Keresés

Részletes keresés

palomino Creative Commons License 2003.04.20 0 0 8
a szazad elejen azt is megkerdeztek bismarcktol, hogy szerinte mi lessz a szazad donto politikai tenyezoje. valasza: az hogy amerika egy angol nyelvu orszag.
put that in your pipe and smoke it.
Előzmény: etc. (5)
myofibrillum Creative Commons License 2003.04.07 0 0 7
nélküle rosszabb..
etc. Creative Commons License 2003.03.15 0 0 6
javítás: elenyészhet-e a vesztés és a nyerés átka helyett:

elenyészhet-e a vesztés és önhitt nyerés átka

Előzmény: etc. (5)
etc. Creative Commons License 2003.03.15 0 0 5
Nagyon tisztelem nemzeti ünnepünket. Úgy gondoltam, hogy nem is szólok ma hozzá a fórumokhoz, hátha bánt valakit.

De, ha már myofibrillum és deadcorw nick felhőtlenül, önfeledten végigfecsegték a Szentestét (is), miért is ne?, akkor szólnék egy rövidkét, csak így magamban...

Szomorú ez a magyar sors, hogy vesztett forradalmakat, szabadságharcokat, háborúkat ünneplünk. Arra gondoltam, elenyészhet-e a vesztés és a nyerés átka vagy frusztrációja, mely midennapjainkba, személyes életünkbe is benyomulhat, és be is nyomul.

Otto von Bismarck-tól (a fejedelemségekre tagozódott és a fejedelemségeken belül is széthullott Németország egyesítőjétől) egyszer megkérdezték, hogy mit tartana életének legnagyobb sorstragédiájának. Azt válaszolta, hogy: „kis nép fiának születni".

Igaza volt? Nem tudom. Mindig csodálkoztam a hollandokon, a norvégokon, a dánokon vagy akár az észteken. Kis nemzetek, büszkék a polgáraik, van tartásuk, hiszen van jó múltjuk is. Igazán nem a „népszellem"-től terhelten kell kiverekedniük személyenként egy gázos országban az identitásukat, mocskos aljacsetepatékban. Adva van a fundamentum.

Ilyenek fordultak meg a fejemben, miközben továbbra sincs véleményem.

Mi hősködésbe dühített
S lánggal falatott még tavaly,
Múlik naiv, riasztó kedvem
S majdnem altat a csatazaj.

(Ady Endre)

Szvetlazár Creative Commons License 2003.02.20 0 0 4
sejtelem, helyes hit, értés, eszmélet,
myofibrillum Creative Commons License 2003.02.19 0 0 3
Lebuktál.
myo
Előzmény: etc. (2)
etc. Creative Commons License 2003.02.18 0 0 2
Nekem most van véleményem, csak elrejtettem.

A barátom barátnője egy kicsit depis. No persze, gimnáziumi tanárnő. Már nem iszik, a pasik körüli hercehurcába is beleunt, megtört vagy finomabban, beletörődött nő. Csak ez a depi maradt. Gondolta ettől is megszabadul. Az orvos 5 percig se foglalkozott vele, ám felírt egy csodagyógyszert neki, Prozac nevezetű kapszulát. Intelligens nő, így elolvasta a tájékoztatót is. (Megkértem a barátom, hogy faxolja át, ha már szót ejtettek róla.)

A mellékhatások: „... leggyakrabban szorongás, idegesség, álmatlanság, gyengeség, szédülés, remegés, verejtékezés, hányinger, étvágytalanság vagy hasmenés. (...) szájszárazság, emésztési zavar, hányás, nyelési nehézség, fogyás, aluszékonyság, szokatlan álmok, alvászavarok, a gondolkodás zavarai, személyiségzavarok, mániás állapot, nyugtalanság, mozgászavarok, akaratlan mozgások, izomrángások, látászavar, szokatlan ízérzés, csökkent libidó, az orgazmus zavara, szívdobogás-érzés, bőrpír, bőrvérzések, ásítozás, gyakori vizeletürítés, vizeletürítési zavar, hidegrázás vagy hajhullás fordulhat elő."

2000 forint volt ez a csodaszer, kidobták a szemétbe, és főzött a nő egy paprikás krumplit, kissé vidámabban mint máskor, és bár évek óta egy kortyot sem ivott, lenyomott néhány pohár bort.

Justis_4_US Creative Commons License 2003.02.16 0 0 1
You'll meet the unforgiving Blade
Előzmény: -nou- (0)
-nou- Creative Commons License 2003.02.14 0 0 0
a kérdésre: 'vélemény?'
véredényeimben megindult az élet..)
Előzmény: http and http (-)
http and http Creative Commons License 2003.02.14 0 0 topiknyitó
Most egy szál se.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!