Keresés

Részletes keresés

Snowcat Creative Commons License 2002.08.14 0 0 21
Ezen konnyu segiteni, nagy ivben kell kerulni a civil falut es kesz... A hasonlatod meg sztm eleg szar, Oroszorszagba nem maguktol mennek az emberek egy hetre...
Előzmény: SOWHAT (20)
SOWHAT Creative Commons License 2002.08.14 0 0 20
Azért hogy jól érezem magam politika, negativ aspektusok nélkül minöségi zenével, vidám emberekkel körülvéve.
Kaliber: Oroszo., Ukrajna is nagy ország mégis nyomor van ott.

Előzmény: Snowcat (17)
drgonzo777 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 19
te vagy az a tipusú ember aki beleköt az élő fába is egyébként meg minden jó volt és király. segg...szórakozni mentél, vagy listátírni a szar dolgokrol. Te vagy beszűkülve mert egy ilyen helyen sem tudtad magad jól érezni anélkül, hogy ne köss bele olyan dolgokba amikk nem is érdekeltek...
Előzmény: SOWHAT (5)
Snowcat Creative Commons License 2002.08.13 0 0 18
Egyebkent egyszer igazan johetnenk 1 idoben zindexelni es akkor talan nem napi egy hozzaszolast valtanank csak :)))
Snowcat Creative Commons License 2002.08.13 0 0 17
Nem ertem mert kell nekunk is nyugati fesztivalt tartani? (mellesleg nyugaton sem hemzsegnek az ekkora kaliberu fesztek...) Nekem ez igy tecc, a krisnasokat meg nem bantani, mert kulonben hol lehetne kajalni (nem mellekes szempont ez, sok e ft sporolast jelent, sajnos, bar be kell latni, nem is olyan rossza kaja).
Előzmény: SOWHAT (16)
SOWHAT Creative Commons License 2002.08.13 0 0 16
Nem a különbség egy nyugati fesztivál es a sziget között az fáj.
Előzmény: Snowcat (15)
Snowcat Creative Commons License 2002.08.12 0 0 15
Szoval ezekszerint neked kifejezetten a krisnasok fajtak? :)
Előzmény: SOWHAT (14)
SOWHAT Creative Commons License 2002.08.12 0 0 14
SnowCat: meg fiatal vagy még pár év egy pár kudarcélmény és már is sötétebbenek látod a helyzetet :-) 30nál majd megkérdezem hogy látod a világot :) Készülj fel ! :)
Krishna: Remenykednek valaki esetleg jópofának találja, és elkezd érdeklödni nem sokára metro parkolójába fog adományt gyűjteni :)
Zsido: más tészta.
Alkoholizmusra mint jelenségre értettem, nem mint szigetes civil szervezettel kapcs.
civil szervezet: az abszolut tiszta lelki segelyszolgálotosokkal semmi bajom.

Előzmény: Snowcat (12)
terasz Creative Commons License 2002.08.12 0 0 13
csak az a baj hiába vagyok én és szükebb környezetem jó kedvü ha, a itt lakossag 95%a boldogtalan.

Mi az isten vagy te? Közvéleménykutató? Vagy nálad minden reggel bejelentkezik az összes állampolgár, és bejelnti aznapi hangulatát? Mégis honnan a faszból bírtál ekkora hülyeséget venni? 2 napja esik, aztán már depisek vagyunk?

A sziget aránylag jó. nem a legjobb, vannak szar részei is. az idei fellépők pl nekem sem jöttek be mind, de volt nagyon sok, ami miatt megérte az egy hét.
A szigetben nem az a jó, hogy a te kivánságaid szerint rendezzék meg, tudniillik bármilyen furcsa, nem csak a te izlésvilágod létezik Magyarországon. A szigetben az a jó, hogy van, aztán ki lehet menni. Ha nem lenne, akkor maradna a Balaton meg a haverok, meg az ismerőseid, akinek 95%-a boldogtalan.

