Keresés

Részletes keresés

myofibrillum Creative Commons License 2003.03.20 0 0 55
semmit.
Előzmény: véres kéz (54)
véres kéz Creative Commons License 2003.03.20 0 0 54
Ennyire vaksi lennél, kislány? Kicsit lefelé lapozol és megtalálod http egyik hozzászólását (van több is tőle ebből a műfajból!), aki számtalan rendben megsértette az MM-et és mégis itt virgonckodik letiltás nélkül. A hozzászólások több napon keresztül itt hevertek, sőt, az is bebizonyosodott, hogy morticia (aki köztudomásulag maga a metamoderátor) olvasta őket. Tehát, mindez moderátori jóváhagyással történik. Kell még valamit bizonyítanom?
Előzmény: myofibrillum (53)
myofibrillum Creative Commons License 2003.03.20 0 0 53
ha van valami konkrét sérelmed, miért nem adsz hangot neki topikhelyrajzi számmal együtt?
myo
Előzmény: véres kéz (52)
véres kéz Creative Commons License 2003.03.20 0 0 52
Értem. Ezek azok a kategóriák, amelyek elkövetésére kizárólag a kövületeknek van joguk, moderátori jóváhagyással.
Előzmény: myofibrillum (51)
myofibrillum Creative Commons License 2003.03.20 0 0 51
irl infót nem adunk ki. személyeskedésre sincs szükség.
myo
Előzmény: véres kéz (50)
véres kéz Creative Commons License 2003.03.20 0 0 50
Diplomád száma? Mert műkedvelők okoskodására nincs befogadói keret.
Előzmény: myofibrillum (48)
véres kéz Creative Commons License 2003.03.20 0 0 49
A kövületek elvihetik a múltjukat is
Előzmény: 0tökmindegy (46)
myofibrillum Creative Commons License 2003.03.20 0 0 48
kikérte. azt mondtam, alkalmas rá. mi több, nála nincs erre alkalmasabb!
myo
Előzmény: véres kéz (47)
véres kéz Creative Commons License 2003.03.20 0 0 47
senki nem kérte, hogy dilettáns módon itt bakterkodj nekünk, nyanya! kérd ki pszichológusod véleményét és mondj le, mert totál alkalmatlan vagy!
Előzmény: morticia addams (45)
0tökmindegy Creative Commons License 2003.03.20 0 0 46
És akkor maradna egy moccanatlan panoptikum az odafagyott dicsőséges, aranykori múlttal?

Francokat, akkor nem volna kit cikizni!

Előzmény: véres kéz (44)
morticia addams Creative Commons License 2003.03.20 0 0 45
ehelyütt megfogalmazott panaszával forduljon az általános moderatúrához, valamint az Index szerkesztôségéhez.
javaslom továbbá az -állomásfônök úr, állomásfônök úr vs. na, mi van, wazze, te vagy itt a bakter? -problematika tanulmányozását :-)
Előzmény: véres kéz (44)
véres kéz Creative Commons License 2003.03.20 0 0 44
tulajdonképpen semmi baj nem lenne a metával, ha http elhúzna a picsába a négyszáz nickjével együtt és vinné oda magával az őt (gondolkodás nélkül) mindenben támogató segédmoderátort!
morticia addams Creative Commons License 2003.03.20 0 0 43
ámen.
Előzmény: HypertextTransferProtocol (41)
morticia addams Creative Commons License 2003.03.20 0 0 42
:))) hüje...:)
Előzmény: 0tökmindegy (39)
HypertextTransferProtocol Creative Commons License 2003.03.19 0 0 41
(Kicsit nehézkes leszek...)

Nem kifejezetten Kegyednek címzem (hanem általános), mert a kérdés jogos, és nem mennék bele részletekbe.

Ez az a pont, ahol meg kell állni, vagy az ezt megelőző ponton a ted topikban meg kellett volna állni (vagy inkább el se kezdeni), vagy a T.Szerkben kellett volna megállni, de már korábban meg kellett volna állni, sok topikban, mert ez olyan lett mint a délszláv háború, ahol a végén már nemigen lehet eldönteni, hogy ki kezdte, és miért is történt. Hogy miért nem lehetett leülni egy asztalhoz.

Itt főként január közepe óta az idegek tánca folyik. Ha én a kirohanásom alátámasztására bizonyítékokat hozok, akkor más bizonyára mással érvel, és általában szartenger lesz belőle, ahogy az lenni szokott.

