar sajna rég csak idegesít). Ezt a meccset viszont képtelen voltam véginézni. Azóta utálom Ronaldot, mint a sz@rt. Sehol nincs pl. Zicohoz képest. Pedig ugye ő elvileg VB-győztes is, csak épp nem érdemli meg, mert azt a győzelmet elsősorban Romario és Bebeto kaparta ki, Ronaldonak semmi köze nem volt hozzá. Egy agyonsztárolt, egekig magasztalt valaki, aki pont az egyetlen legfontosabb pillanatban modott totális csődöt. Még Maradona is százszor különb nála a botrányaival együtt. Most épp mi van ezzel a díszpinttyel? Sérült esetleg? Megint? Hány éve és még hány évig? Fog még valaha letenni valamit az asztalra?
Ernesto Serra Creative Commons License 1999.12.21 0 0 23
Az igaz, hogy 90-ben a németek megérdemelték, de soha máskor nem ők voltak a legjobbak amikor nyertek.
Tavaly szerintem a hollandok érdemelték volna meg a vb címet. A franciák a tudásuk alapján jó ha a legjobb nyolc közé jutottak volna.
Előzmény: Sz Tamas (22)
Sz Tamas Creative Commons License 1999.12.21 0 0 22
Kicsit későn reagálok, de szerintem 8 éve mintha nem Olaszország nyerte volna a VB-t.
Esetleg ott volt.
De németország nyert, Argentínát verte 1-0-ra, valamikor a végefelé lőtt 11-es góllal, de mellesleg megérdemelten!
Előzmény: 38 (17)
CyberGreg Creative Commons License 1999.12.21 0 0 21
Hát igen...
Zaza Creative Commons License 1999.12.20 0 0 20
Azok a régi szép idők...
:-)
CyberGreg Creative Commons License 1999.12.20 0 0 19
Nosztalgiázzunk!
Csülök Creative Commons License 1998.07.15 0 0 18
Dexter!
TJ. helyett (sportminiszter az ugyanis még nincs) én is a hétéves futballmániás gyerekemet vittem volna, még mindíg jobb fényt vet az országra mintha Bubu dr. ott jeleskedik a díszpáholyban!
38 Creative Commons License 1998.07.15 0 0 17
Ez a trükk! A legvégén kell jónak lenni! Lsd. olaszok 8 éve!
Jim Creative Commons License 1998.07.14 0 0 16
A szombati Népszabiban azt hiszem Trunkó B. cikkében azt írta, utoljára vb-döntőn 54-ben fordult elő, hogy az egyik csapat ilyen egyértelmű esélyes volt, mint most a brazilok. Bejött a rejtett jóslat, most sem az esélyes győzött... El is hiszem, hogy el voltak keseredve.

Úgy látszik, egyik csapat sem tud egy ilyen hosszú vb-n végig színvonalasan játszani, a brazilok a közepén voltak jók, a franciák a legvégén.

Zoli Creative Commons License 1998.07.14 0 0 15
Sziasztok!

Tegnap este volt valamelyik biopon tévében egy fociműsor, Kokoval Mezeivel. Ott hangzott el a következő hihetőnek tűnő okosság: Az egész VB alatt az edző a csapatot Ronaldora építette ami érezhető volt még a magunkfajta amatőrök számára is. Ronaldo annyi rúgást kapott a régebbi meccseken, hogy egy csapatnak is sok lett volna, menni alig bírt. Hiba volt játszatni mert a csapatért nem tudott tenni semmit, de a csapattagok még mindig rá vártak. Majd a végén mikor a cserék bejöttek talán volt bennük egy tüske, hogy bezzeg most mi is jók vagyunk és motiválatlanul, kedvetlenül unottan tengett-lengett a pályán az egész csapat. Szerintem ezen a meccsen nagyon megérdemelten nyertek a franciák, más kérdés, hogy eddig lejtett nekik a pálya, ami viszont az arab kecskepásztor játékvezetőket minősíti!