Előzmény: SOWHAT (5)
Snowcat Creative Commons License 2002.08.11 0 0 12
Mer volt ott annyi krisnas? Hat sztm nem teriteni, sokkal inkabb azert, hogy megertsuk oket, elfogadjuk ojannak amijenek... Ki merem jelenteni, hogy kb 0. ember lett krisnas a szigeten azert, mert odamnetek a satrukhoz. Ugyanez vonatkozik a zsidokra is (gondolj bele, azert ahhoz, hogy zsido legyen a vallasod, nem csak arrol szol, hogy elfogadod amit mondanak es beallsz kozejuk). Az alkoholistak meg kozel sem hinnem, hogy magukat akartak volna nepszerusiteni, foleg, hogy mar gyogyult (bar egyszer leirom majd, mit mondott a fazon errol, nagyon erdekes) emberekrol van szo... Szoval meg mindig nem ertem mi a baj a civil szervezetekkel :)
Előzmény: SOWHAT (9)
TündérKata Creative Commons License 2002.08.11 0 0 11
vigit = cigit :) hajnal van még
Előzmény: TündérKata (10)
TündérKata Creative Commons License 2002.08.11 0 0 10
1. Meddig lehetne a nézőszámot növelni? A helyszínnek van egy bizonyos befogadóképessége, nem mehet fel az egekig a résztvevők száma.

2. Igen, lehet, hogy "elaprózták" a programot - ha több nagy sztár, több nagy csoportú rendezvény (mittomén főleg heavy, főleg táncdal stb) lenne, nagyon sokan azt hiányolnák, nem lehet mindenki számára megfelelőt rendezni.

3. Pallmall és a többiek: nyilván sok pénzzel támogatták a szigetet, ami miatt kaptak egy sátort - hogy ez befolyásolás lenne, hogy vegyél vigit / csak pallmallt vegyél? Fenéket, ez marketink, promóció és kész, együtt jár, mint ahogy a Siemens sátor és társai is. Enélkül ma már nem nagyon lehet semmit sem megrendezni, pénz, pénz...

4. Végül: nem hinném, hogy a civil sátrak befolyásolni szerettek volna bárkit is. Figyelemfelkeltő volt, szomorú lenne, ha valaki ezért válna krisnássá, mert ott megismerheti azt a vallást, kultúrát, szvsz az egésznek a lényege egy áttekinthető kép adása volt, vagy nem utolsósorban az, hogy akit érdekel, hosszú időt töltsön el ott.