Nem méltó ez az egész a Metához, már leírtam, hogy ebben én is hibás vagyok. (Ha én írom le, hogy hibás vagyok, és más nem írja le, hogy hibás, akkor biztos, hogy én is vagyok a hibás. Nem? Ennyire egyszerű az egész.)

Ezt a hozzászólást nem lett volna szabad megírjam, és teljesen mindegy, hogy mit gondolok az előzményekről.

Alaposan és többször végiggondolva a ‘Foglalod a kurvanyádat’ topikban tett 99-es hozzászólásomat tudom vállalni. Az alanti hozzászólásban igen sok, felhalmozódott indulattól megszaladt a billentyűzetem, és a címen kívül mindent visszavonok. Az említett 99-es hozzászólást is visszavonom, mert az sem teljesen igaz, egész biztos, hogy diplomatikusan hiányoznak belőle vonulatok, és az is egészen biztos, hogy én nem láthatok mindent úgy, ahogy az valójában van. És lehet, hogy senkise, legjobb esetben mindenki egy kicsit másként.

És vannak helyezetek, amikor az ember teljesen mindegy mit mond, rossz, ártó.

Részemről ezzel befejeztem a Metakazamatában januártól egyre gyorsabban feszültebbé váló szituban való részvételt, ami a látens vagy nyílt csetepatékat illeti. Ez egészen biztos. Többet nem mondanék.

Előzmény: szilvácska (38)
HypertextTransferProtocol Creative Commons License 2003.03.19 0 0 40
:))
Nnna, ezt nem mertem én kimondani. Sunyi vagyok.
Előzmény: 0tökmindegy (39)
0tökmindegy Creative Commons License 2003.03.19 0 0 39
Ez már valami.

Ezennel teljes bűnbocsánatot és mennybemenetelt hírdetek, kivéve mondjuk zsoszt és myofibrillumot, mert ez két köcsög úgyse fog üdvözülni, ámen.

Előzmény: minimamaxima (33)
szilvácska Creative Commons License 2003.03.19 0 0 38
Hmm...nem tudom. Én vapiti nicket nem így ismertem meg. Lehet, hogy én vagyok idióta, de szerintem ő okos, és szellemes.

Sőt, én az eszelős, "beteg" deadcrow nicket is nagyon kedveltem, még akkor is, ha néha az Idegen szavak szótárával együtt kellett olvasnom az üzeneteit, hogy értelmezni tudjam. Ugyan nem sokat tudok az "IRL hajtányairól", de egyáltalán, hogy jönnek ide IRL hajtányok???

Igaz, én sem vagyok metatényező. Lehet, hogy ezt csak azok értik ?

Előzmény: minimamaxima (33)
lilah2 Creative Commons License 2003.03.17 0 0 37
hol vannak már a főcímes topicrombolások :-)))
Előzmény: kilencedik nick (36)
kilencedik nick Creative Commons License 2003.03.17 0 0 36
Zárójelbe kerültünk. Egy odavetett félmondat csupán...
Előzmény: lilah2 (35)
lilah2 Creative Commons License 2003.03.17 0 0 35
könny szökik a szemembe, hogy most már csak ünnepnapokon és ilyen árnyaltan nyilvánítanak idiótának.

myofibrillum Creative Commons License 2003.03.17 0 0 34
mit idegeskedsz? azt sem tudom, miről beszélsz. valami rémálmod volt?
nem amnéziát akartál írni?
Előzmény: minimamaxima (33)
minimamaxima Creative Commons License 2003.03.15 0 0 33
NICKAMNESZTIA

A mai nappal erkölcsi nickamnesztiát hirdetek a Metakazamata területére!

Ezen amnesztia vapiti nicken kívül mindenkire érvényes, aki a Metába, nem aljas szándékkal írt (tehát kilencedik nickre is érvényes és lilah2-re stb. is!). deadcrow nick ügye általam kivizsgálás alatt áll. vapiti nickre külön kitérek.

(A továbbiakban jegyzőkönyvi feljegyzéseket, bizonyítható tényközléseket teszek.)

az eszelős deadcorw nick - engem hülyének nézve - meg akarta buktatni morticia addamsot, és nem az elmúlt hetekben. ezen tényről idáig nem tudott senki rajtam kívül. ha szükséges, a mailváltást nyilvánosan is mellékelem, vagy aki kéri, mellékelem neki interperszonálisan.

az eszelős deadcrow nick mindenkit meg akart lassacskán gyilkolni. ez ugyebár köztudott annak, aki egy kicsit is figyelt. myofibrilllum nick egy relatíve könnyed, játszi áldozat lett volna az ő partijában. amolyan rutin, karácsonyi játék, bemelegítés: egy idegileg gyenge nő kicsinálása, gátlástalanul. szenteste rihegünk-röhögünk vele, és máskor is, és irl is: majd hátba szúrjuk.