Dexter Creative Commons License 1998.07.13 0 0 14
Tudjátok, azért furcsa dolog az hogy a mi miniszterelnökünk, monduk talán a sportminiszter,Torgyán:)) vagy más köztisztviselő helyett a családtagját vitte
el (a francia adófizetők pénzéből finanszirozott) állami vb döntős meghivásra!(már nem tudtam hogy megfogalmazni)
Jeremy Creative Commons License 1998.07.13 0 0 13
OV (Mo. képviseletében) a történelmi hagyományoknak megfelelően a vesztes oldalra állt, a braziloknak szurkolt. De azért legalább egy álmosolyt :Q) megereszthetett volna!

Azt hiszem ez egy olyan nap volt, amire a "Sors" által az volt megírva, hogy a brazilok nem nyerhetnek. Fordult már elő más csapatokkal is ilyen, csak az a borzasztó, hogy ezáltal összeségében a franciák érdemtelenül nyertek világbajnokságot. Talán idegileg elfáradtak, egy kicsit nehezebb ágról kerültek a brazilok a döntőbe.
Az meg már az emberi gyarlóság eredménye, hogy azóta divat lett isteniteni őket. Szombaton még (a nem francia) többség egyértelmű véleménye az volt, hogy ha ezt a vb-t nem Frakföldön rendezik, akkor ők nem jutottak volna ilyen messzire. Tény, hogy ezen a meccsen jobbak voltak,(ez az ő hatalmas szerencséjük) de ettől még a korábbi borzalmas, kikínlódott meccseik nem váltak fantasztikus derbikké.
Nem rossz csapat a francia, de voltak nála (nem is 1) jobbak is, csak azok egymást verték ki.

38 Creative Commons License 1998.07.13 0 0 12
Nehogy azt hidd! Schmidt kancellár túrta az orrát, az orosz elnök frankón alkoholista (volt?), az US elnök állandóan cigiztet, mégsem ezért szeretjük/utáljuk Őket. Az, hogy francia kivételes meghívás ellenére a braziloknak szurkol OV. szerintem akár jófejség is lehet, de azért az túlzás, hogy ennyire besírt egy karneváli hagulatban. Végül is nem a magyar csapat kapott ki. De nem hiszem, hogy a trianoni reviziónál ez sokat fog a lattba nyomni.
Vajk Creative Commons License 1998.07.13 0 0 11
Azert leg ciki (leszamitva a brazilok vereseget), hogy a 2 Milliard ember elott Magyarorszag miniszterelnoke a kezebe torli az orrat, raadasul 3 masodpercenkent.
Meg jo, hogy nem a zakoja ujjaban vitte ki a stadionbol a taknyat:)
38 Creative Commons License 1998.07.13 0 0 10
A brazilok tésztát ettek.
Különben a franciák nagyon szervezetten játszottak és jól is. Iszonyú a védekezésük és ahogy gyorsan felfejlődnek abból. Csatáruk meg nincs, ez zavarja meg az ellenfelet.
Skorpió Creative Commons License 1998.07.13 0 0 9
A masodik felidöben elaludtam.
Ez eddig csak a magyar meccseken fordult elö.
Ronaldo ketszer vagy haromszor ert a labdahoz ?
ET2000 Creative Commons License 1998.07.13 0 0 8
Hát ez közröhej!!!

Néztem a meccset és nem hittem a szememnek. Szeretem a brazilokat, de amit tegnap müveltek, az több (kevesebb!) a soknál!
A harmadik francia gólnak még örültem is, úgy kell nekik!

Orbán Gyözö sem volt semmi, amint faarcal tapsolt illetve piszkálta az orrát. Látszott, hogy állati ideges, mert ö volt a legkisebb az egész szektorban. A fiát leszámítva...
De legalább gondolom mindenki kiszúrta.
Meg kell jegyeznem, kimondottan unszimpatikus volt, hogy nem tud egy árva mosolyt megereszteni! Franciák vendége, erre áll ott nagy komolyan!
Hát még mikor a válogatott tagjai felálltak az asztalra! (elképzelem szegény srácát is, ott áll a vb díjkiosztón és semmit nem lát, mert a papa nem tudja öt percre sem a karjaiba venni...)