SOWHAT Creative Commons License 2002.08.11 0 0 9
Örülök hogy te ilyen pozitivan látod.
Befolyásolás: lehet hogy pont téged nem sikertült ami tök jó, de nézzük szociologus szemével :akkor mondd miert van ennyi krishnas ? Telt ház a hitgyülinél ? Ennyi alkoholista ?
Ha le is szarom nem foglalkozom más nyomorával probálok pozitiv lenni, akkor is csak kimegyek az utcára és szembesülök ezekkel a szarságokkal: lehangoló. Még szerencse hogy jó környéken lakok, mert tuti meghülyültem volna már rég :) Nem kéne magam felhúzni ennyire ? :)
Előzmény: Snowcat (7)
Snowcat Creative Commons License 2002.08.10 0 0 8
Ehhez hagy fuzzek mar hozza valamit, nem birom: Üzletileg sem fuccsoltak be, a következő fesztivált már Afrikában rendezték...
Hat ez aztan qrva jo lehetett neked, mentel utanuk afrikaba??? Ennyi erovel jovore legyen szigetek fesztival es tartsuk a fulop szigeteken...
Előzmény: Rocky Walker (6)
Snowcat Creative Commons License 2002.08.10 0 0 7
Sztm a szervezok nem akartak mindenkepp rekordot, igy is boven jol jott ki nekik, csak most bazi szenzacio, hogy 9 ev novekedes utan stagnalas van (5e-vel kevesebb ember sztm stagnalas, es jovore is kb ennyien lesznek +-15e)
Befolyasolas, ne rohogtess mar, nagyon befolyasolodtam, hogy minden nap krisna kalyat zabaltam, azt neha beultunk hallgatni a nagymester beszedeit. Legalabb megtudtam hogy a krisnasok hogy gondolnak, de ettol nem kerultem kozelebb hozzajuk, sot. Masik pelda: kitoltottunk egy alkoholist tesztet, hogy vajon mit mondanak. Bulizasi szokasaink miatt viszonylag gyakran van kozunk alkoholhoz, miegymas, szal vmi olyasmire gondoltunk, hogy azzal varnak, ne igyunk, tonkretesszuk az eletunket ilyenek, ennek ellenere nagyon nem ez volt. Egy emberrel beszelgettunk vagy 20 percen at, akinek mellesleg problemai voltak az alkohollal, es egeszen masokat mondott, egyaltalan nem itelte el amit csinalunk, sot teljesen termeszetesnek tartotta, es nagyon sok kerdesben egyetertettunk, sot felvetett sok olyat is, amire nem is gondoltam eddig. Szoval o sem igazan befolyasolt, inkabb tapasztalatokat szereztem, penzt meg nem akart. Szivajal pal mallt :) megint ne rohogtess, mindenki csak azert toltotte ki a tesztet es valaszolt igennel, hogy ingyert kapjon vmit, ettol meg nem fogok raszokni a dohanyzasra. Szoval lathatod tobb ilyen civil izet is megneztem es sehol nem tapasztaltam amit leirtal. De pl a lampionkeszitok a vilagzenei mogott: baratom baratnoje tobbszor is odament csinalni megsem arra akartak ravenni, hogy vegyen toluk lampiont, sot megmondtak aztis, ok hol veszik az alapanyagot, hogy kesobb csinalhasson, mellesleg ok babkeszitok es csak szorakozasbol voltak ott, de babokat sem akartak ranksozni. De ugyan ez volt a korngozasnal varrogatasnal is. Hat akkor meg mirol beszelsz????? (Bocs ha hosszu voltam)
Előzmény: SOWHAT (5)
Rocky Walker Creative Commons License 2002.08.10 0 0 6
Kezdem azzal, hogy a topiknyitóhoz hasonlóan elég lesújtó a véleményem a Szigetről, úgy általában, főleg annak tekintetében, hogy voltam kint jópárszor az utóbbi években! Évről évre egyre rosszabb.

A szervezők valószínűleg abban a hitben éltek, hogy ha minden zenei műfajból odavisznek kisebb-nagyobb fellépőket és hozzá még jöhet minden, krisnások, xyz ifjúsági klub, satöbbi, akkor az egy jó buli lesz (számukra főképp üzletileg). Hogy ez nem működik így, mutatja a csökkent érdeklődés. Ebben a formában ez az egész egy nagy zsibvásár és nekem leginkább ezért nem jön be. A szervezők szerintem kétféle irányba vihetik el a rendezvényt a jövőben, ha jót akarnak: vagy egy teljesen ultrakommersz Szigetet csinálnak, azaz a legnagyobb popsztárokkal telítik meg, a rétegzenéknek pedig sokkal kisebb teret hagynak, így maradhat a zsibvásár is tulajdonképpen, vagy pedig szépen lenyirbálják a rendezvényt egy nagyobb zenei műfajra, műfajcsoportra. Mert a jelenlegi formában, a mindent mindennel mottóval csak lefelé visz majd az út.

Egyik évben volt szerencsém közvetlenül a Sziget után egy másik fesztiválra ellátogatni, Magyarországon, ami tökéletes kontraszt volt. Kevesebb résztvevővel, csak az elektronikus zenék szerepeltek terítéken, reklám, média semmi. Frenetikus élmény volt, az összhatást és részleteket nézve is. Üzletileg sem fuccsoltak be, a következő fesztivált már Afrikában rendezték...

