Keresés

Részletes keresés

amamsik Creative Commons License 2003.01.20 0 0 11
Újpest központban kiadó 71 nm-es, bútorozatlan panellakás.
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.18 0 0 10
Alice!
Mail ment!
MuT
Előzmény: AliceCsodaországban (9)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.18 0 0 9
Szomszédasszonyom kiadja Budapest XI. Bocskay úton lévő 40 nm-es másfél szobás lakását. Olcsó rezsi, Héra fűtés. A lakás csendes, belső kertre néz, szoba, félszoba, konyha, fürdőszoba, üvegezett veranda.) Ára: 35.000 Ft+ rezsi. Ha valakit érdekel, küldjön egy mailt nekem.
Kondee Creative Commons License 2002.08.22 0 0 8
Ciao!

Két srác keres a XI. kerületben bútorozott lakást, főbérlő nélkül, és persze elfogadható áron. Az infókat a kondi@mailbox.hu mail címre küldjétek.

Köszi

meecon Creative Commons License 2001.08.28 0 0 7
Sziasztok!
Végigolvastam az albérlettel és a szemét főbérlőkkel kapcsolatos topikokat, hála nektek, sokat tanultam belőlük.
Szorult helyzetbe kerültem, ezért kérek bárkit, ha tudd, segítsen (egyelőre e-mailcímemre írjon, most ez van). Októbertől már jó lenne albérletben tudni magamat.

Félig dolgozó, félig posztgraduális képzésen részt vevő diáklány vagyok. Fő- (és ha lehet: társ-)bérlő nélküli bútorozott, csendes garzont/egyszobás kuckót keresnék a magam részére telefonnal, lehetőleg kaució nélkül. Havi 25-30-nál nem tudok többet fizetni (erre még jön a rezsi, ugye). A szóba jöhető helyek: bárhol bármelyik metróvonalon vagy a belvárosban és környékén vagy Pesterzsébeten/Csepelen.
Nem dohányzom, tartom a rendet.

Előre is köszi.

meecon

whisper Creative Commons License 2001.08.14 0 0 6
Egy tipp:
Körül kell nézni az egyetemek auláiban, büféje környékén, hirdetések tömkelege várja az albérlet-keresőket. 8-)
delifeny Creative Commons License 2001.08.14 0 0 5
Hali!

Közvetlenül az Örs vezér tere mellett bérelek egy elég jó kétszobás lakást, ahová az egyik szobába – megbízható, viszonylag csendes (értsd: nem am. 3-kor hazakocogós) – albérlőtársnőt keresek szeptembertől. A lakbér 20 ezer fejenként + a rezsi rád eső része, ami 10 szokott lenni, tehát összesen 30 ezerre lehet számítani. A lakás bútorozott, telefon, kábeltévé van. Én 25 éves vagyok, dolgozom, s egy éve lakom ott – tágas, világos lakás, rendes tulaj, jó környék, jó közlekedés – fél órán belül a Deákon lehet lenni.
Ha valakit érdekel, dobjon nekem mailt. Egy bosszantó dolog lehet, amit előre közölnék: a két szoba egymásba nyílik, ezért csak olyan jelentkezzen, akit ez nem zavar – engem spec. szokott, de hát ez van :-)
Üdv..

gabek Creative Commons License 2000.08.26 0 0 4
Hi!

Sikerült találnom egy kiadó lakást a XI. ker.-ben, az Etele úton. Bútorozva, TV-vel, telefonnal, hűtővel, mosógéppel... A helyzet az, hogy 2 szobás és ebből csak a kisebbikre tartok igényt. A másik szoba 1, esetleg 2 főiskolásnak/egyetemistának kiadó. Fiú v. lány, nekem mindegy. (Én az előbbi vagyok...)

Ár, 1 ember esetén: 25.000/fő + rezsi fele

Ár, 2 ember esetén: 15.000/fő + rezsi harmada
(ebben az esetben én 20.000-et fizetek, + a rezsi harmada)

Ha valakit érdekel, akkor bombázzon meg mail-lel a gabekii@yahoo.com címen és mehet a pofavizit.

GABEK

nyman Creative Commons License 2000.08.22 0 0 3
OFF
Haho,
Ja mar juniustol elkeztem dolgozni. De meg nezegetem a lehetosegeket. Az Antal honlapjat idonkent bongeszgetem, de azon a teruleten, ami max. megfelelne nem nagyon akadnak lehetosegek. De a tobbi tanacsado is ezt mondja. Azert nem lehetetlen.

Del Afrika remek volt. De van egy topik is: http://index.hu/forum/forum.cgi?a=t&t=9011171&uq=82. Bocs, most lusta vagyok linkelni, rohanok.

Kulonben az alberletartak ugyanott vannak, mint itthon. :) De a keresetek is kb. A rand sokat eset az elmult par honapban.
nyman
ON

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.22 0 0 2
Szia nyman kollega,

tudom hogy mar van ket masik ilyenfajta topic de en ezt itt inkabb anyazos topicnak szanom (persza ha csak eletben marad). Egyebkent milyen volt del-afrika? mostmar itthon vagy? Hogy teszett az Antal....:-)?
Horasz

nyman Creative Commons License 2000.08.22 0 0 1
Hella Horasz,
Van mar egy ket hasonlo topik, az egyikben, hogy milyen konnyu, a masikban mennyire szarok az irodak, stb. (lasd, kereses, alberlet :)) )

Amit egy masik topikban is irtam azt tartom szomorunak, hogy Mo-n nem mukodik a berlakasszisztema, ami alapjan korrekt feltetelekkel korrekt lakasokat lehetne kivenni, ott ahol eppen szukseg van, igy sokkal mobilabb lehetne az atlag munkavallalo.

Ugye vmi olyasmi van, hogy Mo-n lakasok tobb mint 90%-a magantulajdonban van, es ez a gazdasagot is visszauti. NyEu-ban vhol 60%-k korul mozog. Nekem csak Svedorszagbol vannak szemelyes tapasztalataim, de ott relative nem tul nagy problema, hogyha elruccan az ember vhova egy felevre melozni. Csak felhiv nehany ugynokseget es beszerzi az ajanlatokat. Persze a felkapottab helyekre ott is tobbeves varolista lehet.
udv
nyman

Előzmény: Törölt nick (-)
Bocicsoki Creative Commons License 2000.08.22 0 0 0
Pedig a O szobásokat szinte utánad hajigálják...
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.22 0 0 topiknyitó
Lassan 3 honapja keresk normails alberletet pesten. Az irodaknak fizettem kaptam egy rakas hasznalhatatlan cimet, expresszt vettem abban is csak az irodak hirdettek. Ami tetszett/megfelelt volna egy feloraval az orrom elott elvittek...
Gondolom tobben vagyunk igy...Osszuk meg tapasztalatainkat es adjunkl egymasnak tippeket...
Horasz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!