Keresés

Részletes keresés

Hettie Creative Commons License 2003.01.08 0 0 2
Szivesen hagyatkoznek a segitsegere, de akkor az egesz csapatot ide kene hoznom, pedig ok nem beszelnek magyarul. A munkaadonk meg nem is gondolkozik azon, hogy mi megismerjuk, hogy milyen dinamizmusok mukodnek egy csapatban, aminek a tagjai 6 oran at egyutt vannak egy osztalyteremben...

(gyerekekkel dolgozunk)

Előzmény: Fehér Erika (-)
szultana Creative Commons License 2002.12.06 0 0 0
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de peldaul nem tudom mit szoltok ahhoz, hogy a volt munkaltatom azt a modszert alkalmazza a kirugasokra, hogy folyamatosan atszervezi az intezmenyt, es azoknak az embereknek, akiket ki akar rugni, megszunteti a munkakoret. A leggyakrabban az erintettek a belso ujsagbol tudjak meg, hogy atszerveztek az osztalyukat, majd hirtelen hivatjak a HR-re es kozlik veluk, hogy itt a modositott munkaszerzodesuk egy sokkal alacsonyabb poziciora, sokkal alacsonyabb penzert, vagy egyezzenek meg kozosen a tavozasban.
Előzmény: Fehér Erika (-)
Fehér Erika Creative Commons License 2002.12.05 0 0 topiknyitó
Akár tetszik, akár nem, a nap 24 órájából több időt töltünk munkahelyünkön , mint családunkkal, barátainkkal. A vélt (vagy valós) sérelmek, a kellemetlenségek, a rossz légkör vagy akár csak egy csípős megjegyzés azonban jócskán megkeserítheti életünket. Biztosan van Önnek is ilyen története. Mondja el!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!