Keresés

Részletes keresés

Nannics Creative Commons License 2003.01.24 0 0 3
köszönöm a tanácsot, de péntek délután már a világon senki nincs bent az önkormányzatnál. :(
Viszont szerencsémre pártállásilag vegyes a baráti köröm, így szinte minden újsághoz van ismerős. Bár lehet ezt venném utolsónak, nem tom. Mindenesetre lehet hogy ma sem alszunk otthon.
Tényleg köszönöm a tanácsot.
Előzmény: kzt (2)
kzt Creative Commons License 2003.01.24 0 0 2
Rákérdeztem, hgoy az önkormányzatot valóban nem érdekli a 20 százalékos ingatlanrészesedése? Nem válaszolt.
Statikus csak hétfőn jön ki, írásba semmit nem adnak. :(((

Az epitesi osztalyt keresd (akik az ep engedelyt adjak es felugyelik az epitkezest) ne a vagyonkezelest (akik a meglevo epuletet kezelik). Ha akadekoskodik kerdezd meg hogy ha valami tortenik es valami leomlik stb akkor ugye leuli majd a 2-3 evet erte. Utana tovabb a hivatalvezetohoz, kepviselohoz ha van osszekottetesed a sajtohoz.
Előzmény: Nannics (1)
Nannics Creative Commons License 2003.01.24 0 0 1
köszönöm a választ.
Papír az önkormányzathoz beadva, panasszal, mindennel, telefonos kapscolatban vagyok az önkormányzattal, ahol egyszerűen nem tudták elégszer finoman közölni velem, hogy ők fél kettőkor már nem lesznek ott, másrészt pedig ők is telefonos kapcsolatba léptek a céggel. Rákérdeztem hogy kértek-e írást arról, hogy a ház nem életveszélyes, lehet benne aludni, mire közölte az férfi, hogy már miért kért volna. Rákérdeztem, hogy a felelősségbiztosítással mi van, mire közölte, hogy nekik semmi közük a felelőssgbiztosításhoz, mert hiszen ha egy cég elkezd építkezni, akkor biztos van pénze. Nem volt kedvem elmagyarázni, hogy ha büntetést kellene fizetnie a nem létező cégemnek, biztos én is fél óra alatt tudnám kimenteni a benne lévő pénzt. Rákérdeztem, hgoy az önkormányzatot valóban nem érdekli a 20 százalékos ingatlanrészesedése? Nem válaszolt.
Statikus csak hétfőn jön ki, írásba semmit nem adnak. :(((
Előzmény: kzt (0)
kzt Creative Commons License 2003.01.24 0 0 0
Ha az egész házat érinti akkor az önkormányzat épitési osztályát keresd meg (aki kiadta a szomszéd épitési engedélyt). Írásban add át a panaszt, említsd meg hogy életveszély, kérj átvételi elismervényt és azonnali intézkedést. Ha egyszer papíron bejött a dolog utána lesittelik az ügyintézőt ha valami komoly gond van (omlás stb) és ezt az ügyintézők is tudják.
Előzmény: Nannics (-)
Nannics Creative Commons License 2003.01.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Decemberben vettünk egy lakást, ami mellett egy építkezés kezdődött. A falak elkezdtek repedezni, tegnap este a beruházás építésvezetője már nem merte azt tanácsolni, hogy nyugodtan aludjunk ott. A házban vannak önkormányzati lakások, ezért az önkormányzathoz fordultam, ahol egy "nyugodjon meg hölgyem"-nél többet nem tudtak mondani. Olyan hírek is szállingóznak, hogy a beruházásnak nincsen felelősségbiztosítása. Az építésvezető azt ígérte, hgoy ma statikus megnézni az épületet. Mára viszont kiderült, hgoy nem megy ki statikus.
Azt szeretném kérdezni, hgoy mit tehetek ilyenkor? Nekem kell polgári peres eljárást indítanom, vagy hogyan tudom kikényszeríteni, hogy ma menjen oda egy statikus és adja nekem papírba, hogy nyugodtan ott tölthetjük az éjszakát?

köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Nannics

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!