SOWHAT Creative Commons License 2002.08.10 0 0 5
Snowcat:

-kit erdekel hogy kevesebben voltak: nekünk pont jó volt,csak a szervezök számitanak minden évben több emberre, a csökkenést ne az idöjárásra fogják: el kell gondolkodni mit basztak el.
-nem csak a zenéröl: mint program elsősorban arrol kellene.ami egyébb kulturális program néven megy nagy százaléka BEFOLYÁSOLÁS. Legyel tolerelánsabb a melegekkel szemben (nem minhta nem lennék toleráns) legyel ilyen legyél olyan legyél krishnas talald meg a lelki békéd , gyere csalakozz a családhoz, (ilyen szorolapot is kaptam) találd meg istent, töltsd ki ezt tesztet lépj be szcienologia egyhazba vegyel siemens mobiltelefont és akkor cool leszel szivjal pall mallt STB...vagy a lelkedet vagy pénzedet akarják :(

798081:
-Ha nem érdekelnek a civilsátrak, átmész közöttük, vagy hátul mész: ok akkor ne foglalkozzunk a problémaval, jó. csak az a baj hiába vagyok én és szükebb környezetem jó kedvü ha, a itt lakossag 95%a boldogtalan.
-jókedvet jórészt TŐLED függ: igazad van nem aludtam ki magam, ilyenkor nem szabad gondolkodni :)
- politika: azért mert a vizügyi vagy távközlési xy miniszter nagy lelküen támogatta a rendezvényt akkor azt jelenti hogy nyalni kell neki ? Hát ö csak egy senki aki az adófizető pénzét végre kivételesen valami jó célra forditja :) Ennek a gesztusnak egy ilyen nagyszabasú rendezvenynél természetesnek kellenne lenni.
-program zene: ezekre lecserelnem :

www.bizarre.de
http://www.dourfestival.be/
http://www.rockparty.se/english/default.htm
http://www.quart.no/
http://www.roskilde-festival.dk/

TündérKata:

Melyik 2 volt hallgatható a számodra?
Uk Subs,Iggy Popp, Jovanotti, Komár László kb. ennyi ami igazan jó volt 300bol
Volt kívánságlista: tök felesleg irni

minden nap kint voltam

Szofetta:

Igen kicst túl dramatizaltam majd lenyugszom :)

Te milyen programot ? mint mondtam max elegedett lennek ha sok kis pici aranyos jó zenekar lépne fel lásd felsö link, ami az egyéb programot illeti meg kell nézni máshol mit csinalnak nem vagyok programszervező :)

drgonzo777:

köszönöm jó kivánságaidat !

nem most voltam elöszöször, az elsőn is ott voltam 93ba

-akik magukkal foglalkoznak: Te csak magaddal foglalkozol ? Kár pedig kellene lányokkal is ismerekedned, lenne végre sikerélményed :)

drgonzo777 Creative Commons License 2002.08.10 0 0 4
te kis okos...most voltál először mi? zavar ez a sok dolog! akkor ne gyere ki többet kérlek mert ide olyan emberek járnak akik magukkal foglalkoznak és ha nem akarnak zsidót meg trianont meg politikust akkor nem néznek oda!!!

ne nézz oda te se jövőre! jó

Előzmény: SOWHAT (-)
zsofetta Creative Commons License 2002.08.09 0 0 3
Kedves topicnyitó, több dologban egyetértek veled, de szerintem egy kicsit túlreagáltad ezt a dolgot.
A zenei felhozatal szerintem is elég szegényes volt az idén, ha meg akarják emelni a nézőszámot, el kené hívniuk a jó kis kommersz zenekarokat, egy Limp Bizkitet vagy Linkin Park-ot, amire nem csak a műfaj kedvelői pörögnek, hanem egy sokkal szélesebb réteg. Na ilyenekre biztos beindulna a jónép. De persze kettőn áll a vásár, hiába próbálják befűzni a menő bandákat, ha azok nem akarnak eljönni ill. keveslik a gázsit.
A civil falu és ezek a kisebb sátrak szerintem igenis jók voltak, színesebbé tették a programot. Elég nagy a Sziget, elférnek ott ők is! Te milyen programot szerveznél az övéik helyett? Komolyan érdekelne!
A politikusokról meg csak annyit: ez a szükséges rossz. Ez nem seggnyalás a szervezők részéről, egyszerűen nem célszerű "kitiltani" őket onnan, mert azzal csak maguk alatt vágnák a fát Gerendaiék. Bele kell törődni, ez van.

