Keresés

Részletes keresés

TUBY Creative Commons License 2002.08.13 0 0 201
Shadowbull (181.)hozzá szólásához:

Bár jelenleg nincs motorom (anyagi okok miatt) sajnos, de mig volt addig valszeg az általa említett motorosok első táborába tartoztam.
A motorjaimat is leginkább a technikai megoldások és a teljesítmény figyelembe vételével választottam ki, s bár fontosnak tartom azt is, hogy hogy néz ki egy motor(már csak saját szemem örömömre is)nem a szépség volt döntésnél a fő szempont.

"motorozas onmagaert szenzacios" -ez így van! amikor meghúzod a gázt és elkezded érezni a gyorsulást már nem törödsz azzal,hogy ki néz téged és mit gondol rólad(különbenis érdemesebb ilyenkor a bámészkodók helyett a gyorsuláson kívül erősen a forgalomra és az útra figyelni).Ilyenkor szoktunk sajnos a rendőr előtt 1000-el elhúzni.Ez is bizonyítja azt,hogy nem azért motorozunk,hogy felfigyeljenek ránk(mert ki az a hülye aki azt akarja,hogy a jard a következő sarkon megállítsa).

a topic témájához hozzászólva:
Én szeretem ha egy motornak van hangja.
Persze nem repedt fazék hangon bömbölő otthon mókolt kipuf hangra gondolok, hanem a szép öblös duruzsoló(általában a sport dobok ilyenek) motorhangra.
És nem csak mint motoros, hanem mint járó-kelő is szeretem ha nem gyári a motorhangja(sok új túragépen alig hallani menetközben a kipuf hangját), mivel bosszantani tud ha egy motoron előbb hallom meg a lánc zörgését mint a motorhangot(pl motorféknél zebra felé közeledve).
Bár általában úgy hangolják a gyári dobokat, hogy alapjáraton azt hiszed,hogy forgatva baromi hangos lesz, aztán ha elindulsz átváltozik halk brummogássá(pl Suzuki 1000TL).

Bocs az off-ért és a sok szövegért.

Előzmény: Törölt nick (181)
Fido Dido Creative Commons License 2002.08.13 0 0 200
Szuverén jogod bazz!:-)

Fido

Előzmény: HT (199)
HT Creative Commons License 2002.08.13 0 0 199
Még mindig utálom a hangos motorokat....
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
*HTaSV*
Shatner Creative Commons License 2002.08.02 0 0 198
Ez az idézet nagyon tetszett. Vadkan érti a lényeget.
Előzmény: Fido Dido (196)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 197
Ja, ez itt nem off. Tavaly, a Harley találkozó után volt egy riport a H.O.G elnökével, meg pár tagjával. Nem sok minden maradt meg belőle, de annyira emlékszem, hogy madárcsicsergéshallgatást meg ilyeneket emlegetett. Ha valaki authentikus személyiség HD ügyben, akkor ő az. namármost rigó legyen a talpán aki a hangos kipuffot túlcsicsergi :)
Előzmény: Fido Dido (196)
Fido Dido Creative Commons License 2002.08.02 0 0 196
Shadow:

Ez szép volt!
Igen, az az igazi motoros, aki élvezetből motorozik. Közben mosolyog, döntögeti a gépét, oda-oda csap neki, élvezi a nyomatékot, a tájat, az illatokat. A nagyobb túrák alatt annyit viogyorgok, hogy elfárad az arcom.:-)

