Keresés

Részletes keresés

morticia addams Creative Commons License 2003.07.09 0 0 8
azt hittem, hogy elég egyértelmű és logikus megoldásnak tűnt kifejezetten csak az említett két nicknek beállítani egy új jelszót. természetesen, se maga, se más nem kap másikat, és valóban, a legjobb az lenne, ha nem is tôlem, hanem egy ált. moderától kérnék a módosítást.
Előzmény: Exhttp (7)
Exhttp Creative Commons License 2003.07.09 0 0 7
Én azt tudom javasolni, hogy a jelszót csak deadcrow nicknek tessék megküldeni, aztán ő azt csinál vele, amit akar, vagy vapiti nicknek, mert ez egy újabb zaftos téma lehet akár a T. Szerkben megint (semmi se lehetetlen, úgy látszik), hogy miért nem a nick regisztrálója kapta, miért deadcrow, tehát inkább mindkettőjüknek, hiszen az egész kisajátítási ügyletben ők expontálták magukat, és jelenleg is az egyikük. Aztán majd ők eldöntik, mi legyen a nick sorsa.

Nekem ettől az egésztől már kifordult a belem, most megint Ted műsor megy, evidens, hogy hónapok óta semmi közöm a Ted nickhez:(((, és igazándiból a régi közösnick T. Szerkbeli topiknyitó szarkavarójához sem, sem a közösnick mail, telefonhívás, problémafeltárás, megbeszélés stb. nélküli gátlástalan és beteges kisajátítójához sem.

Szóval nekem ne tessék küldeni jelszót, mert a T. Szerkben meghurcolt, kisajátított, bemocskolt Ted Kovács nickhez már hónapok óta nincs közöm (nem is tudnék írni ilyen múltú közösnicken versfélét), ez számomra evidencia volt és most is az.

Az újabb kisajátító személye sem érdekel, annyira menekülök ettől az egésztől, de hiába, a régi kisajátító megkeresett, megszólított, hogy HALLÓ, MEGINT TED KOVÁCS ÜGY VAN!

Most eszembe jutott egy versfélém, nem tudom melyik nickemen és melyik topikban van, de hangosan kell olvasni, csak úgy él a ritmusa. Sorintának ideteszem:

Jajjjja

Jajjjja jajajjjjjjaaaa jjjjaaaj jaj, jaj, jaj, jaj,
jajjajajajjjajaj jajjajjj, jajjj, jajjjjjjjaj,
Jajjjja jajajjjjjjaaaa jjjjaaaj jaj, jaj, jaj, jaj,
jajjajajajjjajaj jajjajjj, jajjj, jajjjjjjjaj jaj, jaj,
jajjajaj, jajjjajaja jaja jaja jaj, jaja jaja jaja jajj,
jajjja ajjj jaj jaj jaj, jaj, jaj, Jajjjja jajajjjjjjaaaa
jjjjaaaj jaj, jaj, jaj, jaj, jajjajajajjjajaj jajjajjj, jajjj,
jajjjjjjjaj, Jajjjja jajajjjjjjaaaa jjjjaaaj jaj, jaj,
jaj, jaj, jajjajajajjjajaj jajjajjj, jajjj,
jajjjjjjjaj jaj, jaj, jajjajaj, jajjjajaja
jaja jaja jaj, jaja jaja jaja jajj, jajjja ajjj
jaj jaj jaj, jaj, jaj, jajajjaj, de fáj.