Nem azt mondom, hogy szerintem tökéletes a Sziget. De szerintem évről-évre érezhetően színvonalasabb.

TündérKata Creative Commons License 2002.08.08 0 0 2
Melyik 2 volt hallgatható a számodra?

Tudtommal több együttest is elhívtak, de nem jöttek el. Volt kívánságlista, be lehetett írni, mit szeretnél látni, hallgatni, írtál valamit?

Arról meg nem a szervezők tehetnek, hogy "beteg az ország", én mondjuk vitatkoznék ezzel, most nem láttam betegnek az országot. A civil szervezetek, meg mindenféle vallási "szektorok", amennyire láttam, nagyon népszerűek voltak a fiatalok körében és ez jó, jó volt látni, hogy két koncert és bulizás között bekukkantanak valami civil szervezet, vagy segítő szervezet, alapítvány sátrába, és ez már fél siker.

Mennyi időt töltöttél el kint egyébként?

K.

Előzmény: SOWHAT (-)
798081 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1
Először is elég gyenge idő volt az elmúlt 7-8 napban.

Másodszor: nyugi. Ha valami nem tetszik, nem mész oda. Ha nem érdekelnek a civilsátrak, átmész közöttük, vagy hátul mész. Mondok egy újdonságot: a jókedvet jórészt TŐLED függ.

Politikusok témájában nagyrészt egyetértünk.

Milyen zenének örülnél?

Milyen programnak örülnél?

Mert én mindkettővel nagyjából meg voltam elégedve.

Nyugaton is sok súlyos ember van, sok helyen jártam és szórakoztam, láttam.

Előzmény: SOWHAT (-)
Snowcat Creative Commons License 2002.08.07 0 0 0
Hat te tudod, nekem teccet, es sztm jol volt megszervezve, kit erdekel hogy kevesebben voltak, sztm ez volt egyebkent kb az idealis allapot, pont eleg ember volt... Mellesleg a sziget egyebkent is egy fesztival ami nem csak a zenerol szol, megfer ott sok minden mas is jol, mert ide inteligens emberek (is) jarnak, akik kivancsiak erre-arra...
0
Előzmény: SOWHAT (-)
SOWHAT Creative Commons License 2002.08.07 0 0 topiknyitó
Tulajdonképp örülök, hogy visszaesett a nézőszám. Itt az idö elgondolkodni mit basztak el:

Egy fesztiválnak arrol kell szólni hogy:

-kurva jó a zenei kinálat.Hiába van 12340ezer együttes ha ebböl 2 hallgatható. Meg van rá a keret: erre szarokat hívnak meg.

- programok: 765milliö563 program van de mind szar.A fiatalok idejük 90% lézengéssel töltik el, járkálnak bebaszva a porban céltalanul.

- Hangulat:Mi köze a vallásnak, történelemnek miköze a amnesty internatinalnak ? miköze a holocaustnak ? mi köze a meleg jogoknak ? mi közöm trianonhoz ? Szarok RÁ !!! Azért jöttünk hogy jól érezzük megunkat és ne basszák el a jökedvünket az élet szaros árnyoldalaival. Politikusokat ki KELL TILTANI pártállásra tekintet nélkül !!!!!! Nagyot csalódtam a szervezőkben, MIÉRT KELL NYALNI NEKIK ? kapják be ! Mi köze van az egészhez egy rockfesztilhoz ?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!!? egyebkent érdkel MÁSKOR de nem most mikor végre FELHŐTLENÜL jól éreznénk megunkat elbasszák a maradék jókedvét is az embereknek.
Kijönnek és röhögnek vagy sajnálkoznak a sok buta emberen akiknek a vérét szívják..Ha igazan felelöséget éreznének az emberek irant, nem fordulhatna elö olyan hogy pl. lanyokat rugdosnak meg a szemem láttára. Súlyos szociális, és (többek közt) ebböl kifolyolag lelki gondokkal küszködö embereket látok. Inkább megyek nyugatra szórakozni beteg ez az ország, sajnos.


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!