Kicsit OFF, de szeretném idemásolni Vadkan írását a Motorosról:
"KI AZ IGAZI MOTOROS?
Akinek (majdnem)mindenrôl a motorja és a motorozás jut az eszébe. Akinek a legfontosabb műsor az idôjárás-jelentés. (Nem fél az esôtôl, de nem hülye, hogy szeresse.) Aki ösztönösen keresi más motorosok társaságát, de meglepôdik, ha kiderül, hogy a másik bunkó (mert magában abban bízik, hogy a motorosok azért az „egy törzs”). Motorzúgásra felkapja a fejét és ha nincs „motorozásos állapotban”, úgy vágyakozik, hogy már fáj. Névnapjára esôruhát kér, szülinapra egy másikat, mert hosszában végigszakadt.
Aki télen túrákat tervez, és egy száraz, napos januári hétvégén vigyorogva dôl rá az aszfaltcsíkra, de faarccal húz el az autósjampik mellett (mert ráfagyott). Eladja a kocsiját, hogy a MOCIT megvehesse. Aki meggyôzi az asszonyt, hogy ennek így kellett lennie. Aki elôre köszön a szembejövônek és lassít, ha a padkán áll egy motor(os). Aki télen, jobb híján motoros-site-okat olvasgat, esetleg ír, hátha talál hasonló fazonokat. Aki motorral megy még vécére is. Aki leszarja, hogy csaknem minden éjjel (pl. Budapesten) hazafelé elévág egy rendôrautó, mert az éjjeli motoros - gyanús. Aki, bár tudja legbelül, hogy ez csal álom, de a denishooperi szabadságot kergeti, néha pillanatokra - átéli. Aki meglepôdik ezen a kérdésen: ki az igazi motoros. Nos, azt hiszem, ez a Motoros.

HOGY NÉZ KI?
Mindegy.
Mindenki azt a STÍLUST nyúzza, amiben jól érzi magát. Természetes, hogy az egyívásúak összetartanak. Amíg ez nem más motorosok ellen és hátrányára irányul, ez nem baj (a privát életben is a hasonszôrűek - akár külcsín, akár belbecs - egymásra találnak).
Ha mégis szarakodik másokkal (pl. stílus, köbcenti, color) akkor is motoros - csak nem az IGAZI!"

Fido

Előzmény: Törölt nick (181)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 195
Dehogy röhög, visítva menekül :)))))
Előzmény: Dübörgő (194)
Dübörgő Creative Commons License 2002.08.02 0 0 194
Husi, azért nem az alső 30% Ne szerénykedj! Nekem tetszel:-)

(nem röhög!)

Előzmény: Hooshee (191)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 193
:-)

Szó nincs eről, csak szeretem a nyugalmat és a békét :)

Előzmény: Shatner (192)
Shatner Creative Commons License 2002.08.02 0 0 192
Hooshee, az álruhás királyfi. :-)))
Előzmény: Hooshee (191)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 191
Tapasztalataim szerint tévedsz... de ez már nem az én problémám.

Az eddigi barátnőim általában a felső 10%-ba tartoztak szépség tekintetében (én mondjuk az alsó 30-ba tartozom :))), és egyiket sem nagyon érdekelte hogy mivel megyek értük. Azt nem mondom hogy egyik sem örült, amikor kiderültek dolgok, de abszolút nem ezt keresték.

azt sem állítom hogy nem bukom el így néhány intelligens nő ismeretségét, de ez megfizethető ár azért, hogy ne 500 slusszkulcsvadász liba közül kelljen kiválogatni.

Előzmény: johnblow (188)
johnblow Creative Commons License 2002.08.02 0 0 190
Ja és még egy nagyon fontos dolog:

Leginkább én sem azért motorozom, mert villantani akarok. (A mocim eleve nem egy ismert márka, max a motorosok körében).
A városban is általában kocsival közlekedem, mert sajnos nagy az esély, hogy fellök egy figyelmetlen autós. (Nyugati-Oktogon kör kizárva)
De városon kívül gyakran nekem is vigyorra áll a szám!

JB

Előzmény: johnblow (188)
tpapa Creative Commons License 2002.08.02 0 0 189
Ja akkor jó, már azt hittem vitatkozol... :o)))
Előzmény: Törölt nick (185)
johnblow Creative Commons License 2002.08.02 0 0 188
Hooshee,

Nem lep+, hogy van aki az intelligens nőket szereti. (olvastam valami hasonlót én is az FHMben :-)))))

De most komolyan: Abban a "HD-s, jachtos" csávoknak azért előnyük van, hogy az ő esetükben a választás az ÖVÉK! 100szilikonos cici között lehet, hogy ott van egy itelligens csaj is.