De azért a kabaré fénypontja mégiscsak a Csillagok Háborúja fötémájának felcsendülése volt, amint Dechamps a mennyekbe emelte az aranykuglit!
Azért a franciák se a régiek! Hol van már a régi nagy nemzeti öntudat!
Nem tudom elképzelni, hogy egy épkézláb francia zeneszerzö sem akadt, aki a nagy esemény tiszteletére komponált volna pár sort....

Amerikai rágógumi, se Marseillese, se semmi....


Hahahahhahahahahahhaha
E.T.

Ps: Fandor te OSLOBAN vagy????? (Én Trondheim, csak azért...)

Zölduborka Creative Commons License 1998.07.13 0 0 7
Szerintetek nagy felelotlenseg egy olyat megkockaztatni, hogy a ket miniszterelnok megegyezett egymassal, hogy a franciak nyerjek a VB-t?
Felreertes ne essek, en mindenfelekeppen a franciaknak drukkoltam, de ettol fuggetlenul brazil gyozelemre szamitottam, de arra semmi esetre sem, hogy a DONTOben ennyire rosszul jatsszon a brazil valogatott. Foleg, ha azt nezzuk, hogy elotte milyen meccseket nyomattak. Egyszeruen nagysagrendekkel rosszabbak voltak a brazilok annal a szintnel, mint amikor azt mondhatjuk a jatekukra, hogy most nincsenek valami jo formaban. En ugy latom, hogy itt valami svindli van/volt a dologban, de lehet, hogy tevedek!

Ubi

A Kezi(labda) Jencike ,meg annyira borzalmas volt, hogy inkabb az ORF1-et neztem (felvaltva).

gwalker Creative Commons License 1998.07.13 0 0 6
A Kocka Jenobol nekem is elegem volt de nagyon. Utalom ha valaki elkezd valamelyik csapatnak drukkolni, es akkor vegig oket dicseri. Egy sport riporter legyen partatlan. Aztan a puhapocs afrikai birorol mar nem is beszelek !!

Gw

Gábor Creative Commons License 1998.07.13 0 0 5
Hőn szeretett miniszterelnökünkön én is jót röhögtem egy darabig, amíg rá nem jöttem, hogy a fiával van elfoglalva. Ez először csak egy sejtés volt, de egy nagyon rövid pillanatra lehetett látni a fiát is.
Ettől persze még röhejes a dolog, mert mindenki ott állt és boldogan gratulált a győzteseknek. OV arcáról meg lerítt, hogy a brazil srácoknak drukkolt.

Egyébként sajnálom a brazilokat, de amit tegnap nyújtottak az a magyar válogatott ellen is kevés lett volna...

Ariel Creative Commons License 1998.07.13 0 0 4
en a vege fele mar levettem a hangot.
egyszeruen kibirhatatlan knezy abajgasa.
Tonkre tette az elvezetet a kozvetitesi stilusa.
megyek is szavazni az internettoba.. :))
Fandor Creative Commons License 1998.07.13 0 0 3
Nem kifejezetten a meccs futball reszehez tartozik: itt messzi eszakon nem kommentaltak Orban Viktor Forrest Gumpra emlekezteto jeleneset az elnokok kozott, ugyhogy fogalmam sincs hogy kihez hajlongott meg beszelt az erematadas kozben (mer' Havelange nem figyelt ra, az biztos)

Knezy biztos tobbet tudott. vilagositsatok fel, pls.

38 Creative Commons License 1998.07.13 0 0 2
Én meg 75 000 magyar forintot tettem arra, hogy a Koko KO-val nyer (odds: 2.26). Ütötte-vágta a szlovákot, de az Istennek nem ment le.. :-((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!