Előzmény: morticia addams (5)
morticia addams Creative Commons License 2003.07.09 0 0 6
(elnézést, közben lefagyott a böngészôm)
szóval, természetesen, a kérést lehet küldeni az ált. moderatúrához is, szintén a nickhez tartozó e-mailcímrôl. az e-mail cím jelszava emlékezetem szerint szintén kiküldésre került.
Előzmény: morticia addams (5)
morticia addams Creative Commons License 2003.07.09 0 0 5
ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, azon kívül, hogy amióta minden korábbi résztvevônek szétküldtem az új jelszót (amit emlékezetem szerint valaki használt is az események után nem sokkal), még csak ki sem próbáltam újból. a lehetôség pedig mindenki számára adva volt, hogy elvegye, és azt csináljon vele amit akar, beleértve a rágcsáló feleket is.
(nekem az egész ott úgy halt meg, ahogy volt, már nem érdekel, csak pontosítás kedvéért fűztem ezt ide. természetesen, ha a jelszót idôközben valaki elvesztette volna, és most esetleg rajtam vagy http-n keresné, bármikor be tudok állítani egy újat, és elküldeni megint -azzal a feltétellel, persze, hogy azonnal megváltoztatják azt a maguk számára megfelelô pw-re. mivel pillanatnyilag technikai okokból nem látom a listámat, kérem, hogy az erre vonatkozó kérést az itteni e-mailcímemre küldjék, természetesen a nickhez tartozó e-mail címrôl.)
Előzmény: Exhttp (4)
Exhttp Creative Commons License 2003.07.09 0 0 4
deadcrow sporttárs rág. keresi néhai Ted Kovacs közösköltő jelszavát, amit anno maga sajátított ki, más emberek elől elvéve a játékot, meg kolléganője nyitott egy olyan igazi mélyzaftos-indexes topikot a T. Szerkben, hogyan is merészelték visszaállítani azt a jelszót, amit ő regisztrált a II. Pun háború idején, bő kétezer éve.

Szóval deadcrow rág és rág. Még az is lehet, hogy ő írta át megint a jelszót, hogy legyen mit rágni – én biztos nem írtam át -, de az is lehet, hogy egy épelméjű ember írta át, aki felmérte, hogy ezzel a jelszóval vissza is lehet élni, pl. lejáratni a néhai Mestert stb. A történtek után – mely megnyekkentette a metát – nem képtelenség lejáratásra gondolni, főként ha egy nem teljesen beszámítható emberről van szó. Ha így történt, akkor bölcsen járt el a halott költő jelszavának megsemmisítője.

Meg van egy olyan topik is, hogy elhunyt Ted Kovacs, (ahol fia Punky is megemlékezik a szomorú tényről), mint ahogy tényleg el is hunyt, helyesebben megölték, meghalt a játék, hiszen a Mester varázsa odalett a T. Szerkben és másutt. A mocskosságon túl mindenki bizton tudja kik állnak-álltak mögötte, még ha sejtették is sokan. Ez így már nem az originális Ted Kovacs játék, hanem ócska ázsiai hamisítvány, amihez sok-sok aljasság, sunyiság, elmebaj és ki tudja mi minden tapad.

Ennek dacára dicséret illeti a Múzsát és deadcrowt is, hogy négy hónap után, váratlanul így megcsókolták egymást a foszló és bűzlő mester szagától megcsapva ebben a nyári melegben (Schiller is rohadt almát szagolgatott alkotás közben), valamint a foszló és bűzlő Meta szagától.

Minden hamis itt kérem szépen, csalás, aljasság, sötétség, csak egyvalami nem, a gumicsont. Az hamisítatlan.

morticia addams Creative Commons License 2002.12.19 0 0 3
én is megnéztem, és ez szerintem nem igaz : ronda és finom.

(most direkt nem akartam olyat írni, hogy szerintem tök ari)

Előzmény: beszélgetőpartner (1)
topikkutyi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 2
macskákat várok ide, ha nem volna egyértelmű!
Előzmény: hymen (0)
beszélgetőpartner Creative Commons License 2002.12.14 0 0 1
Megnéztem az adataidat. Elég randa a pofád.
Előzmény: topikkutyi (-)
hymen Creative Commons License 2002.12.12 0 0 0
macskát?
Előzmény: topikkutyi (-)
topikkutyi Creative Commons License 2002.12.12 0 0 topiknyitó
waúúú

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!