De ameddig a Szilikon cicik a Trabit messze elkerülik, addig az okos csajok is elgondolkodnak azon pár percre, hogy miért Trabival nyomul "ez a belső-saját értékeiben gazdag" fiú :-) Lehet, hogy azért, mert ez a Trabis gyerek élet értelmét keresi az helyett, hogy egy rendes állása, egzisztenciája stb legyen? (Az inelligen nők 99%a szerint is ez egy született vesztes!)

Na de ebbe ne menjünk bele, mert erre tényleg ott a HUSZ.

Lényeg, hogy : Ha nem elég hangos a kipufogód, akkor kapd le az egész dobot! Életet menthet :-))

JB

Előzmény: Hooshee (171)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.08.02 0 0 187
ott a pont.:O))

En meg csak hulyen vigyorgok, sot be kell valljam, neha meg kurjongatok is a sisakban....
szintén. tátott pofával hangosan vigyorgok és régebben magamban beszéltem is. mostanában áldott sorsomnak köszönhetően a páromat boldogitom vele pmr-en keresztül.:O))

Előzmény: Törölt nick (181)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 186
shadow, ez kb teljesen elfogadható :) Amennyiszer te vadállat módjára motorozol, annyiszor én is szoktam "dinamikusan" autókázni...

Sokszor csak azért, mert jólesik, kimegyek, elsöprök mondjuk Visegrádra, fel a szerpentinen, elücsörgök a tetőn, stb.

Ezt viszont igyexem úgy tenni, hogy másokat lehetőeleg ne zavarjak, ne veszélyeztessek, mint ahogy nyilván te is.

Előzmény: Törölt nick (181)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 185
"Te el vagy tévedve. "

Apam szerint 26 eve :)) A nejem hajlamos ebben vele egyeteerteni :)

"Az a baj, ha nem érdekel, hogy zavarod őket. "

Nem szoktam lakotelepen ejjel 11 kor huzni mint allat. Nappal forgalmas utakon, varoson kivul talan csak szabad, nem?

Egyebkent arrol fejtettem ki a velemenyemet, hogy mennyire jatszott szerepet a motoros letemben az, hogy igy jobban tetszem bizonyos noknek, ill mennyire akarok a jarokeloknek villantani.
Valamint a sajat motivacioimat akartam egy picit megvilagitani...

sb

Előzmény: tpapa (183)
Hawaii Creative Commons License 2002.08.02 0 0 184
Bár én nem motorozom (még), de tökéletesen értelek és azt kell mondjam: jól beszéltél!!! Uff! :-))
Előzmény: Törölt nick (181)
tpapa Creative Commons License 2002.08.02 0 0 183
Te el vagy tévedve.

Nem az a baj, hogy nem érdekel mit gondolnak.

Az a baj, ha nem érdekel, hogy zavarod őket.

Ki nem sz@rja le mit gondolnak róla??? :o)))

Előzmény: Törölt nick (181)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 182
:))))))) Kevés HDsnek van autós belépője a szigetre :)))
Előzmény: tpapa (180)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.02 0 0 181
Szerintem ketfele motoros-autos van. Nem is, haromfele. Az elsot lenyugozik a technikai megoldasok, a formavilag, a teljesitmeny, es a sajat oromere vesz motort-autot. A kovetkezo hivalkodni akar, megmutatni a vilagnak az anyagi teljesitokepesseget. A harmadik meg azert, mert kozlekedni kell, belovi a sajat arszintjet, es a legszimpatikusabb reklam alapjan megvasarolja a jarmuvet. Harmadik tipusu motoros talan nincs is.

En szemely szerint elso tipus lennek, de az anyagi lehetosegeim csak a motorvalasztasban engedtek egy kis szabadsagot, az automat mar racionalis indokok alapjan kellett megvennem.

