Keresés

Részletes keresés

coney Creative Commons License 2003.07.02 0 0 2
Köszi, valahogy én is így gondoltam.:-(
Előzmény: HZX (1)
HZX Creative Commons License 2003.07.02 0 0 1
Polgári per, jó 2-3 év, de van jó esélyed van. Figyelj a határidőkre és arra, ne tudjanak hülyeséget beadni a bíróságnak.
Előzmény: coney (0)
coney Creative Commons License 2003.07.02 0 0 0
A kábeltv társaság önkényesen nagymértékű áremelést eszközölt kb. egy éve, majd a már meglévő csomagokat felülbírálva új csomagokkal állt elő, amelyben változtak a csatornák kiosztásai ezáltal az árak is. (Na, nem az előfizető részére kedvezően természetesen) Ez még valamilyen szinten meg is érthető, hisz piackutatás, szolg.bővítés, stb. fejlődő cégnél ok.

Ami viszont felháborító számomra, hogy a szerződést, amelyet az új csatorna kiosztáskor kötöttünk egyértelműen meghatározza, (leírja), hogy mely csatorna kiosztást választjuk. A közepeset.

Néhány hónapja egyoldalúan küldtek papírt (pedig mi nem kértünk semmi változtatást), hogy amennyiben nem küldjük vissza, akkor automatice átraknak a legmagasabb díjcsomagra. Mivel, mi előzőleg a szerződésben azt mondjuk, hogy a közepeset kérjük, nem küldtük vissza.

Megkaptuk a számlát, utólag, három hónapra visszamenőleg, a legmagasabb díjcsomagról. Ami a számomra elég egyoldalú szerződésmódosításnak köszönhető. Ami talán még betudható annak, hogy a naív előfizető finoman szólva el***szte, úgyhogy még jogos is lehetne, ami szerint ettől a hónaptól újból vissza állíttatnánk a régi közepes csatornára a szolg-t. A legnagyobb gondom ott van, hogy nem tudjuk visszaállítani, mert nincs mit. Ugyanis a szolgáltatást beígérték, az árát el is kérték, de nem teljesítették.

Röviden: megfizettethetik-e velünk a nem kért, és nem is kapott magasabb szolgáltatást, egy ilyen egyoldalú szerz. módosítást követően?

Előzmény: coney (-)
coney Creative Commons License 2003.07.02 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik tudják, hogy milyen lehetőségeink vannak a jogaink érvényesítésére.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!