Keresés

Részletes keresés

riki86 Creative Commons License 2002.11.02 0 0 4
Az én kislányom most elsős, már oviban nagyon érdekelte az írás és olvasás, de szándékosan nem tanítottam neki semmit meg előre. A sógornőm azt mondta, hogy figyeljem meg, hogy karácsonyra olvasni fog a gyerek. Én nem hittem el, nem is várnám el tőle, hiszen van rá idejük bőven. Egyik héten még arra gondoltam, hogy csak felismeri a szavakat, amiket órán már begyakoroltak, következő héten arra figyeltem fel, hogy ripsz-ropsz összeolvassa a szavakat. Hihetetlennek tűnt, de úgy látszik, hogy erre is rá kell érezniük. Az első szavát okt. 22-én sikerült teljesen hibátlanul összeolvasnia. Amikor vidékre mentünk, hozta a kedvenc lovas könyvét és végig olvasgatta a címszavakat és a ló testrészeit. Mostanra ott tartunk, hogy a feladatokat is magának olvassa el és meg is érti, amit olvas! Én azért vagyok erre nagyon büszke, mert azok közül, akik úgy mentek suliba, hogy nem tudtak olvasni ő az első, aki megtanult olvasni. És nagyon "lazán" veszik a tanulást, ez azért fontos, mert az elsősök topikot rendszeresen olvasom és vannak eléggé "rémisztő" iskolák. Bocs, ha kicsit hosszúra sikerült, de olyan jó egy ilyen helyen dicsekedni, ahol "megszólások" nélkül tehetem. Hát mindenkinek további sok dicsekedést, azt hiszem aki ide beír, az már szerencsésnek mondhatja magát!
RKata Creative Commons License 2002.10.28 0 0 3
OFF

Szia, pynky! Rég hallottam Felőled! Szívből gratulálok!!!

Kata

ON

Előzmény: pynky (2)
pynky Creative Commons License 2002.10.25 0 0 2
Az én 12 hetesem meg tegnap (elöször) fél órát beszélgetett a föle aggatott játékokkal. Csak utána unta meg, és kiabálva korholta öket, hogy miért nem válaszolnak. Imádom :)

p.

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.23 0 0 0
:-))))
Az en 0 eves Balazsom, aki egyebkent 7 honapos, ma a kuszast teljesen lecserelte a maszassal :-) Kis lepes ez a Tietekhez kepest, dehat mindenki kicsiben kezdi :-))

MuTeR

Előzmény: Lujza71 (-)
Lujza71 Creative Commons License 2002.10.23 0 0 topiknyitó
Tessék tessék dicsekedni nem szép dolog de itt lehet :)

Vica ma elolvasta első 4 betüs szavát :) MAMA bevallom elsírtam magam.Hát én már csak ilyen vagyok :)

Lujzi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!