A motorozas onmagaert szenzacios. Amikor szabadda valik az ut, hatarozott forditas a jobb csuklon, a kipufogo dormogese atcsap uvoltesbe, a karjaim megnyulnak a gyorsulastol, a szelzaj rohamosan erosodik, a nyakizmaim megfeszulnek, hogy ellenaljanak a sisakon keletkezo legellenalasnak, a mutatok orult virtustancot jarnak a muszerfalon, a hatso kereket 150 loero probalja elszakitani az aszfalttol. En meg csak hulyen vigyorgok, sot be kell valljam, neha meg kurjongatok is a sisakban....
Ki nem szarja le, hogy a puccos kis kurvak mit neznek az ut szelen? Kulonben is nos vagyok, a nejem meg utalja a sportmocikat.
Szerintem ezt csak az erti meg, aki egy picit rokonlelek.
Az ut szelerol, buszmegallobol, egy Suzukibol a gyerekules mellol ilyenkor biztos en is csak egy hulye motoros vagyok, aki villantani akar...

Nem erdekel.

sb

tpapa Creative Commons License 2002.08.02 0 0 180
De vigyázz rá, hogy el ne csavarja a fejét egy HD-s! :o)))
Előzmény: Hooshee (179)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 179
Asszem ma ki is megyek a szigetre :)))))

És viszem a más helyeket preferáló nőnemű egyedet is :)

Előzmény: Tie (178)
Tie Creative Commons License 2002.08.02 0 0 178
Ebből következik a megoldás: A magányos férfiaknak is más helyeket kell preferálniuk. :)
Előzmény: tpapa (177)
tpapa Creative Commons License 2002.08.02 0 0 177
Akkor még van esélyed 29-ig... :o)))
(Tök komolyan ő is ilyentájt "égett ki" és elég sokáig a "munkájának élt", mert az volt a véleménye, hogy a földgolyón nincsenek normális nőnemű lények. Pedig vannak, csak más helyeket preferálnak...) ;o)
Előzmény: Hooshee (176)
Hooshee Creative Commons License 2002.08.02 0 0 176
tpapa, akkor azt még hozzáteszem, hogy 23 éves lennék :)
Előzmény: tpapa (174)
tpapa Creative Commons License 2002.08.02 0 0 175
...a vogonok.

Ja erről rémlik valami. (S akkor mi most a ver.2.0-n élünk, ugye?) :o)))

Előzmény: Fido Dido (173)
tpapa Creative Commons License 2002.08.02 0 0 174
"Egy olyan nő, aki azért kezd velem foglalkozni mert X autóból/motorról szállok ki/le, az engem totálisan hidegen hagy, és egy kicsit sem hiányzik, hogy ilyenek akár fürtökben lógjanak rajtam."
- Hát igen, az 50. (egyesek szerint a 100. -nem vagyunk 1formák...) után már elég unalmas. :o)))

u.i. Így beszél egy viharos ifjuságot megélt tapasztalt egyén, bravó! ;o)
u.i.2. Még mielőtt valaki 1/2reérti nem magamról beszélek (nincs mercim se HD-m, a farkam is pici, stb.), de tényleg ismerek ilyet személyesen. "Rajta" értettem meg, hogy ha valakin fürtökben lógnak a csajok az ugyanolyan nehezen találja az igazit, mint akire rá se néznek. (Bár most úgy tűnik, vénségére (29) megvan neki...) :o)

Előzmény: Hooshee (171)
Fido Dido Creative Commons License 2002.08.02 0 0 173
"A békés egymás mellett élés meg valami UFO-találmány, he?"

Nem. Egy lány találta ki, de mielött elmondhatta volna bárkinek is, elpusztították a Földet.(G.U.S.):-))

Fido

Előzmény: tpapa (172)
tpapa Creative Commons License 2002.08.02 0 0 172
Ösztön ide, állatvilág oda, ha egy domináns hím (motorja) bőg, azt egy csomó másik hím is hallja -feleslegesen- és ha ők is leállatiasodnak ettől, akkor már lehet is készülni a dominancia-párbajra. (Ha már állatvilág...) ;o)

Ergo, aki lenyom egy shotgunt a motoros torkán, az a nyerő??? :o)))

A békés egymás mellett élés meg valami UFO-találmány, he? :o)

Előzmény: Shatner (169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!