Keresés

Részletes keresés

djknockout Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5
Hello!

Nagyon keresek olyan embereket akik jelentkeztek iden felvetelire a Debreceni Termeszettudomanyi egyetem programtervezo matematkus szakara, mert a kovetkezo problemem van.

A weben a tajekoztato szerint ket vizsgat kell megirni a felvetelihez egy matematikat es valaszthato, hogy progmatot vagy szamitastecnikat akar tenni a felvetelizo.

De nekem a felvi.hu csak progmat vizsgat ir ki es a matematika vizsgara is mas intezmeny hivott be. Igy most nem tudom, hogy a felvinel kevertek-e el valamit vagy csak 1 vizsga van.

Aki felvetelizik ide az legyen szives es irja be a tapasztalatait!!!

elore is koszike!

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.12 0 0 4
Ez errefelé így megy.. most is itt ülök az iszk-ban, minden negyedik-ötödik suttyó pornóoldalakat nézeget, időnként kisebb-nagyobb bölcsész-csapaot körbeállnak egy-egy gépet, próbálgatnak belépni, de nagyon nem megy nekik... Az Internet Expoloreren kívül semmiféle program nem fut a gépeken, a drága rendszergazdák még az egér jobb gombját is letiltották, mondjuk, ha a bölcsészekre gondolok, akik még be sem tudják kapcsolni, azt sem tudják, hogy kell egy szöveget kijelölni, de még a lemezt is fordítva teszik be, még az után is, hogy megmutattam már nekik, hogy kell.. brrrr... borzalmas.. el innen, el, jó messzire!
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.12 0 0 3
Welcome to Debrecen, tesó
Előzmény: rendes gyerek (-)
petxa Creative Commons License 2002.07.24 0 0 2
egyetemter@freemail.hu címre írjátok meg a konkrét problémátokat, és az egyetemisták műsora segíthet...
Előzmény: aguc (1)
aguc Creative Commons License 2002.03.26 0 0 1
Én is ott próbálok kölcsönözni, na de...
Miért van az, hogy több kötetes példányok csak az olvasóban olvashatók? Egy csomóhoz azt hallottam, hogy csak Phd-sok férhetnek hozzá. Erről persze konkrét bizonyítékom nincs.
Az olvasóban az a probléma, hogy a számítógépben nem jelzik a kikölcsönzést. Lehet, hogy azóta fejlesztettek...
A net...jó dolog, igaz, a DISZK problémája a a hozzáférés biztosítása... A felhasználók zúgolódnak is miatta, jogosan. Szerintem a könyvtárban jó volna, ha tanulmányi és kutatási célokra lehetne hasznnálni a gépeket. A nem egyező vélemények az ellátást ismerve jogosak.
Egy fontos dolog: azt hallottam, hogy az egyetemi könyvtár teljesen más, mint a gyűjtőkönyvtár. Persze durva az ellátatlanság...
Előzmény: rendes gyerek (0)
rendes gyerek Creative Commons License 2002.03.23 0 0 0
Internetelérésre akár félórát is várni kell, de előfordult már 3/4 vagy 1 egész is. MOst csak 1/4-et vártam.:)))
Persze nem ennek a lehetőségnek a biztosítása a könyvtár fő feladata. CSak bosszantó, hogy ha már van, lenne jó is.
rendes gyerek Creative Commons License 2002.03.23 0 0 topiknyitó
Miért kell egy óra hosszát várni, hogy kihozzanak egy kölcsönzendő könyvet? Az olvasóteremben is fél óra a várakozási idö.

Nem kölcsönözhető szórakoztató irodalom, mert csak a köteles pédányok vannak meg. Az mit se szám0t, hogy egy könyvből a sokadik kiadás után esetleg féltucat is van.

Az ország második legnagyobb könyvtárában nincs férfivécé.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!