Keresés

Részletes keresés

Kőkapu Creative Commons License 2002.06.20 0 0 1
Helló Géza!

Én BAZ megyében Bózsvát ismerem, onnan ajánlom a Kőbérc panziót. Van panzió része is egy kőépületben, és úgy 2-3 éve néhány szép faházat is építettek. Én konkrétan náluk még nem szálltam meg, tavaly mentünk volna hozzájuk, de aztán nem jött össze. Itt találsz infót, és képeket: www.hotels.hu/koberc Viszont Bózsván már voltam kétszer is, és náluk is kajáltam (tavalyelőtt), hatalmas hamburgert adtak kétszáz forintért, tele minden jóval, olyan igazi paraszthamburger. A Kati presszóban akkor két deci üdítő 40 forint volt. Bózsva különben egy nagyon pici falu, kb. 350-en élnek ott, mondjuk kocsmázáshoz nem biztos, hogy a legjobb, mert még azok is időszakosan vannak nyitva.
Kicsit nagyobb falu Kishuta, ott még fagyit is lehet kapni :-)

Különben a Zemplén gyönyörű, én imádom!

Ha pedig nem csak kocsmázni akartok, akkor ajánlok egy sétát a Szuha-völgyben, Bózsva és Kishuta között, felejthetetlen élmény!!! Pálházáról kisvonattal lehet eljutni Kőkapuig, ami, mint a nickem is mutatja, gyönyörű hely!
Akár gyalog is át lehet menni Füzérradványba, ott az alborétum, és a Károlyi kastély gyönyörű, és már nagyobb túra a Füzéri vár romja.

Jó nyaralást!

Előzmény: DebilGeza (-)
Sajtostészta Creative Commons License 2002.06.19 0 0 0
Nullát tudok!
DebilGeza Creative Commons License 2002.06.19 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Tudnátok tippet adni, hogy BAZ megyében eltöltendő nyaralást hol lehetne eltölteni? Valami faházra, vagy olcsó panzióra gondolok. Max 3000 ft / nap. Tudtok ilyen lehetőségről? MO. kisebbségi népeinek közelebbi megismerése is lesz. Kocsma, ahol sorbaállnak a biciklik, (nem mountenbike, hanem Csepel) és bent a közönség jól érzi magát. Meg ehhez hasonlóakat kéne megnézni még. Szóval lakni hol lehetne? Erre kérek tippeket, ha lehetne. Üdv.: DebilGéza

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!