deadcrow nicken vacillálok, hogy súlyos beteg-e vagy egy intellektuálisan jól felfegyverkezett szemétláda, szarházimocsadék állat-e. nagy kérdés. a szájberépítő kvalitásait nem vitatom. ellenben úgy néz ki, hogy egy pusztán irl-hajtányos bringán ül, az egyre gyengébb url produkcióival. ezt nem tisztem eldönteni.

vapiti nickkel nem foglalkozom, ugyanis egy sunyi, földhözragadt, aljas ember. valójában benne csalódtam igazán. soha nem volt metatényező, csak a rombolásban, az elvtelen aljaskodásban. takarodjon innen vapiti! a sunyi tedkovacs kicsinálás, t.szerk!-ben randalírozás, deadcrow által helybenhagyott jelszó kisajátítás, megnyekkentette a metát, holott ön mindig szart a metára is, és az elejétől eltekintve tekovacsra is. vádaskodott, tramplin aljaskodott. nem is értem. nem vettem észre, hogy valójában nem is csinált, írt semmit. szégyellje magát!!!

moritcia addams

prsében van. többet nem mondok. a nickamnesztia jegyében engedjen tiszta lappal indulni mindenkit, aki a metába írt, és azokat is, akik még nem. vetkőzze le az előítéleteit.

myofibrillum: te egy idegbeteg őrült vagy, jobb lenne, ha lekopnál a deadcrow-vapiti párosról. vedd már le az agyadról a bilincset, te idióta. vagy mazochista vagy?

http: azt hitte, hogy tud csinálni egy tánccsoportot, mint a meta kiverekedője, talán egy bábszínházat, vagy egy avantgarde kultúrházat, ám folyton belehullott az IRL- és szájberpetvarokba. súlyosan hibáztatható, és felelősségre vonató érte. http azért is felelősségre vonható, amiért megtámadta a három-féle nickcsoportosulást.

http

morticia addams Creative Commons License 2002.02.28 0 0 32
nem.

-)

Előzmény: szmájlifagyasztógép (31)
szmájlifagyasztógép Creative Commons License 2002.02.28 0 0 31
Raszkolnyikov álma:

"nevetett, csak úgy rázta a hangtalan, csendes nevetés, de igyekezett elfojtani, hogy ő észre ne vegye. Most egyszerre úgy rémlett neki, hogy a hálószoba ajtaja is kinyílik egy ujjnyira, és ott mintha kuncognának, pusmognának. Tébolyult harag ragadta el, és teljes erővel ütni kezdte az öregasszony fejét, de minden baltacsapás után erősebben hallatszott a kuncogás, pusmogás a hálószobából, meg az anyóka is csak úgy dülöngélt jobbra-balra a nevetéstől"

Erre gondolsz?

Előzmény: morticia addams (30)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.28 0 0 30
"most pedig, nem kevésbé figyelemreméltó jelenségként, azt az érzéketlenséget szeretném megemlíteni, amely a nevetéssel együttjár. Úgy látszik, a komikum csak akkor kelthet rezgéseket a lélekben, ha annak nyugodt, kiegyensúlyozott felületére hull. Természetes légköre a közöny. Nincs nagyobb ellensége a nevetésnek, mint egy erôs érzelem"

nem akar inkább átnyergelni?

Előzmény: http (18)
zsosz Creative Commons License 2002.02.28 0 0 29
baj? :o)
Előzmény: Abszolút Hulla (10)
Verax Creative Commons License 2002.02.25 0 0 28
Remélem előbb-utóbb sor kerül rá(d).
Előzmény: olajbaro (7)
Psyche Creative Commons License 2002.02.24 0 0 27
Ajaj! De még mennyire, igaz! De most nem fejtem ki, hogy ezt miért írtam, mert már alig látok a fáradtságtól, és holnap (ill. ma) még vár rám néhány kemény menet (színházi próba, aztán iszonyatos mennyiségű alkoholfogyasztással egybekötött világmegváltási kísélet), szóval jó éjt a T. Egybegyűlteknek! Én elorientálódom pihe-puha ágyam felé.
Előzmény: Verax (26)
Verax Creative Commons License 2002.02.24 0 0 26
Sőt a szépség és logika között egyéb sejtelmes és mocskos kapcsolatok is húzódnak.
Előzmény: hozzászólás (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!